- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bazı hamileler 35 haftada başlıyor krem sürmeye sende nemlendirsen veya krem yağ kullansan belki iyi gelirAy kizlar gogus uclarim nedense cok aciyo 2 3 gundur. Tisorte falan degince bile aciyo. Disari cikmadikca ya da biri gelmedigi surece sutyen de giyemiyorum.. bu arada sut falan gelmiyo, ucunda sarimtrak kurumus lekeler oluyo ama. iyice hassaslastik sanirim(32+3)
Gun olarak soylemedi. Bu haftaki 27. Hafta kontrolunde biri 850gr biri 750gr cikti. Ultrasonda da yan yana gobeklerini gosterdi, bir tanesi baya irice digerine goreNe kadar gerililik çıkmıştı canım, benimde en son 1 haftaydı 2 haftada bir gel dedi bu hafta gidicem kontrole çok merak ediyorum ne oldu diye
En iyisi canım bende şimdi eşime dedim acaba arabaya mı koysak benim eşimde bulamaz kesinBen de her hafta gidiyorum acilma sonrasi serklaj kaynakli. Simdi de ikizlerden biri ufak, gelisim geriligi var mi diye takip icin de her hafta gitmem gerekiyor.
Ben de kontrole gitmisken serklaj icin acil yatis yapinca hazirliksiz yakalandim. Esime evde ne nerde anlatana kadar zorlandim.
O gunden beridir erken dogum riski yuksek oldugu icin kendim icin ihtiyac duyabilecegim seyleri ufak bir canta ile arabada tutuyorum. Gecelik, sabahlik terlik kolonya sallama cay ufak atistirmalik vs Bebekler dogsa da kuveze girecek ve orda hicbirseye ihtiyac yok biliyorum.
İnşallah önemli birşey yoktur canım yarın güzel haberlerle gelYarın gideceğim artık hareketleri çok az. Tekme iki gündür çok kısıtlı atıyor ve ne tarafa dönsem orada toplanıyor canım acıyor artık. Üstelik tüm gün taş gi kasılıyor
Aynı sayılır gerilikleri benimkiler de 150 gram ikizlerde olabiliyormuş ama inşallah farkları artmaz sorunsuz ilerlerlerGun olarak soylemedi. Bu haftaki 27. Hafta kontrolunde biri 850gr biri 750gr cikti. Ultrasonda da yan yana gobeklerini gosterdi, bir tanesi baya irice digerine gore
Allahtan kucuk olanin plesantasi arkada, cok hissediyorum hic durmuyor, her saatte bir hareketi var masallah.
Iri olanin plesanta onde diye cok nadir hissediyorum. Tersi olsa telaslanirdim.
Benimde cuma sabahıPhaedra ay bende cumartesi alacaktım cumaya aldım randevuyu güzel geçsin ve yüzünü göstersin inşallah
Ayy çok güzel bu hafta kontroller bol süperBenimde cuma sabahıen son 3 hafta önce gittim bakalım 2 haftaya düşürür muhtemelen
Ya benim kizlar hep yanyana yatiyorlardi, kafalar asagida. Son kontrolde ilk defa yukari donmus ikisi birden yine kafa kafaya. Yicem onlari anca beraber kanca beraber demislerAynı sayılır gerilikleri benimkiler de 150 gram ikizlerde olabiliyormuş ama inşallah farkları artmaz sorunsuz ilerlerlerbenimkiler üst üste kafa kafaya vermişler c şeklindelerdi plesantası nerde şimdiye kadar söylemedi hep hissediyorum hatta kız üstte daha çok oynuyor kilosu az olmasına rağmen ve üst karnım daha geniş alt daha inceliyo gibi ve daha yumuşak
erkek te ayaklarını başına çıkarmış 2 büklüm bence ve nasıl rahat ediyor aklım onda yüzünü ayağıyla kapatmıştı ve nerdeyse 1 aydır öyle doktor çok esnek maşallah dedi ama düzelir inşallah ileride daha da sıkışıcaklar öylemi durucak hepben ayağınıda hissediyorum artık elime geliyo bazen sanki ama kızımınkini oğlum biraz garip kalıyo elim hep üst karnıma gidiyo çünkü
Aminn inşallah canımAyy çok güzel bu hafta kontroller bol süperhepimiz güzel haberler alalım inşallah heyecanlıyım bende sabah gidicem
Ya bizim sıpa elini alnına ters şekilde koymustu doktor sağa sola çevirdi beni ama yok bir tek burnunu görebildikPhaedra ay bende cumartesi alacaktım cumaya aldım randevuyu güzel geçsin ve yüzünü göstersin inşallah
Sağ tarafta başları ama alttaki tam ortadaydı ama doktor baş geliş diye not alıyor farketmiyor zaten bizim dediğin gibi benim ilki zaten sezaryanYa benim kizlar hep yanyana yatiyorlardi, kafalar asagida. Son kontrolde ilk defa yukari donmus ikisi birden yine kafa kafaya. Yicem onlari anca beraber kanca beraber demislerama herkes gider mersine biz gideriz tersine durumu biraz bu haftalarda asagi donmeleri lazimdi tam tersi neyse zaten doktor normal dogumun adini anmadigi icin fark etmez.
Senin bide az kaldıHayıırama artık alıp geçeceğim bir takım.
Ben hangi pozisyonda olduğunu hıçkırığından takip ediyorum ya çok tatlıKızlar bebekleriniz hangi pozisyonda ? Benimki sürekli yan duruyoro yüzden sanırım baskı vs hissetmiyorum, hareketleri sağ ve solda göbek deliğinin hizasında oluyor
Yaaa yerim o burnuYa bizim sıpa elini alnına ters şekilde koymustu doktor sağa sola çevirdi beni ama yok bir tek burnunu görebildik
Bu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Benimkinin ayaklar midem de bi tek onu anlıyorum bide hıçkırdığı zaman göbeğin deliği altında hafif yanda kalıyor artık nasıl duruyor çözemiyorumKızlar bebekleriniz hangi pozisyonda ? Benimki sürekli yan duruyoro yüzden sanırım baskı vs hissetmiyorum, hareketleri sağ ve solda göbek deliğinin hizasında oluyor
Oo baya olmuş maşallah hangi gün bu hafta sanırım baya bir kontrolümüz var grupta maşallahBenim var.. 5 hafta sonra gidebilcem sonunda, yuppiiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?