Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Canım çektiğinde kendimi durduramıyorum zatenBugün bende içtimhavalar serin çok istenmiyor ama sıcaklarda çok istiyordum bugünde öyle canım çektiki olabiliyor böyle şeylerde
Valla ben hem yapıyorum hem yiyorum çok tehlikeliyim çok tatlı geliyo herşeyBen artık boyle önüme hazır gelse de.. Yayıla yayıla yesem istiyorumo da ımkansz oyle olunca iştahım gelıo diğer türlü yemek pişir hazırla et, yoruluyorm yemek yemeye halim kalmıo
Valla ben hem yapıyorum hem yiyorum çok tehlikeliyim çok tatlı geliyo herşey
Kaç kg aldınCanım çektiğinde kendimi durduramıyorum zatenfazlacada kilo aldım ama şurda yediğim yiyceğim 17 gün ya o yüzden iyce saldım yemek namına herşeyi yiyom
Ben aldım 1 senedir duruyor hiçbiri kurumadı canım kaç gün kullanılır bilmem ama kurumuyor yani kolide. Bende 70 tane falan vardırKızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Silkelen kendine gel ya niye üşengeçsin bu kadarİşte anlayın, en hayati mesele su an yemek yemek dimi.. Ona bile üşeniyorumüşenmeye bile üşeniyorum desem valla yeri
14-15 aldım doğurana kadar 17-18 net olurKaç kg aldınayy senin gün kesin mi yani şimdi böyle bilmekte çok heyecanlı ya
Ayyy aynı benim yeğenlerim yaaa :) önce kabullenmedi, "teyzemin çocuğu benim ama " dedi, sonra da her gördüğünde teyze bebek doğdumu diye heyecanla yanımıza koştu:) sen anaokuluna başlayınca doğacak dedik bütün yüz okulun açılmasını bekledi, ben okula gitmek istiyorum artık bebek doğsun diye ağladı :) bu kadar heveslenmesinih sebebi hemen oynamaya başlayacağını sanması bencede . Doğunca bir hayal kırıklığı yaşayacaklar artıkHayır gelınce de sorun olcak.. Onlar sanıyor Kı, dogunca hemen oynucaz etcez.. Bu yüzden ben dıyorum Kı kardesın İlk basta bebek olcak, süt içcek, kaka yapcak.. Sonra sonra onunla oynucaksın ama kime diyorumdogunca hemen oynamak istemezse noolayım
Aynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymışKullanıma bağlı.. Erken de biter geç de.. Bence Bi koli al 24lü veya 12li.. İlk zmn yeter o.. Doguma kadar da kuruma olcanı sanmıyorum.. Yaa ne zmn aldgm ıslak mendil kolisini daha gecen açtım, kuruma fılan olmadı..
Ama şahsi fikrim ilk zamanlar pamuk ve su kullanmanız, sonra sonra ıslak mendil daha iyi oluyor.. Valla Bı koli pamuk mendile 800tl verdimeğer kullanmazsam sanrm ömür boyu yetecek kadar makyaj silme pamugum olmus oldu
aminnn hepimiz icinEmin ol onlar bizden daha merhametli vicdanlı. İşlerini çok güzel yapıyorlar. Sen kendini onlara teslim et nasıl yönlendirirlerse öyle yap. İnşallah çok güzel bir doğumun olur
Bari 1 kasım olsun 30-31 ne ay sonu14-15 aldım doğurana kadar 17-18 net olurzaten beni uzun zamandır görmeyen akrabalarım geçen kınaya gittim gördüler ve tanıyamadılar 30 ya da 31 dedi canısı doktor bende o kadar heycanlıyım ki sana anlatamam gece başımı yastığa koyuyorum heycandan uykum kaçıyo
Asla pudra alma cok zararlı pişik kremi tabi alabılırsın . Pişik vs oldugunda kullanırsın elinin altında bir tane olsunAynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymışpeki pudra almalı mıyım? yani alt değiştirirken pudra kullanılıyor mu? Ve pişik kremi de yine her alt değiştirildiğinde kullanılıyor mu?
Banada yapıldı aynı muhabbet bide karnımda pek belli değildi o zaman bolda giyinirim genelde dediki sana nolmuş böyle yolda görsem tanıyamam filann baya moralim bozuldu ne yalan söyliyim 8 aylık hamileyim ben dedim gururla14-15 aldım doğurana kadar 17-18 net olurzaten beni uzun zamandır görmeyen akrabalarım geçen kınaya gittim gördüler ve tanıyamadılar 30 ya da 31 dedi canısı doktor bende o kadar heycanlıyım ki sana anlatamam gece başımı yastığa koyuyorum heycandan uykum kaçıyo
Silkelen kendine gel ya niye üşengeçsin bu kadar
Aynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymışpeki pudra almalı mıyım? yani alt değiştirirken pudra kullanılıyor mu? Ve pişik kremi de yine her alt değiştirildiğinde kullanılıyor mu?
Lütfen pudra alma çok zararlı.Aynen baktım şimdi onlara harbiden pahalıymışpeki pudra almalı mıyım? yani alt değiştirirken pudra kullanılıyor mu? Ve pişik kremi de yine her alt değiştirildiğinde kullanılıyor mu?
Ya benim de canım bir şeyler istiyor ama asla yiyemiyorum bi kaç ısırık alsam patlayacak gibi oluyorum ve nefes alamıyorumCanım çektiğinde kendimi durduramıyorum zatenfazlacada kilo aldım ama şurda yediğim yiyceğim 17 gün ya o yüzden iyce saldım yemek namına herşeyi yiyom
Banada yapıldı aynı muhabbet bide karnımda pek belli değildi o zaman bolda giyinirim genelde dediki sana nolmuş böyle yolda görsem tanıyamam filann baya moralim bozuldu ne yalan söyliyim 8 aylık hamileyim ben dedim gururla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?