2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sancı verip doğum yaptırırız filan derlerdi normal doğum olacak olsaydı. Ama sezeryan içinde hani spinal mi epudural mi onu konusması lazım dı.
Tekrar gıdecekmısın kontrole sor mutlaka .

İyi fikir bende battaneyesini serıp eve gelince hop makınaya atardım ama aklımda olsun sevdim bu fikri
Ya bende öyle takıntılı degılımdırde benım gıttıgım hastane az özel Çok öZel olsa yastık kılıfıda almazdım. Gecen nstde yastıgı düşürdüm benim arkamdan o yastık değiştimi değişmedimi mesela ?
Eşim dedi buraya koyuyorum yastık düştü tamam degısırız dedı yerseeeen

Az özel süpersin ya

Kontrole gittim sağlık ocağına. Allah'ıma şükür pazartesiden beri 60 Gr almış. Benim 0rh+ eşimin Arh+ olunca sarılık olmaya müsait ama şu anda bol bol emzir. Bu dönemi sarılık olmadan atlatabilir dedi. Mama takviyesi yapayım mı dedim. Süt geliyorsa yapma dedi. Sıkıntısı da yok çok şükür durumu iyi yani. Bir de kaçırdığım bir nokta vardı ki doktorum kendine dikkat etmem için birkac tavsiye verdi. Siz de doğumdan sonra kendinize dikkat edin güzel anneler. Çocuklarız için bizim de iyi olmamız gerekiyor çünkü

Ne çok konuşulmuş oku oku bitmiyor kız kardeşimin okulu yoktu bugün bendeydi gelir gelmez uyudum o kadar iyi geldi ki anlatamam,
Annemede grip geçirmişim bu arada oda hasta, abimin eşi kalp kapakcığı ameliyatı olucaktı istanbulda karar vermişler yurt dışından 24 ünde gelicekler e anne 2 hafta sonra ben doğurucam zaten diyorum 35 olucam o zaman anca zaten dayanırım hiç bişeyimde hazır değil gerçi nasıl olucak o zamnlar bakalım eşime küvöze girerlerse izne çıkma diyorum yıllık iznini kullanmadı çünkü yanımda 3 gün kalsan yeter toparlarım ben dedim ayy o kadar karışık ki inşallah aksi gitmez hiç bişey o zaman

Çok mantıklı geldi Ben henüz sipariş etmedim ama bi sayfa vardı yanında çok büyük olmasa da kolonya şişesi hediye ediyordu ordan alcam sanırım ben
Ben çikolatamadeni diye bir sayfadan sipariş verdim yanında küçük kolonya şişesi hediyesi var kargo da ücretsiz.mağazası falan belli istanbul Ümraniye de ordan da beğenip verebilirsiniz dedi 2 gün içinde kargoya veriyorlar yoksa instagramdan artık bişey almam

Alt açmayı ben çok kullanıyorum şu anda. Hatta eşimin eli ayağı resmen. Çocuğu oraya koyup öyle değiştiriyor. Bilemiyorum ama ben kendi adıma söyleyeyim iyiki bu modelden almisiz

Güvenmek zor haklısın oraya da bakayım tadı güzel miydi peki

Güvenmek zor haklısın oraya da bakayım tadı güzel miydi peki
Tadı güzel ve tazeydi markası elit çikolata .fiyatlar da zaten içinde pelit olanlar kadar pahalı değil tabi.Hediyeliklerimi yaptırdığım yerdeki çikolatanın markası da bolçi diye bir markaydı onun da tadı bence çok iyi.İçindeki çikolatanın markasını kesin sormak lazım.

Galiba öyle soyacım neyse ki diğer kasım bebekleri gibi yoldan çıkmaya şimdilik meyilli değil ekimde mi gelsem demiyor henüz

Ben kendi sitesinden almadığım için yatağını hiç görmedim, yorumlarda da genelde kötü demişler. O yüzden merak ettim. Ben de yataş twinny yatak aldım içine, güle güle büyüt inşallah
Bende ondan aldım aynı yatağı almışız ayy hepimizinki sağlıkla güzel güzel büyüsünler

Merhabalar pazartesi günü 37+0 doğumum olacak. Böyle durumlarda normal doğum yapılabiliyor mu, kendiliğinden ağrı sancı gelmeden de?
Sıfırdan başlaman demek. Süreç olarak çok uzun sürebilir. Açılmanda olabilir ama olmayadabilir. Açılman olur suni sancı olduğu için ağrında çok olur dayanamayabilir. Ya da ne ağrı ne açılmada olmayabilir. Yani kararı sen vericeksin denemek istiyorsan bu muamma dolu süreci göze alıcaksın. Ne gerek var sezaryan olayım dersen de sen biliceksin. İçinden geleni yap içinde kalmasın

Avusturya da olacak insallah.burda hastane ve ebeler cok guzel aslında.Sadece hastaneye mumkunse doğuracaksan gel modundalar.Turkiye de ki gibi bi gidim nst yapim serum taktirim yok burada
sizin ki hangi ülke?
Ben de Amerika’dayım. Hastane ve doktor fiyatları çok uçuk olduğu için hem yorumları iyi hem de uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalıştım. Doktor ilgili ama geleli bir ay oldu detaylı ultrason harici hiçbir yeni test yapmadı. Hastane de devlet hastanesi olucak benim cihazlar eski, odalar çok küçük ve penceresiz. Bu detayları düşünmemeye çalışıyorum. Yanımda eşim olacak sadece. Korkuyorum ama normal doğumu istiyorum da bir yandan. Epidural alabilirim ama onda da kafam karışık. Burada da hastaneye doğum başlayınca gidiyorsun sadece. Doktorun ofisinde de müzelik bir ultrason cihazı var sadece Gülüyorum ama endişeliyim aslında. Umarım ikimizin de ve buradaki tüm arkadaşlarımın doğumları güzel geçer. Çok travmatik hikayeler dinledim umarım bizimkiler pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…