Ben makinelerin hastane tipi değilse çok sağdığını düşünmüyorum nedense benim de sağdığımda az çıkıyor ama elimle baktığımda hala süt akıyor.O yüzden ordan çıkan süt cc si için moralimi bozmuyorum.Ay benim de bir günde sütüm azalmış. Az emdiğinden kalanı sağıyordum, önceki gün sağmamıştım bir tek, iki gündür iştahı açıldı diye seviniyorum ama benim de az geliyormuş, sağınca dehşete düştüm. Neyse moral bozmak yok. Uzun emmeleri iyi bir şey yine de, iştahları olmasa azıcık gelen sütü çekmekle hiç uğraşmazlardı bence
Cok hatırlamıyorum. 3 , 4 ay civari .Birden gaz sancıları kesildi. Sonra rahatlıyor biraz daha. Emin ol geçiyor hepsi.Ne kadar sürede geçti sizinki
Amin. Çok teşekkürler. Bebek olunca insan kıyamıyor gerçekten deCanım çok geçmiş olsun ya hemencecik iyileşsin inşallahyaşadığınız en büyük sıkıntı bu olsun
İnşallah bir an önce geliriz o günlereCok hatırlamıyorum. 3 , 4 ay civari .Birden gaz sancıları kesildi. Sonra rahatlıyor biraz daha. Emin ol geçiyor hepsi.
Yavrum benim ya neler yaşamışsınız çok çok geçmiş olsunAslında pazartesi bir kaç öksürükle başlamıştı hemen doktora götürmüştüm birşey yok demişti. Ama o günden bugüne gittikçe kötüleşti. Dün gece kalp atışı 210 ları buldu ve taşikardi oldu. Adrenalin verildi. Gerçekten Allah korusun ama ölüyor sandım. Kusması çok iyiymiş benimki kusmuyor geçen evdeyken kusmuştu ama dün hiç kusma olmamıştı. Balgam boğazı ve burnu tıkamış saat başı sf yapıldı ama açılmadı. Sonra ince bir hortumla burundan boğaza kadar inildi havayla çekildi onda bile rahatlama yoktu. Ama az önce kustu ve az da olsa rahatladı.Ciğerde bir sıkıntı yok öksürük boğazdaki akıntıdan kaynaklıymış. Bence dün bizim 5. Günümüzdü inşallah geçecek.
Bu arada yan odada prematüre doğmuş iki buçuk aylık bir bebek var. O bebeğe de evde antibiyotik verilmiş tam antibiyotiğin bittiği gün tekrar aynı hale dönmüş. O yüzden tedbiri elden bırakmayalım
Ben makinelerin hastane tipi değilse çok sağdığını düşünmüyorum nedense benim de sağdığımda az çıkıyor ama elimle baktığımda hala süt akıyor.O yüzden ordan çıkan süt cc si için moralimi bozmuyorum.
Evet dün gece doymadı o yüzden uyuyamadı bence sürekli emmek istedi kusacak diye de korkuma az az emziriyorum. İyileşsin de uyumasın gerçekten çok korkuttu şu süreç beniAy benim de bir günde sütüm azalmış. Az emdiğinden kalanı sağıyordum, önceki gün sağmamıştım bir tek, iki gündür iştahı açıldı diye seviniyorum ama benim de az geliyormuş, sağınca dehşete düştüm. Neyse moral bozmak yok. Uzun emmeleri iyi bir şey yine de, iştahları olmasa azıcık gelen sütü çekmekle hiç uğraşmazlardı bence
Çok amin inşallah aklımıza gelen kötü senaryolar başımıza gelmez bende çok korkuyorum 1 haftadır burun tıkanıklıgı ve hırtı ile savaşıyoruz düzelmiyorBen pandemi öncesi dogum yaptım ama tam havalar duzelcek ogluma parka bahceye cıkarz dıye hayaller kurarken eve 3 ay hapsettik kendımızıay valla psıkolojım kaldırır mı bu pandemıyı bılmıorm
Evet içinde yeni salgın hortlamış, bizim bebişlerin hastalıklarına benzıo gibi.. Allah sonumuzu hayır etsin
☺ 40 bebekte olmadıgı için senin psikolojin biraz rahatlayacak lohusalık bitecek bebek yine devam 2/ 3 aylık olunca bebek rahatlıyacak doğduğunu ve yeni dünyaya adapte oluncaCanım anneler 40 ı çıkanlara bir sorum var bebeğiniz 40 çıktıktan sonra daha rahatladı mı yoksa sadece bizim psikolojimizi düzeltmek için mi 40 çıkınca anne de bebek de rahatlar diyorlar
Çok geçmiş olsun ne zor şey bu miniklerin hasta olması onlara gelen en ufak sıkıntı kalbimizde kocaman bir dert oluyor anne karnında ayrı doğunca ayrı Rabbim hiçbir anne babaya evladının acısını yaşatmasın imtihanıda evladı ile olmasın kardeşim evladın cümlesi ile beraber biran önce sağlıgına kavuşsun inşallahAslında pazartesi bir kaç öksürükle başlamıştı hemen doktora götürmüştüm birşey yok demişti. Ama o günden bugüne gittikçe kötüleşti. Dün gece kalp atışı 210 ları buldu ve taşikardi oldu. Adrenalin verildi. Gerçekten Allah korusun ama ölüyor sandım. Kusması çok iyiymiş benimki kusmuyor geçen evdeyken kusmuştu ama dün hiç kusma olmamıştı. Balgam boğazı ve burnu tıkamış saat başı sf yapıldı ama açılmadı. Sonra ince bir hortumla burundan boğaza kadar inildi havayla çekildi onda bile rahatlama yoktu. Ama az önce kustu ve az da olsa rahatladı.Ciğerde bir sıkıntı yok öksürük boğazdaki akıntıdan kaynaklıymış. Bence dün bizim 5. Günümüzdü inşallah geçecek.
Bu arada yan odada prematüre doğmuş iki buçuk aylık bir bebek var. O bebeğe de evde antibiyotik verilmiş tam antibiyotiğin bittiği gün tekrar aynı hale dönmüş. O yüzden tedbiri elden bırakmayalım
Evet dün gece doymadı o yüzden uyuyamadı bence sürekli emmek istedi kusacak diye de korkuma az az emziriyorum. İyileşsin de uyumasın gerçekten çok korkuttu şu süreç beniben hiç sanmamıştım canım iki tane dolapta var ama bir süre sonra bunlar buzluk kokusunu alıyor ya içmiyorlar. Gerçi sütü çoğaltmak için emmeyince sağmak çok mantıklı onu akıl edemedim Kesinlikle eskiden emmeye bile güçleri yoktu hırıl hırıl burun tıkalı ememiyordu ki emse bile hök diyip kusuyordu. Neyse ki kusmuş da öyle atlattık inşallah kusmasaydı hepten yanmıştım
Üstüne birde uyumuşum ki hiç sorma yeni kalktım dedim beni kimse kaldıramaz diye saate bakınca şok oldum 4 olmuşAynen ev düzene girince bende dinleniyorum resmen
Dün gece Eymeni hastaneye götürdü babası ve teyzesi.. İdrarda bişey çıkmamış allahtan.. Ama akcıger filmi cekmısler bronşları dolu demiş, 2 tane antıbıyotık vermişler.. İnşallah düzelir yaEymenin ateşi çıktığını hiç görmedim bu zmna kadar, cidden şoklardaym şu balgamları Bi atsa, şimdide inadına tükürmüyo sanki.. İşim zor
Amin inşallah. İki üç saate bir burun temizliği yapılıp hava veriliyor. Sanırım o verilen hava bildiğimiz serum değil ilaçlı bir su. Yeni yeni emmesi falan düzelmeye başladı. Eğer sizin bebekte hırıltı varsa mutlaka devamlı burnunu aç.Çok geçmiş olsun ne zor şey bu miniklerin hasta olması onlara gelen en ufak sıkıntı kalbimizde kocaman bir dert oluyor anne karnında ayrı doğunca ayrı Rabbim hiçbir anne babaya evladının acısını yaşatmasın imtihanıda evladı ile olmasın kardeşim evladın cümlesi ile beraber biran önce sağlıgına kavuşsun inşallah
Ay deme yaa. Korku filmi gibi yeminle.Üstüne birde uyumuşum ki hiç sorma yeni kalktım dedim beni kimse kaldıramaz diye saate bakınca şok oldum 4 olmuşbiz anneler için bence çok güzel mutluluk sebebi yaa sizede çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik ile hemen toparlar bebişe çok dikkat et diyicem ama anlamıyorlar ki benim oğlanda yine grip oldu yaklaşma diyorum inadına yaklaşıyor
Canım buzluk sütü için mutlaka deneme yap. Ben burda yazılanlardan dolayı acaba içer mi içmez mi emin olamadığım için geçen gün 1 ay önce buzluğa attığım sütü içirdim. Maşallah içti. Belki seninki de içerEvet dün gece doymadı o yüzden uyuyamadı bence sürekli emmek istedi kusacak diye de korkuma az az emziriyorum. İyileşsin de uyumasın gerçekten çok korkuttu şu süreç beniben hiç sanmamıştım canım iki tane dolapta var ama bir süre sonra bunlar buzluk kokusunu alıyor ya içmiyorlar. Gerçi sütü çoğaltmak için emmeyince sağmak çok mantıklı onu akıl edemedim Kesinlikle eskiden emmeye bile güçleri yoktu hırıl hırıl burun tıkalı ememiyordu ki emse bile hök diyip kusuyordu. Neyse ki kusmuş da öyle atlattık inşallah kusmasaydı hepten yanmıştım
Benimki de öyle diyordu çok üzülmüştü vs ama yok asla anlamıyor inadına inadına yaklaşıyor benimki çok inatçı sanırım dediğim dedik biz çekiştiriyoruz o gidiyorAy deme yaa. Korku filmi gibi yeminle.
Bizimki söz verdi bize ama, eve dönersek kardeşine yAklaşmayacakmış
Çok korktum yazdığını görünce bizzde evde antibiyotik ve hava tedavisi görüyoruz şuan ara ara olan hırıltıları dışında bi sorunumuz yok kusmamız yok öksürük günde 3 kez belki huzursuzluklarıda yok doktor üst solunum yolu demişti ciğerlere inmeden tedavi başlamak istedi ikisinde de aynı ama oğlum emerken inliyo gibi o hep böyle garip sesler çıkarıyordu ona yoruyorum ama nasıl düşünmem gerektiğinide kestiremiyorum korkuyorum anlayamam geç kalırım diye beslenmeleride güzel ama oğlum biraz yavaşlıyor ama genel olarak durumları iyi bilemedim benAmin inşallah. İki üç saate bir burun temizliği yapılıp hava veriliyor. Sanırım o verilen hava bildiğimiz serum değil ilaçlı bir su. Yeni yeni emmesi falan düzelmeye başladı. Eğer sizin bebekte hırıltı varsa mutlaka devamlı burnunu aç.
Benimde bugün sertleşti ama dün gece 3 kase komposto yedimBenimki çok az emince memeler sertleşiyordu o yüzden mecburen sağıyordum. Sonra bir gün baktım çok sertleşmemiş, sağmasam olur dedim. Şimdi hiç sertleşmiyor
bizimkinin de kusması bitti gibi, iki gündür cok cok emiyor, kusacakları varsa üç dk emince de kusuyorlar, acaba o zaman üç dakikada çektikleri şimdi 15 dk çektikleinden fazla mıydı diye düşünüyorum ama dün akşam serumunu çıkarttırdım emiyor diye, o zamandan beri çiş sayısı fena değil. Az çok besleniyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?