2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??
Rutin devam eden var mı??
Tüp olduğu için transfer öncesinde final yapmıştık sonrada plasenta aşağıda olduğundan ara verin dedi Dr. Dedik biz uslu duruyoruz zaten Hala da çıkmadı yukarı plasenta. Aynen devam yani

Tüp olduğu için transfer öncesinde final yapmıştık sonrada plasenta aşağıda olduğundan ara verin dedi Dr. Dedik biz uslu duruyoruz zaten Hala da çıkmadı yukarı plasenta. Aynen devam yani
Benim de ilk dört ay yasaktı. Sonra serbest bırakıldık ama bu zamanlarda azcık konforsuz oluyor zaten bebek arada kıpırdanıyor falan garip bence

Dilkenn cim acil durum bu hemorid için krem önermiştin hangisi o ? Dünden beri ishalim bi ağrı vardı şişlik oluşmuş o dahada şişermi şuan çok değil krem iyi gelir mi
Ayy canım çok pardon misafirim var görmedim kusura bakma sisebilir de sismeyebilir de sen her ihtimale karşı kullan istersen

Eklentiler

• 1000033276.webp
    13 KB · Görüntüleme: 117
Sen baya hazırlıklısın ya ben ilk zamanlar YouTube dan açar sıkıntıdan altındaki tüm yorumları okurdum telefon kitlendiği için haha
Ay çok güldüm ben yeğenimden tecrübeliyim telefonları esir bırakınca olmuyordu yoksa benim de aklıma gelmezdi bunu almak valla

Kızları teyzem ince yelek mutlaka al dedi, battaniyeyi çıkardığınde hemen giydirirsin dedi, zıbınla serin, örgülerle kalın olan sıcaklıkta giydirirsin dedi, hiç almadığımı fark ettim dün 3 tane aldım. Sence baya mantıklı

Çok geçmiş olsun, nasıl oldun

Valla ben sırf telefonlarımız esir olmasın diye beyaz gürültü + bir sürü sesi daha olan bu şeyi aldım bence çok işime yarayacak
Bende bundan aldım hem beyaz gürültü var hemde kırmızı ışık uykuya geçişlerini kolaylaştırıyormuş. Bütün cephaneliğim hazır bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6035.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 102
Ay ben gerıden gelıuorum hafta sonları Pişik kremı neden cocuk anasının karnından gelıyor pişiklemi gelecek
Battanıye cok al altına serersın ustune ortersın kumdak yaparsın yere duser vs ben 2 penye 1 müslin ıkı kalın alacagım .
Bende emzık harici hiçbirşey almam yanıma hastane eve 5 dk lazım olursa aldırırım evden bosuna hastaneye gelıp mıkroplanmasın sagma öakınası fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…