2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Wowww hem hamiş hem anniş hem görümce Bu ne güzellik bee .. hayırlı olsun kardeş deyince ben kız sanmıstım meğer görümce olmussun
Haha evet evet görümce olduk çok teşekkür ederim
ayyy seni görünce benim ev halim fok baligi gibiyim sen manken olmussun
Bugün bende bal kabağına dönüştüm evde olduğumuz için öyle hissediyorsun ama ayda bir artık düzenli kuaföre gidicem ya dün kendime gelmiştim resmen
Ayy hiç kilo almamış gibisin maşallah elbise çok yakışmış göbüşte süper duruyor
Aldım aldım +8kg filan çok teşekkür ederim
resmen sadece göbek var elbise çok yakışmış canım bu sene en sevdiğim renk
Eveet düğünde 3 kişide daha turuncu elbise gördüm. Çok teşekkür ederim

Bu hafta kimlerin kontrolü var birde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Benim su azlığı ve gerilikten dolayı her hafta pazartesi kontrolüm var uzun zamandır böyle. Her hafta hazırlıklı gidiyorum ama elim bir türlü prematüre bebek takımı almaya gitmiyor.Hayırlısı bakalım.

Bende her hafta giderdim canım arada da beni yatırırlardı falan ama bende hiç öyle kıyafet almadım çantamı bile hazırlamamıştım için rahattı oğlum durabileceği en güzel süreye kadar durdu inşallah seninde öyle olacak hangi gün gideceksin güzel haberlerini bekliyorum

Ay kizlar gogus uclarim nedense cok aciyo 2 3 gundur. Tisorte falan degince bile aciyo. Disari cikmadikca ya da biri gelmedigi surece sutyen de giyemiyorum.. bu arada sut falan gelmiyo, ucunda sarimtrak kurumus lekeler oluyo ama. iyice hassaslastik sanirim (32+3)

Ben de her hafta gidiyorum acilma sonrasi serklaj kaynakli. Simdi de ikizlerden biri ufak, gelisim geriligi var mi diye takip icin de her hafta gitmem gerekiyor.
Ben de kontrole gitmisken serklaj icin acil yatis yapinca hazirliksiz yakalandim. Esime evde ne nerde anlatana kadar zorlandim.
O gunden beridir erken dogum riski yuksek oldugu icin kendim icin ihtiyac duyabilecegim seyleri ufak bir canta ile arabada tutuyorum. Gecelik, sabahlik terlik kolonya sallama cay ufak atistirmalik vs Bebekler dogsa da kuveze girecek ve orda hicbirseye ihtiyac yok biliyorum.

Benim cuma Ayda birden 2-3 haftada bire çekti benimki.

Ton balığı konusunda görüşler çeşitli bildiğim kadarıyla. Genel olarak konserve de çok önerilmiyor sanırım ama ton balığı asıl civa içerme ihtimalinden pek önerilmiyor. (Dardanel civasız olduğunu iddia ediyormuş bu arada) Ama şahsen ben çok sık olmamak kaydıyla yiyorum. (Ayda bir gibi). Bu arada tekir barbun kalkan gibi dip balıkları da aynı nedenden ötürü önerilmiyor ama ayda yılda bir yemenin zararı olacağına inanasım gelmiyor şahsen.
(İlk gebeliğimde toplam üç kere barbun yemiştim, çocuk ne zaman saçma bişi yapsa eşim hala o barbunları yedin de böyle oldu der durur)
O sarımtırak leke süttür muhtemelen. Hafif sızı bende de yapmıştı ama geçti. Ara ara tekrarlayabiliyor ama tabii. Normal olması gerek.
patatesliiborek

Ne guzel sali randevum vardi Dr'um sehir disina cikmis taa 24'une verdi randevumu en son 30 Agustos'ta gormustu poff

Ay benim de yarındı normalde ama asistani aradı, konferansa gitmiş, cumaya kaldı

Ya ben tartar sandım ılk baktım dılımı kesıyor sonra orasıda kopmus baktım baya bosluk oluşmıs. Ay benım dogumdan sonra gıtmem şart gıbı. Cokta korkarım dişciden ama aksatıp erteleyınce daha cok sorun cıkıyor keısnlıkle dogurup kendıme gelınce az gdıerım
Benım en son gıttıgım den berı ıkı haftada bıre düştü .

Ne kadar gerililik çıkmıştı canım, benimde en son 1 haftaydı 2 haftada bir gel dedi bu hafta gidicem kontrole çok merak ediyorum ne oldu diye

Yarın gideceğim artık hareketleri çok az. Tekme iki gündür çok kısıtlı atıyor ve ne tarafa dönsem orada toplanıyor canım acıyor artık. Üstelik tüm gün taş gi kasılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…