2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bazı hamileler 35 haftada başlıyor krem sürmeye sende nemlendirsen veya krem yağ kullansan belki iyi gelir

Ne kadar gerililik çıkmıştı canım, benimde en son 1 haftaydı 2 haftada bir gel dedi bu hafta gidicem kontrole çok merak ediyorum ne oldu diye
Gun olarak soylemedi. Bu haftaki 27. Hafta kontrolunde biri 850gr biri 750gr cikti. Ultrasonda da yan yana gobeklerini gosterdi, bir tanesi baya irice digerine gore
Allahtan kucuk olanin plesantasi arkada, cok hissediyorum hic durmuyor, her saatte bir hareketi var masallah.
Iri olanin plesanta onde diye cok nadir hissediyorum. Tersi olsa telaslanirdim.

En iyisi canım bende şimdi eşime dedim acaba arabaya mı koysak benim eşimde bulamaz kesin

Benım en son gıttıgım den berı ıkı haftada bıre düştü .
[/QUOTE]
Ay ne güzel

Yarın gideceğim artık hareketleri çok az. Tekme iki gündür çok kısıtlı atıyor ve ne tarafa dönsem orada toplanıyor canım acıyor artık. Üstelik tüm gün taş gi kasılıyor
İnşallah önemli birşey yoktur canım yarın güzel haberlerle gel

Aynı sayılır gerilikleri benimkiler de 150 gram ikizlerde olabiliyormuş ama inşallah farkları artmaz sorunsuz ilerlerler benimkiler üst üste kafa kafaya vermişler c şeklindelerdi plesantası nerde şimdiye kadar söylemedi hep hissediyorum hatta kız üstte daha çok oynuyor kilosu az olmasına rağmen ve üst karnım daha geniş alt daha inceliyo gibi ve daha yumuşak
erkek te ayaklarını başına çıkarmış 2 büklüm bence ve nasıl rahat ediyor aklım onda yüzünü ayağıyla kapatmıştı ve nerdeyse 1 aydır öyle doktor çok esnek maşallah dedi ama düzelir inşallah ileride daha da sıkışıcaklar öylemi durucak hep ben ayağınıda hissediyorum artık elime geliyo bazen sanki ama kızımınkini oğlum biraz garip kalıyo elim hep üst karnıma gidiyo çünkü

Ya benim kizlar hep yanyana yatiyorlardi, kafalar asagida. Son kontrolde ilk defa yukari donmus ikisi birden yine kafa kafaya. Yicem onlari anca beraber kanca beraber demisler ama herkes gider mersine biz gideriz tersine durumu biraz bu haftalarda asagi donmeleri lazimdi tam tersi neyse zaten doktor normal dogumun adini anmadigi icin fark etmez.

İyi akşamlar kızlar düzenli girip okuyorum ama bir türlü yazamıyorum umarım herkes çok çok iyidir.Sorun yaşayan arkadaşlarıma bol bol dualar ediyorum bu süreci en güzel şekilde atlatıp bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız inşallah Bu arada pijama almayan ve arayan arkadaşlara trendyoldan aldığım bir takımı atıyorum muhakkak karşınıza çıkmıştır kalitesi çok çok iyi düşünen olursa tavsiye ediyorum

Sağ tarafta başları ama alttaki tam ortadaydı ama doktor baş geliş diye not alıyor farketmiyor zaten bizim dediğin gibi benim ilki zaten sezaryan ayy bilmiyorum ki son zamanlarda yerleri nasıl olucak dönerlermi ederlermi bende merak ediyorum hareketleri nasıl olur falaan diye tek teki rahatlık bizimkilerde olmucak evet ya şimdiden birbirlerini hissediyolar düşüyorım hep napıyolardır acaba diye

Kızlar bebekleriniz hangi pozisyonda ? Benimki sürekli yan duruyor o yüzden sanırım baskı vs hissetmiyorum, hareketleri sağ ve solda göbek deliğinin hizasında oluyor
Ben hangi pozisyonda olduğunu hıçkırığından takip ediyorum ya çok tatlı baş aşağı duruyo muhtemelen göbeğimde itip durduğu yer poposu

Ya bizim sıpa elini alnına ters şekilde koymustu doktor sağa sola çevirdi beni ama yok bir tek burnunu görebildik
Yaaa yerim o burnu Canım bizde 25 haftada gördük bi tek sonrası yok en sonki kontrolde bende bi tek burnunu gördüm ne kadar nazlı çıktı bizim bebeler ya süpriz olacak hepsi anlaşılan

Kızlar bebekleriniz hangi pozisyonda ? Benimki sürekli yan duruyor o yüzden sanırım baskı vs hissetmiyorum, hareketleri sağ ve solda göbek deliğinin hizasında oluyor
Benimkinin ayaklar midem de bi tek onu anlıyorum bide hıçkırdığı zaman göbeğin deliği altında hafif yanda kalıyor artık nasıl duruyor çözemiyorum

Bugun sonunda ebebege gittim, mutluyum, gururluyum bayagı bişey aldım ama gördükçe aldım.. Hala eksik ne var bilmiyorum.. Herseyı döküp Bi bakmam lazım.. Bakalım bu hafta perşembe randevudan önce halledersem bıraz iyi olucak.. Sadece aklımda olan büyük şeyler kaldı, korbell kova, kapı süsü, çikolata.. Bide kızlar bebekte 1000tl ye 200tl hediye çeki var.. Haberınız olsun.. 23 Ekim 31 Ekim arası kullanılabılıomuş çek.. Haber edeyim dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…