2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bende de idrar da lökosit çıkmıştı ya idrar kültürü alındı sanırım temiz gelmiş. Artık o kadar bıktım ki şu sağlık ocağındaki yanlış alınan idrar testinden. Her seferinde aynı şey oluyor

Eklentiler

• IMG_0225.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
kaka sayısından ziyade idrarını say. çişli 6 bez alıyorsan günde besleniyor demektir. ilk zamanlarda kilo kaybı yaşıyorlar ama sık doktor kontrolüne gidersiniz zaten sürekli kilo takibi yapılır yetmiyorsa doktor söyler bunu. büyükler bu konuda çok aceleci. senin bebeğin de minnak daha midesi de çok küçük yetmediğini düşünmüyorum ama mama takviyesini bile doktor tavsiyesi ile yapsan daha iyi olur gibi.
benim çocuklarımla aramda ABO uyuşmazlığı oluyor. ben O RH + im eşim B +. onun kanını aldıkları için uyuşmazlıktan dolayı beni emdikçe sarılıkları artıyor ilk aşamada. ilk günlerde daha çok kaka yapmaları lazım ki daha çabuk sarılıktan kurtulsunlar. bunun için ben doktorun uygun gördüğü dozda mama veriyorum ilk günler ama sarılık geçip de kilo alımları düzelince kesiyorum yine doktor kontrolünde.
kilo takibi sonrası zaten doktorunuz söyleyecektir. ve günlük kaç cc mama olacağını da söyleyecektir kaç defa vereceğini. emzirmede ısrar et. anne sütü çok değerli. sütün olmaz gelmez anlarım ama olan sütünü sev ve koru. sağmak zorunda da değilsin bebek en güzel sağma makinesi.

Bende de eritrosit çıkmıştı ama kültür temizdi. Hastanede bakıldı. Sağlık ocağı ile ilgili olmayabilirde yani.

Öyle yapıcam şuan eşimin gönlü olsun diye bu şekilde taktık bi süre kullanıp onu kaldırıcam yatak hediyeydi ama ben bu yatağı beğenmediğim için ekstra yatakta sipariş verdim canım, yataştan o henüz gelmedi gelsin kılıflarını yıkıycam çarşaf aldım lastikli onlarda gelmedi onlarıda yıkıycam yerleştircem bitti gitti tek işim bu kaldı

35+0 canım senin kactı peki sancın nst kagıdın varsa atsana
Kağıdı doktor aldı ama beni başta hemşireler sancın çıkmış hissettin mi diye korkuttu ama ben hissetmemiştim 1 tane sancın çıktı demişlerdi ama doktor olabilir demişti bende önemsemedim sonra açıkcası

Güle güle kullanın, sağlıkla inşallah

Çarşaf için link var mı? Gerçi ben daha ne kurdum, ne yatak aldım içine ama dursun listede. Bugün baktım kafam almadı, kapattım ekranı..

Bende hep kasımın ilk haftasına hazırlamıştım kendimi ama cumartesi günü doktor doğum yaklaşmış diyince ne hissedeceğimi şaşırdım. Ciğer geliştirici falan da vurmadı, böyle ne zaman acaba diye bekliyorum. Herşeyimde artık hazır. Alacak yapacak şeyde kalmadı

Güle güle kullanın, sağlıkla inşallah

Çarşaf için link var mı? Gerçi ben daha ne kurdum, ne yatak aldım içine ama dursun listede. Bugün baktım kafam almadı, kapattım ekranı..
Aminnn
Ben bu ilk fotodakini aldım başka desenleride var hoşuma gitti inşallah kumaşıda güzel gelir.
Sonrada şu mickeyli olanı alıcam değişim olsun diye. Bide su geçirmez alez aldım nolur nolmaz diye

Eklentiler

• BAC5468D-2A74-49F7-B457-B057D69CE616.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 58
  • CD1BAB0B-2147-4B32-9406-0461219B0227.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 62
Kaç haftalıksın ki sen canım ?

Dişinol var çekilen yere sürsem olur mu hamilelikte hiç kullanmadım daha dişinolu

Bende de eritrosit çıkmıştı ama kültür temizdi. Hastanede bakıldı. Sağlık ocağı ile ilgili olmayabilirde yani.
Ya bende bu üçüncü aynı şekilde çıkıyor. Size tavsiyem idrarı sağlık ocağında yaptırıp onun sonucuna göre de boşuna ilaç kullanmamanız. Geçen de protein çıkmıştı zehirlenme mi var diye apar topa gittik yine. İlk gebelikte de aynı şeyler olmuştu. Doktorda güvenmiyor zaten hastanede tekrar istiyor hep ilaç hiç içmedim ben

Ben kendi sitesinden almadığım için yatağını hiç görmedim, yorumlarda da genelde kötü demişler. O yüzden merak ettim. Ben de yataş twinny yatak aldım içine, güle güle büyüt inşallah

Hiç sağlık ocağına idrar vermedim ama önceden çok kan vermiştim. Kendileri bakmıyor devlet hastanesine yolluyorlar burada. Orada nasıl acaba?

İçinde uyuduğu günleri gör inşallah çok güzel ya ben bile duygulandım biz kurmadık hala beşiği

Canım sen hemşiresin bilirsinn. Eczanede damar yoluyla verilen paroldan satılıyor mu ? Görümcem hemşire ona taktırıcam devlete gidince takmıyo özele de o kadar para vermek istemiyorum bi parol için
Devlette aslında gebelere bitek onu takıyorlar bana taktılar geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…