Ahh keske benım karsıma cıksaAnnemin arkadaşı ebe kadın beni görünce diyor ah sen nasıl sezeryan oldun çok müsait tipin normal doğuma o nasıl oluyorsa valla yakalasa beni normal doğurturdedim ilk gebelikte karşılaşsaydık olabilirdi ona kalsa bunda bile yapacak
Ben planli spinal sezaryen'e karar verdim. Normal doğumdan aşiri korkuyorum, cevremde de hep kötü örnekler var açıkcasıDoğum konusunda tercihiniz var mı normal doğum mu planlı sezaryen mi mecburi sezaryen mi ?bana 36. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verelim ve bebeğin kilosuna da bakalım dedi.Normal doğumun komplikasyonları beni biraz korkutuyor
Ay ben de oğlandan kalan az sayıdaki giysiyi yıkadım bugün, kurutmaya attım sonra da. Burada birkaç arkadaş çekme falan yapabilir dediği için ütü kuruluğuna atmıştım, bildiğin nemli çıktı. Ben de ona ağlıycam şimdiYaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..
Hayallerını yaşa anın tadını çıkar vallahi cok gzuel olacak hersey
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaa
Ayaküstü gözle çatı muayenesi mi yaptı acabaAnnemin arkadaşı ebe kadın beni görünce diyor ah sen nasıl sezeryan oldun çok müsait tipin normal doğuma o nasıl oluyorsa valla yakalasa beni normal doğurturdedim ilk gebelikte karşılaşsaydık olabilirdi ona kalsa bunda bile yapacak
Ahh keske benım karsıma cıksa
Benim pek cesaretim yok ya ben 5 cm açıklıkla sez girdimAhh keske benım karsıma cıksa
İçim rahatladı şimdi teşekkür ederim canmYok yok hiç öyle düşünme kiloyla alakalı değildir iç karnın geniştir ilk oğlumda nasıl küçüktü yok gibiydi bu hamileliğimde daha çabuk çıktı bence kocaman ama banada inanmıyor kimse 8 aylık dediğim zaman
29+1ayni durumu bende şuan yaşıyorum vajinaya baskı yapıyor ve sanki birşey batıyorHanımlar merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittim geldim normalde de kaç gündür aşağıda hissediyorum bebeğim i geldiğimden sanki çıkacakmış gibi hissediyorum afedersiniz tam vajinanın içine vuruyor gibi çok korktum normal mi 29+1 bu arada
Bende kurutmaya attım canım eğer hassas programın varsa çekme vs yapmıyor bilgin olsunAy ben de oğlandan kalan az sayıdaki giysiyi yıkadım bugün, kurutmaya attım sonra da. Burada birkaç arkadaş çekme falan yapabilir dediği için ütü kuruluğuna atmıştım, bildiğin nemli çıktı. Ben de ona ağlıycam şimdiNormal mi acaba böyle olması? Ütüyle kurutmaya kalksak bunları parça başına beş dk ütü ister herhalde
Benim de 31. Hafta o haftalardan beri aynı şeyi yaşıyorum ve korkuyorum pat diye vuruyor ve aşağıda hissediyorum normaldir diye düşünüyorum benimki bide makat duruş ayaklarla direk vuruyor diye düşünüyorumHanımlar merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittim geldim normalde de kaç gündür aşağıda hissediyorum bebeğim i geldiğimden sanki çıkacakmış gibi hissediyorum afedersiniz tam vajinanın içine vuruyor gibi çok korktum normal mi 29+1 bu arada
Öyle gerçekten benim de bugün öyle oldu hala devam ediyor umarım normaldir29+1ayni durumu bende şuan yaşıyorum vajinaya baskı yapıyor ve sanki birşey batıyor
İnşallah her hafta yeni birşey oluyor buda normaldirBenim de 31. Hafta o haftalardan beri aynı şeyi yaşıyorum ve korkuyorum pat diye vuruyor ve aşağıda hissediyorum normaldir diye düşünüyorum benimki bide makat duruş ayaklarla direk vuruyor diye düşünüyorum
Bende de aynısı olduAy ben de oğlandan kalan az sayıdaki giysiyi yıkadım bugün, kurutmaya attım sonra da. Burada birkaç arkadaş çekme falan yapabilir dediği için ütü kuruluğuna atmıştım, bildiğin nemli çıktı. Ben de ona ağlıycam şimdiNormal mi acaba böyle olması? Ütüyle kurutmaya kalksak bunları parça başına beş dk ütü ister herhalde
Aynısını yaşıyordum geçen kontrolde pozisyonunun makat olduğunu öğrenince o hissiyatı yaratan şeyin miniş ayakları olduğunu anladımHanımlar merhabalar ben bugün sağlık ocağına gittim geldim normalde de kaç gündür aşağıda hissediyorum bebeğim i geldiğimden sanki çıkacakmış gibi hissediyorum afedersiniz tam vajinanın içine vuruyor gibi çok korktum normal mi 29+1 bu arada
Benim drum hiç pozisyon söylemiyor bebeğin zaten sezeryan olacağı için herhalde ama ben soracam bu seferAynısını yaşıyordum geçen kontrolde pozisyonunun makat olduğunu öğrenince o hissiyatı yaratan şeyin miniş ayakları olduğunu anladımdoktorada sordum o da doğruladı
Tam olarak benim de yaşadığım :)Aynısını yaşıyordum geçen kontrolde pozisyonunun makat olduğunu öğrenince o hissiyatı yaratan şeyin miniş ayakları olduğunu anladımdoktorada sordum o da doğruladı
Tabi en güzel şey bir kadın için en güzel en anlamlı süreç..
Ben ikinci olursa tadını çıkaracagım dedim ana baktım bitmiş ben tadına varamadım
Ayaküstü gözle çatı muayenesi mi yaptı acaba
Sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıran klinikler var, hatta bayağı da revaçta ama benim özeldeki doktorum da devletteki doktorum da doğruca sezaryen olmalısın diyor (ilkinin üstünden 5 sene geçmesine karşın). Gebelik eğitiminde doğumu anlatan ebe de (devlet hastanesi ebesi) o kadar çok risk saydı ki ssvd hakkında, acaba denesem mi diye kafamda soru işareti vardı, hiç kalmadı sayelerindeaklında kalmasın bence senin de hiç.
Zaten nemlı ütü kuruluguAy ben de oğlandan kalan az sayıdaki giysiyi yıkadım bugün, kurutmaya attım sonra da. Burada birkaç arkadaş çekme falan yapabilir dediği için ütü kuruluğuna atmıştım, bildiğin nemli çıktı. Ben de ona ağlıycam şimdiNormal mi acaba böyle olması? Ütüyle kurutmaya kalksak bunları parça başına beş dk ütü ister herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?