- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
cok gecmiş olsun canım muayenede mi belli oldu belirti görmüşmüydünüz bence erken tedaviyle düzelirKizlar bide benim bebegimin boynunda tortikolis cikti kas kisaligi fizik tedaviye basladik iyilesmezse ameliyat diyolar dua edin bebegime nolurduzelmezse boynu egri kaliyormus omuzla basi birlesiyormus kas cektikce cok stresli bi zamandayim sutumde o yuzden gittikce azaliyor
İlk akan süt bembeyaz su gibi oluyor ön süt diyorlar ya hatta o işte, sonra emdikçe biraz daha kıvamlı oluyor. Yağlı kısmı biraz sonra geliyor aslında. Bir de ön süt çok gaz yapıyor o yüzden bir göğsü verdiğimde diğerine geçmiyorum kolay kolay iyice alsın yağını diyeyagmurcicegii JuliJuli06 kızlar süt zaten su gibi olmaz mı? Kıvamlı mı oluyor ki? Bi de bence 35 günde 900 gr çok iyi değil mi? Benim bebiş 700 gr almış 32 günde. Doktor gayet yeterli dedi.
YaaaHemen teşekkür ediyorumayrıca lohusa kadın unutur, kusuruna bakılmaz Sayenizde O ekşi kokudan kurtuldum çok şükür. Hayır anlamıyorum bebekte mis gibi kokan koku, bizde nasıl böyle kötü oluyor
Bilmiyorum ki canımAma attığım görseldeki gibi dışarı süt cıkıyor hep
Canım 2-3 gün benim bebeğimde aynı şekildeydi. Açıkçası gece verdiğim mamayı vermek istemiyorum çünkü gerçekten sütüm fazlasıyla var. Ama dün şöyle bir şey yaptım. Önce emzirdim ardından da sağdığım sütü (80 ml) verdim. O 2-3 günden sonra ilk defa 3.5 saat uyudu dün gece.Bende oyle gunduz yine gogusum doluyo sulu mulu bi sekilde iciyo aksama dogru gogusumde sut var ama az geliyor galiba emerken bile aglayarak geri cikariyo memeyi zorla emdirio yatiriyodum geri uyaniyodu sebebini anlamiyodum sut azaldikca cekerken az geldigi icin sinirleniyo demekki aksamlari mama verip yatircam bindan sonra gerekirse oglende biraz vereyim en azindan gogusum dolsun bi kac saattede olsa
Bir memeyi emerken diğerinden baya akıyor. Gerçi mochiBende artık kolay kolay akmıyor ama dışarı çıkarken kullanıyorum hala ne olur ne olmazbu aralar çoğu zaman kusmuk koktuğum için akan ekşimiş süte kurban olayım
Çok şükür inatcı bi ateş değil demekki şuan çıkamazsın ama birine akşam aldır mutlaka dursun gece ne olur ne olmaz
yagmurcicegii JuliJuli06 kızlar süt zaten su gibi olmaz mı? Kıvamlı mı oluyor ki? Bi de bence 35 günde 900 gr çok iyi değil mi? Benim bebiş 700 gr almış 32 günde. Doktor gayet yeterli dedi.
Canım 2-3 gün benim bebeğimde aynı şekildeydi. Açıkçası gece verdiğim mamayı vermek istemiyorum çünkü gerçekten sütüm fazlasıyla var. Ama dün şöyle bir şey yaptım. Önce emzirdim ardından da sağdığım sütü (80 ml) verdim. O 2-3 günden sonra ilk defa 3.5 saat uyudu dün gece.
Geceleri aşırı uykusu olduğu halde uykuya dalamıyordu sanırım uyku sebebiyle düzgün ememiyordu geceleri, doğal olarak da süt yetersiz geliyordu ona. İstersen sen de bir dene böyle
Kizlar bide benim bebegimin boynunda tortikolis cikti kas kisaligi fizik tedaviye basladik iyilesmezse ameliyat diyolar dua edin bebegime nolurduzelmezse boynu egri kaliyormus omuzla basi birlesiyormus kas cektikce cok stresli bi zamandayim sutumde o yuzden gittikce azaliyor
Bazen 10 dk bazen 20 dk emiyo ama doyurucu degil galiba uyuyor yarim saat sonra yine uyaniyor gazinida cikariyor yataga koyuyorum uyaniyo yine emmek istiyo aksamlari hic uyumuyo dun aksam mama verdim artik dayanamadim sutum su gibi son sutte dahil napacagimi bilemedim
Napayım bebişimizi büyütmeye çalışıyorumBugun yazcaktm sana Bi de @yildizsavascisi.. Napıosunuz? Hiç sesiniz çıkmıyor
O silikon uçlar varya çok gaz yapıyor çocuktaKızlar az önce bebeğimi tam 25 dk emzirdim. Sonra memeyi bıraktı ama deli gibi aranıyor ve ağlamaya başladı mama yapıp verdim deli gibi içti. Acaba benden süt gelmiyor cocuk bosuna mı çekiyor. Silikon uç kullanıyorum bu arada.
Kaç gündür bende öyleydim canım, bir de açıkçası alışınca gece çocuğun en az 3 saat kesintisiz uyumasına ( e doğal olarak ben de uyuyup dinleniyorum) çok zorlandık.Ben sağıp vermedgm için 3 saat ful emio ara ara anca o zmn doyup uykuya dalıyorbende emzirip emzirip 15dk mola vererek iş güç yetiştirmeye çalışıyorum.. Boyle boyle 3 saati geçio Bi emzirme
Benim önüde arkasıda beyaz sütümün kıvamıda mama gibi değil daha cıvıkİlk akan süt bembeyaz su gibi oluyor ön süt diyorlar ya hatta o işte, sonra emdikçe biraz daha kıvamlı oluyor. Yağlı kısmı biraz sonra geliyor aslında. Bir de ön süt çok gaz yapıyor o yüzden bir göğsü verdiğimde diğerine geçmiyorum kolay kolay iyice alsın yağını diye
Benim bebem 1 ayda 1 kg almıştı sadece anne sütüyle ilk zamanlar çok az mama vermiştik sarılık yüzünden. Şimdide maşallah iyi kilo aldı belli oluyor etlendi butlandı yanaklar hele sarkıyoAynen yeterli, cunku dedım hep anne sütü alan bebekler öyle aşırı kılo almaz, çok nadir olur öyle kılo alan bebekler.. Zaten o bebeklerde hareketlenince hemen verırler kıloyu.. Cunku anne sütü obezite karşıtı.. Öyle 1 kılo veya 1kılo üzeri kılo alımı olmayabilir yani anne sütüyle
Napayım bebişimizi büyütmeye çalışıyorumeskisi kadar giremiyorum alışamadım çocuklu hayata lohusalık depresyonuna girmişim dün doktora gittim en kısa sürede toparlanmayı umuyorum Sen npyosun canım ? Nasıl gidiyo 2 çocuklu hayat
Benim bebem 1 ayda 1 kg almıştı sadece anne sütüyle ilk zamanlar çok az mama vermiştik sarılık yüzünden. Şimdide maşallah iyi kilo aldı belli oluyor etlendi butlandı yanaklar hele sarkıyo26 sında kontrolümüz var 5 kilo olur diye tahmin ediyorum doğum kilosu 2445 iyi dimi ? Bi kaç gündür sütüm azaldı gibi hissediyordum ama sanırım artık daha güçlü çekiyor göğüslerimi daha iyi boşaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?