2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biogaia gaz damlası kullanan varmı kızlar 2 gun önce başladım zinco ile beraber kullanıyorum kakasını sulu yapan bebek bu sefer kakasını yapamıyo çok ağlıyo damlayı vermeyı bıraksammı

Ay bizim kv kardeşiyle konuşuyor içerde duyuyorum ben ama. Diyor ki çok küçükkkk çok zayıfff kızı demiş ki anne iyiki gitmişsin sen demiş. Onu anlatıyor. Sanki kendi emziriyor çocuğu ay iyiki gelmişmiş cidden değişik birde sürekli emmek istiyor ya doymuyor diyor cinlerim tepemin son noktasında benim

Çok zor gerçekten annem hala bizle gönderemiyorum yaa çok dikkat et İnşallah bulaşmaz evde biri hasta olunca çok sıkıntı Eymene çok geçmiş olsun kuzucuk hemen toparlar umarım Okuldan kapmıştır kesin arkadaşlarımın çocuklarıda hep hasta domuz gribi çokmuş sanırım evden çıkmaya korkuyorum valla bende

Ya sarılık dönemini atlattıktan sonra bırakcaksın istediği aralıkta emsin. Sen niye o kadar emzirme aşkıylasın

Benim önüde arkasıda beyaz sütümün kıvamıda mama gibi değil daha cıvık
Ben hiç mama hazırlamadım ama süt süttür, Allah ne verdiyse emsinler sağarken farkediyorduö bende biberona düşen yapı bir miktar daha koyulaşıyor gibiydi

Hiç farketmemiştim. Ben hep en son bıraktığım göğüsten emzirmeye başlıyorum. Ebe öyle söylemişti. Demek ki bu yüzdenmiş.
Bu arada bize şimdi yatış verdi doktor. Riske atmayalım biraz gözlemleyelim dedi.ciğerde henüz birşey yokmuş

Çok geçmiş olsun inşallah fizik tedaviyle atlatırsınız

Berikko canım çok geçmiş olsun nasıl oldu Eymen inşallah iyidir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir mi sürekli tuvalete gidiyor diyince aklıma o geldi inşallah hemen toparlar

Ya sarılık dönemini atlattıktan sonra bırakcaksın istediği aralıkta emsin. Sen niye o kadar emzirme aşkıylasın

Daha 15 gunluk.. İyice toparlasın bnde oyle yapcam zaten hatta gece uyandırmıyorm bıle sımdıden, daha doğrusu uyanamıorm ben kendı aglarsa anca kalıorm.. Eymen uyumuyo geceleri zaten, duzen fılan kalmadı evde

Berikko canım çok geçmiş olsun nasıl oldu Eymen inşallah iyidir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir mi sürekli tuvalete gidiyor diyince aklıma o geldi inşallah hemen toparlar

Evet bnmde aklıma o gelıo.. Acıle gıdınce cıkcak artık meydana.. Ustune Bı de balgamlı öksürük kombo atesi dustu, calpol verınce

Allah sabır versin sana duymazdan gel yoksa sana geçmez zaman

Bide emzirme aşkıylasın demişsin.. Evet öyleyim, çünkü ilk cocugum da yaptgm hataları bunda yapmak istemiyorum.. Eymen dogdu yanımda bıle degıldı, sağma makinesiyle ne kadar süt verebildiysem oyle oldu.. Bu sefer bu yanımda ve yanımdayken neden mama vereyim ki, hazır pratik ısıtma sogutma bıberon derdi yokken meme vermek bana daha kolaylık gelıo.. Ve bence emzirmek cidden aşk işi.. Emzirmeyi sevmeyen istemeyenler tenzih ediyorum ve saygı duyuyorum.. Ama ben İlk cocugum da yasayamadgm seyleri bunda yasıyorum.. Ve herkese de yaptıklarımı söylüyorum ki bnm hatalarıma düşmesinler diye tabi herkesin kendi hayatı nıhayetinde.. Ben grupta herkesin iyiliğini isterim, ve bu yönde telkin ederim.. Herkes de işine geldiği gibi davranır kendı bilir tabi, ben tavsiyemi veririm

Canım bizde gittik şimdi bu rsv dedi şuan acayip salgın varmış ve hastanede yer yokmuş resmen yatacak. Rsv de en kötü gün 5. 6. Gün olur siz atlatmışsınız o günleri yatırsam da burun temizliği ve hava dışında yapılacak bir şey yok, yatması gereken durum da yok dedi. İlk girince rsv testi yapalım dedi dinledi öksürüğü videoya çekmiştim baktı teste de gerek yok zaten iyileşmeye gidiyor 6. Gün e. Kötüsü olduğu için bu boğuk öksürük dedi. Kortizonlu bir tane hava vermemiz için ilaç yazdı onu vercem günde iki. Beslenmesi kilo alımı iyiymiş, görünümü canlı, nefes alışı iyi ciğer temiz diye yolladı. Ama bu rsv de çocuk morarabiliyormuş tıkanıp o kadar kötü ilerliyormuş. Siz doğru müdahale etmişsiniz atlatmış evde dedi. İnş yarından sonra düzelir artık ya İnşallah sizde en kısa zamanda çıkarsınız

Kızlar kendinize bebeğe çok dikkat edin hastanede yatacak yer yok dün ağladım dedi Umay ın doktoru. Şuan rsv salgını varmış ve girişte bebekleri dinledim hepsi benim kız gibi öksürüyor daha küçükler de vardı Haftaya da influenza başlar dedi ısı düşünce sonra bir yatışır hastalıklar kar yağar sonra tekrar bir pik yapar dedi. Bir Nisan ayını görseydik hayırlısıyla

Bizim burun çok kötü yani saat başı tıkanmaya başladı böyle olunca beslenme sıkıntıya giriyor dedi doktor. Şu an ilaçlı bir serum yapıldı çabuk toparlasın diye.Akşam bir daha bakacak sanırım ona göre karar verecek. Durumu kötü değil ama önlem alalım dedi.şu an çok yoğun boğmaca ve kızamık salgını varmış özellikle Ankara’da yaşayanlar varsa Ankara’da çok yoğunmuş boğmaca.Doktor biraz da bu yüzden öksürüğünü dinlemek istedi

Ne yazık ki o da başlamış. Doktor söyledi yeni. Yüksek ateş oluyormuş onda da.

İnşallah hemencecik toparlanır, dualarım sizinle gözüm çok korktu benim şu hastalık olayından Allah yardımcımız olsun
Ne yazık ki o da başlamış. Doktor söyledi yeni. Yüksek ateş oluyormuş onda da.
Onu biz geçirdik geçen sene yetişkin olarak ilacını içmeden geçmiyor

İnşallah hemencecik toparlanır, dualarım sizinle gözüm çok korktu benim şu hastalık olayından Allah yardımcımız olsun

Onu biz geçirdik geçen sene yetişkin olarak ilacını içmeden geçmiyor
Benim geçen hafta büyük kızıma yazdı şurubunu ama ben vermedim başka bir doktora göstermeden vermek istemedim. Zaten rsv dedi ona gerek kalmadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…