- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Muhteşem görünüyorsun maşallahGörümce yükleniyor32+3 lük bebiş
İyi pazarlar kızlar. Arada yoklayan diş ağrısı dün geceden itibaren tavan yaptıdayanamadım parol aldım ama yaramadı bir işe tabi iki hafta önce falan gittim aşırı hassasiyet ve hafif ağrı var diye diş hekimine. Hamilelikten dedi. Sorun görünmüyor diş etleri aşırı hassalaşmış dedi. Dayanacaksın artık dedi. Ama artık sürekli ve daha şiddetli hale geldi. Birde pazar bugün. Klinik kapalı. Gitsemde aynı şeyi söyleyecek muhtemelen Nette tuzlu suyla gargara falan okudum bizler için. Oda işe yaramadı. Başka bildiğiniz bir yol, yöntem var mı?
Yok yok benim iç karnım geniş ondan muhtemelen ilkinde de böyleydi
Bende de çok ağrı oldu duramadım çürük vardı neredeyse çektirecektim ama dedikleri gibi sürekli fırçalama ve listerine çok iyi gelmişti. 3 gün çok kötüydü sonra kendi kendine düzeldiİyi pazarlar kızlar. Arada yoklayan diş ağrısı dün geceden itibaren tavan yaptıdayanamadım parol aldım ama yaramadı bir işe tabi iki hafta önce falan gittim aşırı hassasiyet ve hafif ağrı var diye diş hekimine. Hamilelikten dedi. Sorun görünmüyor diş etleri aşırı hassalaşmış dedi. Dayanacaksın artık dedi. Ama artık sürekli ve daha şiddetli hale geldi. Birde pazar bugün. Klinik kapalı. Gitsemde aynı şeyi söyleyecek muhtemelen Nette tuzlu suyla gargara falan okudum bizler için. Oda işe yaramadı. Başka bildiğiniz bir yol, yöntem var mı?
Wowww hem hamiş hem anniş hem görümceGörümce yükleniyor32+3 lük bebiş
Ya ben kzıımda cok ama cok asırı et süt yumurta yogurt yedim bunda gunde bır bardak kefır ya içtim ya içmedim dişlerimden cıktı acısı..İyi pazarlar kızlar. Arada yoklayan diş ağrısı dün geceden itibaren tavan yaptıdayanamadım parol aldım ama yaramadı bir işe tabi iki hafta önce falan gittim aşırı hassasiyet ve hafif ağrı var diye diş hekimine. Hamilelikten dedi. Sorun görünmüyor diş etleri aşırı hassalaşmış dedi. Dayanacaksın artık dedi. Ama artık sürekli ve daha şiddetli hale geldi. Birde pazar bugün. Klinik kapalı. Gitsemde aynı şeyi söyleyecek muhtemelen Nette tuzlu suyla gargara falan okudum bizler için. Oda işe yaramadı. Başka bildiğiniz bir yol, yöntem var mı?
Hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmıştım. Düzenli fırçalıyorum zaten. Her fırçalamada dişeti kanaması dışında sorun olan birşey yoktu son bir aya kadarİyi pazarlar. Dişçi bir sorun görmediğine göre düzenli fırçalama ve gargara işe yarar diye düşünüyorum. Bende o tarz hassasiyetler ya diş taşından oluyor (ama dişçi görüp müdahele ederdi muhtemelen)) veya gribal enfeksiyon başlangıcında oluyor (ama o da iki hafta içinde belirti verirdi herhalde.) paradontax ve listerine iyi geliyor bana genel olarak, belki size de iyi gelir.
Et süt yumurta peynir vs hepsi tamam. Hatta probiyotik yoğurdunu falan kendim yapıyorum. Hergün tüketiyorum. Ek olarak magnezyum kalsiyum içeren takviyeler var. Anlamadım ki neyin eksikliği buWowww hem hamiş hem anniş hem görümceBu ne güzellik bee .. hayırlı olsun kardeş deyince ben kız sanmıstım meğer görümce olmussun
Ya ben kzıımda cok ama cok asırı et süt yumurta yogurt yedim bunda gunde bır bardak kefır ya içtim ya içmedim dişlerimden cıktı acısı..
En arka dişim kopmuş allahtan agrımıyor ama bugun butun dişim diş etlerim sızlıyor bende tuzlu suyla gargara yapayım dedım.
Buyuk ıhtımal diş ve diş etleri hassaslaştı. Ay 2 ay sabrrtsinler agrı olmasın amın.
MaşallahGörümce yükleniyor32+3 lük bebiş
Ya bende kendımı suçluyorum az yedim içtim ondan oldu dıye .Et süt yumurta peynir vs hepsi tamam. Hatta probiyotik yoğurdunu falan kendim yapıyorum. Hergün tüketiyorum. Ek olarak magnezyum kalsiyum içeren takviyeler var. Anlamadım ki neyin eksikliği bu
Görümce yükleniyor32+3 lük bebiş
Ayy hiç kilo almamış gibisin maşallah elbise çok yakışmış göbüşte süper duruyorGörümce yükleniyor32+3 lük bebiş
Yok hiç suçlama kendini. Ne gerekiyorsa öncesi, sonrası hepsini yaptım, yapıyorum. Olacaksa oluyor demek ki.Ya bende kendımı suçluyorum az yedim içtim ondan oldu dıye .
Paradontax diş eti kanamasına bıre bır
Dişeti kanaması da diş taşından olabiliyor aslında (benim dişçim öyle diyor yani) ama gebelikte bir ölçüde normal de olabilir tabii diş hassasiyetleri, herkesi başka bir zayıf noktasından vuruyor hamilelik galibaHamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmıştım. Düzenli fırçalıyorum zaten. Her fırçalamada dişeti kanaması dışında sorun olan birşey yoktu son bir aya kadarona da normal demişti
Aa nasıl kopmak yahu? Kırılmak gibi mi?Wowww hem hamiş hem anniş hem görümceBu ne güzellik bee .. hayırlı olsun kardeş deyince ben kız sanmıstım meğer görümce olmussun
Ya ben kzıımda cok ama cok asırı et süt yumurta yogurt yedim bunda gunde bır bardak kefır ya içtim ya içmedim dişlerimden cıktı acısı..
En arka dişim kopmuş allahtan agrımıyor ama bugun butun dişim diş etlerim sızlıyor bende tuzlu suyla gargara yapayım dedım.
Buyuk ıhtımal diş ve diş etleri hassaslaştı. Ay 2 ay sabrrtsinler agrı olmasın amın.
Gayet iyi benceGünaydın kızlar bebiş için nakışlı set fiyatı aldım ancak piyasayı hiç bilmediğim için sizlere sormak istedim. Bu fiyatlar nasıl? 1 ay önce falan yaptıran arkadaşlarımız vardı
Müslin Tulum fırfırlı Şapka 350 TL
Müslin Battaniye 475 TL
Müslin Yastık 330 TL
Müslin Önlük 50 TL
Ödeme havale eft
Kargo ücreti 55TL
resmen sadece göbek varGörümce yükleniyor32+3 lük bebiş
Benimde ilk trimester da 20 lik diş ağrım olmuştu sonrasında da diş eti hassasiyetin ve kanamam başladı durup dururken bile diş etlerim kanıyor. Diş ağrısı için karanfil yağı bende çok işe yaramıştı. Bide sensodyne diş macunu kullanıyorum hassas dişler için..İyi pazarlar kızlar. Arada yoklayan diş ağrısı dün geceden itibaren tavan yaptıdayanamadım parol aldım ama yaramadı bir işe tabi iki hafta önce falan gittim aşırı hassasiyet ve hafif ağrı var diye diş hekimine. Hamilelikten dedi. Sorun görünmüyor diş etleri aşırı hassalaşmış dedi. Dayanacaksın artık dedi. Ama artık sürekli ve daha şiddetli hale geldi. Birde pazar bugün. Klinik kapalı. Gitsemde aynı şeyi söyleyecek muhtemelen Nette tuzlu suyla gargara falan okudum bizler için. Oda işe yaramadı. Başka bildiğiniz bir yol, yöntem var mı?
Ultra soft zatenDişeti kanaması da diş taşından olabiliyor aslında (benim dişçim öyle diyor yani) ama gebelikte bir ölçüde normal de olabilir tabii diş hassasiyetleri, herkesi başka bir zayıf noktasından vuruyor hamilelik galiba
Bir de acaba diş fırçası değiştirip bir tık daha yumuşak bir modele geçmek işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?