- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Ayyyy sen de kustunGece boyu uyuyamayışıma mide yanmasından dolayı kusma da eklendi hayırlı olsunsabah bi anda içim dışıma çıktı resmen artık midem yanmıyor boğazıma kadar alev alıyo şurupta çözüm olmuyor biran önce doğursaydım 35 hafta olduk
Ben de normalde uygulamada takip ederdim ara ara bu hafta kaç kilo olmalı falan diye de bakmadım bayadır doktor da öyle diyince daha çok olmalı herhalde diye düşündüm34+4 2200 dü yine seninki iyi bence
Ben öyle döndüğünü bilmiyordum ya bir kere dönünce bir daha dönmüyor sanıyordumBenimde dün du kontrolüm 34 haftadayım 2 450 olmuş kilosu,boylarımız aynı benim kızında 46 cm ,doner bence ya benimki gecen ay dogum pozisyonundaydi simdi yan donmus
Normal bence dedigi gibi genetik faktorler de varl,bende dün kontroldeydim 34 haftadayım 2 450 olmuş 46 cm gecen ay dogum pozisyonundayken simdi yan dönmüş
Merak ettim bunun aslı var mı acaba? Valla bende normalde de küçük göğüslüyümdür 10 kilo aldım ama çok büyümedi sütüm olur mu meraktayım. Ama rengini hiç duymamıştımKizlar meme basi rengi ne kadar koyulastiysa sut o kadar cok gelir diye bi soylenti duydum kuzenimin esi dogum yapti 1 ton ancak koyulasmis sutude az geliyor, yengem dogum yaptigimda bayag kahverengilesmisti gogus ucu 3-4 ton nerdeyse onunda sutu bol geldi daha once dogum yapanlar sizde durumlar neydi hic dikkat ettinizmi boyle bi soylentiyesutun miktari meme ucu renginin degisimiyle anlasilirmiki
Ben hiç normal demedim dr istersen normalde doğururum sana kalmış demişti ama benim g..t yemiyoBen öyle döndüğünü bilmiyordum ya bir kere dönünce bir daha dönmüyor sanıyordumya aslında normal doğumdan da korkmuyor değilim. Doktor sezeryan olabilir dönmezse diyince ne yalan söyleyeyim sanki bir rahatlama geldi çünkü eğer tercihi bana bırakırsa normal demek isterim diyemem pişman olurum falan tereddütte kalırım artık :))
Hastaneden bir tane Acıbadem battaniyesi veriyorlar ama müslin ve ağız mendili vermiyorlar bence ağız mendilini biraz fazla koy. Kucağına almak isteyen filan olursa yakasına koyarsın ben 6 7 tane aldımbenim kızım bi de doğumda amniyon sıvısı mı içmiş napmış pembe kusmustu yan yatırıp bez koyduk. Pişik kremini de veriyorlar diye hatırlıyorum canım ya mustelanın küçük iş görür o bence alma. Salı hastaneye gidicez ya yine broşür alalım biz. Ben bir de çorap koydum belki tulumunun altına çorap giydirebilirim hava durumuna bağlı olarak. Biberon filan götürmeye gerek yok aslında hemşire ilaç kadehinde içiriyor şekeri düşerse ama sen bilirsin ben götürmicem. Elinle mememi sağıp kadehle içirmişti bende ama bu sefer artık emzirebilirim herhalde, ilkinde sadece ucunu vermek gibi bir hata yapıp yara olmuştu ilk günden. Ben emzik vermicem yine galiba almadım
Kesinlikle tek sorun doyması ve gazını çıkarabilmesi bunları halledebilirsek rahat geçiririz
YouTube dan onu açınca telefona bakamıyorsun, Spotify indirin şimdiden telefonlar özgür kalsın
Ay bu ben yaAz önce banyodan çıktım. Az biraz sıcak su kullandımcidden suyun altında üşüyorum. Bir ayar çekeceğiz artık bakalım.
Bende ilk kez duydum o yuzden merak ettim googledan bile arastirdim bi sey bulamadim tecrubeli anneler burdayken sormak istedim varmi boyle bisey diyeMerak ettim bunun aslı var mı acaba? Valla bende normalde de küçük göğüslüyümdür 10 kilo aldım ama çok büyümedi sütüm olur mu meraktayım. Ama rengini hiç duymamıştım
Bizim eşim mi veremedi bilmiyorum ama direk onlar hastane kıyafeti giydirmişlerdiHiç uğraşmıycam kullansın ordan ya bişey olmazbu arada bi soru doğar doğmaz o hastane çıkışını mı vericeksiniz yoksa başka takım giydirip onu ertesi gün mü giydiriceksiniz ? Bu kısım nasıl oluyor ben ilk başka giydiririz diye düşündüm kendimde güzel geceliğimi ertesi gün giyerim diye düşündüm foto çekilirim demiştim
Dürtünce dürtülen tarafa geliyor bizimki hatta babası geceleri konuşuyor sanki onu daha iyi duymaya çalışıyor gibi oraya geliyor belki alakası yok ama öyle düşünmek istiyoruz bizDürtünce de diğer tarafa kayıyor muah bebeklerimiz
Hiç endişe etme o zaman
Evet gezebilirsin hatta odayı biz gezmiştik ne getirelim diye orada da sorabilirsin tekrardan yardımcı oluyorlar. Mesela pilates topu filan hep var hemen veriyorlar yönlendiriyorlarTamam ağız mendilini arttırıcam. Pişik kremini küçük bitane vardı onu attım dursun o bişey olmaz göğüs ucu kremi aldım nolur noşmaz diye. Çorap takımların altına valla 2 şer tane koydum ben nolur nolmaz diye. Aynen salı gidince hatta konuşabilirsem servisede bi çıkasım var ama bakalım ordakilerle konuşmak daha mantıklı oluyo çünkü
Ay bir türlü fırsatım olmadı kahve içmeye yemek yapmaya başlayınca şimdi hem kendim için hem kızım için içeceğim bir taneMerhaba aynı durumu yaşadım dünden beri hareket var ama az gibi hissediyordum yarım saat önce kahve içtim normalde içmiyorum şu an aşırı hareketlendideneyin isterseniz
Sen baya hazırlıklısın yaValla ben sırf telefonlarımız esir olmasın diye beyaz gürültü + bir sürü sesi daha olan bu şeyi aldım bence çok işime yarayacak
tükürük bezi kisti maalesefGeçen gün böyle bir konuya denk gelmiştim. Görüntüden anlaşılmıyor pek ama bir göz at istersen. Çok geçmiş olsun şimdiden.
kisti çıktı maalesefEmme Yastıkçığı Nedir? Tahlil Yorumlayan Sağlık Sitesi - Tahlil.com
Dünyaya yeni gelen bebek, türlü adaptasyonlar geçirir. Bu adaptasyonlar, bebeğin hayatını kolaylaştırmak için vücudun dışarı verdiği tepkilerden meydana gelir. ...tahlil.com
Aynı durumdayım. Beyaz tenliyim ve sadece 1 2 ton koyulaştı. Hatta dün sordum burda ama bilen çıkmamıştıKizlar meme basi rengi ne kadar koyulastiysa sut o kadar cok gelir diye bi soylenti duydum kuzenimin esi dogum yapti 1 ton ancak koyulasmis sutude az geliyor, yengem dogum yaptigimda bayag kahverengilesmisti gogus ucu 3-4 ton nerdeyse onunda sutu bol geldi daha once dogum yapanlar sizde durumlar neydi hic dikkat ettinizmi boyle bi soylentiyesutun miktari meme ucu renginin degisimiyle anlasilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?