2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa çok iyiymiş Dün baktığım modelin stoğu yokmuş üretimden kalkmış şimdi başka bir model bakmam gerekiyor buna bi bakayım ben
Sanırım bende diğeri olmadığından bunu almıştım. Alt açması falanda öyle denk geldi işte.

Mevsim geçişlerinden nefret ediyorum Allah şifa versin kuzuya.. Keşke hasta olmasalar

Bende yarın artık girişcem, herseyı dökmüştüm, şimdi ne var ne yok Bi dökcem, yıkacaklar meydana çıksa para parca hallederim bı sekılde, ıvır zıvırla ugrasmak zor

Gece bende kustum.. Ara ara gelıyor bana kusma.. Çözemedim ne kusturuyor anlamıyorum artık

Kızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni

3 kere parol alabilirsin demişti bana Dr. Hastaneye gidince de serumla parol türevi birşey veriyorlar 100lük. Gerçi ben migren için gittim 2kere. Belki onun için verdiler bilemiyorum. Çok geçmiş olsun

Bende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha
Ben 5 ayda aldım park yatak akşamına eşimle kurduk hala kurulu duruyo gelip gidip seviyorum kızımın yatağı diye ben biraz tez canlıyım galiba

Geçmiş olsun parol serum verirler ağrı için küçük bi şişe 5 dk bitiyor zaten

Belki benimde öyledir ben kışın da çok çok üşürsem çorap giyiyorum ev sıcak oluyor genelde terlik giyiyorum yetiyor ama sanırım benimde gaz ya da üşütmekte alakalı bir şeyim vardı Ay bende uyumuşum 2 saate yakın çok iyi geldi valla
Kesinlikle öyle kitleniyor ben eşimin kolundan tutup kalkıyorum ve tartıldım bugün kahvaltı yapınca +10 kilodayım

Yaa başlayalım artık ben bunları gönderince baya ütü filan yaptım. Geceliği filan astım kurutucuya atmadım. E bebek kargom vardı yenidoğan 5 tane zıbın ve bir kozmonot mu astronot mu o tarz tulum aldım daha gelmedi. Bende ekstra elimdeki 1 3 ay zıbından koydum hurca baktım yıkamak ütülemek yetişmicek onları götürürüm. 1 takım 10 şu 2 takım beşli koydum. Benimde 2 takım pijamam 1 takım gecelik sabahlığım var ama yetişirse bir gecelik daha almak istiyorum

Lansinosh u filan koymicam hastanede veriyorlar diye bir de işte diş fırçasıdr makyaj malzemesidir dependdir külot sütyen çorap onları da koyunca bitiyor
Bende yarın artık girişcem, herseyı dökmüştüm, şimdi ne var ne yok Bi dökcem, yıkacaklar meydana çıksa para parca hallederim bı sekılde, ıvır zıvırla ugrasmak zor
Bende çekmeceye ayırdım 0 3 ler bir yerde 3 6 6 9 lar ayrı çekmecede. Bende çok çok kıyafet yok ya hemen büyüyecekler zaten yıkar kurutmaya atarım. Ama yine de zor 2 gündür ful makine çalışıyor perdeler zaten ayrı bir zulümdü perdesi ayrı fonu ayrı annem hepsini perde programında ayrı ayrı yıkattı 1.30 saat her biri cibinlik yan kılıf şu bu derken evin çamaşırı birikti. Dün onları yıkadım bugünde ütüledim tekrar attım ve hala sepet bitmiş değil. Evin işi bitmiyor ne kadar yapsak kâr

Benimde aşırı ağrıdığında serum verelim gel demişti doktorum gerçi ben evde duş alıp uyumuştum birde migren taşı çok işe yaramıştı masajla birlikte geçmiş olsun inşallah hemen geçer çok zor oluyor

Kızlar bebeğimin hareketleri var ama şimdiye kadar epey hareketliydi 2 gündür epey az biliyorum bazı günler bazı günleri tutmuyor ama hiç alışık değilim iki gündür biraz durgun geliyor hareketlide değilim dinlenme halindeyim çoğunlukla yerleri daraldığı için olabilir mi acaba

Çok geçmiş olsun, 3 kere al maksimum parol. Aciller çok fena hiç önermem. Bol bol su içip c vitamini al bir de dinlen
Tekrar yaptığın küçük bir liste için teşekkür ederim
Ben ilk çocuk hevesi ile biraz almıştım, ama dolabı dolduran resmen bir arkadaşım oldu. Eksiği hiç kalmadı bir anda. Onların hepsi yıkandı ütülendi.
Ben kendi çantama hiç başlamadım. Bir takım geceliğe benim de ihtiyacım var hiç birini beğenmedim ama artık her şekilde alacağım.
Bebek için ise müslin örtü, battaniye, hastane takımlarını koydum güzelce. Bebek için hazırım aslında. E acil bir şey olursa cidden önemli olan bebek aslında
Benim altta haftam 37 yazmaya başlamış. Hala gecelik bakmam da gerçekten tam benlik bir hareket

Ben 32+3 üm hastane cantasini yapmak için erken mi acaba daha baya var gibi geliyor sizce ???
Bence hazırla yıkaması ütüsü yerleştirmesi yine zaman alıyor. Bende 31 den sonra çocuğun eşyalarını yıkadım ütüledim kendime gecelik ve eksikleri tamamladım işte 33+5 mi neydi geçen gün bitti tüm herşeyi hazır etmem ağırlaştıkça yapasın gelmiyor gözünde büyüyo

Konumuyla ilgili kesin ama takip et mutlaka.
Her ne kadar normal olduğunu bilsek de, sen yine de kahve içip sola doğru uzan. Müzik aç güzelce ( benimki çok seviyor) haraket say. Sanırım 2 saat içinde 10 tane olması gerekiyor eminim iyidir ama için daha rahat olur en azından

4 kez içebilirsin bişey olmaz zaten tek yapılan şey bu parol. Hastaneye çok kötü olursan git belki vitaminli serum takarlar çünkü ben doktoruma sormuştum kötü olursam evde takabilirmiyim diye tak demiştir b, c vitaminli serum

Deneyeceğim bir kahve içmeyi sabahtan beri müzikler dinliyorum son 2 aydır dinlediklerimden ama tepkisi eh aslında uzanıp karnıma dokununca bile tepki veriyor ama diğer günlere kıyas yapıyorum istemeden

Üşütmememiz lazım çocuklar gazlı olur diyorlar ya çok endişe ediyorum bu hurafe inançtan bana yazın ayaklarını soğuk suyla falan yıkama demişlerdi dikkat etmeye çalıştım bu sıcakta ne kadar edilebilirse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…