O da dogru valla ama ınandırıcı gelmıo işte, kesın yanlıs ölçüm hissediyorum.. Cunku ıkı hafta önce de göztepedekı asistan doktor 2 kılo ölçtü neye istinaden acaba? Ertesı gun umraniyeye gidince uzman doktor 1700 ölçtü ümraniyeye gittgim için oranın ölçümü baz alıyorum genelde ama dunku doktor da yanlıs ölçtü bence, suratsız bişeydi zaten
Ya ben zararı olcagndan emın degılım ama işte yararlı bişey degıl ya.. Dikkatli olmak lazım.. Valla ben yenılmıcek cogu seyı de yedım bu hamılelıkte sadece artık canım istemiyor cogu seyı.. Hatta bu son zmnlar ıstahsızlık bıle var gibi.. Sıkıldım sureklı yumurta yemekten mesela
O da dogru valla ama ınandırıcı gelmıo işte, kesın yanlıs ölçüm hissediyorum.. Cunku ıkı hafta önce de göztepedekı asistan doktor 2 kılo ölçtü neye istinaden acaba? Ertesı gun umraniyeye gidince uzman doktor 1700 ölçtü ümraniyeye gittgim için oranın ölçümü baz alıyorum genelde ama dunku doktor da yanlıs ölçtü bence, suratsız bişeydi zaten
Ya ben zararı olcagndan emın degılım ama işte yararlı bişey degıl ya.. Dikkatli olmak lazım.. Valla ben yenılmıcek cogu seyı de yedım bu hamılelıkte sadece artık canım istemiyor cogu seyı.. Hatta bu son zmnlar ıstahsızlık bıle var gibi.. Sıkıldım sureklı yumurta yemekten mesela
Yok yok bir şey olmaz için rahatlayacaksa bir kaç kez ben de içtim ama öyle güzel geldi ki anlatamam havalar sıcaktı onun etkisi vardı bence ama azalt yine de çok içme tabiki
Kendime nazar ettim sanırım 142/78 tansiyonum hiç bir sebep ve bağlantı bulamıyorum bu durum için
Mutlaka Bi sebebi vardır.. Vucudumuzda bir can var, ama gozle görülür Bi sebep degıldır..
Ya bence asırı dusunme ve takılma bu konuya soya.. Sanrm grupta da Tansıyon cok oldugu için bu cıkarım yapıorm.. Son haftalara dogru tansıyonda oynaklıklar olabılıo demekkı.. Cok dusunme bunu.. Zaten şurda en fazla 3 haftan fılan kaldı dimi
Ben artık boyle önüme hazır gelse de.. Yayıla yayıla yesem istiyorum o da ımkansz oyle olunca iştahım gelıo diğer türlü yemek pişir hazırla et, yoruluyorm yemek yemeye halim kalmıo
Benim karnım öyle şiştiki anlatamam size hiç karnım yoktu nerdeyse şimdi mide kısmımdan başlıyor sertlik çok sert ve oğlum içerde dünden beri sürekli kendini kasıyor o kocaman karnım iyice taş gibi oluyor eğilemiyorum nefes alamıyorum acayip bir hal aldı normal herhalde
Ben artık boyle önüme hazır gelse de.. Yayıla yayıla yesem istiyorum o da ımkansz oyle olunca iştahım gelıo diğer türlü yemek pişir hazırla et, yoruluyorm yemek yemeye halim kalmıo
Bende istiyorum ki mutfaktan çıkmıyayım hep yemek yapayım yiyim farklı şeyler yapıp buzluğa atayım hamur yoğurayım acayip iyi geliyor bana mutfak stresimi alıyor ama diğer hiç bir işi yapmayayım
Bende istiyorum ki mutfaktan çıkmıyayım hep yemek yapayım yiyim farklı şeyler yapıp buzlupa atayım hamur yoğurayım acayip iyi geliyor bana mutfak stresimi alıyor ama diğer hiç bir işi yapmayayım
İnanır mısın, kıçımı kaldırmak zor geliyor ama mecbur en gec öğlen 1de kalkmam lazım yoksa ne yemek ne evin işi gücü bitmio en tembellıgım bu.. Sabah oglan gidince uyuyayım dıyorum.. Bu sefer cok uyursam iş güç kalacak diye uyumuyorum, bizim evde bir gün derleme toplama yapma, afedersin ev fışkı gibi oluyo elimi çektgm an butun düzen alt üst oluyo.. O yüzden uyuma sansım da yok.. Bugun artık bnmde canıma tak etti, yemek yapmadım, zaten iştahım da pek iyi degıl gibi.. Hamur işi cekıodu canım.. Yaptım valla, yanına da çay yaptım.. Bıktım sureklı ne yemek yapcam etcem diye
Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?
Kızlar ıslak mendil kaç günde bitiyor ortalama? 90lısı mesela kaç günde biter? Çok çok da almayayım diyorum. Ya da önden alsam stoklasam içinde ıslaklığı kuruma falan yapıyor mu?