2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Her doktorda ayri bisey soyluyo resmen bunun normali ortalamasi yok sanirim ya her bebek farkli her sutte kendine has demekki

Ne kadar uzun emiyormuş benimki 10 dakkada işini bitiriyor keyif yspmak isterse uzun kalıyor ya da sinirleniyo bazen hırs yapıyo o zaman kopartcak gibi emiyor burnundan soluyup senin böyle emzirmeye sütün baya artar
Benimki de öyle o kadar sinirli emiyor ki bazen hayret ediyorum burnundan solumasına

@soyasosu siz dedıkten sonra acaba dedım ben cok mu az verıyorum mamayı dıye evet az verıyormusum yavrum aglamıyoduda ac ac uyuyormus kuzum.
60 -90 içiyor şu an
Her emmeden sonra mı veriyorsunuz ya bana verme dediler her emmeden sonra kilo alımına göre ama yavrum aç kalıyor sanki aranıyor bazen nasıl vermeyeyim ne yalan söyliyim bazen veriyorum öyle uyumasına gönlüm el vermiyor

Ben en ufak sese gözümü açıyorum sanırım tecrübesiz annelik bu oluyor hala alışamadım bizde de hiç bi düzen kalmadı geceleri asla uyumuyor zaten perişan oluyoruz durmuyor da
Harika haftalar uygulamasına göre sıçrama haftasına girdik biz bugün belki sizde öylesinizdir şuan memede uyumak istiyor sürekli

Benimki ilk zamanlar uzun emiyordu şuan baya kısa emiyor acaba sağma makşnası alıp emzirme sonrası sağsam mı böyle azalacak diye korkuyorum bu saatten sonra sağım yapmam etki eder mi ?
Etki eder ama bence kısa emmelerinin sebebi artık daha güçlü çekmeleri buda daha çabuk doymalarına sebep oluyor. Benimkide kısa emiyor bazen.

Nasıl oldunuz kızlar, doktorun verdiği kortizonlu hava baya işe yaradı bizde iştahı açıldı resmen Phaedra @Alyaliya

Bizimkinin de iştahı açıldı bugün, İyiye gidiyor gibi ama ben kötüye gidiyorum sabah uyandığımda resmen tansiyonum yoktu, yere yapışacaktım.

Buradan sağ salim çıkarsak bir hafta da ben yatmak istiyorum

Etki eder ama bence kısa emmelerinin sebebi artık daha güçlü çekmeleri buda daha çabuk doymalarına sebep oluyor. Benimkide kısa emiyor bazen.
Evet kısalıyordu ama sanki daha ileri dönemler diye aklımda kalmış ilk oğlumu hatırlayamadım ne zaman kısalığını

Kabus gibi bir gün yaşıyorum cidden oğlum sürekli ağlıyor neye ağlıyor bilmiyorum uyumuyor diye abisi de uyumuyor üstelik evi perişan etmiş o kadar çok dağıtmış ki aklınız hayaliniz almaz ve bütün odaları eşim yok tekim gün içinde hiç uyumadığım için uykusuzum kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim sanki tükenmiş gibiyim şuan uyusalar evi toplamam sabahı bulur toplamasam yarın daha kötü olacak herşey kafam uyuştu şuan büyük oğlum sakinleşir dedikçe iyice hırçınlaştı pedagog a filan mı götürsem napsam bilmiyorum

Benimde moralim bozuldu oğlum da hırıltı başladı yoksa hasta mı olacak hatta az bir öksürdü de sabah götürsemmi doktora acaba ya benim de ilk çocuğum ve tecrübesixzm ne yapmalıyım bilmiyorum

Benimde moralim bozuldu oğlum da hırıltı başladı yoksa hasta mı olacak hatta az bir öksürdü de sabah götürsemmi doktora acaba ya benim de ilk çocuğum ve tecrübesixzm ne yapmalıyım bilmiyorum
Eğer eminsen hiç bekleme ılerlemeden durdururlar.

Ahh kıyamam ne derdi var acabada iştahı yok.Amin canım aman hasta olmasınlar hasta olanlarda hemen ıylessın.
Artık ben memeden sonra degıl dırek mama verıyorum . Bır tur meme bır tur mama gıbı. Mesela su an uyandık meme verıuorum dıger uyanık zamanda mama verecgım

Allah yardımcın olsun canım arada çıkmaza düştüğümüz anlar maalesef oluyor biraz sabır aynı durumu çarşamba günü ben yaşadım oturup ağladım evde çıgırlık attım tansiyonumu yükseltmeden başka birşey yapamadım çocukların bu tür tepkileri oluyor kıskaclık yaşadıklarında acaba senin oğlandamı kıskanıyor kardeşini çok seviyordur ama sizi paylaşması agır gelir ama dediğin gibi yardımda alabilirsin

Evet seviyor ama acayip kıskanıyor benimseyemedi bir türlü bide çok seviliyordu diğer aile fertleri tarafından babası da çok şımarttı tüm ilgi ondaydı şuan herkes ona hediyeler alıyor onunla daha çok ilgileniyorlar ama yine de bebeğe söylenen en ufak şey dikkatini çekiyor hırçınlaşıyor herkese karşı

Bebekler arasında şuan çok yaygın bir şekilde rsv virüsü var aslında normal bir grip gibi ama yenidoğanlarda ağır seyrediyor

Rsv yıllardır var.. Yada neyse rsv salgını desinler.. Salgın da salgın.. Korku pompalamaktan Baska bişey degıl söyleyin bilelim yani neymiş bu salgın

Ne kadar uzun emiyormuş benimki 10 dakkada işini bitiriyor keyif yspmak isterse uzun kalıyor ya da sinirleniyo bazen hırs yapıyo o zaman kopartcak gibi emiyor burnundan soluyup senin böyle emzirmeye sütün baya artar

Yok bızımkı de kısa emio.. Hatta bugun baktım 15dk tamı tamına.. Ama emdi ya, aradan 5dk geçio yine istio.. Boyle boyle 2 3 saat ful emişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…