Merhaba. 32 haftalık hamileyim yaklaşık 2 hafta önce çok ağır grip soğuk algınlığı gibi bişey başladı burun akıntısı nefes alamama boğa ağrısı baş ağrısı hepsini yaşadım paroldan başka ilaç alamıyoruz zaten ama şimdi çok iyiyim 10 gün sürdü ilaç almadığım için biraz süreç uzadı ama endişelenmeyin bebeğe birşey olmuyor siz içinizi rahat tutun bol bol dinlenin zencefil limon çayı içmiştim ben de iyi gelebilir. Acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsinizKızlar merhaba
Şuan 30 haftalik hamileyim ve grip oldum burnum akiyor gozlerim yaniyor hapşuruyorm ve bogazlarm kotu durumda , ilacda kullanamiyorm sadece ballı limonlu sicak su iciyorm bebegemi bisey olurmu acaba endiseleniyorm kontorlumude 15 gun var
Evde 3 erkek nasıl olacak acaba çok merak ediyorum özellikle de ergenliklerini merak ediyorumkızım olsaydı dertleşirdik kahve içerdik oğullarım aman anne senle oturup kahvemi içeyim der
Çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bol bol zencefilli limonlu balli su icecegim , bide vikis kullansam acaba bi zarari olurmu , bi bilginiz varmiMerhaba. 32 haftalık hamileyim yaklaşık 2 hafta önce çok ağır grip soğuk algınlığı gibi bişey başladı burun akıntısı nefes alamama boğa ağrısı baş ağrısı hepsini yaşadım paroldan başka ilaç alamıyoruz zaten ama şimdi çok iyiyim 10 gün sürdü ilaç almadığım için biraz süreç uzadı ama endişelenmeyin bebeğe birşey olmuyor siz içinizi rahat tutun bol bol dinlenin zencefil limon çayı içmiştim ben de iyi gelebilir. Acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
Yaaa o kadar ileriyi düşünmemiştim aslında şöyle 15 16 yaşları filan aklıma geliyor hep gözüm korkuyor eşimde diyor ki arabayı alır alır giderlerGelinlerinle içersin
Ayy o konuyu hiç düşünmedim desemO değilde ben ilerisi için sadece ve sadece tıraş işini dusunuyorumbide evin içinde tüy dökme olayı oluyo kendi sacım dökülmesin diye bile hep topluyorum.. Kalben şarkısındaki yerlerde saçlar diyen bir genişlikte rahatlıkta olamıyorum
Nasıl olacak bu işler be gülümvalla yandık kıl tüyden inşallah eşime çekerler allahım çokca amin
Hangi değerlere bakrı acana dahiliye doktorun Ben 20 gün önce test vermiştim ast alt normal referans aralığında görünüyordu. Sanırım o değer karaciğer enzimleriyle ilgili. Senin de normal mı çıkmıştı. Yoksa yüksek mi çıkmıştı. Hangi değerlerinde referans dışıydı. Şimdi tekrar gitsem kan testi istesem yapar mı bilmiyorum doktor.Benim aniden başladı ayaklarımın üstünde, göbeğimde, bacaklarımda falan akşamları daha çok oluyor, öyle çok aşırı rahatsız edici, uykudan uyandırıcak kadar değil ama benim gene de kafama takıldı tiroid kontrolü için dahiliye ye gitmiştim onu da söyledim karaciğer enzimlerime baktı ve gastroenteroloji ye yönlendirdi. Şimdi ilaç kullanıyorum.
Yaaa o kadar ileriyi düşünmemiştim aslında şöyle 15 16 yaşları filan aklıma geliyor hep gözüm korkuyor eşimde diyor ki arabayı alır alır giderlerüstelik benim eltimde alt katta onunda 3 oğlu var 2 si ve benim oğlum aynı yaş grubunda sayılır inşallah o zamana gideriz
Ayy o konuyu hiç düşünmedim desembüyük oğlum çok titiz bu arada inşallah iki numaramda öyle olur eşimde dağınık değil şükür
Ben 35+2 olmama rağmen net bir doğum şekli söylemedi. Son dakika bile degisebiliyormuş ki daha önce doğum yapmişsiniz. Yani normal doğuma uygun olsa bile bebek yine dönebilir. Her türlü her iki duruma da hazırlamak gerekiyor sanırım insanın kendisiniYa tmm cidden zor iş.. Ki onlardaki mobbing hiç Bi meslektekı kadar agır degıldır bence.. Gördüm cunku..
Ama yani sezaryen olur de bişey de.. Ben şimdi noolcanı bılmıorm.. Yani sezaryen gunu mu verılcek, yoksa acile vsvs mı basvurcam.. Bu gittgmde Baska gitmedgm bi doktora gideyim.. Bakalım onun asistanları nasılmış
Sanırım bu 1 haftada ben de aldım ama inatla tartilmiyorum bu sefer de inşallah görünce oha dememPeki benim aç ve tok karına aynı kiloda çıkmamaç tartıldığım doğruysa eğer 2 haftada 2.5 kilo almışım kiii 1.5 aydır hiç kilo almıyordum hatta biraz da vermiştim. Biraz takip edeceğim kilomu
Malesef hiç kullanmadım zararlı mıdır hiç bilmiyorum belki cevap veren olur takip edelimÇok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bol bol zencefilli limonlu balli su icecegim , bide vikis kullansam acaba bi zarari olurmu , bi bilginiz varmi
Şimdi baktım o sayfaya da çok süslülerSoner süs bebek.. Bugun geldi kargodan.. Ama zam yapmış.. En düşük 550tl yastıgıyla
Çok geçmiş olsun. Bol bol da su için ve c vitaminli şeyler tüketin.Çok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bol bol zencefilli limonlu balli su icecegim , bide vikis kullansam acaba bi zarari olurmu , bi bilginiz varmi
Bana da hala diyorlar, emin misin kız olduğuna diyeEvet evet haklısın. Baya aşağıya iniyor ama bir de ödem çok oluyordu yüzük filan takamıyordum. En küçük bir ışık yok benim hatta annem hala erkek olabilir diyor38 39 gibi gelsinler işte acelemiz yok bekliyoruz
Bence çok güzeller ama pahalıydı. Benim annem yaptı bunlara benzer bir şey. Çok da ucuza gelmedi.Şimdi baktım o sayfaya da çok süslüler
Cok tesekkur ederim bogazlarm cok kotu yaniyorÇok geçmiş olsun. Bol bol da su için ve c vitaminli şeyler tüketin.Vicks konusunda bir bilgim yok açıkçası.
Pedlere bişey olmamıştır çünkü onlar ekstra poşetin içinde dimi geçen bende 1 adet buldum poşetini açtım gayet iyi durumdaydı ama kremi kullanma bence canımLansinoh gögüs pedleri ve süt poşetlerini buldum100 lü ve 60 lı ama içinden kullanmışım hepsi çoğu dolu gögüs pedlerinin bide gögüs kremi çıktı 40 gr bi kere kullanmıştım üzerinde tarih yok kullanılırmı acaba ya 4 yıl olmuş
Kendime nazar ettim ben de, midem ağzımdaYine istifra ettimama aşırı rahatladım.. Maden suyu içerken oluyo hep.. Ya üşüttüm gaz sıkışması oldu, yada hamılelıkten de oluyomus, sındırım sıstemı yavaslayınca da ortaya çıkabılıomus.. Ama üşüyorum su an deli gibi yarın beklıyım de, olmadı ertesı gun doktora giderim dunde midem ötüp duruyordu, bugunde ötüyor hep
Ben ağustos ayında sordum bu sayfaya 675 dedi Şuan ne kadar olmuşturBence çok güzeller ama pahalıydı. Benim annem yaptı bunlara benzer bir şey. Çok da ucuza gelmedi.
[URLunfurl="true"]https://instagram.com/dododesigntr?igshid=MzRlODBiNWFlZA==[/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?