kaka sayısından ziyade idrarını say. çişli 6 bez alıyorsan günde besleniyor demektir. ilk zamanlarda kilo kaybı yaşıyorlar ama sık doktor kontrolüne gidersiniz zaten sürekli kilo takibi yapılır yetmiyorsa doktor söyler bunu. büyükler bu konuda çok aceleci. senin bebeğin de minnak daha midesi de çok küçük yetmediğini düşünmüyorum ama mama takviyesini bile doktor tavsiyesi ile yapsan daha iyi olur gibi.Arkadaşlar kimsenin mesajını okuyamadım doğum yapan var mı bilmiyorum da birazcık derdimi paylaşmaya geldim buraya. Dün eve geldigimde Sağıma annem oturdu sütun akıyor mu diye soruyor, soluma kaynanam oturdu sütün yetmiyordu diyor. Kaynanam diyor ki sütü makineyle sağıp verecekmişim çocuk biraz kendine gelene kadar ki bebek yorulmasın. Kendine gelince emzirecekmişim. Bu sabah meme verirken bıraktı ve biraz şiddetli ağlamaya başlayinca sütun yetmiyor demeye başladı kaynanam ve annem. Sonra ben de artık dayanamayıp mama hazırlayın dedim ve aradan bir dakika geçti ki bebeğim kakasını yapti. Halbuki kakasını yapmaya çalışıyor diye agliyormuş. Dün geceden beri 3 kere kakasini yaptı. Gerçekten yetmeme ihtimali var mı? Git gide emzirmekten soğuyorum sanki. Böyle de düşünmek istemiyorum ama gerçekten dünden beri çok yıprandım. Lütfen akıl verin. Yetmiyor olma ihtimali var mı? Dediğim gibi dün geceden beri 3 kere kakasini yapti
Amin teyzemizSaglıkla uyusun büyüsün minik kuş senin bidahaki kontrol ne zaman kuzu
Bende de eritrosit çıkmıştı ama kültür temizdi. Hastanede bakıldı. Sağlık ocağı ile ilgili olmayabilirde yani.Kızlar bende de idrar da lökosit çıkmıştı ya idrar kültürü alındı sanırım temiz gelmiş. Artık o kadar bıktım ki şu sağlık ocağındaki yanlış alınan idrar testinden. Her seferinde aynı şey oluyor
Satılmıyo canım ona reçete gerekli alamazsınCanım sen hemşiresin bilirsinn. Eczanede damar yoluyla verilen paroldan satılıyor mu ? Görümcem hemşire ona taktırıcam devlete gidince takmıyo özele de o kadar para vermek istemiyorum bi parol için
Bende şans olsaSatılmıyo canım ona reçete gerekli alamazsın
Öyle yapıcam şuan eşimin gönlü olsun diye bu şekilde taktık bi süre kullanıp onu kaldırıcamAlt açmanın aparatını çıkarırsın zaten anne yanı olarak kullanacaksan. Normal alt açma bezin olurayyyy tatlı heyecanlar, sağlıkla büyüsün minnaklar bu arada içindeki yatak kendi yatağımı yoksa farklı bir yatak mı aldın?
Sen karanfil yağı alsana dişin için o iyi geliyo ya da az tuz az sirke birazda ılık su karıştır gargarw yap hergün. Benim bi arkadaşımda çektirmişti dişini onada söyledim iyi geldi demişti özellikle karanfil yağıBende şans olsa
Kağıdı doktor aldı ama beni başta hemşireler sancın çıkmış hissettin mi diye korkuttu ama ben hissetmemiştim 1 tane sancın çıktı demişlerdi ama doktor olabilir demişti bende önemsemedim sonra açıkcası35+0 canım senin kactı peki sancın nst kagıdın varsa atsana
Güle güle kullanın, sağlıkla inşallahÖyle yapıcam şuan eşimin gönlü olsun diye bu şekilde taktık bi süre kullanıp onu kaldırıcamyatak hediyeydi ama ben bu yatağı beğenmediğim için ekstra yatakta sipariş verdim canım, yataştan o henüz gelmedi gelsin kılıflarını yıkıycam çarşaf aldım lastikli onlarda gelmedi onlarıda yıkıycam yerleştircem bitti gitti tek işim bu kaldı
Bende hep kasımın ilk haftasına hazırlamıştım kendimi ama cumartesi günü doktor doğum yaklaşmış diyince ne hissedeceğimi şaşırdım. Ciğer geliştirici falan da vurmadı, böyle ne zaman acaba diye bekliyorum. Herşeyimde artık hazır. Alacak yapacak şeyde kalmadıYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
AminnnGüle güle kullanın, sağlıkla inşallah
Çarşaf için link var mı? Gerçi ben daha ne kurdum, ne yatak aldım içine ama dursun listede. Bugün baktım kafam almadı, kapattım ekranı..
Kaç haftalıksın ki sen canım ?Bende hep kasımın ilk haftasına hazırlamıştım kendimi ama cumartesi günü doktor doğum yaklaşmış diyince ne hissedeceğimi şaşırdım. Ciğer geliştirici falan da vurmadı, böyle ne zaman acaba diye bekliyorum. Herşeyimde artık hazır. Alacak yapacak şeyde kalmadı
Dişinol var çekilen yere sürsem olur mu hamilelikte hiç kullanmadım daha dişinoluSen karanfil yağı alsana dişin için o iyi geliyo ya da az tuz az sirke birazda ılık su karıştır gargarw yap hergün. Benim bi arkadaşımda çektirmişti dişini onada söyledim iyi geldi demişti özellikle karanfil yağı
Ya bende bu üçüncü aynı şekilde çıkıyor. Size tavsiyem idrarı sağlık ocağında yaptırıp onun sonucuna göre de boşuna ilaç kullanmamanız. Geçen de protein çıkmıştı zehirlenme mi var diye apar topa gittik yine. İlk gebelikte de aynı şeyler olmuştu. Doktorda güvenmiyor zaten hastanede tekrar istiyor hep ilaç hiç içmedim benBende de eritrosit çıkmıştı ama kültür temizdi. Hastanede bakıldı. Sağlık ocağı ile ilgili olmayabilirde yani.
Ben kendi sitesinden almadığım için yatağını hiç görmedim, yorumlarda da genelde kötü demişler. O yüzden merak ettim. Ben de yataş twinny yatak aldım içine, güle güle büyüt inşallahÖyle yapıcam şuan eşimin gönlü olsun diye bu şekilde taktık bi süre kullanıp onu kaldırıcamyatak hediyeydi ama ben bu yatağı beğenmediğim için ekstra yatakta sipariş verdim canım, yataştan o henüz gelmedi gelsin kılıflarını yıkıycam çarşaf aldım lastikli onlarda gelmedi onlarıda yıkıycam yerleştircem bitti gitti tek işim bu kaldı
Hiç sağlık ocağına idrar vermedim ama önceden çok kan vermiştim. Kendileri bakmıyor devlet hastanesine yolluyorlar burada. Orada nasıl acaba?Ya bende bu üçüncü aynı şekilde çıkıyor. Size tavsiyem idrarı sağlık ocağında yaptırıp onun sonucuna göre de boşuna ilaç kullanmamanız. Geçen de protein çıkmıştı zehirlenme mi var diye apar topa gittik yine. İlk gebelikte de aynı şeyler olmuştu. Doktorda güvenmiyor zaten hastanede tekrar istiyor hep ilaç hiç içmedim ben
İçinde uyuduğu günleri gör inşallahYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
Devlette aslında gebelere bitek onu takıyorlar bana taktılar geçenCanım sen hemşiresin bilirsinn. Eczanede damar yoluyla verilen paroldan satılıyor mu ? Görümcem hemşire ona taktırıcam devlete gidince takmıyo özele de o kadar para vermek istemiyorum bi parol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?