Aslında öyle değil ben okeyim ama eşim değilSanırım siz çok zor beğenen bi çiftsiniz
Hislerini paylaşıyorum. Ben de düşünmemeye çalışıyorum. 33+6 olarakKızlar ben 33. haftaya girdim ve streslenmeye başladım doğum ile ilgili.. Önceden takmıyordum çok ne de olsa daha var falan diye.. Ama şimdi 5 hafta kaldı.Ne olacak, ne bitecek, nasil gececek vs. Uykularım kaçıyor. 38+'larda alırız dedi doktorum. (Planlı Sezaryen) Günde 4 5 saat uyuyabiliyorum. Bugün artık kafam dağılsın diye temizlik yapayım dedim. Dinlene dinlene yaptım ama halim fena. Ayak tabanlarım zonkluyor, halsizleştim, kasıklarım ağrıyor falan... İlk bebek bir de deneyimsizim zaten. Daha önce ameliyat ta olmadım.
Bütün isimler benim favori isimlerim. Bayıldım isimlere. Ama tek isim sanki daha iyi ikiz oldukları için . İnci ve Duru bence.Kizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Nilduru ve İncisu mu ? Hangisi daha hoş.
Aynenn bilinmemezlikHislerini paylaşıyorum. Ben de düşünmemeye çalışıyorum. 33+6 olarakfiziksel olarak iyi hissediyorum. Psikolojik olarak da iyiyim tabi ama annelik endişesi başladı. Bilinmezlikten korkuyor insan ama güzel olacağına inancım sonsuz sabırsızlıkla bekliyorum artık bebeğimi
Bol su içmeye çalışıyorum şükür bugün yemek olayını çözdükBide bana perhiz gelıodu, düşün.. Tuz yok yağ yokben evden yagsız tuzsuz yemek istedım, rahat yensin diye üzüm filan aldım, suyunu da ihmal etme, hijyene dikkat et noolur noolmaz devlet hastanesi malum bide bol dua ve bol yemek yemek bol bol
Benim tüp bebek kuzum en başından beri coraspin kullanıyordumkeşke daha erken dönemde ecopirin verseydiler sana. Neyse herşeyde vardır bi hayır herşeyin güzel olacağını düşün moral bozmak yok
Kızlar ben 33. haftaya girdim ve streslenmeye başladım doğum ile ilgili.. Önceden takmıyordum çok ne de olsa daha var falan diye.. Ama şimdi 5 hafta kaldı.Ne olacak, ne bitecek, nasil gececek vs. Uykularım kaçıyor. 38+'larda alırız dedi doktorum. (Planlı Sezaryen) Günde 4 5 saat uyuyabiliyorum. Bugün artık kafam dağılsın diye temizlik yapayım dedim. Dinlene dinlene yaptım ama halim fena. Ayak tabanlarım zonkluyor, halsizleştim, kasıklarım ağrıyor falan... İlk bebek bir de deneyimsizim zaten. Daha önce ameliyat ta olmadım.
Canım sana dönükte olsa cihaz inan orda bir bebek var dıye hayal etmekten başka bişey gecmıo eleBen de bugün devlete gittim ama bebeği falan görmedimcihaz doktora dönüktü 31+2 2 kilo dedi. Kaç gündür midem yanıyordu, makat gelişli diye düşünmüştüm ama baş aşağıdaymış. Siğille ilgili özeldeki doktorun söylediklerini sordum, o da ben de olsam aynıları söyler ve yapardım dedi. Salı günü özeldeki doktoruma gideceğim, 36.haftada sezeryan gününü konuşacağız sanırım
Bol su içmeye çalışıyorum şükür bugün yemek olayını çözdükdomestos ve sleepy ıslak mendil ile geziyorum
Benim 19. Hafta başladı, doktorum o zamanlar günde 10-15 defa normal demişti. Sertleşiyor bir bölgede toplanma oluyordu. Tabii yine de kendi doktoruna söylersin nst’de bakılır hem için rahat ederBu kasılmamı gerçekten sertlik yarın bahsediyim o zaman nst bi bakılsın riskli haftalarıma girdim sanırım artık bide ne zaman düzelir uzun mu sürüyor
Oyumu Pera Güneş olarak kullanıyorumÇınar mete
Çınar kuzey
Pamir çınar
Pera minel
Pera güneş
Pera kumsal
Aklımda ki isimler bunlar ama daha net değil iki ikisim koymak istiyorum
Kaç çıktı canım benim hala 5. Pazartesi perinatoloğa gideceğim. Tekrar bir bakacak.Sana ne dedilerBugün ki kontrolde benim tekrar azalma görüldü sizin nasıl gidiyor ciğer geliştirici vurdular mı
Kızlar ben 33. haftaya girdim ve streslenmeye başladım doğum ile ilgili.. Önceden takmıyordum çok ne de olsa daha var falan diye.. Ama şimdi 5 hafta kaldı.Ne olacak, ne bitecek, nasil gececek vs. Uykularım kaçıyor. 38+'larda alırız dedi doktorum. (Planlı Sezaryen) Günde 4 5 saat uyuyabiliyorum. Bugün artık kafam dağılsın diye temizlik yapayım dedim. Dinlene dinlene yaptım ama halim fena. Ayak tabanlarım zonkluyor, halsizleştim, kasıklarım ağrıyor falan... İlk bebek bir de deneyimsizim zaten. Daha önce ameliyat ta olmadım.
Bende çatlak başlamadı ama cilt kuruması kökenli kaşıntı çok oluyor, ilk gebeliğimde de olmuştu. Normalde kullandığım kremleri duş jellerini falan kullanamaz olmuştum hatta. Defne sabunu ve parfümsüz nemlendirici kremler iyi geliyor bana.Kızlar bende bebek odasının dolaplarını cifledim ütülediklerimi astım. 0 6 ay ve 6 12 ay, emzirme yastığı, poşetin çıkan şeyi ne varsa yıkadım baya yoruldum ya. Sanırım sadece reflü yatağının kılıfı ve yelek hırkalar kaldı. Kızımda yıkayıp hurçlamıştım ama bir daha tıkırdam baya zaman geçti. Eğilip kalkmaktan sanırım midem öyle yanıyor ki ilaç içtimBu kadar eğilip kalkmaya dönmüştür umarım bebiş ya bir de onu dert ediyorum
Bu arada çatlaklar başladı mı sizde bende çok şükür yok hiç ama kaşınıyorum ara ara. Lierac kullanıyorum günde 1 duştan sonra ama ayda 1 bile yetmiyor artıkŞimdi 4. Mü 5. Mi ne sipariş vercem. Artık bu hamilelik bitse hiç fena olmaz battık
Evet kısa sürüyor normalde karnın aç mı açsa ölçüm almakta zorlanıyorlar. Bir kere bende aç gittim kontrolden yemeğe gidicez diye ölçüm alamadı meyve suyu verdiler içtim bebek canlandı hemen aldılar sonra ölçümüDevlete geldim idrar veriyim yarın kendü doktoruma gösteriyim diye acildeki bebege baksınlar bi dedi kd gönderdi e iyi baksın dedim kız baktı hareketlerine ölçüm yapmadı sonuçlar çıkmayınca nst bağlayalım dedi 1 bebek yarım saat sürüyo dedi yani 1 saat nst deyim
Nst girenler 15 20 dk değilmiydi ya
Devlete geldim idrar veriyim yarın kendü doktoruma gösteriyim diye acildeki bebege baksınlar bi dedi kd gönderdi e iyi baksın dedim kız baktı hareketlerine ölçüm yapmadı sonuçlar çıkmayınca nst bağlayalım dedi 1 bebek yarım saat sürüyo dedi yani 1 saat nst deyim
Nst girenler 15 20 dk değilmiydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?