2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bende sanrm avent alcam ama size danışmadan almiyim dedim.. Oğlumda mamajoo almıştım, guzeldi de meme reddi çok yasadım.. O yuzden cekımser kaldım bıberon konusunda

her şey yolunda giderde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım. Amerika'da doktorlar normal doğuma daha mı sıcak bakıyorlar acaba?
Evet hatta sıcak bakmaktan öte direkt herkes önce normal doğuma alınıyor. Eğer doğum anında anne veya bebeğin sağlığını tehlikeye sokacak bir durum olursa ancak sezeryana dönüyorlar. 3 ay önce arkadaşım burada doğum yaptı ve normal doğum anında nefes problemi yaşadığı için 23 saatin sonunda bebeğin nabzı düştüğü için son dakikada sezeryana alındı.

Bu hafta kimlerin kontrolü var birde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Devlete gideceğim ben de perşembe günü, kendi doktorum 3 haftaya indirmişti ama ben rapor için 1 ay sonra gelmek mantıklı deyip kabul etmedim devlette 3.hafta kontrolümü olmuş olacağım

26sında bu ay. Erkene çekilmiş hali üstelik. Her ayın 4 veya 5inde gidiyorduk. Rapor için erken gideceğim. Ama günler geçmiyor artık sanki sonrası 15te bir olur muhtemelen demişti.
Umarım daha sık olur benimde hiç zaman geçmiyor çünkü. Gittiğimde 34+1 olmuş olacağım. Her hafta çağırsa artık

Arkadaşlar öyle böyle 30. Haftalara geldik valla bakıyorumda zaman hızlı geçmiş gibi ama yaşarken geçmiyo gibiydi bebekler doğuncada böyle olucak ağlamaları acıkmaları falan zorlanıcaz ama dönüp baktığımızda nasıl büyüdüler dicez
Sabırsızlanmaya başladım neye benziyolar nasıl olucaklar doğsunlar zaman geçsin falan diyorum
Ama isimleri hala net değil, daha çamaşırlar yıkanmadı bu hafta halıları vericem annemler temizlik yapıcak haftaya temizlik bitmiş olursa yıkarım eksikler de var kızım çok kıskanıyo eşim elini karnıma koyuyo kızım yokken odaya birden girince suratı düşüyo sen kardeşlerimi seviyosun beni sevmiyomusun diyo eşimi benden bile kıskanıyo nasıl olucak neler bekliyo beni oda korkutuyo

Devlete gideceğim ben de perşembe günü, kendi doktorum 3 haftaya indirmişti ama ben rapor için 1 ay sonra gelmek mantıklı deyip kabul etmedim devlette 3.hafta kontrolümü olmuş olacağım
Arada bende gidiyorum valla hem kan testlerini vs yaptırıyorum gitmişkende farklı dr da bakıyor

Ay sen şaka maka 35 girmişken gideceksin haftada değilde belki 2 hafta yapar 37 den sonra haftaya düşer hangi haftada doğacak bu bebeler acep
Haftamı sayınca beni bir telaş alıyor kendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki çok garip. Sanki 34 değilde 20 gibi falan zaman hem çok hızlı geçti hem hiç geçmedi gibi değil mi sizce de

Haftamı sayınca beni bir telaş alıyor kendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki çok garip. Sanki 34 değilde 20 gibi falan zaman hem çok hızlı geçti hem hiç geçmedi gibi değil mi sizce de
Kesinlikle öyle bazen diyorum ki ne zaman doğacak sanki zaman durdu bide bakıyorum 33 haftadayım çok az kaldı ekim ayında artık her an gelebilir bu bebeler ve Eylül bitmek üzere gerçekten az kaldı grubumuzun ilk annesi olabilirsin

Hanımlar merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittim geldim normalde de kaç gündür aşağıda hissediyorum bebeğim i geldiğimden sanki çıkacakmış gibi hissediyorum afedersiniz tam vajinanın içine vuruyor gibi çok korktum normal mi 29+1 bu arada

Hepimiz zamanında doğuralım da

Ya benim karnım hamile karnı gibi değil kimse hamile olduğuma inanmıyor 8.aydaym deyince şok oluyorlar hani nerde karnın yok diyorlar. acaba bebeğim gelişmiyor mu yarın doktora gideceğim kilosunu falan sorucam inşallah bir sorun yoktur . Eşimde aynısını söylüyor milletin karni burnunda senin hiç yok diyor bu arada 32.haftama girdim heyecan verici bir şey az kaldı kavuşmaya

Yaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..
Hayallerını yaşa anın tadını çıkar vallahi cok gzuel olacak hersey
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaa

Yok yok hiç öyle düşünme kiloyla alakalı değildir iç karnın geniştir ilk oğlumda nasıl küçüktü yok gibiydi bu hamileliğimde daha çabuk çıktı bence kocaman ama banada inanmıyor kimse 8 aylık dediğim zaman

Annemin arkadaşı ebe kadın beni görünce diyor ah sen nasıl sezeryan oldun çok müsait tipin normal doğuma o nasıl oluyorsa valla yakalasa beni normal doğurtur dedim ilk gebelikte karşılaşsaydık olabilirdi ona kalsa bunda bile yapacak

Ben de 1 hafta önce bacağımı açamıyordum ağrıdan bugün doktora gittim baş aşağı döndüğünü söyledi tam yerleşme aşamasındayken baskı hissi ve ağrı hissediyordum zor oldu ama bu şekline de adapte oldum.Aşağıda hareket hissediyorum meğerse o kollarıymış

Doğum konusunda tercihiniz var mı normal doğum mu planlı sezaryen mi mecburi sezaryen mi ?bana 36. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verelim ve bebeğin kilosuna da bakalım dedi.Normal doğumun komplikasyonları beni biraz korkutuyor

Çok sağol canım inşallah benimde öyledir olmadı yarın giderim Dr a evet bende elleri olduğunu düşünüyorum

Ben sevdim de hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…