2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayyyy sen de kustun dikkat et canım, benimkine yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonundan denildi. Pencere açık uyuyordum, artık atlet giymeye falan da başladım

Dilkenn cim acil durum bu hemorid için krem önermiştin hangisi o ? Dünden beri ishalim bi ağrı vardı şişlik oluşmuş o dahada şişermi şuan çok değil krem iyi gelir mi

Ben öyle döndüğünü bilmiyordum ya bir kere dönünce bir daha dönmüyor sanıyordum ya aslında normal doğumdan da korkmuyor değilim. Doktor sezeryan olabilir dönmezse diyince ne yalan söyleyeyim sanki bir rahatlama geldi çünkü eğer tercihi bana bırakırsa normal demek isterim diyemem pişman olurum falan tereddütte kalırım artık :))

Kizlar meme basi rengi ne kadar koyulastiysa sut o kadar cok gelir diye bi soylenti duydum kuzenimin esi dogum yapti 1 ton ancak koyulasmis sutude az geliyor, yengem dogum yaptigimda bayag kahverengilesmisti gogus ucu 3-4 ton nerdeyse onunda sutu bol geldi daha once dogum yapanlar sizde durumlar neydi hic dikkat ettinizmi boyle bi soylentiye sutun miktari meme ucu renginin degisimiyle anlasilirmiki

Merak ettim bunun aslı var mı acaba? Valla bende normalde de küçük göğüslüyümdür 10 kilo aldım ama çok büyümedi sütüm olur mu meraktayım. Ama rengini hiç duymamıştım

Ben hiç normal demedim dr istersen normalde doğururum sana kalmış demişti ama benim g..t yemiyo direk sezeryan düşünüyorum ağrı eşiği bende hiç yok,olurda kendi evde doğmaya başlarsa anca normal olur heralde

Valla ben sırf telefonlarımız esir olmasın diye beyaz gürültü + bir sürü sesi daha olan bu şeyi aldım bence çok işime yarayacak

Eklentiler

• 1000033265.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 39
Az önce banyodan çıktım. Az biraz sıcak su kullandım cidden suyun altında üşüyorum. Bir ayar çekeceğiz artık bakalım.
Ay bu ben ya Ben yaz kış suyun altında derim kızarana kadar kendimi haşlayanlardandim ama şu an senin dediğin gibi suyun altında üşüyorum sıcak duş almaya hasret kaldım

Merak ettim bunun aslı var mı acaba? Valla bende normalde de küçük göğüslüyümdür 10 kilo aldım ama çok büyümedi sütüm olur mu meraktayım. Ama rengini hiç duymamıştım
Bende ilk kez duydum o yuzden merak ettim googledan bile arastirdim bi sey bulamadim tecrubeli anneler burdayken sormak istedim varmi boyle bisey diye

Bizim eşim mi veremedi bilmiyorum ama direk onlar hastane kıyafeti giydirmişlerdi sonra kafası kanlıydı yıkayalım mı dedi hemşire bende yok dedim önce sonra yıkayalım dedim sadece kafasını yıkadılar yine zıbını değişmişti ertesi gün çıkarken ben kendi aldığımı giydirdim. Bezini de gece onlar değiştirdi ama sabah öğrettiler bize biz değiştirdik 2 kez filanda

Doğumdan mavi önlükle çıktım sonra giydirdiler ben 2 sabahlık 2 gecelikle gitmiştim yetmişti pijamaları giymemiştim. Yani bence gecelik daha kolay oluyor bu sefer tek gecelik sabahlık aldım bi tane daha alcam

Dürtünce de diğer tarafa kayıyor mu ah bebeklerimiz
Hiç endişe etme o zaman
Dürtünce dürtülen tarafa geliyor bizimki hatta babası geceleri konuşuyor sanki onu daha iyi duymaya çalışıyor gibi oraya geliyor belki alakası yok ama öyle düşünmek istiyoruz biz çok çok mucizeler bir an önce zaman geçse ve kucağımıza alıp öpmelere doyamasak

Evet gezebilirsin hatta odayı biz gezmiştik ne getirelim diye orada da sorabilirsin tekrardan yardımcı oluyorlar. Mesela pilates topu filan hep var hemen veriyorlar yönlendiriyorlar

Merhaba aynı durumu yaşadım dünden beri hareket var ama az gibi hissediyordum yarım saat önce kahve içtim normalde içmiyorum şu an aşırı hareketlendi deneyin isterseniz
Ay bir türlü fırsatım olmadı kahve içmeye yemek yapmaya başlayınca şimdi hem kendim için hem kızım için içeceğim bir tane

Valla ben sırf telefonlarımız esir olmasın diye beyaz gürültü + bir sürü sesi daha olan bu şeyi aldım bence çok işime yarayacak
Sen baya hazırlıklısın ya ben ilk zamanlar YouTube dan açar sıkıntıdan altındaki tüm yorumları okurdum telefon kitlendiği için haha

tükürük bezi kisti maalesef

Aynı durumdayım. Beyaz tenliyim ve sadece 1 2 ton koyulaştı. Hatta dün sordum burda ama bilen çıkmamıştı
İnşallah alakası yoktur

Meme başı kahverengi tonu , meme bedeni , büyük küçük olması öncesinde sıvı gelmesi hiç gelmemesi . Süt miktarı ile alakası olmayan şeyler hiç caninizi sıkıp kendinizi demoralize etmeyin . Unutmayın bu tarz şeyler psikolojiktir .. benim meme ucum az koyulasti sütüm az mı gelecek dite tereddüt ederseniz bunu beyin bilinç altında tutar ve etkilenirsiniz . Süt azsa bile moral düzenli uyku iyi beslenme Süt arttırıcı olarak kanıtlanmış takviye ve gıdalar ile düzenli sağım füzenin emzirme lohusalikta stressiz kalmakla miktarı kalitesi kötüyse bile arttırılabilir.. Ve en önemlisi ten tene temas bebek ile ...
Geçmişte ki neneler teyzelerin benim sütüm dogum sonrası tazyikli duvara fışkırırdi demeleri gibi absürt sözlerden biri buda .. Biri zamanında bi sey soylemis bi kaç kişiye bu denk gelince insanlar inanmış. İlla az koyu çok koyu olayı tutan vardır ama bu kesin değil.. gebelikte cinsiyet tahmini kacimizin tuttu kacimizin tutmadı, kendinizi bu tarz şeyleri okuyup dinleyip hiç düşürmeyin kizlar biri söylerse bile he diyin geçin daha bunun lohusaligi var o dönemde size bin kafadan ses çıkacak bin bir türlü şey söylenecek çoğu batıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…