2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim ilk oğlumda hiç yara olmamıştı göğsümde bunda da ufak olmuştu gümüş kapak krem tahin yağı hepsini kullandım 1 hafta sonra geçti daha sonra mememin birinde ufak bi yer yara olmuştu ama ne yapsam iyileşmiyor 2 ay oldu bazen kanıyor baya derin bebek burdan emince kan gidebilir ben fark etmeden emzirmende çok acıyor sırtıma vuruyor ağrısı bebek için riskli olur mu bu memeyi emmesi emmese de süt tamamen biter çünkü zaten az veriyorum diğer göğsüme göre az süt var bişey olmaz dimi

Çok geçmiş olsun salgın var maalesef beni çoocuklarda 1 hafta önce atlattı inş çabuk atlatır

Salgın var da ne salgını?? Neden bunu açıklamıyorlar.. Korona öncesi de boyle olmustu, salgın var salgın var.. E söyleyin de bilelim??

Yok anam ben her cocuk dogurdugumda pandemi hortluyor.. Artık cocuk yapmıcam buyuk ihtimalle seneye girince pandemi hortlatcaklar yine, onun çalışmaları yapılıo alttan alta

Çok büyük dertler değil bunlar emin ol ..kolik bebekte emin ol bir müddet sonra herkesin farklı farklı oluyor duruluyor ağlamaları vs bitiyor.kimisi erken kimisinin bir müddet daha devam ediyor.Kolik bebeklerin ileriki zamanlardaki durumlarına bakıldığında zeki ve çok bılmis oldukları görülüyor..sanırım bu zou süreçler geçince seni bıcır bıcır sevimli bir evlat bekliyor olacak

Nasıl oldunuz kızlar, doktorun verdiği kortizonlu hava baya işe yaradı bizde iştahı açıldı resmen @Phaedra Alyaliya
İyi ki yatmışız durumu bir anda kötüleşti. Bizimkine de hava veriliyor ilaçlı serum veriliyor şu an. Ara ara da burnu açılıyor ama bizimkinde sümük çok.tıkıyor çocuğu. Sen iyice gözlemlemeye devam et inşallah çabucak atlatırız

Amin inşallah bir an önce bu günler geçsin istiyorum çünkü günler gerçekten kabus gibi geçiyor. Akşam olsun istemiyorum artık. Dün gece yine sabah altı bucuga kadar ayaklarımda salladım.

Bebekler arasında şuan çok yaygın bir şekilde rsv virüsü var aslında normal bir grip gibi ama yenidoğanlarda ağır seyrediyor

Çok geçmiş olsun ah yavrularım ya hiç kıyamıyorum siz hasta yazdıkça benim canım yanıyor oğlumun hastanedeki halleri geliyor aklıma daha minicikler yaa

Berikko aynı duygulari yaşıyoruz

Kızlar ben Ocak annesiyim inşallah sizler doğum yapmış anneler olarak birşey sormak istiyorum şeker testi normal çıkıp bebeği hafta olarak önde doğan oldu mü şuan 32 yiz biz ama bebek 33

Kızlar ben Ocak annesiyim inşallah sizler doğum yapmış anneler olarak birşey sormak istiyorum şeker testi normal çıkıp bebeği hafta olarak önde doğan oldu mü şuan 32 yiz biz ama bebek 33
Ölçümler bazen öyle oluyor ilerkyen haftada uyumluda çıkıyor önden de gittifinolabiliyor normal

Ne kadar uzun emiyormuş benimki 10 dakkada işini bitiriyor keyif yspmak isterse uzun kalıyor ya da sinirleniyo bazen hırs yapıyo o zaman kopartcak gibi emiyor burnundan soluyup senin böyle emzirmeye sütün baya artar

Ne kadar uzun emiyormuş benimki 10 dakkada işini bitiriyor keyif yspmak isterse uzun kalıyor ya da sinirleniyo bazen hırs yapıyo o zaman kopartcak gibi emiyor burnundan soluyup senin böyle emzirmeye sütün baya artar
Benimki ilk zamanlar uzun emiyordu şuan baya kısa emiyor acaba sağma makşnası alıp emzirme sonrası sağsam mı böyle azalacak diye korkuyorum bu saatten sonra sağım yapmam etki eder mi ?

ay bende tam pandemide hamilelik ve doğum yaptım sokağa çıkma yasagı vardı doguma girerken sancıdan kıvranıyorum doguracam test yapıyorlar doğurdum sonuç çıktı sanki sonuç beklediler bende çocuk yapmayacagım diyeceğim bacım ama şom agızlıyım öyle diye diye 4 doğum 5 hamilelik yaşadım daha demem nasip de geç salgın yine covid hortlamış ama bir başka salgın daha var inan yeni yeni isim çıkıyor hatırlayamıyorum adını grip diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…