Kaç haftalıksın? Doktoruna en son ne zaman gittin? Arası açıldıysa tekrar bi görünmende fayda var. Ben geçen ay gittiğimde sormuştum erken doğum belirtisi varsmı diye, hayır demişti. Bu ay çantanı hazırla dediAyyy işte bende ondan korkuyorum. Benimkinin sezeryan olma ihtimali var, bu bakar erken kanala girmeye çalışmasın. Hem doğum sancısı çekip sonrasında da sezaryen ağrısı çekmek istemiyorum
Şimdi siz söyleyince bir korkmadım değil. Ben de spinal oldum kızımda ama hiç başağrısı olmadı. Bu herkeste olan birşey mi acaba ?O baş ağrısını bilirim 3 gün çektim doğum ağrısından kötüydü duruş pozisyonuyla alakalıymış oturmak gerekirmiş sanırım o nasıl mümkün olucak bilmiyorum benn dik tutamıyodum yatınca yaslanınca iyiydim ama kızımı bile tam anlamıyla gözüm görmüyodu onu yaşamak korkutuyor beni tekrar bu sefer çok kahve içicem çok yürümüştüm ama kahveyi az tüketmiştim toparlamana ve haftana göre kısa kalıcaklarına sevindim maşallahbu sürede kendine iyi bak sütlerini depola lazım olucak çok
Baş ve bel ağrısı spinalin en yaygın yan etkilerinden aslında. Bana doktorum operasyon sonrası en az iki bardak kahve iç demişti, 9 ay az kafeinli kahvelerle nefsimi körledikten sonra o hastanenin kafeteryasında satılan filtre kahve de öyle güzel gelmişti ki, anlatamamŞimdi siz söyleyince bir korkmadım değil. Ben de spinal oldum kızımda ama hiç başağrısı olmadı. Bu herkeste olan birşey mi acaba ?
Ben çok şükür ne bel ne baş ağrısı hiçbirşey yaşamadım. Ama Almanya’da doğum yapmıştım başka birşey mi kullandılar onu bilmiyorum ama spinal epidural sezaryen oldum belden uyuşturuldum şükür hiç bir yan etki yaşamadımGünaydın herkese,
Ben de hala kramp türü ağrılar yaşıyorum ara ara. Magnezyum düzenli kullanıyorum ama dün kullandığım gebelik uygulamasında o krampların magnezyum kadar kalsiyum eksikliğinden de kaynaklanabileceğini okuyup ufak çaplı bir şok geçirdim. İlk gebeliğimde kalsiyum takviye kullanmıştım ama bu doktorum önermemişti, gıdalardan al demişti. Devletteki doktoruma sorunca o da aynı şeyi söylemişti. Biraz tırstım şahsen. Umarım eksik almıyoruzdur kalsiyumu. Gidip bir kase yoğurt yiyeceğim şimdi.
Baş ve bel ağrısı spinalin en yaygın yan etkilerinden aslında. Bana doktorum operasyon sonrası en az iki bardak kahve iç demişti, 9 ay az kafeinli kahvelerle nefsimi körledikten sonra o hastanenin kafeteryasında satılan filtre kahve de öyle güzel gelmişti ki, anlatamambelki onun da etkisiyle ben de yaşamadım. Bu sefer de öyle yapacağım. Yaşamayız umarım
Bence herkezde olan bişey değil ben hastaneden çıkıcağım sabaha karşı başladı cumartesi sabahtı pazartesi kontrollde yürüdüm heralde açıldım geçti kahveyi çok tüketmedim ondan olabilir gibi geldi banaŞimdi siz söyleyince bir korkmadım değil. Ben de spinal oldum kızımda ama hiç başağrısı olmadı. Bu herkeste olan birşey mi acaba ?
Ben kalsiyum takviyesi kullanıyorum hiç kramp da yaşamadım. Acaba bu yüzden miydi? Ben de şimdi bir şaşırdım. Mg düzenli almadım çünkü hiçGünaydın herkese,
Ben de hala kramp türü ağrılar yaşıyorum ara ara. Magnezyum düzenli kullanıyorum ama dün kullandığım gebelik uygulamasında o krampların magnezyum kadar kalsiyum eksikliğinden de kaynaklanabileceğini okuyup ufak çaplı bir şok geçirdim. İlk gebeliğimde kalsiyum takviye kullanmıştım ama bu doktorum önermemişti, gıdalardan al demişti. Devletteki doktoruma sorunca o da aynı şeyi söylemişti. Biraz tırstım şahsen. Umarım eksik almıyoruzdur kalsiyumu. Gidip bir kase yoğurt yiyeceğim şimdi.
Canım bence kurutmaya atma çünkü gözü filan boncuğu bir şeyi kopabilir. Ben mutfak kilimini attım kurutmaya bir şey olmadı hassas programda ama oyuncaklarını kurutmalık telde kurutuyorum ne olur ne olmaz diye. Bize de teyzem örgü bir sürü verdi hepsini öyle yıkayıp kuruttum ama bayadır yıkamıyorum bebeğe de hemen vermicem. Vereceğim zaman artık yıkarımBu arada kızlar, çok alakasız bir şey sormam lazım. Kurutma makinesi kullananlar, özellikle deAl_pi ve Spring05 pelüş oyuncak kurutabiliyor muyuz bu zımbırtıda güvenli bir şekilde? evin her yanı temizlense de oğlanın pelüş hayvanları toz ve mayt yuvası olarak tehditkar bir şekilde evin dört bir yanına pusu kurmuş durumda da
Bana başka bir operasyon için spinal anestezi yapılmıştı, baş ağrısı hiç olmamıştı, bel ağrısı da yaşamadım fakat sadece idrarla alakalı ufak bir sorun yaşayıp kısa süreli sonda takılmıştıŞimdi siz söyleyince bir korkmadım değil. Ben de spinal oldum kızımda ama hiç başağrısı olmadı. Bu herkeste olan birşey mi acaba ?
Bende varya daha doğum ile alakalı en ufak ışık yok yaAyyy işte bende ondan korkuyorum. Benimkinin sezeryan olma ihtimali var, bu bakar erken kanala girmeye çalışmasın. Hem doğum sancısı çekip sonrasında da sezaryen ağrısı çekmek istemiyorum
Helal olsunNeyse öğrendin heralde fıyatıOndan 5 bez sen al 20 bez
Ya bende ılk gun verdım herkes erken vs dedı ama yavrum başardı hem anneyi hem memeyi tuttu ikisiyle 24 ay devam ettik
26 Ekim35.haftada olup Sezeryan olacaklar doktor size hangi günü verdiiii
Ben kalsiyum takviyesi kullanıyorum hiç kramp da yaşamadım. Acaba bu yüzden miydi? Ben de şimdi bir şaşırdım. Mg düzenli almadım çünkü hiç
Ben de kendimi hiç doğurcak gibi hissetmiyorumBende varya daha doğum ile alakalı en ufak ışık yok yabugünde çok iyi kalktım ne bir ağrı ne bir şey acaba bebeğe bir şey mi oldu diye bir düşündüm sonra baktım hala kayıyo içerde dedim tamam karnımda düşmedi hiç top gibi bekliyor. Doğum kanalına yakın olunca vajinada ele bir şişkinlik geliyordu hatta bende varis çıkacak gibi olmuştu. Şişkinlikte gitmiş çocuğum resmen yukarı kaçtı
Tahin pekmez yemek için mükemmel bahaneAy deme vallahi, benimki de eksiklikten kesin o zaman. İki kase yoğurt yedim şimdi korkumdan. (Neyse ki bayılırım sütün her türlü mayalanmış haline) Ay asıl bir de neyde kalsiyum varmış, biliyor musun? (Sen biliyorsundur tabii) tahin ile yoldaşında. Feci tırstım, gidip hazırlayacağım hemen şimdi.(doktorum da kusura bakmayacak artık, takviye yazsaydı bozulmazdı diyet miyet).
Bebek eğer dönmüşse Salı günü çok büyük bir gaz ile gelicem forumaBen de kendimi hiç doğurcak gibi hissetmiyorum
Benim en son doğum pozisyonunda değil miydi yaBebek eğer dönmüşse Salı günü çok büyük bir gaz ile gelicem forumaher gün yürüyüş her gün pilates topu her gün ananas ama dönmemişse daha da uğraşmayacağım günümü beklerim artık aslında senin dönmüşse pilates topunu şişirmeye başlayabilirsin saat yönünde kalçanla çevir kanala girsin bebek
Evet en son özele gittiğinde öyleydi devlette ne dediler hatırlamıyorum amaBenim en son doğum pozisyonunda değil miydi yaay takip edemedim benim kızı. Yarın gidicem ben bakalım ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?