2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben sütyende penticiyim lotus cok kullanıyorum. Ama emzırme zamanı zor oluyor dısarda özellikle kesınlıkle lazım bı tane.
Kızımda hep atletle ıdım var 3 tane evde atlet bi tane sütyen alırsam tmm .

Benim ilk doğumum nasıl sakindi ya çok gelen giden yoktu eşimin akrabalarını tanımazdım falan şimdi hepsi gelir hepsiyle tanıştık kaynaştık olsun gelsin herkes sadece sütün yetiyormu teyzeciler sezeryan mı oldun ah tüh diyen ablalar olmasın kafi ben ki çok sakin bir insanım kv azarlamıştım valla o hormonların etkisi çok başka kadın bile şok oldu benden öyle tepki görünce ama kv hiç susmuyor cidden kendi çocuklarınıda aynı biliyorum elinde değil kötü birşde değil ama işte doğum sonrasında da ben bende değilim sorun orda

En azından yardımcı oluyormuş şanslısın kalabilir o zaman

Aynı şehirde olunca bence de çok saçma ama kalmasın desem alınacak hiç uğraşamam diyip tamam dedim şimdilik. Benim ilk bebek ya kendi kendime yetemem gibi geliyor

Ben sütyende penticiyim lotus cok kullanıyorum. Ama emzırme zamanı zor oluyor dısarda özellikle kesınlıkle lazım bı tane.
Kızımda hep atletle ıdım var 3 tane evde atlet bi tane sütyen alırsam tmm .
Bende lotus ve Marvel serisini kullanıyorum demirlerini sökerim ama ben hamileliğin şu son zamanları sütyen beni çok bunaltıyor o yüzden rahat olsun doğumdan sonrada bi süre giyemem sütyenlerimi sanırım bu bi kaç tanesi beni götürür bi 6 ay sonra zaten lotusta Marvelde baya rahat tekrar dönüş yaparım emzirme atleti denemedim hiç ilk oğlumda nbb emzirme atleti kullandım o baya iyidi elimde kaldı en son öyle kullandım

Aynen kayınvalide rolüne giriyorlar birden sinir oluyorum ben de. Gerilmemek için o modda olmak en iyisi şimdilik

Yaaa grubun ilk doğumu seninle gerçekleşecek inşallah sağlıkla kucağına alırsın, sonrasında sen ona misler gibi bakarsın zaten

Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik

Maşallah sağlıkla gelsin minnoş kızımız, grubun ilk bebeği dualarım sizinle her şey çok güzel olsun.

Sağlıkla kucağına al inşallah Riske atmaya gerek yok ikinizde sağlıklı olun varsın erken doğsun Gruptan ilk doğuran sen olucaksın galiba çok şanslısın terazi burcu olucak

Ayyy ben Nasıl geldik bu günlere Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kimse süpriz yapmazsa inşallah yapmaz Kasım annelerinin ilk bebeği geliyoooor

Sanırım ilk bebişimiz geliyor ay maşallah ona

Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah.. Grubun ilk şekeri
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar heyecan korku hepsi karıştı bende... doğum zamanına kadar yine sıkı takip yapılacak her sabah doppler günde 3 nst olarak takip yapılacak inşallah sorun olmaz ise 2 Ekim doğum spinal anestezi olacak 2 gün hastanede yatış yapacağım şimdilik detaylar bu şekilde

En azından yardımcı oluyormuş şanslısın kalabilir o zaman
Umarım öyle devam eder ya annemle gelinimiz altlı üstlü oturuyorlar, annem diyor doğum yaptığı zaman annesi gelsin kırkını çıkarsın kızının. Ben yemeklerini vs yaparım, o ne zaman ben kalamam derse ben o zaman üst kata çıkar ilgilenirim kafasında

Benimki de öyle canım kendi ailem gelince gelmez hoşgeldin der iner ama onlar olmayıncada gelmez genel olarak aynı binada bazen ayda bir görürüz birbirimiz öyle diyim bana karışmaz sağolsun ama yardımcıda olmaz sadece çok gereksiz şeyler söylüyor misal dr suyum az giderse ciğer geliştirici vuracak diyorki onu vurunca doğurursun vurmasınlar yani böyle şeyler ama sadece bana karşı değil o yüzden pek duymuyorum yaşına veriyorum annemde 3 kalıp giderim diyor bakalım napcam ben

Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacak sorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
dularım senınle begüm, sağlıkla gelsın annesıne hayırlı evlat olsun ınsallah canım

Emzirme atleti 2 tane pentiden aldım bir tane de emzirme sütyeni aldım ordan. Normalde 80b kullanıyordum 85c aldım, atletleri de dar kalıp dediler diye XL
Ben 80b den 90c ye zıpladım. 3tane balensiz aldım doğuma kadar giyeyim diye Erosun. Onlarda rahat çıktı. Allahtan durdu büyümesi bir aydan fazla oldu.

Benim pentiyle bir uyuşmazlığım var neden bilmem.. Beğenip alıp sonra rahat edemediğim giyemediğim mayo, bikini, sütyen.. Kaç tane duruyor öyle..

Aldıkların rahat gözüküyor. Ben hastane çantasına koyarım diye yıkadım kaldırdım rahat mı değil mi görcez şundan aldım

Eklentiler

• 67FD5710-E5BB-41FE-B59F-CBF5FF2CEE02.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar nst ücretini okudum da iyi ki İstanbul ya da Ankara’da falan doğurmuyorum. Ben nstye indirimimle 100 tl veriyorum muayene de 635. Doğuma da 10.000 vericez maşallah diyim de yarın zam yapmasınlar
Muayene 515 verdim bugün. Kan +idrar + demir ve d vit bakıldı toplam 208 tl sanırım. Sonra idrar kültürü istedi 88 mi neydi. Nst ye bişey alınmadı. Muğla Fethiye

bgm21 kız ayyy sağlıkla gelsin inşallah 2 Ekimden sonra grupta bi panik atak havası esmeye başlar doğum korkularımız vs.
Amin kuzum bende şimdiden başladı ve hazırlıklarımda tam değil.. 5 gün hastanede yattım çıktım günler hastanede geçiyor ve 2 saatten fazla ayakta kalmam yasak zaten miniğim bir süre küvezde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…