2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya emme refleksi yetersiz olursa veririm emziği diye düşündüm ondan götürcem yanımda hastaneye hem emsin hem emziği tutsun ikisinide başarsın evladım

Bende bibs ve avent denemiştim hemde aventin 2 farklı modelini tutmadı Ama ben nerdeyse 2 aylık olunca denedim çok geçti zaten. Bunda vermicem umarım ilk kızım kadar emmek istemez o boğa burcuydu. Hala yatarken ya da düşüp korktuğunda mememi elleyebilir miyim der, iyi geceler meme der ve öper öyle bir bağımlı

Kızın nasıl oldu, daha iyidir umarım

Kızlar, tam göbeğin başladığı yer bir şerit halinde öyle bir ağırdı ki gece ve hiç geçmedi ağlayacaktım . Nasıl tarif edeyim sanki orda yara var yada çok spor yaparsın hamlarsın et kesiği olur aynı öyle. Ayağımı uzatırken biye ağlayacaktım yaa hele soydan sağa döneceğimde off

Ayy ne kadar ödeyecek acaba
Neyse öğrendin heralde fıyatı Ondan 5 bez sen al 20 bez
Ya emme refleksi yetersiz olursa veririm emziği diye düşündüm ondan götürcem yanımda hastaneye hem emsin hem emziği tutsun ikisinide başarsın evladım
Ya bende ılk gun verdım herkes erken vs dedı ama yavrum başardı hem anneyi hem memeyi tuttu ikisiyle 24 ay devam ettik

Ne durumdasınız? Güzel haberler bekliyoruz
Kendime yeni gelebildim. Spinal anestezi yapılmıştı, anestezinin etkisi geçtiği günden beri kafamı kaldıramıyordum. Yavrularım küvözde, ben o halde zor geçti birkaç gün. Çok şükür bugüne… inşallah bir yavrum bu hafta evimize gelecek, sonraki hafta da miniğimizi karşılayacağız Dularınızı eksik etmeyin…

Bende de oluyor. Ben genişlemeden dolayı diye düşünüyorum. Karnıma masaj yapıyorum bebe yağıyla falan. Duş alıyorum. Duşta masaj yapıyorum karnıma. İlgisi var mı bilmiyorum tabi ama iyi geliyor sanki. Nadiren sanki vajina içinden göbek deliğime doğru olan birşeyler var. Onu bilemiyorum işte

Deniyim bende ama yanlış tarif etmişim, kasıktan karın şişliğinin başladığı yer var ya orası

Masallah canım ya kahve öneriyorlar anesteziden sonra hemen içmedin mi

O baş ağrısını bilirim 3 gün çektim doğum ağrısından kötüydü duruş pozisyonuyla alakalıymış oturmak gerekirmiş sanırım o nasıl mümkün olucak bilmiyorum benn dik tutamıyodum yatınca yaslanınca iyiydim ama kızımı bile tam anlamıyla gözüm görmüyodu onu yaşamak korkutuyor beni tekrar bu sefer çok kahve içicem çok yürümüştüm ama kahveyi az tüketmiştim toparlamana ve haftana göre kısa kalıcaklarına sevindim maşallah bu sürede kendine iyi bak sütlerini depola lazım olucak çok

Benzer ağrılar değil belki ama bende bir haftadır kasık ağrısı var. Geceleri de vajşnanın üstü, göbeğin başladığı noktada hafif şişlik oluşuyor gibi hissediyorum. Hatta fazla hareketliysem gün içinde bile oluyor ve kas ağrısı gibi hafif ağrıyor. Göbek deliğimin çevresi ise ayrıca hassas. Doktora da sordum geçen gün, ultrasonu oraya değdirdikçe nasıl canım acıyor anlatamam. Sanki orası yırtılmış gibi, tam anlatamıyorum ama gün içinde ben de oraya dokunduğumda beni rahatsız eden bir acı. Doktor normal dedi. Herhangi bir çözüm sunmadı, tabi devletin acil doktoru onunla alakalı da olabilir ama ultrasonda çok ayrıntılı inceledi. İnternette okuduğum kadarıyla doğum pozisyonundaki bebekten dolayı olurmuş öyle ağrılar.

Tam yerini tarif edememişim, aslında tam senin tarif ettiğin yer ve çok şiddetliydi dün gece acı... dönerken bile sanki yara var açılıyor gibi kasığın üstü boydan boya. Dün doktora gittim söyledum ama bu kadar şiddetli değildi, kafası aşağıda ve gelmesi yakın çantanı hazırla dedi hatta 35. Haftadayız. Dediğin doğru demekki kafayı sokmaya uğraşıyor minnoşlar

Ayyy işte bende ondan korkuyorum. Benimkinin sezeryan olma ihtimali var, bu bakar erken kanala girmeye çalışmasın. Hem doğum sancısı çekip sonrasında da sezaryen ağrısı çekmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…