2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
trueliving_ canım sen kolonyayı nasıl yapacaksın? Çikolata siparişim geldi ama kolonya almadım henüz. Hastanede sadece kolonya ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum. Hem de eller dezenfekte olur

Devlette aslında gebelere bitek onu takıyorlar bana taktılar geçen
Diş ağrım var o yüzden takın diyince başka hastaneye gönderiyolar kadın doğum hastanesine gidince. Üniversite hastanesi maalesef serum takmıyor burda,şehir hastanesi yeni açıldı ama baya uzak diğer devlet hastanelerinin hiçbiri hamileye bişey yapmayıp kadın doğuma gönderiyor. Rezillik anlayacağınız. Gaziantep’te böyle en azından

trueliving_ canım sen kolonyayı nasıl yapacaksın? Çikolata siparişim geldi ama kolonya almadım henüz. Hastanede sadece kolonya ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum. Hem de eller dezenfekte olur
Ben ekim annelerinde gördüm canım çikolatanın üstündeki 1 tane etiketi söküp Eyüp Sabri Tuncer fısfıs kolanya varya ona takmıştı çokta tatlı olmuştu bende öyle yapacağım benim kendi oğlumdan kalma cam şişem var ama etiket ona olmadı o yüzden bende alıcam kolanya bencede yeterli çikolata kolanya

Hadi ya kötüymüş o zaman karanfil koysan

Çok mantıklı geldi Ben henüz sipariş etmedim ama bi sayfa vardı yanında çok büyük olmasa da kolonya şişesi hediye ediyordu ordan alcam sanırım ben

Ya cidden ben şuna çok inanıyorum eğer destek olmayacaklarsa köstek olmasınlar.. Zor olsun ama kendim başarayım tek başıma kalayım evlatlarıma yeterim. Asla kızımdaki pişmanlıklarımı yaşamayıp lohusalıgımı cok güzel gecırecegıme kendıme söz verdim.
Arkamı dönüp baktıgımda dolu dolu koklaşıp emzırdıgım uykusuz ama mutlu günler göreceğim.
Hazırladın mı bende hazırım ama valize koymadım daha nevresim koymana gerek yok bence ya her şey var zaten kendine çamaşır çıkarıp yorma kendini
Nevresım bende alsam mı dedım ama sonra dedım ki kan fılan bulasacak atacagım gıdecek zaten eve gecınce duş alıyoruz hemen hastanede ne verırlerse kullanırım bır tek bende takıntı yastık yüzü onuda yanıma alırım bi tane yoksa agzım yüzüm değer dıye uyuyamam

Dur bakalım evde hep Eyüp Sabri hem rebul var ama hepsi normal şişe fısfıslı değil. Bir deneyeyim bakalım olacak mı, olmazsa fısfıslılardan alırım

Haha hemde nasıl kan olacak yastık kılıfı olabilir gerçekten ama bende o takıntı da yok inan hiç aklıma bile gelmedi hatta Sadece sağlık ocağında hani bebeği dinliyorlar ya oraya alt açma beziyle gidiyorum onun üstüne yatıyorum orda çöpe atıyorum

Valla içimden doğur da kurtul diyesim geliyor ama dua saatine denk gelir diye şaapmıyorum bekle biraz daha bekle, en azından bu ayı atlat be sero
Yaa aynı ben hatta belki dua saatimdir diye hep iyi dua ediyorum ki işe yarasın
Ahh kalbim eriyoo çok güzelmiş hele içine girdiklerinde daha güzel olacak sağlıkla mutlulukla büyüsün

Dur bakalım evde hep Eyüp Sabri hem rebul var ama hepsi normal şişe fısfıslı değil. Bir deneyeyim bakalım olacak mı, olmazsa fısfıslılardan alırım
Olur inşallah benim cam şişeye olsa takacaktım ama beli fazla ince cam şişenin cam şişe ağır bide diğeri daha mantıklı geldi çantaya atarım camda evde dursun ben kesin herşeyi unutur hastaneye giderim gibi geliyor ama siz alın

Bence yalancı sancı işte onlar

Sezaryen günü mü verdiler? Sanmıyorum açılma olmadan sancı olmadan doğumun başlayacağını
Perinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galiba

Eğer canım uğraşmak istiyorsa şu fısfıslı 50ml lik şişelerden oluyor, onlardan al. Üzerine bir sticker yapıştır ( yine internette var) bir de minnak kurdele bitti
Biz de kontrolden çıktık teyzeleri 2485 gr olmuşuz 48 cm ölçtü boyunu, o eli de hiç çekmiyor
Ohh maşallah minnak kuşa kasım bebeklerinin diğer özelliği de elleri ile yüzünü kapatması

Anladım. Sağlıkla doğar hiç merak etme haftasına gelmiş zaten ama normal doğum olmaz diye tahmin ediyorum. Önemli de değil aslında ah grubumuzun 4. annesi sen olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…