- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Dr reçete etti bana. Sorun olsa yazmazdı diye düşünüyorum.Hemoroid kreminin hamilelere kesinlikle yasak olduğunu biliyorum
Bezi ben 15 tane aldım 5 az dedilerBu arada ben 2 tane battaniye koydum ya bi kalın örgü biri de müslin daha da mı koymak lazım hastaneden de verirler zaten yeter dedim ama. 2 tane ağız mendili 3 takım kıyafet 5 tane bez 1 pişik kremi 1 ıslak mendil. Biberen ve sağma aletimi götürmüyorum hazır ettim evde olucak ihtiyaç olursa aldırıcam ama emzik aldım onu bilerek aldım emzik vermeyi düşünüyorum çünkü
Onun hastane verıyordur ondan 5 almıstır. Onların doğum ücretiBezi ben 15 tane aldım 5 az dediler
Ben başından beri rutin devam hiç değişmedi bir sorun yaşamadım doktor da yasaklamadı hiçKizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??
Rutin devam eden var mı??
Ben ilk bir ay için evet( o da çok tecrübesizim) annem kalır, arada kayınvalidem gelir gider diye düşünüyorum ama sonrası için yalnız kalmak istiyorum. Sonuçta bizim bebeğimiz, anne baba bebek ve köpek oğluş ile çekirdek aile düzenine alışmak istiyorum. Ben işe bir süre ara vereceğim. Ancak sen ocakta iş başı yapacaksan zaten bir yerde mecbursun da.Kızlar benim doğumum kendi memleketimde olacak. Eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşadğımız için gelemeyecek. Daha doğrusu gelelim mi dediler ama biz zaten kendi yaşadığımız yere doğumdan biraz sonra geçeceğimiz için oraya gelirsiniz dedik. Oraya görmeye gelecekler yani tabi kalacaklar. Doğum iznim de Ocak sonu gibi bitecek. Eşime sonra ne olacak dedim. Annem bakar diyor. Kendi annem de ananem rahatsız olduğu için ilk etapta bizle gelir ama çok da kalamaz. Ocaktan sonra hadi annesi baksın ama ben doğum iznimin birazında da olsa üçümüz kalalım istiyorum. Böyle istemem normal mi? Çünkü annesi babası gelirse bu sefer hazirana kadar mı kalacaklar. Yani nasıl yapsam ne desem kafamda oturtamadım. Açıkçası annesinden yana öyle aşırı kötü bişey görmedim. Ama yine de gerçekten rahat edemiyorum. Birde daha önce yaşadığımız yer baya uzaktı iki aileye de gelemiyorlardı bile şimdi biraz daha iki tarafa da yaklaştık, alışmışız galiba yalnızlığa da. Nasıl yapcam bilemiyorum
Ayy ne kadar ödeyecek acabaOnun hastane verıyordur ondan 5 almıstır. Onların doğum ücreti
Valla yasak olsa doktorumuz vermezdi diye düşünüyorumHemoroid kreminin hamilelere kesinlikle yasak olduğunu biliyorum
Haftada bir şeklinde devam ediyoruzKizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??
Rutin devam eden var mı??
https://www.hepsiburada.com/kkmoon-...LCM?magaza=Heaven7&url_src=and-product-detail ben bu satıcıdan aldım yurt dışı yazıyor biraz tereddüt ettim ama mükemmel çıktıÜrünün linki ne acaba ismi ya da?
Kesinkşkle yalnızlığa alışanlar için zor bir süreç. Ancak şubatta iş başı yapacak olman ve yeni gittiğin yerde de yüksek ihtimalle henüz güvenilir bir bakıcı bulamama ihtimalin ve de bebeğin çok küçük olması doğrultusunda kayınvaliden mantıklı gibi duruyor. Ama naçinaze tavsiyem şimdiden bunu düşünme. Eşinle de net karar vermeyin, sürece göre karar verelim deyin ki; kötü ya da iyi ihtimallere göre yolunuzu çizmeniz daha rahat olur. Ben bu seneyi tamamen kapatacağım eylüle kadar, sonrası hakkında benim de net fikrim yok. Anneme kalsa bakıcı yerine kayınvalidemin bakması daha konforlu ve güvenli olur ama asla hiç kimseye şu bakar ya da bu bakar demiyorum. Sürece göre içime en sinen kararı uygulayacağım.Kızlar benim doğumum kendi memleketimde olacak. Eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşadğımız için gelemeyecek. Daha doğrusu gelelim mi dediler ama biz zaten kendi yaşadığımız yere doğumdan biraz sonra geçeceğimiz için oraya gelirsiniz dedik. Oraya görmeye gelecekler yani tabi kalacaklar. Doğum iznim de Ocak sonu gibi bitecek. Eşime sonra ne olacak dedim. Annem bakar diyor. Kendi annem de ananem rahatsız olduğu için ilk etapta bizle gelir ama çok da kalamaz. Ocaktan sonra hadi annesi baksın ama ben doğum iznimin birazında da olsa üçümüz kalalım istiyorum. Böyle istemem normal mi? Çünkü annesi babası gelirse bu sefer hazirana kadar mı kalacaklar. Yani nasıl yapsam ne desem kafamda oturtamadım. Açıkçası annesinden yana öyle aşırı kötü bişey görmedim. Ama yine de gerçekten rahat edemiyorum. Birde daha önce yaşadığımız yer baya uzaktı iki aileye de gelemiyorlardı bile şimdi biraz daha iki tarafa da yaklaştık, alışmışız galiba yalnızlığa da. Nasıl yapcam bilemiyorum
Arkadaşlara dr önerdi diye biliyorum hamilelikte çok sık görüldüğü için bi çözümü vardır oda kremdir heralde acısından bahseden insanları gördükçe ilerlemesinden korktum dr danışıcam yarınHemoroid kreminin hamilelere kesinlikle yasak olduğunu biliyorum
Bende 2 gecelik 1 pijama aldım yanıma gecelik bencede daha rahat depend kullanıcam bide gecelik çok daha iyi olucakBizim eşim mi veremedi bilmiyorum ama direk onlar hastane kıyafeti giydirmişlerdisonra kafası kanlıydı yıkayalım mı dedi hemşire bende yok dedim önce sonra yıkayalım dedim sadece kafasını yıkadılar yine zıbını değişmişti ertesi gün çıkarken ben kendi aldığımı giydirdim. Bezini de gece onlar değiştirdi ama sabah öğrettiler bize biz değiştirdik 2 kez filanda
Doğumdan mavi önlükle çıktım sonra giydirdiler ben 2 sabahlık 2 gecelikle gitmiştim yetmişti pijamaları giymemiştim. Yani bence gecelik daha kolay oluyor bu sefer tek gecelik sabahlık aldım bi tane daha alcam
Ya nolur nolmaz diye koydum pişik kremini kullanılmaz da dursunAy ben gerıden gelıuorum hafta sonlarıPişik kremı neden cocuk anasının karnından gelıyor pişiklemi gelecek
Battanıye cok al altına serersın ustune ortersın kumdak yaparsın yere duser vs ben 2 penye 1 müslin ıkı kalın alacagım .
Bende emzık harici hiçbirşey almam yanıma hastane eve 5 dk lazım olursa aldırırım evden bosuna hastaneye gelıp mıkroplanmasın sagma öakınası fılan
Orda değiştirirler yeter 5 tane hastanede kullanılmasada kullanılmış gibi alınıyor o bebek bezlerinin ücretleri arkadaşlarBezi ben 15 tane aldım 5 az dediler
Bu arada ben 2 tane battaniye koydum ya bi kalın örgü biri de müslin daha da mı koymak lazım hastaneden de verirler zaten yeter dedim ama. 2 tane ağız mendili 3 takım kıyafet 5 tane bez 1 pişik kremi 1 ıslak mendil. Biberen ve sağma aletimi götürmüyorum hazır ettim evde olucak ihtiyaç olursa aldırıcam ama emzik aldım onu bilerek aldım emzik vermeyi düşünüyorum çünkü
Evet Dr reçete yazdı hatta. İlk kullanımda iyi geldi zaten sürekli kullanmadım. Sonrasında da ihtiyacım olduğunda az miktarlarda kullandım.Arkadaşlara dr önerdi diye biliyorum hamilelikte çok sık görüldüğü için bi çözümü vardır oda kremdir heralde acısından bahseden insanları gördükçe ilerlemesinden korktum dr danışıcam yarın
Bende mercimek boyutunda sürdüm şimdilik öyle acısı yok ama şişliği var hissediyorum ilerlemesin yeter bana ilk hamilelikte kıl dönmesi iltihaplanması olmuştu ne oturabildim ne kalkabildim çok kötüydüm unutamam aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, egzamam var ayrıca ellerimde başlarda kötüydü dr sordum yüzeysel olduğu için kullanabilirsin dedi kortizonlu kremdi çok şükür hamileliğimle azaldı oda çok ayrı bi hastalık 2 yıl çektim kızıma çorap bile giydiremiyodum eldivensiz yemek yapmıyorum bişey yıkamıyorum hala tetiklemesin diye çözümü olmayan bi hastalık gibi bişey oda kremler bi süre rahatlatıyor o kadarEvet Dr reçete yazdı hatta. İlk kullanımda iyi geldi zaten sürekli kullanmadım. Sonrasında da ihtiyacım olduğunda az miktarlarda kullandım.
Düz hesap 50 bin ödeyeceğizAyy ne kadar ödeyecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?