Sancı verip doğum yaptırırız filan derlerdi normal doğum olacak olsaydı. Ama sezeryan içinde hani spinal mi epudural mi onu konusması lazım dı.Perinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galiba
İyi fikir bende battaneyesini serıp eve gelince hop makınaya atardım ama aklımda olsun sevdim bu fikriHaha hemde nasıl kan olacakyastık kılıfı olabilir gerçekten ama bende o takıntı da yok inan hiç aklıma bile gelmedi hatta Sadece sağlık ocağında hani bebeği dinliyorlar ya oraya alt açma beziyle gidiyorum onun üstüne yatıyorum orda çöpe atıyorum
Evet pazartesi gel bakalım ona göre karar veririz dedi.Sancı verip doğum yaptırırız filan derlerdi normal doğum olacak olsaydı. Ama sezeryan içinde hani spinal mi epudural mi onu konusması lazım dı.
Tekrar gıdecekmısın kontrole sor mutlaka .
Az özelİyi fikir bende battaneyesini serıp eve gelince hop makınaya atardım ama aklımda olsun sevdim bu fikri
Ya bende öyle takıntılı degılımdırde benım gıttıgım hastane az özelÇok öZel olsa yastık kılıfıda almazdım. Gecen nstde yastıgı düşürdüm benim arkamdan o yastık değiştimi değişmedimi mesela ?
Eşim dedi buraya koyuyorum yastık düştü tamam degısırız dedı yerseeeen
Ben çikolatamadeni diye bir sayfadan sipariş verdim yanında küçük kolonya şişesi hediyesi var kargo da ücretsiz.mağazası falan belli istanbul Ümraniye de ordan da beğenip verebilirsiniz dedi 2 gün içinde kargoya veriyorlar yoksa instagramdan artık bişey almamÇok mantıklı geldiBen henüz sipariş etmedim ama bi sayfa vardı yanında çok büyük olmasa da kolonya şişesi hediye ediyordu ordan alcam sanırım ben
Alt açmayı ben çok kullanıyorum şu anda. Hatta eşimin eli ayağı resmen. Çocuğu oraya koyup öyle değiştiriyor. Bilemiyorum ama ben kendi adıma söyleyeyim iyiki bu modelden almisizYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
Güvenmek zor haklısın oraya da bakayım tadı güzel miydi pekiBen çikolatamadeni diye bir sayfadan sipariş verdim yanında küçük kolonya şişesi hediyesi var kargo da ücretsiz.mağazası falan belli istanbul Ümraniye de ordan da beğenip verebilirsiniz dedi 2 gün içinde kargoya veriyorlar yoksa instagramdan artık bişey almam
Tadı güzel ve tazeydi markası elit çikolata .fiyatlar da zaten içinde pelit olanlar kadar pahalı değil tabi.Hediyeliklerimi yaptırdığım yerdeki çikolatanın markası da bolçi diye bir markaydı onun da tadı bence çok iyi.İçindeki çikolatanın markasını kesin sormak lazım.Güvenmek zor haklısın oraya da bakayım tadı güzel miydi peki
Galiba öyle soyacımEğer canım uğraşmak istiyorsa şu fısfıslı 50ml lik şişelerden oluyor, onlardan al. Üzerine bir sticker yapıştır ( yine internette var) bir de minnak kurdele bitti
Ohh maşallah minnak kuşakasım bebeklerinin diğer özelliği de elleri ile yüzünü kapatması
Onu doktoruna danış canım kafana göre kullanma ama karanfil yağının bi zararı yokDişinol var çekilen yere sürsem olur mu hamilelikte hiç kullanmadım daha dişinolu
Bende ondan aldım aynı yatağı almışızBen kendi sitesinden almadığım için yatağını hiç görmedim, yorumlarda da genelde kötü demişler. O yüzden merak ettim. Ben de yataş twinny yatak aldım içine, güle güle büyüt inşallah
Amin canısıİçinde uyuduğu günleri gör inşallahçok güzel ya ben bile duygulandım biz kurmadık hala beşiği
Oyy yavrum maşallahh kocaman olmuşBiz de kontrolden çıktık teyzeleri 2485 gr olmuşuz 48 cm ölçtü boyunu, o eli de hiç çekmiyor
Artık taburcu olabilecek misin canım ?Evet canım muhtemelen az önce doktor geldi cok sükür nst cok güzel istediğim gibi dedi bir doz daha ciger geliştirici yapcaklar az sonra
Sıfırdan başlaman demek. Süreç olarak çok uzun sürebilir. Açılmanda olabilir ama olmayadabilir. Açılman olur suni sancı olduğu için ağrında çok olur dayanamayabilir. Ya da ne ağrı ne açılmada olmayabilir. Yani kararı sen vericeksin denemek istiyorsan bu muamma dolu süreci göze alıcaksın. Ne gerek var sezaryan olayım dersen de sen biliceksin. İçinden geleni yap içinde kalmasınMerhabalar pazartesi günü 37+0 doğumum olacak. Böyle durumlarda normal doğum yapılabiliyor mu, kendiliğinden ağrı sancı gelmeden de?
Ben de Amerika’dayım. Hastane ve doktor fiyatları çok uçuk olduğu için hem yorumları iyi hem de uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalıştım. Doktor ilgili ama geleli bir ay oldu detaylı ultrason harici hiçbir yeni test yapmadı. Hastane de devlet hastanesi olucak benim cihazlar eski, odalar çok küçük ve penceresiz. Bu detayları düşünmemeye çalışıyorum. Yanımda eşim olacak sadece. Korkuyorum ama normal doğumu istiyorum da bir yandan. Epidural alabilirim ama onda da kafam karışık. Burada da hastaneye doğum başlayınca gidiyorsun sadece. Doktorun ofisinde de müzelik bir ultrason cihazı var sadeceAvusturya da olacak insallah.burda hastane ve ebeler cok guzel aslında.Sadece hastaneye mumkunse doğuracaksan gel modundalar.Turkiye de ki gibi bi gidim nst yapim serum taktirim yok burada
sizin ki hangi ülke?
Ayhh çok şükürGaliba öyle soyacımneyse ki diğer kasım bebekleri gibi yoldan çıkmaya şimdilik meyilli değil ekimde mi gelsem demiyor henüz
İnşallah bizimde işimize yararAlt açmayı ben çok kullanıyorum şu anda. Hatta eşimin eli ayağı resmen. Çocuğu oraya koyup öyle değiştiriyor. Bilemiyorum ama ben kendi adıma söyleyeyim iyiki bu modelden almisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?