ay bende tam pandemide hamilelik ve doğum yaptım sokağa çıkma yasagı vardı doguma girerken sancıdan kıvranıyorum doguracam test yapıyorlar doğurdum sonuç çıktı sanki sonuç beklediler bende çocuk yapmayacagım diyeceğim bacım ama şom agızlıyım öyle diye diye 4 doğum 5 hamilelik yaşadım daha demem nasip de geç salgın yine covid hortlamış ama bir başka salgın daha var inan yeni yeni isim çıkıyor hatırlayamıyorum adını grip diyorum ben
Kızlar ben Ocak annesiyim inşallah sizler doğum yapmış anneler olarak birşey sormak istiyorum şeker testi normal çıkıp bebeği hafta olarak önde doğan oldu mü şuan 32 yiz biz ama bebek 33
Yaa tamam ozmn içim rahatladı ben testte yaptırdım işte çıkmadı hicbise açlıkta baktırdım saglikocagina ekstra ama hep 1 2 hafta önden ilerledik biraz düşünce normal seyirinde ozmn hadi bakalmCanım 1 hafta cok buyuk bir ilerilik degil, benım oglana doguma girerken 3400 dedıler, dogdu 3100.. Sen sana verilen ölçümden 200 300gr düş hep.. Kesin Bi ölçüm degıl bunlar cunku tahmını.. Bnmde 1 1.5 hafta ileri gibi görünüyordu sanrm hatırlamıyorumşeker sordular bana da, seker testı yaptırmadım ama açlık tokluk bakıldı bişey cıkmadı..
Ay 10 dk mıNe kadar uzun emiyormuş benimki 10 dakkada işini bitiriyorkeyif yspmak isterse uzun kalıyor ya da sinirleniyo bazen hırs yapıyo o zaman kopartcak gibi emiyor burnundan soluyup senin böyle emzirmeye sütün baya artar
Benim 2-3 hafta ileriydi, suyum da çok fazlaydı. Yükleme temiz çıkmıştı, ileri haftalarda doktorum açlık tokluk da baktırttı, hep temiz çıktı. Ama yine de diyete girmemi istemişti (tatlı vb) Benim ilk oğlumda da aynı şekildeydi. Genetik herhalde.Kızlar ben Ocak annesiyim inşallah sizler doğum yapmış anneler olarak birşey sormak istiyorum şeker testi normal çıkıp bebeği hafta olarak önde doğan oldu mü şuan 32 yiz biz ama bebek 33
Ah kıyamam ya iyi ki yatmışsınız hiç belli olmuyor gerçektenİyi ki yatmışız durumu bir anda kötüleşti. Bizimkine de hava veriliyor ilaçlı serum veriliyor şu an. Ara ara da burnu açılıyor ama bizimkinde sümük çok.tıkıyor çocuğu. Sen iyice gözlemlemeye devam et inşallah çabucak atlatırız
Bizimki de iyi gibi hava baya iyi geldi dün gece 23 den beri burnunu açmıyorum iyi gibi şuanBizimkinin de iştahı açıldı bugün, İyiye gidiyor gibi ama ben kötüye gidiyorumsabah uyandığımda resmen tansiyonum yoktu, yere yapışacaktım.
Buradan sağ salim çıkarsak bir hafta da ben yatmak istiyorum
Mochi var mı canım göğüs pedine akar deyince aklıma geldi alırsan boşa gitmez en azından.Ben mama verdıgım halde 600 gram aldı doktor hıc bısey demedı . Kılo alımı ıyı ama mamaya devam dedı . Sen anne sütüyle aldırdıysan ne guzel bak. Benım sütüm cok şükür bol bır tarafı emerken öbür taraftan akar gogus pedini sıksan 30 cc cıkar ama gel dör ki ne kızıma ne ogluma yaramadı. Cok olmasıda bısey degıl kalıtelı olması lazım . Cevız ye demıstı doktor yaglı olması ıcın ama bılmem etkısı oluyor mu
İyi yapmışsın canım doktor az dediğine göre biraz mama takviyesi iyi olur.Ben de veriyorum hatta doktor yeterli sayılır artış diyor ama veriyorum çünkü içim rahat etmiyor .Benimki de hastaneden çıktığında 2500 gr dı.Mama nedeniyle obez olacağını düşünmüyorum tam tersi gelişimini destekliyor düşük doğum ağırlığıyla doğan bebeklerin.Toplam 600 gr aldi 2350 ile taburcu olduk suan 3950 kilosu doktor 700 gr ustu almis olmaliydi falann dedi bende gun icinde 1 kez bile olsa mamami versem diye dusundum dun gece dayanamayim 60 cc verdim
Bebişimi sakinleştirdim uyuttum evimi güzelce topladım adaçayı yaktım rezene mi demledim sakince içiyorum bu bile bana dinlenmek gibi oluyor artık 2 çocuk anası güncellemesi buda sanırımmodumu hemen yükselttim şükür yarın beni yataktan kim kaldırır orası meçhul tabi
Haziran annesiyim canım. Bebeğim kolik ve gazlı demişsin. Sadece sabır. Benim bebegim de kolik ve gazliydi. Ama geçiyor azıcık sabiranne evine geri geldim. Artık yalnız kalmayı düşünmüyorum en azından bebek bi üç aylık olana kadar. Bugün bebeğimi doktora götürdük ve kolik olduğunu öğrendik artı bir de gaz problemi. Süt ve süt ürünleri, meyve, çiğ sebze gibi şeyler kesinlikle yemeyeceğim. Mama olarakta özel bir mamaya geçtik. Doktor verdi tadı biraz kötü deneyeceğiz eğer bebek içerse rapor çıkacak bebeğe kolik ve gazlı olduğuna dair mamayı ücretsiz alabileceğiz. Baş çevresi ve boyu maalesef baya geriden geliyor kilosu fazla sadece onlara göre. Bebeğim 38 günlük ama düzeltilmiş yaşıyla anca 20 günlük sayılıyorçok üzgünüm açıkçası. Benim psikolojik sıkıntılarım bebeğin kolik olması…
Ah kıyamam ya iyi ki yatmışsınız hiç belli olmuyor gerçektenbugün 3. Gün mü sizin 5 ve 6 çok kötü sonra düzeliyor dedi. Dün gece hiç öksürmedi 4 e doğru uyudu ama. Doymak bilmedi sürekli memedeydi. Kaç gündür doğru düzgün emmedi herhalde o yüzden sütte azaldı. Şimdi de burnu açık sabahtan beri hiç açmadım iyileşiyor gibi
Aynen ev düzene girince bende dinleniyorum resmen
Dün gece Eymeni hastaneye götürdü babası ve teyzesi.. İdrarda bişey çıkmamış allahtan.. Ama akcıger filmi cekmısler bronşları dolu demiş, 2 tane antıbıyotık vermişler.. İnşallah düzelir yaEymenin ateşi çıktığını hiç görmedim bu zmna kadar, cidden şoklardaym şu balgamları Bi atsa, şimdide inadına tükürmüyo sanki.. İşim zor
Ne kadar sürede geçti sizinkiHaziran annesiyim canım. Bebeğim kolik ve gazlı demişsin. Sadece sabır. Benim bebegim de kolik ve gazliydi. Ama geçiyor azıcık sabir
Aslında pazartesi bir kaç öksürükle başlamıştı hemen doktora götürmüştüm birşey yok demişti. Ama o günden bugüne gittikçe kötüleşti. Dün gece kalp atışı 210 ları buldu ve taşikardi oldu. Adrenalin verildi. Gerçekten Allah korusun ama ölüyor sandım. Kusması çok iyiymiş benimki kusmuyor geçen evdeyken kusmuştu ama dün hiç kusma olmamıştı. Balgam boğazı ve burnu tıkamış saat başı sf yapıldı ama açılmadı. Sonra ince bir hortumla burundan boğaza kadar inildi havayla çekildi onda bile rahatlama yoktu. Ama az önce kustu ve az da olsa rahatladı.Ciğerde bir sıkıntı yok öksürük boğazdaki akıntıdan kaynaklıymış. Bence dün bizim 5. Günümüzdü inşallah geçecek.Ah kıyamam ya iyi ki yatmışsınız hiç belli olmuyor gerçektenbugün 3. Gün mü sizin 5 ve 6 çok kötü sonra düzeliyor dedi. Dün gece hiç öksürmedi 4 e doğru uyudu ama. Doymak bilmedi sürekli memedeydi. Kaç gündür doğru düzgün emmedi herhalde o yüzden sütte azaldı. Şimdi de burnu açık sabahtan beri hiç açmadım iyileşiyor gibi
Canım çok geçmiş olsun ya hemencecik iyileşsin inşallahAslında pazartesi bir kaç öksürükle başlamıştı hemen doktora götürmüştüm birşey yok demişti. Ama o günden bugüne gittikçe kötüleşti. Dün gece kalp atışı 210 ları buldu ve taşikardi oldu. Adrenalin verildi. Gerçekten Allah korusun ama ölüyor sandım. Kusması çok iyiymiş benimki kusmuyor geçen evdeyken kusmuştu ama dün hiç kusma olmamıştı. Balgam boğazı ve burnu tıkamış saat başı sf yapıldı ama açılmadı. Sonra ince bir hortumla burundan boğaza kadar inildi havayla çekildi onda bile rahatlama yoktu. Ama az önce kustu ve az da olsa rahatladı.Ciğerde bir sıkıntı yok öksürük boğazdaki akıntıdan kaynaklıymış. Bence dün bizim 5. Günümüzdü inşallah geçecek.
Bu arada yan odada prematüre doğmuş iki buçuk aylık bir bebek var. O bebeğe de evde antibiyotik verilmiş tam antibiyotiğin bittiği gün tekrar aynı hale dönmüş. O yüzden tedbiri elden bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?