İlk etapta aslında en güzeli küçük wee baby cam sonuçta mama vermeyebiliriz en son noktada dr mama verin diyor. ama alacaksan anne meme ucuna benzeyen alabilirsin sürekli kullanılacaksa lansinoh chicco avent bunlar güzel
Evet hatta sıcak bakmaktan öte direkt herkes önce normal doğuma alınıyor. Eğer doğum anında anne veya bebeğin sağlığını tehlikeye sokacak bir durum olursa ancak sezeryana dönüyorlar. 3 ay önce arkadaşım burada doğum yaptı ve normal doğum anında nefes problemi yaşadığı için 23 saatin sonunda bebeğin nabzı düştüğü için son dakikada sezeryana alındı.her şey yolunda giderde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım. Amerika'da doktorlar normal doğuma daha mı sıcak bakıyorlar acaba?
Devlete gideceğim ben de perşembe günü, kendi doktorum 3 haftaya indirmişti ama ben rapor için 1 ay sonra gelmek mantıklı deyip kabul etmedimBu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Umarım daha sık olur benimde hiç zaman geçmiyor çünkü. Gittiğimde 34+1 olmuş olacağım. Her hafta çağırsa artık26sında bu ay. Erkene çekilmiş hali üstelik. Her ayın 4 veya 5inde gidiyorduk. Rapor için erken gideceğim. Ama günler geçmiyor artık sankisonrası 15te bir olur muhtemelen demişti.
Arada bende gidiyorum vallaDevlete gideceğim ben de perşembe günü, kendi doktorum 3 haftaya indirmişti ama ben rapor için 1 ay sonra gelmek mantıklı deyip kabul etmedimdevlette 3.hafta kontrolümü olmuş olacağım
Ay sen şaka maka 35 girmişken gideceksinUmarım daha sık olur benimde hiç zaman geçmiyor çünkü. Gittiğimde 34+1 olmuş olacağım. Her hafta çağırsa artık
Haftamı sayınca beni bir telaş alıyorAy sen şaka maka 35 girmişken gideceksinhaftada değilde belki 2 hafta yapar 37 den sonra haftaya düşer hangi haftada doğacak bu bebeler acep
Kesinlikle öyle bazen diyorum ki ne zaman doğacak sanki zaman durdu bide bakıyorum 33 haftadayım çok az kaldı ekim ayında artık her an gelebilir bu bebeler ve Eylül bitmek üzereHaftamı sayınca beni bir telaş alıyorkendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki çok garip. Sanki 34 değilde 20 gibi falan zaman hem çok hızlı geçti hem hiç geçmedi gibi değil mi sizce de
Hepimiz zamanında doğuralım daKesinlikle öyle bazen diyorum ki ne zaman doğacak sanki zaman durdu bide bakıyorum 33 haftadayım çok az kaldı ekim ayında artık her an gelebilir bu bebeler ve Eylül bitmek üzeregerçekten az kaldı grubumuzun ilk annesi olabilirsin
Yaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..Arkadaşlar selam, doğum için Amerika’ya geldik. Her şey yolunda giderse normal doğum olacak. Çok korkuyorum ama bakalımBebek arabasını buradan alacağım. Bebek alışverişi için burada fiyatlar türkiyeye göre daha uygun şaşırdım açıkçası
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaaHaftamı sayınca beni bir telaş alıyorkendimi o kadar hamile hissetmiyorum ki çok garip. Sanki 34 değilde 20 gibi falan zaman hem çok hızlı geçti hem hiç geçmedi gibi değil mi sizce de
Yok yok hiç öyle düşünme kiloyla alakalı değildir iç karnın geniştir ilk oğlumda nasıl küçüktü yok gibiydi bu hamileliğimde daha çabuk çıktı bence kocaman ama banada inanmıyor kimse 8 aylık dediğim zamanYa benim karnım hamile karnı gibi değil kimse hamile olduğuma inanmıyor 8.aydaym deyince şok oluyorlar hani nerde karnın yok diyorlar. acaba bebeğim gelişmiyor mu yarın doktora gideceğim kilosunu falan sorucam inşallah bir sorun yoktur . Eşimde aynısını söylüyor milletin karni burnunda senin hiç yok diyorbu arada 32.haftama girdim heyecan verici bir şey az kaldı kavuşmaya
Annemin arkadaşı ebe kadın beni görünce diyor ah sen nasıl sezeryan oldun çok müsait tipin normal doğuma o nasıl oluyorsa valla yakalasa beni normal doğurturYaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..
Hayallerını yaşa anın tadını çıkar vallahi cok gzuel olacak hersey
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaa
Ben de 1 hafta önce bacağımı açamıyordum ağrıdan bugün doktora gittim baş aşağı döndüğünü söyledi tam yerleşme aşamasındayken baskı hissi ve ağrı hissediyordum zor oldu ama bu şekline de adapte oldum.Aşağıda hareket hissediyorum meğerse o kollarıymışHanımlar merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittim geldim normalde de kaç gündür aşağıda hissediyorum bebeğim i geldiğimden sanki çıkacakmış gibi hissediyorum afedersiniz tam vajinanın içine vuruyor gibi çok korktum normal mi 29+1 bu arada
Çok sağol canım inşallah benimde öyledir olmadı yarın giderim Dr a evet bende elleri olduğunu düşünüyorumBen de 1 hafta önce bacağımı açamıyordum ağrıdan bugün doktora gittim baş aşağı döndüğünü söyledi tam yerleşme aşamasındayken baskı hissi ve ağrı hissediyordum zor oldu ama bu şekline de adapte oldum.Aşağıda hareket hissediyorum meğerse o kollarıymış
Ben sevdim de hamileliğiYaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..
Hayallerını yaşa anın tadını çıkar vallahi cok gzuel olacak hersey
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaa
Tabi en güzel şey bir kadın için en güzel en anlamlı süreç..Ben sevdim de hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?