2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizde Fethiye tarafındayız. Hala sıcak havalar. Akşamları serinliyor az biraz. Hatta yağdı geçti ama yerler bile ıslanmadı desem yalan olmaz. Buhar oldu gitti çoktan.

Off içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırım
E bebekten aldım bi tane dedım aman olsun ne kadar kötü olabılır kötü ne kelime berbat nenem gibi gezıyorum onu takınca biri saga bırı sola kaymıs alttan pırtlamış

Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah.. Grubun ilk şekeri

Bizde Fethiye tarafındayız. Hala sıcak havalar. Akşamları serinliyor az biraz. Hatta yağdı geçti ama yerler bile ıslanmadı desem yalan olmaz. Buhar oldu gitti çoktan.
Gecende burada yagdı balkonda olmasam yagdıgına asla ınanmam ıkı dk sonra her yer kupkuru oldu

Bakayım benimkine. Mağazada giydim rahattı. Duruyo öyle kutusunda. Atarım foto

Doğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi

Boşver etme ben kafamdam silmek istiyorum

Benim aynı gün çıktığı çok oldu, kontrol etsene. Ama yarın sabah çıkmış olur. Umarım çok güzel şeyler duyarsın
Ödeme yaptıktan sonra kazınır hafızanıza bana öğleden sonra çıkar dedi kadın ya ondan sorayım dedim çünkü benim sabah gitmem lazım dr inşallah çıkmış olur bakalım iyi geçer umarım

Bunlar nasıl rakamlar Doğum ücretleri nedir çok merak ettim
Başka bir hastaneyle anlaşmış benim Dr. 18000 dedi. Ama normal veya sezaryen falan demedi. Şimdiki hastanede o fiyatlardadır. Zaten iki özel hastane var. Farklı olacağını sanmıyorum. Pekte sevmem orayı. 10sene önce bir yolum düşmüştü bir dahada gitmedim hiç oraya.

Doğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi
Çok ayıp tabiki gelecek Onunda torunu .. Şey annecim sen yorulma annem burada zaten Kalabalık olunca iş güç cok oluyor sana da kıyamıyorum yalla evıne

Bende kimse yok. Annem gelirim diyor ama zor yürüyor kıyamam. Kv zaten tanımadım hiç rahmetli olmuş. Görümceler zaten yok hükmünde

Yerel bir mağazadan aldım. Nette satılıyordur umarım bu marka. Ben daha çok atleti kullanırım diye düşünüyorum gerçi. 2atlet 2 sütyen aldım.

Eklentiler

• 20230927_163829.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20230927_163752.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 52
Çok ayıp tabiki gelecek Onunda torunu .. Şey annecim sen yorulma annem burada zaten Kalabalık olunca iş güç cok oluyor sana da kıyamıyorum yalla evıne
Zaten gelse iş yapacağını hiç düşünmüyorum anca torun sever çünkü yaşlı biraz Bir problemim yok aslında kadınla ama kalabalığa gerek var mı o kadar bilemedim, zaten aynı şehirdeyiz çok kalmaz gider

Canım ben emzirme sütyeni almadım aslında bir tane sporcu sütyeni tarzı birşey almıştı annem çok rahat ettim kendimde LCW şimdi balensiz sütyen aldım ön kısmı v şeklinde olduğu için zorlanmam gibi geldi pentide de var bu şekilde balensiz ama genel anlamda hep küçük kalmıştı mağasına gidersem ordanda balensiz almak istiyorum yeterli olur istersen öyle bak sende pentide bi tane gördüm emzirme sütyeni çok güzeldi o ama sanki balensiz de aynı işlemi görecek gibi benim için

Bak 2-3 gün diyorsun benim kv, Kp yaşasaydı 1 hafta-10gün kalırdı ama şimdi uzun süre benimle olacak. Onlardayken hakkını yiyemem elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmedi, inşallah doğum sonrası da öyle olur gerçi annem de olacak, o dengeyi kurar bir şekilde diye düşünüyorum

Ooo aynı şehirde ne yatılısı töbe yarebbim .. Keşke annemle aynı şehirde olsaydım gelır gunduz eşim gelınce gıderdı evıne .
Valla ayıp olmasa ben anneme bıle gelme derım ben kendım kendıme yeterım Ama sezeryan olunca bırde kızım olunca asagı servıse ındırmeye bıle adam lazım ılk zaman.

yaa aynı yorumu yaptım, tam bir nene çamaşırı. Ben ebebekten büstiyer gibi bir şey aldım, önü emzirme sutyeni gibi açılıyor. kumaşı falan hoşuma gitti. Sadece s bedeni kalmıştı ama olur diye düşünüyorum
En sevmediğim şey de şu görümcelerin karışması. Kayınvaliden söyleyemiyor mu? Kızım geleyim mi? diye.
Benimki de gelir ama ben gelsin ne yapalım modundayım. Ben sadece çok kalabalık istemiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…