Yüksek civa içerdiği için yenilmiyor diye biliyorum ton balığıKızlar ton balığı yiyebiliyor muyuz bir zararı varmı
Yemiyim o zamanYüksek civa içerdiği için yenilmiyor diye biliyorum ton balığı
Haha evet evet görümce oldukWowww hem hamiş hem anniş hem görümceBu ne güzellik bee .. hayırlı olsun kardeş deyince ben kız sanmıstım meğer görümce olmussun
Bugün bende bal kabağına dönüştüm evde olduğumuz için öyle hissediyorsunayyy seni görünce benim ev halim fok baligi gibiyim sen manken olmussun
Aldım aldım +8kg filan çok teşekkür ederimAyy hiç kilo almamış gibisin maşallah elbise çok yakışmış göbüşte süper duruyor
Eveet düğünde 3 kişide daha turuncu elbise gördüm. Çok teşekkür ederimresmen sadece göbek varelbise çok yakışmış canım bu sene en sevdiğim renk
Bu hafta başka balık yedin mi? Eğer yemediysen küçük bir paket yiyebilirsin. Ama çok sık yeme :)Kızlar ton balığı yiyebiliyor muyuz bir zararı varmı
Perşembe günü yedim salata yapacaktım bi kaç gğn sonra yaparım azcık gözüm kalmasınBu hafta başka balık yedin mi? Eğer yemediysen küçük bir paket yiyebilirsin. Ama çok sık yeme :)
Benim su azlığı ve gerilikten dolayı her hafta pazartesi kontrolüm var uzun zamandır böyle. Her hafta hazırlıklı gidiyorum ama elim bir türlü prematüre bebek takımı almaya gitmiyor.Hayırlısı bakalım.Bu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Bende her hafta giderdim canım arada da beni yatırırlardı falan ama bende hiç öyle kıyafet almadım çantamı bile hazırlamamıştım için rahattı oğlum durabileceği en güzel süreye kadar durdu inşallah seninde öyle olacakBenim su azlığı ve gerilikten dolayı her hafta pazartesi kontrolüm var uzun zamandır böyle. Her hafta hazırlıklı gidiyorum ama elim bir türlü prematüre bebek takımı almaya gitmiyor.Hayırlısı bakalım.
Ne guzel sali randevum vardi Dr'um sehir disina cikmis taa 24'une verdi randevumuBu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Olsun çok kalmamışpatatesliiborek
Ne guzel sali randevum vardi Dr'um sehir disina cikmis taa 24'une verdi randevumuen son 30 Agustos'ta gormustu poff
ay evet yaa tum mizmizlanmam o yuzden zatenOlsun çok kalmamışama insan baya bir özlüyor
Ben de her hafta gidiyorum acilma sonrasi serklaj kaynakli. Simdi de ikizlerden biri ufak, gelisim geriligi var mi diye takip icin de her hafta gitmem gerekiyor.Bende her hafta giderdim canım arada da beni yatırırlardı falan ama bende hiç öyle kıyafet almadım çantamı bile hazırlamamıştım için rahattı oğlum durabileceği en güzel süreye kadar durdu inşallah seninde öyle olacakhangi gün gideceksin güzel haberlerini bekliyorum
Benim cumaBu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
O sarımtırak leke süttür muhtemelen. Hafif sızı bende de yapmıştı ama geçti. Ara ara tekrarlayabiliyor ama tabii. Normal olması gerek.Ay kizlar gogus uclarim nedense cok aciyo 2 3 gundur. Tisorte falan degince bile aciyo. Disari cikmadikca ya da biri gelmedigi surece sutyen de giyemiyorum.. bu arada sut falan gelmiyo, ucunda sarimtrak kurumus lekeler oluyo ama. iyice hassaslastik sanirim(32+3)
patatesliiborek
Ne guzel sali randevum vardi Dr'um sehir disina cikmis taa 24'une verdi randevumuen son 30 Agustos'ta gormustu poff
Ya ben tartar sandım ılk baktım dılımı kesıyor sonra orasıda kopmus baktım baya bosluk oluşmıs. Ay benım dogumdan sonra gıtmem şart gıbı. Cokta korkarım dişciden ama aksatıp erteleyınce daha cok sorun cıkıyor keısnlıkle dogurup kendıme gelınce az gdıerımDişeti kanaması da diş taşından olabiliyor aslında (benim dişçim öyle diyor yani) ama gebelikte bir ölçüde normal de olabilir tabii diş hassasiyetleri, herkesi başka bir zayıf noktasından vuruyor hamilelik galiba
Bir de acaba diş fırçası değiştirip bir tık daha yumuşak bir modele geçmek işe yarar mı?
Aa nasıl kopmak yahu? Kırılmak gibi mi?
Ben de bir senedir dişçinin kapısından geçmedim, pısmış sıramı bekliyorum resmen ne zaman ağzımın neresi sızlayacak diye
Benım en son gıttıgım den berı ıkı haftada bıre düştü .Bu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Ne kadar gerililik çıkmıştı canım, benimde en son 1 haftaydı 2 haftada bir gel dedi bu hafta gidicem kontrole çok merak ediyorum ne oldu diyeBen de her hafta gidiyorum acilma sonrasi serklaj kaynakli. Simdi de ikizlerden biri ufak, gelisim geriligi var mi diye takip icin de her hafta gitmem gerekiyor.
Ben de kontrole gitmisken serklaj icin acil yatis yapinca hazirliksiz yakalandim. Esime evde ne nerde anlatana kadar zorlandim.
O gunden beridir erken dogum riski yuksek oldugu icin kendim icin ihtiyac duyabilecegim seyleri ufak bir canta ile arabada tutuyorum. Gecelik, sabahlik terlik kolonya sallama cay ufak atistirmalik vs Bebekler dogsa da kuveze girecek ve orda hicbirseye ihtiyac yok biliyorum.
Yarın gideceğim artık hareketleri çok az. Tekme iki gündür çok kısıtlı atıyor ve ne tarafa dönsem orada toplanıyor canım acıyor artık. Üstelik tüm gün taş gi kasılıyorBende her hafta giderdim canım arada da beni yatırırlardı falan ama bende hiç öyle kıyafet almadım çantamı bile hazırlamamıştım için rahattı oğlum durabileceği en güzel süreye kadar durdu inşallah seninde öyle olacakhangi gün gideceksin güzel haberlerini bekliyorum
Hayıır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?