Kızlar benim ağrım yüksek ihtimalle gaz sancısı, sırtıma ve göğsüme vuruyor. Ağlama seviyesine geldim, sıcak su torbasını da bulamadımay ne olur bana bir şey önerin
Biz ilk alt değiştirmeyi hastanede gösterdiklerinde bebek çiş yapmıştı ve o kadar çok ıslak mendil harcayıp silmiştim ki hemşire şaşırmıştıKızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Evet doktorlarda aynı fikirde 37 hafta da iyi. Normal doğumu denicem engel yoksa olmazsa sezeryana alır zaten dediğin gibi çok Teşekkür ederim moral verdiniz Allah yardımcımız olsun artık hepimizinCanım kesınlıkle yap dogumu ne denılıosa.. Normal olabilitesi varsa dene zaten olmadı riske atmazlar, sezaryen olursun.. Ya hiç dillendirmek istemiyorum ama kolestaz cok ciddi bişey, benım o yuksek degerlerle yine iyi dayanmışım oglumla.. Cunku ileri safhada Allah korusun, bebek ölümü yada anne ölümü gerçekleşebiliyormusbunu doktor soylemişti bana yatışlıyken, çok üzülmüştüm ama, bızım öncelıgımız annenın saglıgı demişlerdi dogal olarak..
O yuzden çok bekletilmemesi iyi bişey gercekten.. 37 haftada çok iyi bir hafta, hiç sıkıntı olmadan bile 37de dogum normal yaniinşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın
Biz ilk alt değiştirmeyi hastanede gösterdiklerinde bebek çiş yapmıştı ve o kadar çok ıslak mendil harcayıp silmiştim ki hemşire şaşırmıştıBen pamuk olayını yapacak enerji bulamıyorum kendimde ve birazda iğrenebilirim ilk zamanlar olmasa da sonrasında özellikle kaka yaptığında. O yüzden ben hep ıslak mendil kullandım nerdeyse hiç pişik olmadık ek gıda sürecinde alerji dolayısıyla olmuştu biraz. Doktor bana her çiş yaptığında ıslak mendille silme florayı bozma dedi. Genelde kakalarda sil dedi.
Bir de kız bebeğe sahip olacaklar vajinal yapışık diye bir şey var o konuyu bir okuyun öncesinde. Çok fazla pişik kremi kullanmak yapışmasını sağlıyor. Bir de bende dahil genital bölgesi silerken insan korkuyor o dudak kısımlarını açmaya filan ama elinle ayırman gerekiyor ki yapışıklık olmasın. Eğer olursa kortizonlu krem veriyorlar ya da doktor müdahale ediyor travmatik bir şey. Bizde hafif yapışıklık oldu ama elimle yağlayıp açtıkça geçti çok şükür
Islak mendil 90 lı bence beş gün bir hafta arası yeter stok yapabilirsiniz biraz kurumaz
Benim içimden geçti o da sonra kaderiyle oynamayım dedim herşeyde vardır bir hayırBari 1 kasım olsun 30-31 ne ay sonu
Patlasamda çatlasamda yiyorum benYa benim de canım bir şeyler istiyor ama asla yiyemiyorum bi kaç ısırık alsam patlayacak gibi oluyorum ve nefes alamıyorumO yüzden resmen evdeki 2.5 yaş bebesiyle aynı oranda yemek yiyorum hatta o benden çok yiyor bile olabilir
Canım geçen hafta acile gittikten sonra mümkün olduğunca evde hep çorap ve hırka giyiyorum ama anlamadım nerden aldım bu soğuğu. Çok afedersin büyük tuvaletimi, gazımı vs de yapabiliyorum. Aksi gibi bebek de bugün aşırı derece sert hareket ediyor, karnım taş gibi. Acile gitmeden bu geceyi atlatmak istiyorum
Kilo almış olmanın koymadığı tek dönem hamilelik şişkosun ve rahatça sokakta dolanıyorsun mükemmel bişey yaBanada yapıldı aynı muhabbet bide karnımda pek belli değildi o zaman bolda giyinirim genelde dediki sana nolmuş böyle yolda görsem tanıyamam filann baya moralim bozuldu ne yalan söyliyim 8 aylık hamileyim ben dedim gururla
Patlasamda çatlasamda yiyorum ben
Ay annem bana öyle yap diyordu valla yapana helal olsunSen diyince aklıma geldibende de o pamuk enerjisi yok.. Bende pamugu ıslak mendil gibi kullanıyorum, suya batırıyorum, pislenınce daha kullanmıyorum.. Ya bnmkı gene normal, her alt açmada musluktan yıkayanlar var bebegın kıcını.. Yok o kadar yapamam ya... Bi süre pamuk snra ıslak mendil
Sonra beni mahvediyor ya ne yerimden kalkabiliyorum ne eğilip kalkabiliyorumPatlasamda çatlasamda yiyorum ben
Aynısı bende de oluyor sabah mesela kahvaltı yapmadan evi falan süpürüyorum yoksa yemek sonrası yerimden kalkamıyorum ysSonra beni mahvediyor ya ne yerimden kalkabiliyorum ne eğilip kalkabiliyorumacı çekeceğime bi ısırık alır bitiririm
Ay annem bana öyle yap diyordu valla yapana helal olsunben her gün yıkıyorum yıkanınca hem rahatlıyor hem de daha hızlı büyüyor derler eskiler yazın iki kez kışın bir kez bu yeterli bence
Ben hala yürüyüşe başlamadım bebek iyice oturur dedi diye ilkinde çok fazla yürüyordumAynısı bende de oluyor sabah mesela kahvaltı yapmadan evi falan süpürüyorum yoksa yemek sonrası yerimden kalkamıyorum ysyürümekte çok zor oluyo
Ben 9 kg aldım ama geneli popo kısmında karnım hiç yok diyor her gören bazıları 5 aylık gibi diyor gerçekten küçüktü karnım taki şu 2 gündür bişeyler olduBana da hamıle kalmadan önce ki gibisin diolarBi tek göbeğin çıkmış diolar tmm kilo almadm hiç ama, yani az bıraz da hamıle gibi duraydım ya hamıle degılken otobuste yer verıolardı, şimdi hamıleyım hamıle degılsın dıolar
Gaz ise kimyonlu su öneririm tadı güzel değil ama baya rahatlatıyorKızlar benim ağrım yüksek ihtimalle gaz sancısı, sırtıma ve göğsüme vuruyor. Ağlama seviyesine geldim, sıcak su torbasını da bulamadımay ne olur bana bir şey önerin
Annemde boynundan tutup sallayın diyordu ince boyunlu olurmuş yaptırmadım tabiiValla yapıyorlar, hemde 3 cocuklu yapıyornasıl Bi enerji, bu nası Bi enerciii yok ya her kıcını pisletmede musluktan kıç yıkayamam.. Ama evet 40ı çıkana kadar hergun banyo yaptırdım.. Hatta kaynanam ters cevır boyu uzasın dıodu manyak karı ama ustunu giydirirken az bıraz bacaklardan çekiştirdim yalan yok tehlıkelı olmayacak sekılde yaptım.. İşe yarar belkı dıye.. Prematüre olunca insan büyümesine cok takılıo o zmn uzadı mı bılmıorm ama su an boyu gayet normal
Ben 9 kg aldım ama geneli popo kısmında karnım hiç yok diyor her gören bazıları 5 aylık gibi diyor gerçekten küçüktü karnım taki şu 2 gündür bişeyler olduevet oda sinir bozucu ilk gebelikte karnım yoktu hamile gibi durmuyordum Şuanda dediğim gibi bol giyindiğim için misal oğlumun geçen seneki öğretmeni bile bilmiyor hamile olduğumu halbuki sınfta etkinliğe gitmiştim 3 ayımda kadın beni bebekle görğnce baya şaşıracak geçende komşum sordu sen hamilemisin çekinerek evet dedim doğurcam şaşırdı baya sen hiç mi kilo almadın ne güzel ya
Annemde boynundan tutup sallayın diyordu ince boyunlu olurmuş yaptırmadım tabiiama kızımın boynu çok az yapışık gibiydi bebekken hatta yazlıkta bir abla hiç mi sallamadınız boynunu dedi Bir de banyoyu temizlemek lazım hiç gerek yok öyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?