2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
cok gecmiş olsun canım muayenede mi belli oldu belirti görmüşmüydünüz bence erken tedaviyle düzelir

Bu arada mochi önerisi için @Phaedra sana, göğüs pedi için de Spring05 sana çok teşekkür ederim. Sayenizde resmen rahata erdim
Bende artık kolay kolay akmıyor ama dışarı çıkarken kullanıyorum hala ne olur ne olmaz bu aralar çoğu zaman kusmuk koktuğum için akan ekşimiş süte kurban olayım

yagmurcicegii JuliJuli06 kızlar süt zaten su gibi olmaz mı? Kıvamlı mı oluyor ki? Bi de bence 35 günde 900 gr çok iyi değil mi? Benim bebiş 700 gr almış 32 günde. Doktor gayet yeterli dedi.
İlk akan süt bembeyaz su gibi oluyor ön süt diyorlar ya hatta o işte, sonra emdikçe biraz daha kıvamlı oluyor. Yağlı kısmı biraz sonra geliyor aslında. Bir de ön süt çok gaz yapıyor o yüzden bir göğsü verdiğimde diğerine geçmiyorum kolay kolay iyice alsın yağını diye

Canım 2-3 gün benim bebeğimde aynı şekildeydi. Açıkçası gece verdiğim mamayı vermek istemiyorum çünkü gerçekten sütüm fazlasıyla var. Ama dün şöyle bir şey yaptım. Önce emzirdim ardından da sağdığım sütü (80 ml) verdim. O 2-3 günden sonra ilk defa 3.5 saat uyudu dün gece.

Geceleri aşırı uykusu olduğu halde uykuya dalamıyordu sanırım uyku sebebiyle düzgün ememiyordu geceleri, doğal olarak da süt yetersiz geliyordu ona. İstersen sen de bir dene böyle

Bende artık kolay kolay akmıyor ama dışarı çıkarken kullanıyorum hala ne olur ne olmaz bu aralar çoğu zaman kusmuk koktuğum için akan ekşimiş süte kurban olayım
Bir memeyi emerken diğerinden baya akıyor. Gerçi mochi ben oldu hemen dışarda da uzun süre emzirmezsem başlıyor ne yazıkki o yüzden göğüs pedi ben

Çok şükür inatcı bi ateş değil demekki şuan çıkamazsın ama birine akşam aldır mutlaka dursun gece ne olur ne olmaz

Yok yan bloktan arkadastan istedim, getirdi sagolsun.. Verdim hemen.. Su an 37.5tu..bakalım Bi iki saate tekrar bakcam ama.. Ateşte cok sorun olcanı sanmıyorum gercı bellı de olmuyor ama öksürük fena.. Dikkat ettm burnu bakıodu yeşil yeşil.. Sımdı su gibi akıyor burnu..ama balgamlı öksürük olmuş.. Sürekli tükürttürüyorum balgam geldıkce.. İnşallah atlatır ya cabucak Ömer sina daha 15 gunluk ona da gecerse naparım

yagmurcicegii JuliJuli06 kızlar süt zaten su gibi olmaz mı? Kıvamlı mı oluyor ki? Bi de bence 35 günde 900 gr çok iyi değil mi? Benim bebiş 700 gr almış 32 günde. Doktor gayet yeterli dedi.

Aynen yeterli, cunku dedım hep anne sütü alan bebekler öyle aşırı kılo almaz, çok nadir olur öyle kılo alan bebekler.. Zaten o bebeklerde hareketlenince hemen verırler kıloyu.. Cunku anne sütü obezite karşıtı.. Öyle 1 kılo veya 1kılo üzeri kılo alımı olmayabilir yani anne sütüyle

Ben sağıp vermedgm için 3 saat ful emio ara ara anca o zmn doyup uykuya dalıyor bende emzirip emzirip 15dk mola vererek iş güç yetiştirmeye çalışıyorum.. Boyle boyle 3 saati geçio Bi emzirme

Cnm hiç korkma, eymenın dogdugu seneki grupta bu arkadasta da vardı.. Fızık tedavıyle düzelio.. Kötüyü çağırma hiç.. Erkenden öğrenmen iyi olmuş, çözümü var Allahtan.. Sıkma canını hiç

Süt varsa mamaya bencede gerek yok cidden.. Sadece sureklı emzirmen lazım bi süre.. Sütün içeriğini göremezsin ki yağlı yağsız nasıl ayrımına varabilirsin ki.. Hiç sadece anne sütü verip bir hafta sonra kılo alımına baktırdın mı? Oyle ortaya çıkar ortaya.. O zmn olmazsa mama verirsin..
Mesela bnmde sütüm emerken bile şap şap diğer memeden damlamıo, sımdı ben sütüm az mı diyim.. Demiyorum tabıkı de, aksıne süt var diyorum ve sürekli emzirmeye calısıorm.. Sürekli de istiyor allahtan yoksa memelerim mastit olur dıye korkuyorm

Bugun yazcaktm sana Bi de @yildizsavascisi.. Napıosunuz? Hiç sesiniz çıkmıyor
Napayım bebişimizi büyütmeye çalışıyorum eskisi kadar giremiyorum alışamadım çocuklu hayata lohusalık depresyonuna girmişim dün doktora gittim en kısa sürede toparlanmayı umuyorum Sen npyosun canım ? Nasıl gidiyo 2 çocuklu hayat

O silikon uçlar varya çok gaz yapıyor çocukta süt bebek çektikçe gelicek ama bence sen arada makineylede sağ sütün artsın canım

Ben sağıp vermedgm için 3 saat ful emio ara ara anca o zmn doyup uykuya dalıyor bende emzirip emzirip 15dk mola vererek iş güç yetiştirmeye çalışıyorum.. Boyle boyle 3 saati geçio Bi emzirme
Kaç gündür bende öyleydim canım, bir de açıkçası alışınca gece çocuğun en az 3 saat kesintisiz uyumasına ( e doğal olarak ben de uyuyup dinleniyorum) çok zorlandık.

Açıkçası süt sağma işlemini de sabahtan yaparsam yapıyordum, gün içinde sürekli sağıp parçaları yıkamak vs çok gözümde büyüyordu. Dua ediyorum inşallah bu mochi bugünkü gibi sürekli performans gösterir de sağma işleminden kurtulurum sen de istersen sağma yerine bir mochiye şans ver. Fenomenler reklamını yapınca önyargı oluşmuştu bende ona karşı hem sen hem de bebek rahat eder. Onlara da yazık, aşırı uykuları gelşyor ama tam doyma olmadığı için sürekli uykuları bölünüyor. Gerçi seninki daha küçük, zamanla gelişir emme refleksi ama benimki gibi hem obur hem uykucu olursa refleks gelişse de destek gerekebilir

Benim önüde arkasıda beyaz sütümün kıvamıda mama gibi değil daha cıvık

Benim bebem 1 ayda 1 kg almıştı sadece anne sütüyle ilk zamanlar çok az mama vermiştik sarılık yüzünden. Şimdide maşallah iyi kilo aldı belli oluyor etlendi butlandı yanaklar hele sarkıyo 26 sında kontrolümüz var 5 kilo olur diye tahmin ediyorum doğum kilosu 2445 iyi dimi ? Bi kaç gündür sütüm azaldı gibi hissediyordum ama sanırım artık daha güçlü çekiyor göğüslerimi daha iyi boşaltıyor

İnşallah çabucak toparlarsın yasadgm için biliyorum, zor bi durum.. Kontrollerini aksatma hiç
Ay balla dune kadar iyiydi, sabaha karsı Eymenin öksürük ve ateşiyle şaşkına döndüm bebegıme de bulasırsa yandım, daha 15 gunluk

Ya oluyo.. Bnmkı de 10 gunde 300gr almıs ama ben sürekli memede emziriyorum, annem hortum takcam memene bebege baglıcam dio bızım dogum kılosu 3100gr, ama hastane çıkışı 2915.. Şükür toparladı süresi kısalmıştır emzirmenin güçlü çektiği için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…