2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ahh keske benım karsıma cıksa

Ben planli spinal sezaryen'e karar verdim. Normal doğumdan aşiri korkuyorum, cevremde de hep kötü örnekler var açıkcası 38+'larda olacagim. (32+4)

Ay ben de oğlandan kalan az sayıdaki giysiyi yıkadım bugün, kurutmaya attım sonra da. Burada birkaç arkadaş çekme falan yapabilir dediği için ütü kuruluğuna atmıştım, bildiğin nemli çıktı. Ben de ona ağlıycam şimdi Normal mi acaba böyle olması? Ütüyle kurutmaya kalksak bunları parça başına beş dk ütü ister herhalde

Ayaküstü gözle çatı muayenesi mi yaptı acaba

Sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıran klinikler var, hatta bayağı da revaçta ama benim özeldeki doktorum da devletteki doktorum da doğruca sezaryen olmalısın diyor (ilkinin üstünden 5 sene geçmesine karşın). Gebelik eğitiminde doğumu anlatan ebe de (devlet hastanesi ebesi) o kadar çok risk saydı ki ssvd hakkında, acaba denesem mi diye kafamda soru işareti vardı, hiç kalmadı sayelerinde aklında kalmasın bence senin de hiç.

Benim pek cesaretim yok ya ben 5 cm açıklıkla sez girdim cesaretim olsaydı çok kolay doğum yapabilirdim belkide nasip

Phaedra kadın zaten normal doğum yaptırıyor bitek kendi yeri var yürüyen av gibimi görüyor acaba kadınları diye düşünmedim değil ah elime düşse de doğurtsam gibi ama bana dediği boyun çok uzun kemik yapın çok güzel kalça kısmında ki kemikler geniş çok rahat doğurursun demişti neyseki aynı şehirde değiliz

İçim rahatladı şimdi teşekkür ederim canm

29+1ayni durumu bende şuan yaşıyorum vajinaya baskı yapıyor ve sanki birşey batıyor

Bende kurutmaya attım canım eğer hassas programın varsa çekme vs yapmıyor bilgin olsun

Benim de 31. Hafta o haftalardan beri aynı şeyi yaşıyorum ve korkuyorum pat diye vuruyor ve aşağıda hissediyorum normaldir diye düşünüyorum benimki bide makat duruş ayaklarla direk vuruyor diye düşünüyorum

İnşallah her hafta yeni birşey oluyor buda normaldir

Bende de aynısı oldu sonra baktım bu işin içinden çıkamıycam hassas kurutmada Kuruttum çok çamaşır atınca çok nemli çıktı ütüylede kurumadı astım ben öyle olunca askıda kurttum

Aynısını yaşıyordum geçen kontrolde pozisyonunun makat olduğunu öğrenince o hissiyatı yaratan şeyin miniş ayakları olduğunu anladım doktorada sordum o da doğruladı

Aynısını yaşıyordum geçen kontrolde pozisyonunun makat olduğunu öğrenince o hissiyatı yaratan şeyin miniş ayakları olduğunu anladım doktorada sordum o da doğruladı
Benim drum hiç pozisyon söylemiyor bebeğin zaten sezeryan olacağı için herhalde ama ben soracam bu sefer

Tabi en güzel şey bir kadın için en güzel en anlamlı süreç..
Ben ikinci olursa tadını çıkaracagım dedim ana baktım bitmiş ben tadına varamadım

Aynen ne hayallerle hamılelık gecircem diye hayaller kurdum.. Yazın canım çıktı
Neyse Allah can saglıgı versın de gerisi boş

Ne gibi riski var.. Merak edıorm.. Rüptür diolar ama tam anlamıyorum da.. Zaten bnmde imkansz.. Perşembe doktor söyler buyuk ihtimalle ama hala içimde Bi ssvd olsa keske acaba diye dusunmeden edemıorm

Zaten nemlı ütü kurulugu bende tozu gıtsın dıye attım ütü kuruluguna astım aksam ütüleyip hurca koyacagım benım baya var kıyafet aksam kzıımdan kalanları ıslatıp camasır suyu tozuna sabah yıkıycam
Daha renklıler var 3-4 renk

Ben daha çamaşırları yıkamadım yarın abla gelicek ona ütületirim diyordum ama bizim sepet boş kalmadığı için bebeğe hiç vakit kalmıyor iki gün hiç çamaşır yıkamadım hep dışardaydık sepetten taştı çamaşırlar bu nasıl bir şey anlamıyorum. Yarın dolap içlerini sildiricem de inşallah sonrasında yıkar yukar ütülerim

Nasılsıniz kizlar ?
Ben cuma tek doz tetenoz oldum geçen sene böyle olmamıştı ağrıdan uyuyamadım zombi gibi cumartesi ye başladım. Cumartesi de kolum ağrıdı neyse ki akşama oldukça hafifledi ,akşam üzeri avm ye gitmiştik sanırım çok ayakta durdum gece sancılandim , bir magnezyum içtim progestan fitil koydum uyudum sabah kahvaltı falan derken baktım hâlâ ağrım var hastaneye gittik alttan falan bakti doktor nst ye aldı sıkıntı yok , makat geliş olduğu için popo ve ayakları ile vuruyor olabilir çok ayakta kalmamaya dikkat et dedi döndüm eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…