Ben sütyende penticiyim lotus cok kullanıyorum. Ama emzırme zamanı zor oluyor dısarda özellikle kesınlıkle lazım bı tane.Canım ben emzirme sütyeni almadım aslında bir tane sporcu sütyeni tarzı birşey almıştı annem çok rahat ettim kendimde LCW şimdi balensiz sütyen aldım ön kısmı v şeklinde olduğu için zorlanmam gibi geldi pentide de var bu şekilde balensiz ama genel anlamda hep küçük kalmıştı mağasına gidersem ordanda balensiz almak istiyorum yeterli oluristersen öyle bak sende pentide bi tane gördüm emzirme sütyeni çok güzeldi o ama sanki balensiz de aynı işlemi görecek gibi benim için
En azından yardımcı oluyormuş şanslısın kalabilir o zamanBak 2-3 gün diyorsunbenim kv, Kp yaşasaydı 1 hafta-10gün kalırdı ama şimdi uzun süre benimle olacak. Onlardayken hakkını yiyemem elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmedi, inşallah doğum sonrası da öyle olur gerçi annem de olacak, o dengeyi kurar bir şekilde diye düşünüyorum
Aynı şehirde olunca bence de çok saçma ama kalmasın desem alınacak hiç uğraşamam diyip tamam dedim şimdilik. Benim ilk bebek ya kendi kendime yetemem gibi geliyorOoo aynı şehirde ne yatılısı töbe yarebbim .. Keşke annemle aynı şehirde olsaydım gelır gunduz eşim gelınce gıderdı evıne .
Valla ayıp olmasa ben anneme bıle gelme derım ben kendım kendıme yeterımAma sezeryan olunca bırde kızım olunca asagı servıse ındırmeye bıle adam lazım ılk zaman.
Bende lotus ve Marvel serisini kullanıyorum demirlerini sökerim ama benBen sütyende penticiyim lotus cok kullanıyorum. Ama emzırme zamanı zor oluyor dısarda özellikle kesınlıkle lazım bı tane.
Kızımda hep atletle ıdım var 3 tane evde atlet bi tane sütyen alırsam tmm .
Aynen kayınvalide rolüne giriyorlar birden sinir oluyorum ben de. Gerilmemek için o modda olmak en iyisi şimdilikyaa aynı yorumu yaptım, tam bir nene çamaşırı. Ben ebebekten büstiyer gibi bir şey aldım, önü emzirme sutyeni gibi açılıyor. kumaşı falan hoşuma gitti. Sadece s bedeni kalmıştı ama olur diye düşünüyorum
En sevmediğim şey de şu görümcelerin karışması. Kayınvaliden söyleyemiyor mu? Kızım geleyim mi? diye.
Benimki de gelir ama ben gelsin ne yapalım modundayım. Ben sadece çok kalabalık istemiyorum o yüzden.
Yaaa grubun ilk doğumu seninle gerçekleşecekinşallah sağlıkla kucağına alırsın, sonrasında sen ona misler gibi bakarsın zaten
Memorial ve Acıbadem yakın fiyatlardır diye söylüyorum. 800 tl cik
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş kızımız, grubun ilk bebeğidualarım sizinle her şey çok güzel olsun.
Sağlıkla kucağına al inşallahRiske atmaya gerek yok ikinizde sağlıklı olun varsın erken doğsun Gruptan ilk doğuran sen olucaksın galiba çok şanslısın terazi burcu olucak
Ayyy benNasıl geldik bu günlere Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kimse süpriz yapmazsa inşallah yapmaz Kasım annelerinin ilk bebeği geliyoooor
Sanırım ilk bebişimiz geliyor ay maşallah ona
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlarHayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah.. Grubun ilk şekeri
Umarım öyle devam ederEn azından yardımcı oluyormuş şanslısın kalabilir o zaman
Benimki de öyle canım kendi ailem gelince gelmez hoşgeldin der iner ama onlar olmayıncada gelmezUmarım öyle devam ederya annemle gelinimiz altlı üstlü oturuyorlar, annem diyor doğum yaptığı zaman annesi gelsin kırkını çıkarsın kızının. Ben yemeklerini vs yaparım, o ne zaman ben kalamam derse ben o zaman üst kata çıkar ilgilenirim kafasında
dularım senınle begüm, sağlıkla gelsın annesıne hayırlı evlat olsun ınsallah canımDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Ben 80b den 90c ye zıpladım. 3tane balensiz aldım doğuma kadar giyeyim diye Erosun. Onlarda rahat çıktı. Allahtan durdu büyümesi bir aydan fazla oldu.Emzirme atleti 2 tane pentiden aldım bir tane de emzirme sütyeni aldım ordan. Normalde 80b kullanıyordum 85c aldım, atletleri de dar kalıp dediler diye XL
Aldıkların rahat gözüküyor. Ben hastane çantasına koyarım diye yıkadım kaldırdım rahat mı değil mi görcez şundan aldımBen 80b den 90c ye zıpladım. 3tane balensiz aldım doğuma kadar giyeyim diye Erosun. Onlarda rahat çıktı. Allahtan durdu büyümesi bir aydan fazla oldu.
Benim pentiyle bir uyuşmazlığım var neden bilmem.. Beğenip alıp sonra rahat edemediğim giyemediğim mayo, bikini, sütyen.. Kaç tane duruyor öyle.Yıkadım kaldırdım hastaneye götürmek için, rahat olur mu olmaz mı bilmiyorum hiç
Muayene 515 verdim bugün. Kan +idrar + demir ve d vit bakıldı toplam 208 tl sanırım. Sonra idrar kültürü istedi 88 mi neydi. Nst ye bişey alınmadı. Muğla FethiyeKızlar nst ücretini okudum da iyi ki İstanbul ya da Ankara’da falan doğurmuyorum. Ben nstye indirimimle 100 tl veriyorum muayene de 635. Doğuma da 10.000 vericez maşallah diyim de yarın zam yapmasınlar
Aynen o zaman anlayacağız ancakAldıkların rahat gözüküyor. Ben hastane çantasına koyarım diye yıkadım kaldırdım rahat mı değil mi görcez şundan aldım
En çok taşınmak istediğim yer MuğlaMuayene 515 verdim bugün. Kan +idrar + demir ve d vit bakıldı toplam 208 tl sanırım. Sonra idrar kültürü istedi 88 mi neydi. Nst ye bişey alınmadı. Muğla Fethiye
Amin kuzumbgm21 kız ayyy sağlıkla gelsin inşallah 2 Ekimden sonra grupta bi panik atak havası esmeye başlar doğum korkularımız vs.
Amin kuzum hala durumun şokunu atlatamadım sağlıkla evime getireceğim miniğimi inşallahdularım senınle begüm, sağlıkla gelsın annesıne hayırlı evlat olsun ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?