Ya emme refleksi yetersiz olursa veririm emziği diye düşündüm ondan götürcem yanımda hastaneye2 günde 15 bez kullanmıştık biz. 5 bez az geldi banaemzikte 20. Gün filan vermeyi düşünüyorum önceliği emmek olsun gögüsümü kabul etsin bi şekilde tutar emzik aventler almıştım kızıma tutmadı. 20 tl ye wee baby almıştım. Onu tuttu. Çocuğumunda ruhu fakir
Bende bibs ve avent denemiştim hemde aventin 2 farklı modelini tutmadı2 günde 15 bez kullanmıştık biz. 5 bez az geldi banaemzikte 20. Gün filan vermeyi düşünüyorum önceliği emmek olsun gögüsümü kabul etsin bi şekilde tutar emzik aventler almıştım kızıma tutmadı. 20 tl ye wee baby almıştım. Onu tuttu. Çocuğumunda ruhu fakir
Abooooooo kız ne doğurtuyolar tam altınla mı doğuyo bebekDüz hesap 50 bin ödeyeceğiz
Kızın nasıl oldu, daha iyidir umarımBende mercimek boyutunda sürdüm şimdilik öyle acısı yok ama şişliği var hissediyorum ilerlemesin yeter bana ilk hamilelikte kıl dönmesi iltihaplanması olmuştu ne oturabildim ne kalkabildim çok kötüydüm unutamam aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, egzamam var ayrıca ellerimde başlarda kötüydü dr sordum yüzeysel olduğu için kullanabilirsin dedi kortizonlu kremdi çok şükür hamileliğimle azaldı oda çok ayrı bi hastalık 2 yıl çektim kızıma çorap bile giydiremiyodum eldivensiz yemek yapmıyorum bişey yıkamıyorum hala tetiklemesin diye çözümü olmayan bi hastalık gibi bişey oda kremler bi süre rahatlatıyor o kadar
Prenses çıkıcakmış bize öyle söylendiAbooooooo kız ne doğurtuyolar tam altınla mı doğuyo bebek
Ateşi tekrarlasada uzun sürmüyor şimdilik çok şükür daha iyi ama herşeye ağlıyor çok huysuz tek huysuz olsun iyii olsundaKızın nasıl oldu, daha iyidir umarım
Doktor verdiyse uygun olan versiyonunu vermiştir tabi.Dr reçete etti bana. Sorun olsa yazmazdı diye düşünüyorum.
Neyse öğrendin heralde fıyatıAyy ne kadar ödeyecek acaba
Ya bende ılk gun verdım herkes erken vs dedı ama yavrum başardı hem anneyi hem memeyi tuttu ikisiyle 24 ay devam ettikYa emme refleksi yetersiz olursa veririm emziği diye düşündüm ondan götürcem yanımda hastaneyehem emsin hem emziği tutsun ikisinide başarsın evladım
Kendime yeni gelebildim. Spinal anestezi yapılmıştı, anestezinin etkisi geçtiği günden beri kafamı kaldıramıyordum. Yavrularım küvözde, ben o halde zor geçti birkaç gün. Çok şükür bugüne… inşallah bir yavrum bu hafta evimize gelecek, sonraki hafta da miniğimizi karşılayacağızNe durumdasınız? Güzel haberler bekliyoruz
32+6 da dünyaya geldi ikizlerimGözünüz aydın, kaçınçı haftada doğum yaqtınız
Bende de oluyor. Ben genişlemeden dolayı diye düşünüyorum. Karnıma masaj yapıyorum bebe yağıyla falan. Duş alıyorum. Duşta masaj yapıyorum karnıma. İlgisi var mı bilmiyorum tabi ama iyi geliyor sanki. Nadiren sanki vajina içinden göbek deliğime doğru olan birşeyler var. Onu bilemiyorum işteKızlar, tam göbeğin başladığı yer bir şerit halinde öyle bir ağırdı ki gece ve hiç geçmedi ağlayacaktım . Nasıl tarif edeyim sanki orda yara var yada çok spor yaparsın hamlarsın et kesiği olur aynı öyle. Ayağımı uzatırken biye ağlayacaktım yaa hele soydan sağa döneceğimde off
Deniyim bende ama yanlış tarif etmişim, kasıktan karın şişliğinin başladığı yer var ya orasıBende de oluyor. Ben genişlemeden dolayı diye düşünüyorum. Karnıma masaj yapıyorum bebe yağıyla falan. Duş alıyorum. Duşta masaj yapıyorum karnıma. İlgisi var mı bilmiyorum tabi ama iyi geliyor sanki. Nadiren sanki vajina içinden göbek deliğime doğru olan birşeyler var. Onu bilemiyorum işte
Maaşallah, nasıllar şimdi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah32+6 da dünyaya geldi ikizlerim
Masallah canım yaKendime yeni gelebildim. Spinal anestezi yapılmıştı, anestezinin etkisi geçtiği günden beri kafamı kaldıramıyordum. Yavrularım küvözde, ben o halde zor geçti birkaç gün. Çok şükür bugüne… inşallah bir yavrum bu hafta evimize gelecek, sonraki hafta da miniğimizi karşılayacağızDularınızı eksik etmeyin…
O baş ağrısını bilirim 3 gün çektim doğum ağrısından kötüydü duruş pozisyonuyla alakalıymış oturmak gerekirmiş sanırım o nasıl mümkün olucak bilmiyorum benn dik tutamıyodum yatınca yaslanınca iyiydim ama kızımı bile tam anlamıyla gözüm görmüyodu onu yaşamak korkutuyor beni tekrar bu sefer çok kahve içicem çok yürümüştüm ama kahveyi az tüketmiştim toparlamana ve haftana göre kısa kalıcaklarına sevindim maşallahKendime yeni gelebildim. Spinal anestezi yapılmıştı, anestezinin etkisi geçtiği günden beri kafamı kaldıramıyordum. Yavrularım küvözde, ben o halde zor geçti birkaç gün. Çok şükür bugüne… inşallah bir yavrum bu hafta evimize gelecek, sonraki hafta da miniğimizi karşılayacağızDularınızı eksik etmeyin…
Maşallah32+6 da dünyaya geldi ikizlerim
Benzer ağrılar değil belki ama bende bir haftadır kasık ağrısı var. Geceleri de vajşnanın üstü, göbeğin başladığı noktada hafif şişlik oluşuyor gibi hissediyorum. Hatta fazla hareketliysem gün içinde bile oluyor ve kas ağrısı gibi hafif ağrıyor. Göbek deliğimin çevresi ise ayrıca hassas. Doktora da sordum geçen gün, ultrasonu oraya değdirdikçe nasıl canım acıyor anlatamam. Sanki orası yırtılmış gibi, tam anlatamıyorum ama gün içinde ben de oraya dokunduğumda beni rahatsız eden bir acı. Doktor normal dedi. Herhangi bir çözüm sunmadı, tabi devletin acil doktoru onunla alakalı da olabilir ama ultrasonda çok ayrıntılı inceledi. İnternette okuduğum kadarıyla doğum pozisyonundaki bebekten dolayı olurmuş öyle ağrılar.Kızlar, tam göbeğin başladığı yer bir şerit halinde öyle bir ağırdı ki gece ve hiç geçmedi ağlayacaktım . Nasıl tarif edeyim sanki orda yara var yada çok spor yaparsın hamlarsın et kesiği olur aynı öyle. Ayağımı uzatırken biye ağlayacaktım yaa hele soydan sağa döneceğimde off
Tam yerini tarif edememişim, aslında tam senin tarif ettiğin yer ve çok şiddetliydi dün gece acı... dönerken bile sanki yara var açılıyor gibi kasığın üstü boydan boya. Dün doktora gittim söyledum ama bu kadar şiddetli değildi, kafası aşağıda ve gelmesi yakın çantanı hazırla dedi hatta 35. Haftadayız. Dediğin doğru demekki kafayı sokmaya uğraşıyor minnoşlarBenzer ağrılar değil belki ama bende bir haftadır kasık ağrısı var. Geceleri de vajşnanın üstü, göbeğin başladığı noktada hafif şişlik oluşuyor gibi hissediyorum. Hatta fazla hareketliysem gün içinde bile oluyor ve kas ağrısı gibi hafif ağrıyor. Göbek deliğimin çevresi ise ayrıca hassas. Doktora da sordum geçen gün, ultrasonu oraya değdirdikçe nasıl canım acıyor anlatamam. Sanki orası yırtılmış gibi, tam anlatamıyorum ama gün içinde ben de oraya dokunduğumda beni rahatsız eden bir acı. Doktor normal dedi. Herhangi bir çözüm sunmadı, tabi devletin acil doktoru onunla alakalı da olabilir ama ultrasonda çok ayrıntılı inceledi. İnternette okuduğum kadarıyla doğum pozisyonundaki bebekten dolayı olurmuş öyle ağrılar.
Ayyy işte bende ondan korkuyorum. Benimkinin sezeryan olma ihtimali var, bu bakar erken kanala girmeye çalışmasın. Hem doğum sancısı çekip sonrasında da sezaryen ağrısı çekmek istemiyorumTam yerini tarif edememişim, aslında tam senin tarif ettiğin yer ve çok şiddetliydi dün gece acı... dönerken bile sanki yara var açılıyor gibi kasığın üstü boydan boya. Dün doktora gittim söyledum ama bu kadar şiddetli değildi, kafası aşağıda ve gelmesi yakın çantanı hazırla dedi hatta 35. Haftadayız. Dediğin doğru demekki kafayı sokmaya uğraşıyor minnoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?