2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cesaretine hayranım ve başaracağına eminim olayın akışına bırak kendini zaten gözün odadaki pencereleri bile görmeyecektir eşinle sen zoru seçtiniz belki ama bebeğin geleceği için harika oldu ona büyük bir şans tanıdınız

Yemek yapmaya giriştim, sonra da yemek sonrası miskinlik çöktü ben yarın bir deneyeyim onları

Evet ileride özel okula ister de gönderemezsem hem bunu bahane edicem Biz senin için taa nerelere gittik, ne bütçeleri yedik diye. Evet canım akışına bırakmaya çalışıyorum. Sadece şey hani akışta hissetmiyor da, rüzgarda öyle savruluyorum gibi hissettiriyor Bakalım hepimizin hikayesi güzel olacak ama grubun enerjisi güzel
Sen bugün nasılsın? Tansiyonun aynı mı seyrediyor?

Arkadaşlar, ilk doğumunda epidural alan var mı? Kimisi diyor sancıyı 5’ten 3’e indiriyor ancak kimisi diyor hiç sancı hissetmedim ama ıkınma zor oluyor. Herkesin deneyimi yine farklı Ben de kararsızım direkt normal doğumu yapabilir miyim acaba? Dedikleri kadar çok mu sancı oluyor Burada epiduralin ücreti 20 bin liraya geliyor Hani değmeyecekse almayım bari 20 bin liralık acı çekeyim

Canım Kasım anneleri grubuçok şükür dünden beri hiç 12/8 in üstüne çıkmadı tansiyonum. En son iki gün önce gece 14/9 olmuş. Umarım böyle gider

Ben bugün pek okuyamadım burayı geriden geliyorum ama şöyle oluyor. Benimde 38. Hafta doğumum oldu ama olmasaydı bebeğin kilosundan dolayı 39. hafta suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyecektik. Hem suni sancı hem de yumuşatıcı bir şey koyuyorlarmış sanırım sonra yapabilirsen açılma olursa normali deniyorlarmış. Benim eğer olmasaydı kendiliğinden o şekilde en azından deneyecektim

İğnenin sonraki etkisinide düşünmek lazım kendine güveniyosan yapabilirim diye alma bence fiyatıda az değilmiş zaten, bilgim yok normal doğumla ilgili tamamen açıklıkla falan ilgili bunun için önceden hareketleri var onları yapabilirsin bence açılma olunca kolay oluyo hem okuduğum doğum hikayeleri bu yöndeydi

If ben yaaaa aynı ben
Napcam 2 haftadır devam ediyor
Daha 27.haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…