2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba arkadaşlar 34+2 de suyum geldi ve hastaneye yatisim yapıldı. Hafta başi sezeryanla doğumum var inşallah. Dualarınızı beklerim
Hayırlı olsun canım .Sağlıkla kucağına al .Su gelince birkaç gün daha bekleneceğini bilmiyordum hepsi gelmedi sanırım.

Evet ikiz. daha 32 hafta oldular. Doktor max 37 bekleriz ama cok agrilarin olursa 35 de aliriz diyor. Dayanmaya calisacagim insallah kendileri gelmezse. Bakalim bu hafta biraz zorlanmaya basladim yattigim yerden kalkarken fln :)
Ah çok haklısın zorlanmakta, inşallah en az 36 a kadar beklerler

Kızlar sezaryenden sonra gaz çıkarmak mı gerekiyor büyük tuvalete çıkmak mı? Sadece gaz çıkarmaksa tamam da tuvalete çıkmak zor olabilir

Vajinal bölgede şişlik mi oluyor döndüğünde o zaman benimki de dönmedi çünkü hiç öyle bir şişlik yok :)) yarın bakcak doktor. Sağlıklı bir şekilde vaktinde gelsin de artık normal sezeryan takılmamaya başladım zaten

Yani baskı gibi dolgunluk oluyordu ama bu doğum kanalına girmesiyle de alakalı olabilir. Benim 27. Haftalarda vajinal varis çıkacaktı o kadar aşağıdaydı ki. Doktor eldiveni kullanıyorum demiştim ya duşta kontrol ediyordum sağ dudak kısmı şişti resmen sonra nasıl becerdiyse döndü işte
Gaz kuzum sadece ama oda bazen zor oluyor çörek otu atın çantanıza anında hallettim yedikten sonra
Ayy tamam aklımızda olsun bizimde
Peki akıntı nasıl geliyordu
Çatı muayenesinden sonra kanama ya da koyu renkli olmadı benim. Doğumu başlatmak için başka bir işlem yaptı (membran sıyırmaydı adı sanırım) ondan sonra sümüksü kan gibi olmuştu nişan sanmıştım hatta. Ama neredeyse bir hafta sonra oldu doğum

Rabbim herkesin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Kızlar annem için acil kana ihtiyacımız var. AB RH (+) Bursa'da olan tanıdığı olan vs varsa lütfen yardımcı olur musunuz? En yakın Kızılaya gidip Gül Kayık Medicana 8. Kat 809 numaralı oda için kan vermek istiyorum demesi yeterli. Sadece AB RH (+) olması lazım.

Tabii dışarıdan bariz belli oluyor ben artık göbek de büyüdüğü için görünmesin diye kıyafet giyerken bazen oraya makyaj pamuğu bile koyuyorum. Gece gece Canınız çekmesin ama şekerparenin üzerindeki fındık gibi dışarıdan bariz belli oluyor hahaha mesela gülerken öksürürken veya nefes alıp verirken de göbek deliği çıkıp çıkıp iniyor ve ağrı da yapıyor maalesef. P.tesi doktoruna danışırsın aciliyeti olan bir durum değil olsa da şu an zaten yapılabilecek bir şey yok eğer fıtık cerrahi operasyon gerekiyor çünkü

Merhaba cnım. Allah şifa versin inşallah. Bursagündemhaber diye bir Instagram sayfasına yazdım hemen paylaştılar. 1,8 milyon takipçisi var. İnşallah hemen bulunur

İşte bu doğum sonrası olan kanamaya loşia kanaması deniyor canım 6 haftaya kadar sürüyor o şekilde kanaman 6 haftalık süreç içerisinde normal kabul edilir. Kanamanın renginin giderek açılması önemli olan şey ve sürecinin uzamaması

Allah analı babalı büyütsün, hoşgeldi bebiş. ❤

Ben bayagı kanama yasadm ya.. İlk basta az az olmustu sonra sonra cogalıp azalmaya baslamstı.. O sıyah kan cok aklıma takılmıştı ya rahim kendı kendını temızlıyor gibime gelmişti o zmnlar
Böyle bi genelleme yapılamaz ya sezaryanda az kanama normal doğumda çok diye bazen ameliyat sırasında rahim iyi temizlenmeyince kanama miktarı fazla olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…