2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çek tüm ürünlerle geçerli mi canım yoksa belli kategorideki alışverişe mi veriliyor

Ve birşey danışcam size kızlar.. Biberon ne almalıyım sizce? Çok kararsız kaldım.. En iyisi neyse onu alayım diyorum ama.. Kenarda dursun en azndn, mama da verebilirim belki.. Siz ne önerirsiniz?

Çek tüm ürünlerle geçerli mi canım yoksa belli kategorideki alışverişe mi veriliyor

Ya okumuştum da unuttum.. Stokke markada gecmıo Bi o aklımda kalmış.. Bi iki bişey daha var da unuttum.. Orda kampanya koşullarını yazan kagıtta okumustum.. Ama gecerlı çoğu şeyde.. Hatta İnternet magazadan da alabılıosun

Sağol kuzum benimde bi kaç parça eksiğim vardı kampanyayı değerlendiriyim

Arkadaşlar selam, doğum için Amerika’ya geldik. Her şey yolunda giderse normal doğum olacak. Çok korkuyorum ama bakalım Bebek arabasını buradan alacağım. Bebek alışverişi için burada fiyatlar türkiyeye göre daha uygun şaşırdım açıkçası

Benimki yan duruyor kafası sağ tarafta ay inşallah doğum pozisyonuna döner hamileliğin başından beri hep yan bu kız
Yaaa aslında güzel değilmi midene ve kasıklarına çok baskı olmuyordur rahat olmaz mı heleki midede olması ayağın veya özellikle kafanın ama döner üzülme yeri var demekki yan duruyor minnoş
Ve birşey danışcam size kızlar.. Biberon ne almalıyım sizce? Çok kararsız kaldım.. En iyisi neyse onu alayım diyorum ama.. Kenarda dursun en azndn, mama da verebilirim belki.. Siz ne önerirsiniz?
İlk etapta aslında en güzeli küçük wee baby cam sonuçta mama vermeyebiliriz en son noktada dr mama verin diyor. ama alacaksan anne meme ucuna benzeyen alabilirsin sürekli kullanılacaksa lansinoh chicco avent bunlar güzel

her şey yolunda giderde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım. Amerika'da doktorlar normal doğuma daha mı sıcak bakıyorlar acaba?

Yaaa aslında güzel değilmi midene ve kasıklarına çok baskı olmuyordur rahat olmaz mı heleki midede olması ayağın veya özellikle kafanın ama döner üzülme yeri var demekki yan duruyor minnoş
Evet yan durduğu için baskı hissi olmuyor sık tuvalete çıkma gibi sorunlarımda olmuyor annesini rahat ettiriyor baya

Ya kızlar benim kızım gündüzleri hareketli geceleri uyurdu değiştirdi bunu ve geceleri inanılmaz hareketli bu saatlerde uyku hayal oldu benim için ama en çokta bu kalp çarpıntısı gibi olan his beni çok yoruyor o anda sertleşiyor karnım ve bir anda sanki nefesim kesiliyor kısa sürsede fena bir durum yaşayan var mı bu durumu

Burda konuşmuştuk bunu baya bir kişi yaşıyor sanırım yalancı sancı gibi birşey bendede oluyor benimde bebek geceleri coşuyor Şuan misal baya hareketli sürekli lavobaya çıkma isteği de oluşturuyor

Sırt üstü yatarken mi oluyor bu? Benimki de toplanıyor, sertleşiyor hatta canımı da yakıyor ama çarpıntı vs olmuyor. Sırt üstü, omuzların altında bir yükselti olmadan yatmayın diyor Drlar. O geldi aklıma.

Burda konuşmuştuk bunu baya bir kişi yaşıyor sanırım yalancı sancı gibi birşey bendede oluyor benimde bebek geceleri coşuyor Şuan misal baya hareketli sürekli lavobaya çıkma isteği de oluşturuyor
Aynen öyle sürekli lavaboya koşuyorum gece boyu iki haftadır böyle ondan önce gece hiç hareketli değildi ah bu minnaklar neler yapıyorlar içeride acaba

İşin garibi sırt üstü değil yan yatarken oluyor sırt üstü mümkün değil zaten hem dönerken zorlanıyorum hem nefesim daha çok kesiliyor istesemde yatamıyorum bende doktoruma sordum çift yastık yat dedi baya bir yüksek geliyor bana şimdi ama en azından daha az yaşıyorum o hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…