- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Çok geçmiş olsunAy kızlar ben sormayı unuttum. Ben küçükken kuyruk sokumumu kırmışım (bunu nasıl yaptığım ve nasıl fark edilmediği hakkında en ufak bir fikrim yoköylece kendiliğinden kaynamış yıllar sonra ben durduk yere orda ağrı hissedince gitmiştim doktor da sen burayı daha önce kirmissin kaynamış su an zede var ve biraz kancalaşmış o yüzden ağrı çekiyorsun dedi ben şok tabi. Neyse benim kuyruk sokumu ağrılarım hamilelik ile beraber tekrar geldi ve oturma yastığı olmadan asla oturamiyorum içimden de diyorum ki aman hiç önemli değil şu an bebek baskı yapıyor nasıl olsa doğumdansonra geçecek katlanırim hiç sorun değil fln diyorum. Doktora gittiğimde onu sordum ve duyduğum şey beni hem tedirgin etti hem de üzdü açıkçası doktor dedi ki hamilelikle beraber kuyruk sokumu zaten minimal bir şekilde kancalaşır e senin dediğine göre bir de kırdığın zaman kanca oluşmuş eğer bu ikisi birleşip de fazla eğrilik olusturduysa zaten normal doğum yapman imkansız çocuk nereden geçecek hadi diyelim ki geçti ee bu sefer seni yirta yirta geçecek ve senin büyük operasyonlar gecirme ihtimalin olacak, ona şu an bakamayiz sen bana her geldiğinde hatırlat seni uygun gördüğümüz bir kontrolde doğum katına göndereceğiz oradaki baş ebeler el ile kuyruk sokumuna bakacak çünkü bu röntgen vs ile anlaşılacak bir şey değil dedi. Benim nutkum tutuldu konuşamadım bile. Benim gibi kuyruk sokumu ile başı dertte olan biri var mı ? (Asla sanmıyorum bu antin kuntin dertler sadece beni bulur ama yine de sormak istedim)
Trendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü.sonundaaaa.. nasıl bişey aldın ve nerden aldın
Arkadaşımın eğrilik vardı yanlış hatırlamıyorsam ve evet normal doğum yapmadılar sez oldu eğer bu kadar riskliyse tabiki riske atmaya değmez kendini ama dr güzel güzel açıklamış öncesinde bakılacakmış inşallah soru. Teşkil etmez doğum için edecek olursada üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş önemli olan sağlıcakla kavuşmakAy kızlar ben sormayı unuttum. Ben küçükken kuyruk sokumumu kırmışım (bunu nasıl yaptığım ve nasıl fark edilmediği hakkında en ufak bir fikrim yoköylece kendiliğinden kaynamış yıllar sonra ben durduk yere orda ağrı hissedince gitmiştim doktor da sen burayı daha önce kirmissin kaynamış su an zede var ve biraz kancalaşmış o yüzden ağrı çekiyorsun dedi ben şok tabi. Neyse benim kuyruk sokumu ağrılarım hamilelik ile beraber tekrar geldi ve oturma yastığı olmadan asla oturamiyorum içimden de diyorum ki aman hiç önemli değil şu an bebek baskı yapıyor nasıl olsa doğumdansonra geçecek katlanırim hiç sorun değil fln diyorum. Doktora gittiğimde onu sordum ve duyduğum şey beni hem tedirgin etti hem de üzdü açıkçası doktor dedi ki hamilelikle beraber kuyruk sokumu zaten minimal bir şekilde kancalaşır e senin dediğine göre bir de kırdığın zaman kanca oluşmuş eğer bu ikisi birleşip de fazla eğrilik olusturduysa zaten normal doğum yapman imkansız çocuk nereden geçecek hadi diyelim ki geçti ee bu sefer seni yirta yirta geçecek ve senin büyük operasyonlar gecirme ihtimalin olacak, ona şu an bakamayiz sen bana her geldiğinde hatırlat seni uygun gördüğümüz bir kontrolde doğum katına göndereceğiz oradaki baş ebeler el ile kuyruk sokumuna bakacak çünkü bu röntgen vs ile anlaşılacak bir şey değil dedi. Benim nutkum tutuldu konuşamadım bile. Benim gibi kuyruk sokumu ile başı dertte olan biri var mı ? (Asla sanmıyorum bu antin kuntin dertler sadece beni bulur ama yine de sormak istedim)
Evet evet el ile tedavi yöntemini biliyorum benim o aşamayı zaten çoktan geçti ama beni neler bekliyor onu bilmediğim için korkuyorumÇok geçmiş olsun
Bir tanıdığın başına gelmişti ama hatırladığım kadarıyla kırılmış kaynamış, sanırım bir kere daha düşünce gitmişler. Hamilelik durumu yoktu o sırada. Çocuğu vardı. Dr el ile muayene ve kırığı elle düzeltme işleminden bahsedince böyle kalsın, nasıl kaynarsa kaynasın dedi bıraktı. Nasıl çözüldü olay hiç bilmiyorum. Sanırım o kemiğim başka türlü düzelme şansı yok. Sadece el yordamıyla.
Ama doğum üzerindeki etkisini bilmiyordum.
Çok güzellerTrendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü.sonra hala önerilere açığım
Oyy masallahhKızlar bugün kontrole gittim. 32+1 1983 gram 43 cm olmuş bizim minik adamımız rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Ya şu yeşil olana bende bakıp duruyorum seninki gelsin bi bak bakalım kumaşı falan nasılTrendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü.sonra hala önerilere açığım
Ah yaArkadaşımın eğrilik vardı yanlış hatırlamıyorsam ve evet normal doğum yapmadılar sez oldu eğer bu kadar riskliyse tabiki riske atmaya değmez kendini ama dr güzel güzel açıklamış öncesinde bakılacakmış inşallah soru. Teşkil etmez doğum için edecek olursada üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş önemli olan sağlıcakla kavuşmak
Ben gibi her markadan alsaydınÇok güzellerkızlar sağolsun bak ön adımı attırdılar sana artık hazırlamamız lazım gerçekten çantaları bende beze karar veremediğim için hazırlamadım ya çocuğun poposunu düşündüğüm kadar kendimi düşünmemiştim sanırım
Yeşilin hem kremini hem pudrasını aldım kalitesi çok iyi yumuşacık. Ütüledim hazır şu an. Güle güle kullanTrendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü.sonra hala önerilere açığım
Yaa bebek kokusu o mınnacık ayaklar o mınnacık bedenŞanslı bebekbenim de bir arkadaşım verdi iki valiz eşya. Çoğu hiç giyilmemiş. Tertemiz. Bir de hala bebek kokusu olması çok değişik değil mi gidip gelip dolabını izliyorum
Ahh çok sevindimYeşilin hem kremini hem pudrasını aldım kalitesi çok iyi yumuşacık. Ütüledim hazır şu an. Güle güle kullan
Keşke azcık büyüselerdiYaa bebek kokusu o mınnacık ayaklar o mınnacık beden
Hadi gözümüz aydın pıjamaya bayıldım ama mınık memişler onu tercıh eder ben alsam kapatamam önünü
Yok öyle düşünme benim göğüsler 90 ama oluyorYaa bebek kokusu o mınnacık ayaklar o mınnacık beden
Hadi gözümüz aydın pıjamaya bayıldım ama mınık memişler onu tercıh eder ben alsam kapatamam önünü
Metanetli ol umudunu kaybetmeKeşke azcık büyüselerdiartık emzirirken inşallah
Yaa gercekten mı yaka kısmı acık ya ben acıkcası ondan dolayı cekındım.Yok öyle düşünme benim göğüsler 90 ama oluyor
Güle güle kullan. Çok güzel gözüküyorlar. Ay geceliğe bayıldım özellikle, ben alsam elbise diye giyer gezerdim vallaTrendyoldan aldım artık. Basit bir şey. Bunu hazırlayayım valiz yapcam çünkü.sonra hala önerilere açığım
Ahh çok sevindim
Ben içine emzirme atleti giyip denedim ama gayet güzel kapanıyor birazda bedenle alakalı olabilir ben şu an 67 kiloyum 40 beden tercih ettim. Şu an tam oldu.küçük bir çıtçıt veya içten çengelli iğneyle de garantiye alınabilir.Yaa gercekten mı yaka kısmı acık ya ben acıkcası ondan dolayı cekındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?