2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin iyi gecince heyecanım arttı gün sayıyoorum 2.sezaryen daha iyi demek ki diye kendimi motive ediyorum
Ağrı olarak bunda ağrım daha çok oldu ama benimki tamamen benimle ilgili bir ağrı başka sebepten oldu ama sonuç o kadar güzel ki onu gözüm görmedi süreç kolay ve çok güzel geçti herşey geçiyor valla şimdi evimizdeyiz ikimizde emişiyoruz minicik bişey alıp içime sokasım geliyor

Ah mesajını okurken eridimmm saglıkla büyüsün aslan ali

Yok canım olması gereken o rengi açılıp en sonda kesilicek

Oh evdesiniz ne guzel

Kızlar günaydın. Kararsız kaldığım bir konuyu sizlere danışmak istedim. Doğumdan sonra hastaneye ya da eve gelecekler olacak ya onlara vermek için herhangi bir hediyelik yaptırdınız mı sizce gerekli mi?
Ben anahtarlık yaptırdım canım yatırılmayada bilir ama ya çok gerekli değil bence mevlütte dağıtmak daha mantıklı ben çok ısrar üzerine yaptırdım

Canım çok geçmiş olsun bursa da malesef hiç tanıdığım yok radyo anons tv alt yazı falan imkanı oluyor mu belki öyle bulunur rabbim yardımcınız olsun bi de askeriye ye sordurma şansınız olursa orada da çok kişi var bu geldi aklıma

Benim o öksürük bir ay sürdü hala da ara ara devam ediyor tek tük de olsa. İnşallah seninki o kadar uzun sürmez. Benim öksürmekten kaburga altımda yırtık da oluşmuştu her öksürükte canım çıkıyordu.

O kadar çaresizim ki yerel haber sitelerine bile yazdım. Kimse Kızılay'a güvenmiyor artık kan vermek istemiyor. Cuma günü de sezaryen olacağım hepsi birbirine girdi. Anneme üzülmekten çocuğumu düşünemiyorum. Utanmasam kan verin diye yalvaracağım sokaktakilere.

Canım çok geçmiş olsun yazışmanı kaçırmışım.Herhangi bir bölgeden isimle Kızılay'a kan verilebilir mi ? Bir de kan grubu nedir ? Biz de paylaşalım

Keşke orda tanıdığım olsa keşke yardımım dokunsa çok içime dokundu bu yazdığın. Allah yar ve yardımcımız olsun tez zamanda bulunsun kan, annen sağlığına kavuşsun sende sadece bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…