2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

İyi pazarlar. Dişçi bir sorun görmediğine göre düzenli fırçalama ve gargara işe yarar diye düşünüyorum. Bende o tarz hassasiyetler ya diş taşından oluyor (ama dişçi görüp müdahele ederdi muhtemelen)) veya gribal enfeksiyon başlangıcında oluyor (ama o da iki hafta içinde belirti verirdi herhalde.) paradontax ve listerine iyi geliyor bana genel olarak, belki size de iyi gelir.

Phaedra görüyor musun bak ikinci gebelikte minnacık göbüş Spring05 çok güzel gözüküyorsun maşallah
Yok yok benim iç karnım geniş ondan muhtemelen ilkinde de böyleydi bence ikinci gebeliklerde ilk karın çıkana kadar baya büyük duruyor 3 4 aylıkken sonra kendine geliyor

Bende de çok ağrı oldu duramadım çürük vardı neredeyse çektirecektim ama dedikleri gibi sürekli fırçalama ve listerine çok iyi gelmişti. 3 gün çok kötüydü sonra kendi kendine düzeldi

Görümce yükleniyor 32+3 lük bebiş
Wowww hem hamiş hem anniş hem görümce Bu ne güzellik bee .. hayırlı olsun kardeş deyince ben kız sanmıstım meğer görümce olmussun
Ya ben kzıımda cok ama cok asırı et süt yumurta yogurt yedim bunda gunde bır bardak kefır ya içtim ya içmedim dişlerimden cıktı acısı..
En arka dişim kopmuş allahtan agrımıyor ama bugun butun dişim diş etlerim sızlıyor bende tuzlu suyla gargara yapayım dedım.
Buyuk ıhtımal diş ve diş etleri hassaslaştı. Ay 2 ay sabrrtsinler agrı olmasın amın.

Hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmıştım. Düzenli fırçalıyorum zaten. Her fırçalamada dişeti kanaması dışında sorun olan birşey yoktu son bir aya kadar ona da normal demişti

Et süt yumurta peynir vs hepsi tamam. Hatta probiyotik yoğurdunu falan kendim yapıyorum. Hergün tüketiyorum. Ek olarak magnezyum kalsiyum içeren takviyeler var. Anlamadım ki neyin eksikliği bu

Bana da bunlar denk geldi bu az önce.. Yurtdışı üründe yok bizdekinde var.

Eklentiler

• Screenshot_20230917_124248_Facebook.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20230917_124200_Facebook.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 42
Et süt yumurta peynir vs hepsi tamam. Hatta probiyotik yoğurdunu falan kendim yapıyorum. Hergün tüketiyorum. Ek olarak magnezyum kalsiyum içeren takviyeler var. Anlamadım ki neyin eksikliği bu
Ya bende kendımı suçluyorum az yedim içtim ondan oldu dıye .
Paradontax diş eti kanamasına bıre bır

Hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmıştım. Düzenli fırçalıyorum zaten. Her fırçalamada dişeti kanaması dışında sorun olan birşey yoktu son bir aya kadar ona da normal demişti
Dişeti kanaması da diş taşından olabiliyor aslında (benim dişçim öyle diyor yani) ama gebelikte bir ölçüde normal de olabilir tabii diş hassasiyetleri, herkesi başka bir zayıf noktasından vuruyor hamilelik galiba

Bir de acaba diş fırçası değiştirip bir tık daha yumuşak bir modele geçmek işe yarar mı?

Aa nasıl kopmak yahu? Kırılmak gibi mi?

Ben de bir senedir dişçinin kapısından geçmedim, pısmış sıramı bekliyorum resmen ne zaman ağzımın neresi sızlayacak diye

Gayet iyi bence
Fiyatı ben 2000 tl ye yaptırdım

Benimde ilk trimester da 20 lik diş ağrım olmuştu sonrasında da diş eti hassasiyetin ve kanamam başladı durup dururken bile diş etlerim kanıyor. Diş ağrısı için karanfil yağı bende çok işe yaramıştı. Bide sensodyne diş macunu kullanıyorum hassas dişler için..

Ultra soft zaten şarjlıyı falan bırakalı çoook oldu. Fırçalamayı bırakmayı bile düşündüm. Zaten temizlemiyor gibi geliyor. Diş taşları temizlenmişti önceden.
Hassas dişler için olan macunu kullanıyorum oralb nin. Yani gargara dışında. Bir o kalmış. Onasa başlayacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…