2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim ağrım yüksek ihtimalle gaz sancısı, sırtıma ve göğsüme vuruyor. Ağlama seviyesine geldim, sıcak su torbasını da bulamadım ay ne olur bana bir şey önerin

Gecen haftalarda öyleydim.. Lütfen sıkı giyin, bence soguk cok etkılı gaz sancısında.. Ben hiç bişey yapmadm, Bi sekılde gectı.. Ama ıkı uc gun oyle kotuydum, gogsum sıkısıodu sırtıma vuruyordu.. Sımdı cok olmuyo Allaha şükür

Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Biz ilk alt değiştirmeyi hastanede gösterdiklerinde bebek çiş yapmıştı ve o kadar çok ıslak mendil harcayıp silmiştim ki hemşire şaşırmıştı Ben pamuk olayını yapacak enerji bulamıyorum kendimde ve birazda iğrenebilirim ilk zamanlar olmasa da sonrasında özellikle kaka yaptığında. O yüzden ben hep ıslak mendil kullandım nerdeyse hiç pişik olmadık ek gıda sürecinde alerji dolayısıyla olmuştu biraz. Doktor bana her çiş yaptığında ıslak mendille silme florayı bozma dedi. Genelde kakalarda sil dedi.

Bir de kız bebeğe sahip olacaklar vajinal yapışık diye bir şey var o konuyu bir okuyun öncesinde. Çok fazla pişik kremi kullanmak yapışmasını sağlıyor. Bir de bende dahil genital bölgesi silerken insan korkuyor o dudak kısımlarını açmaya filan ama elinle ayırman gerekiyor ki yapışıklık olmasın. Eğer olursa kortizonlu krem veriyorlar ya da doktor müdahale ediyor travmatik bir şey. Bizde hafif yapışıklık oldu ama elimle yağlayıp açtıkça geçti çok şükür

Islak mendil 90 lı bence beş gün bir hafta arası yeter stok yapabilirsiniz biraz kurumaz

Evet doktorlarda aynı fikirde 37 hafta da iyi. Normal doğumu denicem engel yoksa olmazsa sezeryana alır zaten dediğin gibi çok Teşekkür ederim moral verdiniz Allah yardımcımız olsun artık hepimizin

Canım geçen hafta acile gittikten sonra mümkün olduğunca evde hep çorap ve hırka giyiyorum ama anlamadım nerden aldım bu soğuğu. Çok afedersin büyük tuvaletimi, gazımı vs de yapabiliyorum. Aksi gibi bebek de bugün aşırı derece sert hareket ediyor, karnım taş gibi. Acile gitmeden bu geceyi atlatmak istiyorum

Sen diyince aklıma geldi bende de o pamuk enerjisi yok.. Bende pamugu ıslak mendil gibi kullanıyorum, suya batırıyorum, pislenınce daha kullanmıyorum.. Ya bnmkı gene normal, her alt açmada musluktan yıkayanlar var bebegın kıcını.. Yok o kadar yapamam ya... Bi süre pamuk snra ıslak mendil

Patlasamda çatlasamda yiyorum ben

Ben gittim acıle, doktor baş geliş ayakları midende, o Baskı yapıodur dedi.. Mide ağrısı tarif ediosun dedi.. Bi ilaç da vermedi.. Bunun için gitmiştim hatta acile kolestaz olarak çıktım sanrm senın bebiş de oyle olabılır.. Ayaklar midedeyse o etkılıodur

Kilo almış olmanın koymadığı tek dönem hamilelik şişkosun ve rahatça sokakta dolanıyorsun mükemmel bişey ya

Ay annem bana öyle yap diyordu valla yapana helal olsun ben her gün yıkıyorum yıkanınca hem rahatlıyor hem de daha hızlı büyüyor derler eskileryazın iki kez kışın bir kez bu yeterli bence

Sonra beni mahvediyor ya ne yerimden kalkabiliyorum ne eğilip kalkabiliyorum acı çekeceğime bi ısırık alır bitiririm
Aynısı bende de oluyor sabah mesela kahvaltı yapmadan evi falan süpürüyorum yoksa yemek sonrası yerimden kalkamıyorum ys yürümekte çok zor oluyo

Ay annem bana öyle yap diyordu valla yapana helal olsun ben her gün yıkıyorum yıkanınca hem rahatlıyor hem de daha hızlı büyüyor derler eskileryazın iki kez kışın bir kez bu yeterli bence

Valla yapıyorlar, hemde 3 cocuklu yapıyor nasıl Bi enerji, bu nası Bi enerciii yok ya her kıcını pisletmede musluktan kıç yıkayamam.. Ama evet 40ı çıkana kadar hergun banyo yaptırdım.. Hatta kaynanam ters cevır boyu uzasın dıodu manyak karı ama ustunu giydirirken az bıraz bacaklardan çekiştirdim yalan yok tehlıkelı olmayacak sekılde yaptım.. İşe yarar belkı dıye.. Prematüre olunca insan büyümesine cok takılıo o zmn uzadı mı bılmıorm ama su an boyu gayet normal

Aynısı bende de oluyor sabah mesela kahvaltı yapmadan evi falan süpürüyorum yoksa yemek sonrası yerimden kalkamıyorum ys yürümekte çok zor oluyo
Ben hala yürüyüşe başlamadım bebek iyice oturur dedi diye ilkinde çok fazla yürüyordum biz uyanır uyanmaz kahvaltı yapıyoruz. Boğa burcu çocukta hiç fena değil en azından iştahı var bir de o konuyla uğraşmıyoruz

Ben 9 kg aldım ama geneli popo kısmında karnım hiç yok diyor her gören bazıları 5 aylık gibi diyor gerçekten küçüktü karnım taki şu 2 gündür bişeyler oldu evet oda sinir bozucu ilk gebelikte karnım yoktu hamile gibi durmuyordum Şuanda dediğim gibi bol giyindiğim için misal oğlumun geçen seneki öğretmeni bile bilmiyor hamile olduğumu halbuki sınfta etkinliğe gitmiştim 3 ayımda kadın beni bebekle görğnce baya şaşıracak geçende komşum sordu sen hamilemisin çekinerek evet dedim doğurcam şaşırdı baya sen hiç mi kilo almadın ne güzel ya

Annemde boynundan tutup sallayın diyordu ince boyunlu olurmuş yaptırmadım tabii ama kızımın boynu çok az yapışık gibiydi bebekken hatta yazlıkta bir abla hiç mi sallamadınız boynunu dedi Bir de banyoyu temizlemek lazım hiç gerek yok öyle şeylere

Ya sanrm Bi kılo gibi aldım.. 89dum işte tartıya çıkınca 89 90 gibi gösteriyorm.. Bnmde bu genetık sanrm.. Eymende de almamstm.. Nazar etmiyim ama yuzum gözüm şişmedi, yuzuklerımı hala takıyorum.. Kılolu hamıle kaldgm için sanrm, yada genetık bska bısey bulamıyorum.. Cunku nerden baksan plesenta 1 kılo vardır, bebek 2 kıloya yaklastı.. Yani nerede bu kılolar anlam veremiyorum

Kaynanam da boynuna çok takmıştı bebekken.. Yok boynu kısa, yok gıdısı olur, bılmem ne.. Ya o degıl, bnmle aynı zmnda dogum yapan arkadas bebegının kafası sekıl alsın dıye bı oturtma işlemi mi ne varmış, kafasındaki kemıklere baskı uygulayarak, kocası kabul etmemiş allahtan şekıllı oluyomusmus kafası, tövbe dedim ya, cok tehlikeli.. Bnm oğlanın kafası kuvozde tek tarafa yatırıldıgı için bıldıgın yamuktu, öyle böyle degıl.. Hemen onlem aldım, havlularla sıkıstrdm, Bi Bi tarafa Bi öbür tarafa yatırdım.. Şimdi kafası cok guzel şekıllı valla, o bıldıgın yamuk kafa duzeldı.. Onu duyunca dehsete kapılmıstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…