- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Sanırım bende diğeri olmadığından bunu almıştım. Alt açması falanda öyle denk geldi işte.Yaa çok iyiymişDün baktığım modelin stoğu yokmuş üretimden kalkmış şimdi başka bir model bakmam gerekiyor buna bi bakayım ben
Çok geçmiş olsun sizedeeşim pazar günü temixlik sırasında üşüttü sanıfım o ginden beri grip ağır değil kızımda geçen gün yarı çıplak durdu evde bide üzerine uyudu öyle üşüttü gibi geliyor bugün hastanede bulaşmışta olabilir o varyant bilmiyorum inşallah değildir boğazları kızarık şimdilik antibiyotik başladı bizede dolven evde vardı daha iyi gibi onu veriyodum dr parol ve iburamin vermiş baktım olmadı yatarken dolven verdim şuan çok az bugünü atlatırsam geçicek gibi inşallah
Kızlar bende dün gece hiç uyuyamadım inanılmaz kasılmam vardı ve mide bulantısı. İlk gebelik olsa kesin acilde alırdım soluğu o kadar kötüydü. Sabah kızımı playlanda gönderdim hiç bakacak halim gücüm yok. Eşim de sürekli masaj yaptı kasılmam oldukça. Bugün kalan şeyleri yıkayıp çantayı tamamlıcam artık. Salı günü kontrol ama bulabilirsem Pzt gidicem bakalım. Artık yatakta dönerken de zor olmaya başladı bir yerden destek alıp kalkıyorum ya da dönüyorum. Çok geciktirmeyin bence sizde hazırlıkları 35 den sonra ben bitmiş durumdayım
Gece boyu uyuyamayışıma mide yanmasından dolayı kusma da eklendi hayırlı olsunsabah bi anda içim dışıma çıktı resmen artık midem yanmıyor boğazıma kadar alev alıyo şurupta çözüm olmuyor biran önce doğursaydım 35 hafta olduk
3 kere parol alabilirsin demişti bana Dr. Hastaneye gidince de serumla parol türevi birşey veriyorlar 100lük. Gerçi ben migren için gittim 2kere. Belki onun için verdiler bilemiyorum. Çok geçmiş olsunKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni
Yap herşeyin hazırsa. Bir anda ağırlaşıyor insan. Eksiklerin varsa bile başla derim. Geldikçe eklersin çantaya. Bir hafta bile çok önemli inan..Ben 32+3 üm hastane cantasini yapmak için erken mi acaba daha baya var gibi geliyorsizce ???
Ben 5 ayda aldım park yatak akşamına eşimle kurduk hala kurulu duruyo gelip gidip seviyorum kızımın yatağı diyeBende park yatak aldım kızlar ama hala kurmadım. Kaçıncı haftada kursam diye düşünüyorum. Bide hastane çantasının içi hazır ama yerleştirmedim daha
Geçmiş olsunKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni
Erken değil, ne zaman ne olacağı belli olmaz. En azından acil olacak şeyleri hazırlaman iyi olur.Ben 32+3 üm hastane cantasini yapmak için erken mi acaba daha baya var gibi geliyorsizce ???
Belki benimde öyledir ben kışın da çok çok üşürsem çorap giyiyorum ev sıcak oluyor genelde terlik giyiyorum yetiyor ama sanırım benimde gaz ya da üşütmekte alakalı bir şeyim vardıValla ben 33 ten sonra bittim yaağırlaştıkÇa hiç bişey yapası gelmiyo insanın bişey yapamadıkçada sinir geliyo bana hiç hoşlanmam kendi işimi başkasının yapmasına yardımsız yapamıyorum artık malesef bu durum beni psikolojik olarak baya sinirli bi insan yaptı bugün sabah 9 gibi benimde belimde kasıklarımda bi ağrı var bi korktum, uzandım uyumuşum şimdi iyi hissediyorhm. Sıcak geliyo hala bana üstüm hep açık yatıyorum çorap zaten giymiyorum sanırım üşütüyorum o yüzden oldu benim ağrım
Kesinlikle öyle kitleniyor ben eşimin kolundan tutup kalkıyorum ve tartıldım bugün kahvaltı yapınca +10 kilodayımGeçmiş olsunmutlaka ilk önce yan dön yan kalkmaya çalış yataktan. Düz kalkınca kitleniyor gibi oluyor insanın karnı.
Hazırlıkları yapmadık yapmadık sonra tutuştuk( gerçi benim tutuşmam da kısa sürdü bir gazla başladım ama bitirmedim)
Bende çekmeceye ayırdım 0 3 ler bir yerde 3 6 6 9 lar ayrı çekmecede. Bende çok çok kıyafet yok ya hemen büyüyecekler zaten yıkar kurutmaya atarım. Ama yine de zor 2 gündür ful makine çalışıyor perdeler zaten ayrı bir zulümdü perdesi ayrı fonu ayrı annem hepsini perde programında ayrı ayrı yıkattı 1.30 saat her biriBende yarın artık girişcem, herseyı dökmüştüm, şimdi ne var ne yok Bi dökcem, yıkacaklar meydana çıksa para parca hallederim bı sekılde, ıvır zıvırla ugrasmak zor
Benimde aşırı ağrıdığında serum verelim gel demişti doktorum gerçi ben evde duş alıp uyumuştum birde migren taşı çok işe yaramıştı masajla birlikte geçmiş olsun inşallah hemen geçer çok zor oluyorKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni
Çok geçmiş olsun, 3 kere al maksimum parol. Aciller çok fena hiç önermem. Bol bol su içip c vitamini al bir de dinlenKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni
Tekrar yaptığın küçük bir liste için teşekkür ederimBelki benimde öyledir ben kışın da çok çok üşürsem çorap giyiyorum ev sıcak oluyor genelde terlik giyiyorum yetiyor ama sanırım benimde gaz ya da üşütmekte alakalı bir şeyim vardıAy bende uyumuşum 2 saate yakın çok iyi geldi valla
Kesinlikle öyle kitleniyor ben eşimin kolundan tutup kalkıyorum ve tartıldım bugün kahvaltı yapınca +10 kilodayım
Yaa başlayalım artık ben bunları gönderince baya ütü filan yaptım. Geceliği filan astım kurutucuya atmadım. E bebek kargom vardı yenidoğan 5 tane zıbın ve bir kozmonot mu astronot mu o tarz tulum aldım daha gelmedi. Bende ekstra elimdeki 1 3 ay zıbından koydum hurca baktım yıkamak ütülemek yetişmicek onları götürürüm. 1 takım 10 şu 2 takım beşli koydum. Benimde 2 takım pijamam 1 takım gecelik sabahlığım var ama yetişirse bir gecelik daha almak istiyorum
Lansinosh u filan koymicam hastanede veriyorlar diye bir de işte diş fırçasıdr makyaj malzemesidir dependdir külot sütyen çorap onları da koyunca bitiyor
Bende çekmeceye ayırdım 0 3 ler bir yerde 3 6 6 9 lar ayrı çekmecede. Bende çok çok kıyafet yok ya hemen büyüyecekler zaten yıkar kurutmaya atarım. Ama yine de zor 2 gündür ful makine çalışıyor perdeler zaten ayrı bir zulümdü perdesi ayrı fonu ayrı annem hepsini perde programında ayrı ayrı yıkattı 1.30 saat her biricibinlik yan kılıf şu bu derken evin çamaşırı birikti. Dün onları yıkadım bugünde ütüledim tekrar attım ve hala sepet bitmiş değil. Evin işi bitmiyor ne kadar yapsak kâr
Bence hazırla yıkaması ütüsü yerleştirmesi yine zaman alıyor. Bende 31 den sonra çocuğun eşyalarını yıkadım ütüledim kendime gecelik ve eksikleri tamamladım işte 33+5 mi neydi geçen gün bitti tüm herşeyi hazır etmemBen 32+3 üm hastane cantasini yapmak için erken mi acaba daha baya var gibi geliyorsizce ???
Konumuyla ilgili kesin ama takip et mutlaka.Kızlar bebeğimin hareketleri var ama şimdiye kadar epey hareketliydi 2 gündür epey az biliyorum bazı günler bazı günleri tutmuyor ama hiç alışık değilim iki gündür biraz durgun geliyor hareketlide değilim dinlenme halindeyim çoğunlukla yerleri daraldığı için olabilir mi acaba
4 kez içebilirsin bişey olmaz zaten tek yapılan şey bu parol. Hastaneye çok kötü olursan git belki vitaminli serum takarlar çünkü ben doktoruma sormuştum kötü olursam evde takabilirmiyim diye tak demiştir b, c vitaminli serumKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni
Deneyeceğim bir kahve içmeyi sabahtan beri müzikler dinliyorum son 2 aydır dinlediklerimden ama tepkisi ehKonumuyla ilgili kesin ama takip et mutlaka.
Her ne kadar normal olduğunu bilsek de, sen yine de kahve içip sola doğru uzan. Müzik aç güzelce ( benimki çok seviyor) haraket say. Sanırım 2 saat içinde 10 tane olması gerekiyoreminim iyidir ama için daha rahat olur en azından
Üşütmememiz lazım çocuklar gazlı olur diyorlar ya çok endişe ediyorum bu hurafe inançtanBelki benimde öyledir ben kışın da çok çok üşürsem çorap giyiyorum ev sıcak oluyor genelde terlik giyiyorum yetiyor ama sanırım benimde gaz ya da üşütmekte alakalı bir şeyim vardıAy bende uyumuşum 2 saate yakın çok iyi geldi valla
Kesinlikle öyle kitleniyor ben eşimin kolundan tutup kalkıyorum ve tartıldım bugün kahvaltı yapınca +10 kilodayım
Yaa başlayalım artık ben bunları gönderince baya ütü filan yaptım. Geceliği filan astım kurutucuya atmadım. E bebek kargom vardı yenidoğan 5 tane zıbın ve bir kozmonot mu astronot mu o tarz tulum aldım daha gelmedi. Bende ekstra elimdeki 1 3 ay zıbından koydum hurca baktım yıkamak ütülemek yetişmicek onları götürürüm. 1 takım 10 şu 2 takım beşli koydum. Benimde 2 takım pijamam 1 takım gecelik sabahlığım var ama yetişirse bir gecelik daha almak istiyorum
Lansinosh u filan koymicam hastanede veriyorlar diye bir de işte diş fırçasıdr makyaj malzemesidir dependdir külot sütyen çorap onları da koyunca bitiyor
Bende çekmeceye ayırdım 0 3 ler bir yerde 3 6 6 9 lar ayrı çekmecede. Bende çok çok kıyafet yok ya hemen büyüyecekler zaten yıkar kurutmaya atarım. Ama yine de zor 2 gündür ful makine çalışıyor perdeler zaten ayrı bir zulümdü perdesi ayrı fonu ayrı annem hepsini perde programında ayrı ayrı yıkattı 1.30 saat her biricibinlik yan kılıf şu bu derken evin çamaşırı birikti. Dün onları yıkadım bugünde ütüledim tekrar attım ve hala sepet bitmiş değil. Evin işi bitmiyor ne kadar yapsak kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?