Münik göbekKizlar ben toplamda 13 kilo aldim 30. haftaya yeni girdim.ve artik doktor normal dogum diyorbiraz tırsıyorum artik.yogaya baslamak icin gec mi kaldim acaba tavsiye edebileceginiz youtube ya da insta dan hamile yoga dersleri kanallari var mi ?
onlar acilmalar baslayinca de miMünik göbekBır avazda yaparsın korkma hiç birşey için gec degıl . Daha hurmalar yıyıp merdıvenler ınıp cıkacagız hep beraber saglıkla kolaylıkla hooop doğuracagız
Kizlar ben toplamda 13 kilo aldim 30. haftaya yeni girdim.ve artik doktor normal dogum diyorbiraz tırsıyorum artik.yogaya baslamak icin gec mi kaldim acaba tavsiye edebileceginiz youtube ya da insta dan hamile yoga dersleri kanallari var mi ?
benim bu ay cikti karnim iç karnim genismis belki ondan belki ilk oluşu bilemiyorum.5 kilo yu ben ikinci ayda almistimAynı haftadayız. 4.5-5kg kadar aldım ama göbüşüm çok büyük 2. Gebelik olduğu için sanırım
benim bu ay cikti karnim iç karnim genismis belki ondan belki ilk oluşu bilemiyorum.5 kilo yu ben ikinci ayda almistim
Bunuda atlatmış oldun canım hayırlı olsunKızlar bugün kardeşimin düğünü vardı öldüm bittim gerçekten o kadar yoruldum ki. Bugün bebek dönmediyse bir daha dönmez benceDöndüğünü nasıl anlayacağım ama ben hiç neresi nerde anlayamıyorum zaten öyle oturup uzun uzun dinleme uzanma fırsatım da olmuyor bir gece yatarken işte onda da hemen uyuyorum mesela kafası tam göbek deliğimin oradaydı kontrolde ben poposu sanıyordum aşağıda düşündüğümden
ben sola yatinca tekme sağa dönünce tekme yiyordumKızlar bugün kardeşimin düğünü vardı öldüm bittim gerçekten o kadar yoruldum ki. Bugün bebek dönmediyse bir daha dönmez benceDöndüğünü nasıl anlayacağım ama ben hiç neresi nerde anlayamıyorum zaten öyle oturup uzun uzun dinleme uzanma fırsatım da olmuyor bir gece yatarken işte onda da hemen uyuyorum mesela kafası tam göbek deliğimin oradaydı kontrolde ben poposu sanıyordum aşağıda düşündüğümden
Çok şükür gerçekten bitti sonunda, tek kardeşimin düğününe top gibi gittimBunuda atlatmış oldun canım hayırlı olsunbebeğin neresi nerde bende anlamıyorum ama kesinlikle ayağını anlıyorsun ayaklarıyla vuruyor çünkü ve küçük bir alanda oluyor diğer hareketleri daha farklı ben öyle anlıyorum
Bende bir bakayım şimdi anlayabilirim umarımben sola yatinca tekme sağa dönünce tekme yiyordumdr a sormustum ayaklar solda eller sagda demisti
Bunlarda benim sorduğum bi iki yer genel olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı ama nakış sepetini haziran da sordum zam gelmiştir üstüne kesinGünaydın kızlar bebiş için nakışlı set fiyatı aldım ancak piyasayı hiç bilmediğim için sizlere sormak istedim. Bu fiyatlar nasıl? 1 ay önce falan yaptıran arkadaşlarımız vardı
Müslin Tulum fırfırlı Şapka 350 TL
Müslin Battaniye 475 TL
Müslin Yastık 330 TL
Müslin Önlük 50 TL
Ödeme havale eft
Kargo ücreti 55TL
Nakış sepetine sordum, pazartesi cevap gelir sanırım. Büyük eşya almaktan minnoşa pek kıyafet almamışım, artık bu ay kıyafetlerini tamamlayacağım inşallahBunlarda benim sorduğum bi iki yer genel olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı ama nakış sepetini haziran da sordum zam gelmiştir üstüne kesin
Sağlıklı günlerde kullansınBu arada ben ana kucağı olarak bunu tercih ettim. Hala almayanlar varsa fikir olabilir
İkinci gebelikte daha mı büyük oluyormuş cidden? Ben de toplamda dört kilo aldım (kilolu hamile kalmıştım zaten) ama 9 aylık gibiyim, doktorum da her seferinde aynı şeyi söylüyor. Lütfen ikinci gebelikten dolayı böyle olsun, dobişkoluğumdan olmasınAynı haftadayız. 4.5-5kg kadar aldım ama göbüşüm çok büyük 2. Gebelik olduğu için sanırım
3 modda kullanıyor, ona dikkat çekmek istemişler sanırımSağlıklı günlerde kullansınÇok güzel gözüküyor da, resimdeki kadın yatan bebeğe mama mı yediriyor
Listerine ile garlara yapmanı öneririm günde 2 kere. 20lik dişime o iyi gelmiştiİyi pazarlar kızlar. Arada yoklayan diş ağrısı dün geceden itibaren tavan yaptıdayanamadım parol aldım ama yaramadı bir işe tabi iki hafta önce falan gittim aşırı hassasiyet ve hafif ağrı var diye diş hekimine. Hamilelikten dedi. Sorun görünmüyor diş etleri aşırı hassalaşmış dedi. Dayanacaksın artık dedi. Ama artık sürekli ve daha şiddetli hale geldi. Birde pazar bugün. Klinik kapalı. Gitsemde aynı şeyi söyleyecek muhtemelen Nette tuzlu suyla gargara falan okudum bizler için. Oda işe yaramadı. Başka bildiğiniz bir yol, yöntem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?