2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Böyle bi genelleme yapılamaz ya sezaryanda az kanama normal doğumda çok diye bazen ameliyat sırasında rahim iyi temizlenmeyince kanama miktarı fazla olabiliyor

Hmmm.. Allahtan. 2 kere mi ne oldu o anıden boşalma.. Uzayınca sıkıntılı yani

Bebeğini kucağına alan tüm annelere hayırlı olsun. Artık doğumlar hızlandı günler azaldı. Her gün yeni heyecanlar olacak burda sanırım. Henüz doğurmayıp doğumu bekleyen bizlere de kolay bir doğum nasip olsun inşallah. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım kolayca

Böyle bi genelleme yapılamaz ya sezaryanda az kanama normal doğumda çok diye bazen ameliyat sırasında rahim iyi temizlenmeyince kanama miktarı fazla olabiliyor
Kesinlikle her doğum farklıymış bunu anlamış oldum ikisi arasında baya fark yaşıyorum bende kanaması olsun başka şeyler olsun o yüzden herkesin doğum hıkayesi Farklı farkı işte renginin açılması kötü birşey mi peki

Senin iyi gecince heyecanım arttı gün sayıyoorum 2.sezaryen daha iyi demek ki diye kendimi motive ediyorum

Bunu sabah namazndan sonra okudum. Eşimde bir kahvaltı sofrası gösterdi, hatta dedim sabah böyle bir kahvaltı hazırlarsın diye. Sonuç olarak, öğretmenler odası kahvaltılarımız olurdu gün tabakları gibi öyle bir kahvaltı gördüm rüyamda ve bitişi *****pare ile yaptım. Şimdi kocam uyansın da gitsin alsın diye bekliyorum

Bende ruyamda Antalya ya gidiodum hemde gemıyle.. Gemıyle bınıorm, sonra dıyorum orda ölürüm o sıcakta dıyıp kapılar kapanınca inmeye calısıorm cok enteresan ruyalar görüyorum

Kızlar günaydın. Kararsız kaldığım bir konuyu sizlere danışmak istedim. Doğumdan sonra hastaneye ya da eve gelecekler olacak ya onlara vermek için herhangi bir hediyelik yaptırdınız mı sizce gerekli mi?

Bende ruyamda Antalya ya gidiodum hemde gemıyle.. Gemıyle bınıorm, sonra dıyorum orda ölürüm o sıcakta dıyıp kapılar kapanınca inmeye calısıorm cok enteresan ruyalar görüyorum
Ay ben sürekli eşimle, bebekle ilgili saçma sapan rüyalar görüyordum. Hep stresli geçiyordu gecelerim, en azından bu iyi ama adamın da uyanmayacağı tuttu

Kızlar günaydın. Kararsız kaldığım bir konuyu sizlere danışmak istedim. Doğumdan sonra hastaneye ya da eve gelecekler olacak ya onlara vermek için herhangi bir hediyelik yaptırdınız mı sizce gerekli mi?
Günaydın canım ben çikolata yaptırdım, bir de kolonya ikram edeceğim. 40 mevlidi için de bunların yanında temadan magnet. Şart mı, asla değil. Kolonyayı gelenler elini dezenfekte etsin diye özellikle istiyorum

Çok mantıklı canım o benim aklıma hiç gelmemişti şimdi beni aydınlatın kızlar kimler dogurdu, eksik yazmayayım
dilken cim ben henüz dogurmadim ama etiketi tam yapamadigimdan,benim bebe hala kız gozukuyor erkek olacak insallah adi da umut olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…