2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun

Bir tanıdığın başına gelmişti ama hatırladığım kadarıyla kırılmış kaynamış, sanırım bir kere daha düşünce gitmişler. Hamilelik durumu yoktu o sırada. Çocuğu vardı. Dr el ile muayene ve kırığı elle düzeltme işleminden bahsedince böyle kalsın, nasıl kaynarsa kaynasın dedi bıraktı. Nasıl çözüldü olay hiç bilmiyorum. Sanırım o kemiğim başka türlü düzelme şansı yok. Sadece el yordamıyla.
Ama doğum üzerindeki etkisini bilmiyordum.

sonundaaaa.. nasıl bişey aldın ve nerden aldın
Trendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü. sonra hala önerilere açığım

Eklentiler

• IMG_4373.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_4372.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaşımın eğrilik vardı yanlış hatırlamıyorsam ve evet normal doğum yapmadılar sez oldu eğer bu kadar riskliyse tabiki riske atmaya değmez kendini ama dr güzel güzel açıklamış öncesinde bakılacakmış inşallah soru. Teşkil etmez doğum için edecek olursada üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş önemli olan sağlıcakla kavuşmak

Evet evet el ile tedavi yöntemini biliyorum benim o aşamayı zaten çoktan geçti ama beni neler bekliyor onu bilmediğim için korkuyorum

Trendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü. sonra hala önerilere açığım
Çok güzeller kızlar sağolsun bak ön adımı attırdılar sana artık hazırlamamız lazım gerçekten çantaları bende beze karar veremediğim için hazırlamadım ya çocuğun poposunu düşündüğüm kadar kendimi düşünmemiştim sanırım

Ya şu yeşil olana bende bakıp duruyorum seninki gelsin bi bak bakalım kumaşı falan nasıl ona göre alırım bende benettonda gecelik olduğunu bilmiyordum bi bende bi bakayım oraya teşekkürler

Ah ya tabiiki önemli olan önce bebeğimin sonra benim sağlığım ama işte normal doğumu çok istediğim için üzüldüm onda da belki daha kötü şeyler olacak, olmasın diye rabbim böyle bir yolla engel oluyor diye teselli buluyorum

Ben gibi her markadan alsaydın ah annelik

Şanslı bebek benim de bir arkadaşım verdi iki valiz eşya. Çoğu hiç giyilmemiş. Tertemiz. Bir de hala bebek kokusu olması çok değişik değil mi gidip gelip dolabını izliyorum
Yaa bebek kokusu o mınnacık ayaklar o mınnacık beden
Hadi gözümüz aydın pıjamaya bayıldım ama mınık memişler onu tercıh eder ben alsam kapatamam önünü

Yaa bebek kokusu o mınnacık ayaklar o mınnacık beden
Hadi gözümüz aydın pıjamaya bayıldım ama mınık memişler onu tercıh eder ben alsam kapatamam önünü
Keşke azcık büyüselerdi artık emzirirken inşallah

Ahh çok sevindim
Yaa gercekten mı yaka kısmı acık ya ben acıkcası ondan dolayı cekındım.
Ben içine emzirme atleti giyip denedim ama gayet güzel kapanıyor birazda bedenle alakalı olabilir ben şu an 67 kiloyum 40 beden tercih ettim. Şu an tam oldu.küçük bir çıtçıt veya içten çengelli iğneyle de garantiye alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…