- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bizde Fethiye tarafındayız. Hala sıcak havalar. Akşamları serinliyor az biraz. Hatta yağdı geçti ama yerler bile ıslanmadı desem yalan olmaz. Buhar oldu gitti çoktan.Bızım yarın yagmur gösteriyor burda eylüle kadar kuşadası eylül ekim didimde hala denize giriliyor ama bizim hali hazırdaki cocugumuz deniizi aşırı sevdıgı ıcın okulda basladıgı ıcın onu sokmak ıstemıyoruz onun gırmemesı için mecburi final yaptık bız
Tabi belli olmaz didime rota cevrılırse şartlar degısebılır
Nst den de çarpı 2 almazlar inşallahAnladım canım ben 36da gideceğim zaten, demek ki o ara başlayacak. Senin masraflar hep çarpı 2 artık
Off içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırımPijamayla çık gitsinbende bugün sütyen çamaşır sipariş ettim çanta için çikolata siparişi vericem isim yok kapı süsüm hazır onunda harfleri alıcam tabiki oda isim yok diye bekliyor sanki ismi olsa herşey bitecek gibi ama bakalım
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah.. Grubun ilk şekeriDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Aynen ben de o gün onu diyordum düğünü erteledik doğumu erteleyemeyiz olmasın yasaklarYaa düğünümü covit yüzünden 1.5 sene yapamadım şimdi doğurcam kalbim bi covit faciasını daha kaldıramaz lütfen yasaklar fslsn gelmesin yaziyaretçileri sayıyla alsınlar içeri ama alsınlar yaa
Gecende burada yagdı balkonda olmasam yagdıgına asla ınanmam ıkı dk sonra her yer kupkuru olduBizde Fethiye tarafındayız. Hala sıcak havalar. Akşamları serinliyor az biraz. Hatta yağdı geçti ama yerler bile ıslanmadı desem yalan olmaz. Buhar oldu gitti çoktan.
Bakayım benimkine. Mağazada giydim rahattı. Duruyo öyle kutusunda. Atarım fotoOff içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırım
E bebekten aldım bi tane dedım aman olsun ne kadar kötü olabılır kötü ne kelime berbat nenem gibi gezıyorum onu takınca biri saga bırı sola kaymıs alttan pırtlamış
Ay covıdde evlenen minnak gelinler siziAynen ben de o gün onu diyordum düğünü erteledik doğumu erteleyemeyiz olmasın yasaklar
Ödeme yaptıktan sonra kazınır hafızanızaBoşver etmeben kafamdam silmek istiyorum
Benim aynı gün çıktığı çok oldu, kontrol etsene. Ama yarın sabah çıkmış olur. Umarım çok güzel şeyler duyarsın
Başka bir hastaneyle anlaşmış benim Dr. 18000 dedi. Ama normal veya sezaryen falan demedi. Şimdiki hastanede o fiyatlardadır. Zaten iki özel hastane var. Farklı olacağını sanmıyorum. Pekte sevmem orayı. 10sene önce bir yolum düşmüştü bir dahada gitmedim hiç oraya.Bunlar nasıl rakamlarDoğum ücretleri nedir çok merak ettim
Çok ayıp tabiki gelecekDoğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi
Bende kimse yok. Annem gelirim diyor ama zor yürüyor kıyamam. Kv zaten tanımadım hiç rahmetli olmuş. Görümceler zaten yok hükmündeDoğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi
Yerel bir mağazadan aldım. Nette satılıyordur umarım bu marka. Ben daha çok atleti kullanırım diye düşünüyorum gerçi. 2atlet 2 sütyen aldım.Off içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırım
E bebekten aldım bi tane dedım aman olsun ne kadar kötü olabılır kötü ne kelime berbat nenem gibi gezıyorum onu takınca biri saga bırı sola kaymıs alttan pırtlamış
Çok ayıp tabiki gelecekOnunda torunu .. Şey annecim sen yorulma annem burada zaten Kalabalık olunca iş güç cok oluyor sana da kıyamıyorum yalla evıne
Canım ben emzirme sütyeni almadım aslında bir tane sporcu sütyeni tarzı birşey almıştı annem çok rahat ettim kendimde LCW şimdi balensiz sütyen aldım ön kısmı v şeklinde olduğu için zorlanmam gibi geldi pentide de var bu şekilde balensiz ama genel anlamda hep küçük kalmıştı mağasına gidersem ordanda balensiz almak istiyorum yeterli olurOff içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırım
Bak 2-3 gün diyorsunDoğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi
Ooo aynı şehirde ne yatılısı töbe yarebbim .. Keşke annemle aynı şehirde olsaydım gelır gunduz eşim gelınce gıderdı evıne .Zaten gelse iş yapacağını hiç düşünmüyorum anca torun sever çünkü yaşlı biraz Bir problemim yok aslında kadınla ama kalabalığa gerek var mı o kadar bilemedim, zaten aynı şehirdeyiz çok kalmaz gider
Kıyamam nasıl rahat edecekse öyle yapsın artık anneciğin deBende kimse yok. Annem gelirim diyor ama zor yürüyor kıyamam. Kv zaten tanımadım hiç rahmetli olmuş. Görümceler zaten yok hükmünde
yaa aynı yorumu yaptım, tam bir nene çamaşırı. Ben ebebekten büstiyer gibi bir şey aldım, önü emzirme sutyeni gibi açılıyor. kumaşı falan hoşuma gitti. Sadece s bedeni kalmıştı ama olur diye düşünüyorumOff içime sinen bi emzirme sütyeni bulamadım. Pentinin var bi ona yerınde bakmam lazım bedeninden emin olup ındırımle alırım
En sevmediğim şey de şu görümcelerin karışması. Kayınvaliden söyleyemiyor mu? Kızım geleyim mi? diye.Doğumdan sonra kayınvalideniz de kalacak mı sizinle kızlar, benim annem olacak hep yanımda, bugün görümcem dedi ki annem de kalır 2-3 gün.. Tatsızlık olmasın diye kalsın dedim ama kalmasa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?