2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?

Kullanıma bağlı.. Erken de biter geç de.. Bence Bi koli al 24lü veya 12li.. İlk zmn yeter o.. Doguma kadar da kuruma olcanı sanmıyorum.. Yaa ne zmn aldgm ıslak mendil kolisini daha gecen açtım, kuruma fılan olmadı..
Ama şahsi fikrim ilk zamanlar pamuk ve su kullanmanız, sonra sonra ıslak mendil daha iyi oluyor.. Valla Bı koli pamuk mendile 800tl verdim eğer kullanmazsam sanrm ömür boyu yetecek kadar makyaj silme pamugum olmus oldu

Bugün bende içtim havalar serin çok istenmiyor ama sıcaklarda çok istiyordum bugünde öyle canım çektiki olabiliyor böyle şeylerde
Canım çektiğinde kendimi durduramıyorum zaten fazlacada kilo aldım ama şurda yediğim yiyceğim 17 gün ya o yüzden iyce saldım yemek namına herşeyi yiyom

Ben artık boyle önüme hazır gelse de.. Yayıla yayıla yesem istiyorum o da ımkansz oyle olunca iştahım gelıo diğer türlü yemek pişir hazırla et, yoruluyorm yemek yemeye halim kalmıo
Valla ben hem yapıyorum hem yiyorum çok tehlikeliyim çok tatlı geliyo herşey

Canım çektiğinde kendimi durduramıyorum zaten fazlacada kilo aldım ama şurda yediğim yiyceğim 17 gün ya o yüzden iyce saldım yemek namına herşeyi yiyom
Kaç kg aldın ayy senin gün kesin mi yani şimdi böyle bilmekte çok heyecanlı ya

Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Ben aldım 1 senedir duruyor hiçbiri kurumadı canım kaç gün kullanılır bilmem ama kurumuyor yani kolide. Bende 70 tane falan vardır

Kaç kg aldın ayy senin gün kesin mi yani şimdi böyle bilmekte çok heyecanlı ya
14-15 aldım doğurana kadar 17-18 net olur zaten beni uzun zamandır görmeyen akrabalarım geçen kınaya gittim gördüler ve tanıyamadılar 30 ya da 31 dedi canısı doktor bende o kadar heycanlıyım ki sana anlatamam gece başımı yastığa koyuyorum heycandan uykum kaçıyo

Ayyy aynı benim yeğenlerim yaaa :) önce kabullenmedi, "teyzemin çocuğu benim ama " dedi, sonra da her gördüğünde teyze bebek doğdumu diye heyecanla yanımıza koştu:) sen anaokuluna başlayınca doğacak dedik bütün yüz okulun açılmasını bekledi, ben okula gitmek istiyorum artık bebek doğsun diye ağladı :) bu kadar heveslenmesinih sebebi hemen oynamaya başlayacağını sanması bencede . Doğunca bir hayal kırıklığı yaşayacaklar artık

Aynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymış peki pudra almalı mıyım? yani alt değiştirirken pudra kullanılıyor mu? Ve pişik kremi de yine her alt değiştirildiğinde kullanılıyor mu?

Bari 1 kasım olsun 30-31 ne ay sonu

Aynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymış peki pudra almalı mıyım? yani alt değiştirirken pudra kullanılıyor mu? Ve pişik kremi de yine her alt değiştirildiğinde kullanılıyor mu?
Asla pudra alma cok zararlı pişik kremi tabi alabılırsın . Pişik vs oldugunda kullanırsın elinin altında bir tane olsun

Banada yapıldı aynı muhabbet bide karnımda pek belli değildi o zaman bolda giyinirim genelde dediki sana nolmuş böyle yolda görsem tanıyamam filann baya moralim bozuldu ne yalan söyliyim 8 aylık hamileyim ben dedim gururla

Silkelen kendine gel ya niye üşengeçsin bu kadar

Valla hiç bilmiyorum Bi anda yüklendi bu bana otura otura totoyu da büyüttüm kılo da etkılıo işte ya.. Evlendım kılolar başladı, snra frenleyemedim.. Şimdi de zor şer ittire kaktıra oluyo hersey.. Bazen gaza gelıorm uçuyorum nerdeyse ama bazen cok nadir yani bide ben oldum olası yemek yapmayı sevmıorm sanrm.. Temızlık bana göre ama yemek yapmak cıks artık mecburen sevceem evde 3 erkek, beni yerler valla

Pudra ben almadım.. Pişik kremi aldım ama kullanmadım.. Ben pişik olmadan krem sürmeyi sevmiyorum.. Bu şey gibi belkı başım agırcak dur önden agrı kesici içeyim der gibi oluyo sanki.. O yuzden hiç sürmedim pişik kremi.. Oglum da oyle sorunlu Bi cildi yoktu çok şükür.. Belkı de ondandır.. Pişik sayısı 2 veya 3tür en fazla.. Ki ilerlemeden hemen önlem aldım ben.. Ben suyun cilde herseyden iyi geldgını düşünüyorum.. Pişik olcak gibi mi, hemen banyo yaptırdım, sürekli havalandırdım vsvs.. Dediğim gibi belkı oglumun cildinden kaynaklıdır ama su herseyı çözer gibi sankı.. Eğer atopik Bi cildi olsaydı bende her yolu denerdim sanrm.. Zor cunku pişik, lohusayken o bezin içinde olunca anlıo insan

Ya benim de canım bir şeyler istiyor ama asla yiyemiyorum bi kaç ısırık alsam patlayacak gibi oluyorum ve nefes alamıyorum O yüzden resmen evdeki 2.5 yaş bebesiyle aynı oranda yemek yiyorum hatta o benden çok yiyor bile olabilir

Bana da hamıle kalmadan önce ki gibisin diolar Bi tek göbeğin çıkmış diolar tmm kilo almadm hiç ama, yani az bıraz da hamıle gibi duraydım ya hamıle degılken otobuste yer verıolardı, şimdi hamıleyım hamıle degılsın dıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…