Ben de Amerika’dayım. Hastane ve doktor fiyatları çok uçuk olduğu için hem yorumları iyi hem de uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalıştım. Doktor ilgili ama geleli bir ay oldu detaylı ultrason harici hiçbir yeni test yapmadı. Hastane de devlet hastanesi olucak benim cihazlar eski, odalar çok küçük ve penceresiz. Bu detayları düşünmemeye çalışıyorum. Yanımda eşim olacak sadece. Korkuyorum ama normal doğumu istiyorum da bir yandan. Epidural alabilirim ama onda da kafam karışık. Burada da hastaneye doğum başlayınca gidiyorsun sadece. Doktorun ofisinde de müzelik bir ultrason cihazı var sadece Gülüyorum ama endişeliyim aslında. Umarım ikimizin de ve buradaki tüm arkadaşlarımın doğumları güzel geçer. Çok travmatik hikayeler dinledim umarım bizimkiler pozitif olur
Cesaretine hayranım ve başaracağına eminim olayın akışına bırak kendini zaten gözün odadaki pencereleri bile görmeyecektir eşinle sen zoru seçtiniz belki ama bebeğin geleceği için harika oldu ona büyük bir şans tanıdınız
Ay bu hamilelik benim çok işime geliyo ya evde yemek yapmadım eşim dışarda yiyelim dedi bende annene söyle de şu yemeği yapsın yiyelim ya canım çekti dedim şimdi kaynanama gidiyoruz yemeğe
Olur inşallah benim cam şişeye olsa takacaktım ama beli fazla ince cam şişenin cam şişe ağır bide diğeri daha mantıklı geldi çantaya atarım camda evde dursun ben kesin herşeyi unutur hastaneye giderim gibi geliyor ama siz alın
Sabah kuzum insallah nst yine güzel cıktı ay cok sükür ya bir de bisey kesfettim nst cekilirken dogruldum yatakta karnım illa kasılıyorya sancı gösterisi 35 oldu iki üç kere denedim öyle oluyor
Biraz daha devam edeceğiz dedi ama tam olarak hafta belirtmedi. Daha önce 37 demişti ama fikrinden vazgeçmiş görünüyor. Tansiyon sebebiyle olabilir diye düşündüm.
Cesaretine hayranım ve başaracağına eminim olayın akışına bırak kendini zaten gözün odadaki pencereleri bile görmeyecektir eşinle sen zoru seçtiniz belki ama bebeğin geleceği için harika oldu ona büyük bir şans tanıdınız
Evet ileride özel okula ister de gönderemezsem hem bunu bahane edicem Biz senin için taa nerelere gittik, ne bütçeleri yedik diye. Evet canım akışına bırakmaya çalışıyorum. Sadece şey hani akışta hissetmiyor da, rüzgarda öyle savruluyorum gibi hissettiriyor Bakalım hepimizin hikayesi güzel olacak ama grubun enerjisi güzel
Sen bugün nasılsın? Tansiyonun aynı mı seyrediyor?
Arkadaşlar, ilk doğumunda epidural alan var mı? Kimisi diyor sancıyı 5’ten 3’e indiriyor ancak kimisi diyor hiç sancı hissetmedim ama ıkınma zor oluyor. Herkesin deneyimi yine farklı Ben de kararsızım direkt normal doğumu yapabilir miyim acaba? Dedikleri kadar çok mu sancı oluyor Burada epiduralin ücreti 20 bin liraya geliyor Hani değmeyecekse almayım bari 20 bin liralık acı çekeyim
Evet ileride özel okula ister de gönderemezsem hem bunu bahane edicem Biz senin için taa nerelere gittik, ne bütçeleri yedik diye. Evet canım akışına bırakmaya çalışıyorum. Sadece şey hani akışta hissetmiyor da, rüzgarda öyle savruluyorum gibi hissettiriyor Bakalım hepimizin hikayesi güzel olacak ama grubun enerjisi güzel
Sen bugün nasılsın? Tansiyonun aynı mı seyrediyor?
Perinatoloji 37.hafta kesinlikle doğum öneriyorum dedi. Karaciğer enzimleri yüksekti ilaçla biraz düştü ama yine de çok riskli bu durumda risk almanızı önermem doğarsa bebek yaşar ama anne karnında bir şey olsa telafisi yok dedi. Doğum doktoru da sezeryan mı normal mi düşünüyordun diye sorunca normal nasıl olacak bilemedim suni sancı ile falan galiba
Ben bugün pek okuyamadım burayı geriden geliyorum ama şöyle oluyor. Benimde 38. Hafta doğumum oldu ama olmasaydı bebeğin kilosundan dolayı 39. hafta suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyecektik. Hem suni sancı hem de yumuşatıcı bir şey koyuyorlarmış sanırım sonra yapabilirsen açılma olursa normali deniyorlarmış. Benim eğer olmasaydı kendiliğinden o şekilde en azından deneyecektim
Arkadaşlar, ilk doğumunda epidural alan var mı? Kimisi diyor sancıyı 5’ten 3’e indiriyor ancak kimisi diyor hiç sancı hissetmedim ama ıkınma zor oluyor. Herkesin deneyimi yine farklı Ben de kararsızım direkt normal doğumu yapabilir miyim acaba? Dedikleri kadar çok mu sancı oluyor Burada epiduralin ücreti 20 bin liraya geliyor Hani değmeyecekse almayım bari 20 bin liralık acı çekeyim
İğnenin sonraki etkisinide düşünmek lazım kendine güveniyosan yapabilirim diye alma bence fiyatıda az değilmiş zaten, bilgim yok normal doğumla ilgili tamamen açıklıkla falan ilgili bunun için önceden hareketleri var onları yapabilirsin bence açılma olunca kolay oluyo hem okuduğum doğum hikayeleri bu yöndeydi
Ay bu hamilelik benim çok işime geliyo ya evde yemek yapmadım eşim dışarda yiyelim dedi bende annene söyle de şu yemeği yapsın yiyelim ya canım çekti dedim şimdi kaynanama gidiyoruz yemeğe
Kızlar Günaydın, Aranızda sağ bacakta siyatik sinir sıkışması ya da ağrısı yaşayan var mı ? Son aylarda gebelikte ve bel kayması olanlarda olabiliyormuş.O da bana denk geldi sanırım oturup kalkarken merdiven çıkarken sağ arka baldır ve ayakta inanılmaz ağrı taşıyorum