2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba. 32 haftalık hamileyim yaklaşık 2 hafta önce çok ağır grip soğuk algınlığı gibi bişey başladı burun akıntısı nefes alamama boğa ağrısı baş ağrısı hepsini yaşadım paroldan başka ilaç alamıyoruz zaten ama şimdi çok iyiyim 10 gün sürdü ilaç almadığım için biraz süreç uzadı ama endişelenmeyin bebeğe birşey olmuyor siz içinizi rahat tutun bol bol dinlenin zencefil limon çayı içmiştim ben de iyi gelebilir. Acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz

Evde 3 erkek nasıl olacak acaba çok merak ediyorum özellikle de ergenliklerini merak ediyorum kızım olsaydı dertleşirdik kahve içerdik oğullarım aman anne senle oturup kahvemi içeyim der

O değilde ben ilerisi için sadece ve sadece tıraş işini dusunuyorum bide evin içinde tüy dökme olayı oluyo kendi sacım dökülmesin diye bile hep topluyorum.. Kalben şarkısındaki yerlerde saçlar diyen bir genişlikte rahatlıkta olamıyorum
Nasıl olacak bu işler be gülüm valla yandık kıl tüyden inşallah eşime çekerler allahım çokca amin

Çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bol bol zencefilli limonlu balli su icecegim , bide vikis kullansam acaba bi zarari olurmu , bi bilginiz varmi

Gelinlerinle içersin
Yaaa o kadar ileriyi düşünmemiştim aslında şöyle 15 16 yaşları filan aklıma geliyor hep gözüm korkuyor eşimde diyor ki arabayı alır alır giderler üstelik benim eltimde alt katta onunda 3 oğlu var 2 si ve benim oğlum aynı yaş grubunda sayılır inşallah o zamana gideriz
Ayy o konuyu hiç düşünmedim desem büyük oğlum çok titiz bu arada inşallah iki numaramda öyle olur eşimde dağınık değil şükür

Hangi değerlere bakrı acana dahiliye doktorun Ben 20 gün önce test vermiştim ast alt normal referans aralığında görünüyordu. Sanırım o değer karaciğer enzimleriyle ilgili. Senin de normal mı çıkmıştı. Yoksa yüksek mi çıkmıştı. Hangi değerlerinde referans dışıydı. Şimdi tekrar gitsem kan testi istesem yapar mı bilmiyorum doktor.

Yine istifra ettim ama aşırı rahatladım.. Maden suyu içerken oluyo hep.. Ya üşüttüm gaz sıkışması oldu, yada hamılelıkten de oluyomus, sındırım sıstemı yavaslayınca da ortaya çıkabılıomus.. Ama üşüyorum su an deli gibi yarın beklıyım de, olmadı ertesı gun doktora giderim dunde midem ötüp duruyordu, bugunde ötüyor hep

Aynen bnmkılerde oyle.. Eşimde hem düzenli hem tüy dökmez tüy dökmek diyincede evde hayvan besliomuşum gibi oluyo ee Bi nevi işte
Oğlumda titiz.. Başşşak burcu

Ben 35+2 olmama rağmen net bir doğum şekli söylemedi. Son dakika bile degisebiliyormuş ki daha önce doğum yapmişsiniz. Yani normal doğuma uygun olsa bile bebek yine dönebilir. Her türlü her iki duruma da hazırlamak gerekiyor sanırım insanın kendisini

Sanırım bu 1 haftada ben de aldım ama inatla tartilmiyorum bu sefer de inşallah görünce oha demem Çarşamba ya da Perşembe doktora gidicem gitmeden sabah aç karnına tartilicam bakalım almış miyim

Ablasına İgor çizme aldım şimdi son yağmurlarda tüm sularda şıp şıplattığı için, diğer bebeğe de yatırım yapmış sayılırım bence O değilde 2 ayda bir ayakkabı alıyoruz resmen şimdi çizme aldık, bir ay sonra bot almak lazım. Eskiden kendime bir şeyler alırdım, şimdi kendime hiç bir şey bakmıyorum bile. Annelik böyle bir şey sanırım

Çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bol bol zencefilli limonlu balli su icecegim , bide vikis kullansam acaba bi zarari olurmu , bi bilginiz varmi
Malesef hiç kullanmadım zararlı mıdır hiç bilmiyorum belki cevap veren olur takip edelim

Çok geçmiş olsun. Bol bol da su için ve c vitaminli şeyler tüketin. Vicks konusunda bir bilgim yok açıkçası.

Lansinoh gögüs pedleri ve süt poşetlerini buldum 100 lü ve 60 lı ama içinden kullanmışım hepsi çoğu dolu gögüs pedlerinin bide gögüs kremi çıktı 40 gr bi kere kullanmıştım üzerinde tarih yok kullanılırmı acaba ya 4 yıl olmuş

Bana da hala diyorlar, emin misin kız olduğuna diye

Pedlere bişey olmamıştır çünkü onlar ekstra poşetin içinde dimi geçen bende 1 adet buldum poşetini açtım gayet iyi durumdaydı ama kremi kullanma bence canım

Kendime nazar ettim ben de, midem ağzımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…