- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 25
Ay bizim kv kardeşiyle konuşuyor içerde duyuyorum ben ama. Diyor ki çok küçükkkk çok zayıfff kızı demiş ki anne iyiki gitmişsin sen demiş. Onu anlatıyor. Sanki kendi emziriyor çocuğu ay iyiki gelmişmiş cidden değişikGerçekten öyle resmen keske evlenmeseydım dedırtıyolar oğlum benım oğlum diyip duruyo sankı o doğurdu bide grip olmus daha tam iyileşmeden geliyo hem burnunu cekıyo hem iyiyim diyo hadı bebeği kucağına almasını geçtim bebeğin ağzını yüzüne değdiriyo bebekte meme sanıyor yuzunu emmeye calısıyo eşimle doğum yaptığımdan beri annesi yüzünden tartısıyoruz huzurum kalmadı
Çok zor gerçekten annem hala bizle gönderemiyorumİnşallah çabucak toparlarsınyasadgm için biliyorum, zor bi durum.. Kontrollerini aksatma hiç
Ay balla dune kadar iyiydi, sabaha karsı Eymenin öksürük ve ateşiyle şaşkına döndümbebegıme de bulasırsa yandım, daha 15 gunluk
Ya sarılık dönemini atlattıktan sonra bırakcaksın istediği aralıkta emsin. Sen niye o kadar emzirme aşkıylasınYa oluyo.. Bnmkı de 10 gunde 300gr almıs ama ben sürekli memede emziriyorum, annem hortum takcam memene bebege baglıcam diobızım dogum kılosu 3100gr, ama hastane çıkışı 2915.. Şükür toparladı süresi kısalmıştır emzirmenin güçlü çektiği için..
Ben hiç mama hazırlamadım ama süt süttür, Allah ne verdiyse emsinlerBenim önüde arkasıda beyaz sütümün kıvamıda mama gibi değil daha cıvık
Maşallah maşallah, boşver aksın ne güzel işteBir memeyi emerken diğerinden baya akıyor. Gerçi mochiben oldu hemen dışarda da uzun süre emzirmezsem başlıyor ne yazıkki o yüzden göğüs pedi ben
Hiç farketmemiştim. Ben hep en son bıraktığım göğüsten emzirmeye başlıyorum. Ebe öyle söylemişti. Demek ki bu yüzdenmiş.İlk akan süt bembeyaz su gibi oluyor ön süt diyorlar ya hatta o işte, sonra emdikçe biraz daha kıvamlı oluyor. Yağlı kısmı biraz sonra geliyor aslında. Bir de ön süt çok gaz yapıyor o yüzden bir göğsü verdiğimde diğerine geçmiyorum kolay kolay iyice alsın yağını diye
Çok geçmiş olsun inşallah fizik tedaviyle atlatırsınızKizlar bide benim bebegimin boynunda tortikolis cikti kas kisaligi fizik tedaviye basladik iyilesmezse ameliyat diyolar dua edin bebegime nolurduzelmezse boynu egri kaliyormus omuzla basi birlesiyormus kas cektikce cok stresli bi zamandayim sutumde o yuzden gittikce azaliyor
Ya sarılık dönemini atlattıktan sonra bırakcaksın istediği aralıkta emsin. Sen niye o kadar emzirme aşkıylasın
Berikko canım çok geçmiş olsun nasıl oldu Eymen inşallah iyidir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilir mi sürekli tuvalete gidiyor diyince aklıma o geldi inşallah hemen toparlar
Allah sabır versin sana duymazdan gel yoksa sana geçmez zamanAy bizim kv kardeşiyle konuşuyor içerde duyuyorum ben ama. Diyor ki çok küçükkkk çok zayıfff kızı demiş ki anne iyiki gitmişsin sen demiş. Onu anlatıyor. Sanki kendi emziriyor çocuğu ay iyiki gelmişmiş cidden değişikbirde sürekli emmek istiyor ya doymuyor diyor cinlerim tepemin son noktasında benim
Ya sarılık dönemini atlattıktan sonra bırakcaksın istediği aralıkta emsin. Sen niye o kadar emzirme aşkıylasın
Canım bizde gittik şimdi bu rsv dedi şuan acayip salgın varmış ve hastanede yer yokmuş resmen yatacak. Rsv de en kötü gün 5. 6. Gün olur siz atlatmışsınız o günleri yatırsam da burun temizliği ve hava dışında yapılacak bir şey yok, yatması gereken durum da yok dedi. İlk girince rsv testi yapalım dedi dinledi öksürüğü videoya çekmiştim baktı teste de gerek yok zaten iyileşmeye gidiyor 6. Gün e. Kötüsü olduğu için bu boğuk öksürük dedi. Kortizonlu bir tane hava vermemiz için ilaç yazdı onu vercem günde iki. Beslenmesi kilo alımı iyiymiş, görünümü canlı, nefes alışı iyi ciğer temiz diye yolladı. Ama bu rsv de çocuk morarabiliyormuş tıkanıp o kadar kötü ilerliyormuş. Siz doğru müdahale etmişsiniz atlatmış evde dedi. İnş yarından sonra düzelir artık yaHiç farketmemiştim. Ben hep en son bıraktığım göğüsten emzirmeye başlıyorum. Ebe öyle söylemişti. Demek ki bu yüzdenmiş.
Bu arada bize şimdi yatış verdi doktor. Riske atmayalım biraz gözlemleyelim dedi.ciğerde henüz birşey yokmuş
Bizim burun çok kötü yani saat başı tıkanmaya başladı böyle olunca beslenme sıkıntıya giriyor dedi doktor. Şu an ilaçlı bir serum yapıldı çabuk toparlasın diye.Akşam bir daha bakacak sanırım ona göre karar verecek. Durumu kötü değil ama önlem alalım dedi.şu an çok yoğun boğmaca ve kızamık salgını varmış özellikle Ankara’da yaşayanlar varsa Ankara’da çok yoğunmuş boğmaca.Doktor biraz da bu yüzden öksürüğünü dinlemek istediCanım bizde gittik şimdi bu rsv dedi şuan acayip salgın varmış ve hastanede yer yokmuş resmen yatacak. Rsv de en kötü gün 5. 6. Gün olur siz atlatmışsınız o günleri yatırsam da burun temizliği ve hava dışında yapılacak bir şey yok, yatması gereken durum da yok dedi. İlk girince rsv testi yapalım dedi dinledi öksürüğü videoya çekmiştim baktı teste de gerek yok zaten iyileşmeye gidiyor 6. Gün e. Kötüsü olduğu için bu boğuk öksürük dedi. Kortizonlu bir tane hava vermemiz için ilaç yazdı onu vercem günde iki. Beslenmesi kilo alımı iyiymiş, görünümü canlı, nefes alışı iyi ciğer temiz diye yolladı. Ama bu rsv de çocuk morarabiliyormuş tıkanıp o kadar kötü ilerliyormuş. Siz doğru müdahale etmişsiniz atlatmış evde dedi. İnş yarından sonra düzelir artık yaİnşallah sizde en kısa zamanda çıkarsınız
Ne yazık ki o da başlamış. Doktor söyledi yeni. Yüksek ateş oluyormuş onda da.Kızlar kendinize bebeğe çok dikkat edin hastanede yatacak yer yok dün ağladım dedi Umay ın doktoru. Şuan rsv salgını varmış ve girişte bebekleri dinledim hepsi benim kız gibi öksürüyor daha küçükler de vardıHaftaya da influenza başlar dedi ısı düşünce sonra bir yatışır hastalıklar kar yağar sonra tekrar bir pik yapar dedi. Bir Nisan ayını görseydik hayırlısıyla
İnşallah hemencecik toparlanır, dualarım sizinleBizim burun çok kötü yani saat başı tıkanmaya başladı böyle olunca beslenme sıkıntıya giriyor dedi doktor. Şu an ilaçlı bir serum yapıldı çabuk toparlasın diye.Akşam bir daha bakacak sanırım ona göre karar verecek. Durumu kötü değil ama önlem alalım dedi.şu an çok yoğun boğmaca ve kızamık salgını varmış özellikle Ankara’da yaşayanlar varsa Ankara’da çok yoğunmuş boğmaca.Doktor biraz da bu yüzden öksürüğünü dinlemek istedi
Onu biz geçirdik geçen sene yetişkin olarak ilacını içmeden geçmiyorNe yazık ki o da başlamış. Doktor söyledi yeni. Yüksek ateş oluyormuş onda da.
Benim geçen hafta büyük kızıma yazdı şurubunu ama ben vermedim başka bir doktora göstermeden vermek istemedim. Zaten rsv dedi ona gerek kalmadı şükür.İnşallah hemencecik toparlanır, dualarım sizinlegözüm çok korktu benim şu hastalık olayından Allah yardımcımız olsun
Onu biz geçirdik geçen sene yetişkin olarak ilacını içmeden geçmiyor
Benimde oyle su gibi son sutte oyle duru galiba yagli degil. Dogum kilosundan sonra 300 gr vermisti simdi uzerine 600 gr alabilmis sadece 35 gunde toplam dun aksam dayanamadim mama verdim 2 bucuk saat uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?