- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Diş ağrım var o yüzden takın diyince başka hastaneye gönderiyolar kadın doğum hastanesine gidince. Üniversite hastanesi maalesef serum takmıyor burda,şehir hastanesi yeni açıldı ama baya uzak diğer devlet hastanelerinin hiçbiri hamileye bişey yapmayıp kadın doğuma gönderiyor. Rezillik anlayacağınız. Gaziantep’te böyle en azındanDevlette aslında gebelere bitek onu takıyorlar bana taktılar geçen
Ben ekim annelerinde gördüm canım çikolatanın üstündeki 1 tane etiketi söküp Eyüp Sabri Tuncer fısfıs kolanya varya ona takmıştı çokta tatlı olmuştu bende öyle yapacağımtrueliving_ canım sen kolonyayı nasıl yapacaksın? Çikolata siparişim geldi ama kolonya almadım henüz. Hastanede sadece kolonya ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum. Hem de eller dezenfekte olur
Hadi ya kötüymüş o zamanDiş ağrım var o yüzden takın diyince başka hastaneye gönderiyolar kadın doğum hastanesine gidince. Üniversite hastanesi maalesef serum takmıyor burda,şehir hastanesi yeni açıldı ama baya uzak diğer devlet hastanelerinin hiçbiri hamileye bişey yapmayıp kadın doğuma gönderiyor. Rezillik anlayacağınız. Gaziantep’te böyle en azından
Çok mantıklı geldiBen ekim annelerinde gördüm canım çikolatanın üstündeki 1 tane etiketi söküp Eyüp Sabri Tuncer fısfıs kolanya varya ona takmıştı çokta tatlı olmuştu bende öyle yapacağımbenim kendi oğlumdan kalma cam şişem var ama etiket ona olmadı o yüzden bende alıcam kolanya bencede yeterli çikolata kolanya
Ya cidden ben şuna çok inanıyorum eğer destek olmayacaklarsa köstek olmasınlar.. Zor olsun ama kendim başarayım tek başıma kalayım evlatlarıma yeterim. Asla kızımdaki pişmanlıklarımı yaşamayıp lohusalıgımı cok güzel gecırecegıme kendıme söz verdim.Günaydın,
Gerçekten çok zor bir durum, insanın insana ihtiyacı olduğu böyle bir dönemde neden böyle yapar en yakınları insanın, anlamak zor.
Al_pi çok haklı. Vallahi mümkünse gönderin herkesi evden. Sütün yetmeme ihtimali tabii ki var ama onu anlamanın yolu da var. Günde en az 6-8 kere idrar yapması lazım bebeğin (kaka bir kriter değil bildiğim kadarıyla, yani yapmaması bir sorun değil en azından ama yapıyor olması olumlu bir şey olmalı.) billurbin değerlerinin hızla düşmesi ve sarılık ihtimalinin ortadan kalkması için bol bol çiş yapması lazım. Günde 6 dan fazla yapıyorsa ve çişi koyu renkli, keskin kokulu değilse anne sütünün yettiği kabul ediliyor. Ayrıca bebeği yormamak ne demek, orasını hiç anlamadım. Emme refleksiyle doğan bebeğin meme emerek yorulacağını düşünmek en hafif tabirle abes gerçekten.
Hem ayrıca annenin gerçekten hiç sütü gelmese bile, yeni doğanın anneyle ten tene temas olması o kadar mühim ki, memeden bir gram süt gelmese bile bebeğin o memede olması lazım, sırf mama veriliyor olsa bile her öğünden önce bir iki dakika emmesi çok faydalı.
Nevresım bende alsam mı dedım ama sonra dedım ki kan fılan bulasacak atacagım gıdecek zaten eve gecınce duş alıyoruz hemen hastanede ne verırlerse kullanırım bır tek bende takıntı yastık yüzü onuda yanıma alırım bi tane yoksa agzım yüzüm değer dıye uyuyamamHazırladın mıbende hazırım ama valize koymadım daha nevresim koymana gerek yok bence ya her şey var zaten kendine çamaşır çıkarıp yorma kendini
Dur bakalım evde hep Eyüp Sabri hem rebul var ama hepsi normal şişe fısfıslı değil. Bir deneyeyim bakalım olacak mı, olmazsa fısfıslılardan alırımBen ekim annelerinde gördüm canım çikolatanın üstündeki 1 tane etiketi söküp Eyüp Sabri Tuncer fısfıs kolanya varya ona takmıştı çokta tatlı olmuştu bende öyle yapacağımbenim kendi oğlumdan kalma cam şişem var ama etiket ona olmadı o yüzden bende alıcam kolanya bencede yeterli çikolata kolanya
Haha hemde nasıl kan olacakNevresım bende alsam mı dedım ama sonra dedım ki kan fılan bulasacak atacagım gıdecek zaten eve gecınce duş alıyoruz hemen hastanede ne verırlerse kullanırım bır tek bende takıntı yastık yüzü onuda yanıma alırım bi tane yoksa agzım yüzüm değer dıye uyuyamam
Aynen burada da öyle kan daha güvenilir de idrar beklediği için hatalı oluyor sanırımHiç sağlık ocağına idrar vermedim ama önceden çok kan vermiştim. Kendileri bakmıyor devlet hastanesine yolluyorlar burada. Orada nasıl acaba?
Yaa aynı benValla içimden doğur da kurtul diyesim geliyor ama dua saatine denk gelir diye şaapmıyorumbekle biraz daha bekle, en azından bu ayı atlat be sero
Ahh kalbim eriyooYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
Evet canım muhtemelen az önce doktor geldi cok sükür nst cok güzel istediğim gibi dedi bir doz daha ciger geliştirici yapcaklar az sonraAmin teyzemizP.tesi canım artık hafta bir çağırdı beni sende öyle gidersin muhtemelen bundan sonra
Olur inşallah benim cam şişeye olsa takacaktım ama beli fazla ince cam şişeninDur bakalım evde hep Eyüp Sabri hem rebul var ama hepsi normal şişe fısfıslı değil. Bir deneyeyim bakalım olacak mı, olmazsa fısfıslılardan alırım
Sezaryen günü mü verdiler? Sanmıyorum açılma olmadan sancı olmadan doğumun başlayacağınıMerhabalar pazartesi günü 37+0 doğumum olacak. Böyle durumlarda normal doğum yapılabiliyor mu, kendiliğinden ağrı sancı gelmeden de?
Ohhh süperEvet canım muhtemelen az önce doktor geldi cok sükür nst cok güzel istediğim gibi dedi bir doz daha ciger geliştirici yapcaklar az sonra
Bence yalancı sancı işte onlarKağıdı doktor aldı ama beni başta hemşireler sancın çıkmış hissettin mi diye korkuttu ama ben hissetmemiştim 1 tane sancın çıktı demişlerdi ama doktor olabilir demişti bende önemsemedim sonra açıkcası
Perinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galibaSezaryen günü mü verdiler? Sanmıyorum açılma olmadan sancı olmadan doğumun başlayacağını
Eğer canım uğraşmak istiyorsa şu fısfıslı 50ml lik şişelerden oluyor, onlardan al. Üzerine bir sticker yapıştır ( yine internette var) bir de minnak kurdele bittitrueliving_ canım sen kolonyayı nasıl yapacaksın? Çikolata siparişim geldi ama kolonya almadım henüz. Hastanede sadece kolonya ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum. Hem de eller dezenfekte olur
Ohh maşallah minnak kuşaBiz de kontrolden çıktık teyzeleri 2485 gr olmuşuz 48 cm ölçtü boyunu, o eli de hiç çekmiyor
Anladım. Sağlıkla doğar hiç merak etme haftasına gelmiş zatenPerinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?