2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sabaha karşı 38.6ydı..şimdi 37.3 oldu.. Daha ates düşürücü de vemedim.. Cunku evde yok Eymen bu zmna kadar ateşlenmediği için hazırlıksız yakalandım
Çok geçmiş olsun salgın var maalesef beni çoocuklarda 1 hafta önce atlattı inş çabuk atlatır

Canım mantar tarzı bir şey de olmuş olabilir travazol idi sanırım onu kullandırıyorlar

Merhaba kızlar 20 günlük bebeğim var ve kakasında mukus gördüm normal bir durum mı acaba yaşayan var mı ateşi vs yok

Ben mama verdıgım halde 600 gram aldı doktor hıc bısey demedı . Kılo alımı ıyı ama mamaya devam dedı . Sen anne sütüyle aldırdıysan ne guzel bak. Benım sütüm cok şükür bol bır tarafı emerken öbür taraftan akar gogus pedini sıksan 30 cc cıkar ama gel dör ki ne kızıma ne ogluma yaramadı. Cok olmasıda bısey degıl kalıtelı olması lazım . Cevız ye demıstı doktor yaglı olması ıcın ama bılmem etkısı oluyor mu

soyasosu siz dedıkten sonra acaba dedım ben cok mu az verıyorum mamayı dıye evet az verıyormusum yavrum aglamıyoduda ac ac uyuyormus kuzum.
60 -90 içiyor şu an
Benimki de öyle içiyor valla

Tam da buraya yazmaya gelmiştim. Bugün çok iştahsız. Sabahtan beri sadece 120 ml mama aldı. Meme veriyorum ama sütüm onu doyuracak kadar yok onu biliyorum. Hasta gibi de değil ama neden anlamadım
Nolur hiç bi çocuk hasta olmasın ya ihtimali bile ne kadar üzücü

Daha 15 gunluk.. İyice toparlasın bnde oyle yapcam zaten hatta gece uyandırmıyorm bıle sımdıden, daha doğrusu uyanamıorm ben kendı aglarsa anca kalıorm.. Eymen uyumuyo geceleri zaten, duzen fılan kalmadı evde
Ben en ufak sese gözümü açıyorum sanırım tecrübesiz annelik bu oluyor hala alışamadım bizde de hiç bi düzen kalmadı geceleri asla uyumuyor zaten perişan oluyoruz durmuyor da

Emzirmek mama vermeye göre çok daha konforlu bir durum hemde çocuk için en sağlıklısı ben sadece o kadar sık emzirmeni anlayamadım yoksa tabikide emzir ama ilkinden tadını alamadığın için sanırım bunu aşkla emziriyorsun

Bebek istio ki talep etmeyince vermiorm zaten.. Moçu gibi emiyor Bi de arada bende emzirdiğim oluyo, şişince goguslerim mastit olmiyim diye emziriyorum 10dan beri emiyor mesela şu an.. Sadece arada bezini değiştirdim baktım yine aranıyor

Ben en ufak sese gözümü açıyorum sanırım tecrübesiz annelik bu oluyor hala alışamadım bizde de hiç bi düzen kalmadı geceleri asla uyumuyor zaten perişan oluyoruz durmuyor da

O kadar yoruluyorum ki gündüz, emzirmek başlı başına yoruyor, gece 2 den sonra gözlerim kapanıyor anca ağlarsa uyanıyorum Baska turlu uyanmıorm valla

Bugün benim oğlumunda beslenmesi çok kötü 60 bitiremedi memeyi bi kaç dk çekip atıyor ağzından anlamadım bende tekrar hasta olmasından çok korkuyorum moralim baya bozuk çünkü abisinin yine burnu akıyor abimiz hastalığın son evresine gelince kendini belli ediyor buna tekrar mı bulaştı acaba diye içim içimi yiyor inşallah hiçbir bebeğimiz hasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…