- 11 Ekim 2020
- 558
- 583
- 53
- 32
Aaa banada saglik ocaginda asidan once calpol ates dusurucu verme asinin etkinligini azaltirsin asidan sonra atesi cikarsa ver dediBi yerde okumuştum ama nerede hatırlamıyorum ben öyle yapacağım o gün aşıya götürmeden önce bir çay kaşığı calpol ver istersen bana ebe verebilirsiniz demişti. Aşıdan önce verince daha iyi oluyormuş.
Canım benim bebiste oldu sıcak tuttum başını gövdesini çok şükür geçti bolbol emzirdim biz başındaydık korktugum kadar olmadı.Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?
Ayy kv bana geldiler bugün hangisi kız hangisi erkek muhabbeti yaptılar resmen doğduğunda aynı ben diyip kendine benzettiği kızımı oğlan dediBunlar daha bir iki aylık bebek daha kaç şekile girecekler şimdiden hiç bunları düşünüp üzmeyin kendiniziher gün değişiyorlar her gün şimdiden kime benzediği nasıl olduğunun bir önemi yok. Uygun kıyafet giydirmesek cinsiyeti bile belli olmaz bebek çünkü bunlar
Vallahi onu bilmiyorum. Her yer ayrı bir şey söylüyor zaten anlamış değilim.Aaa banada saglik ocaginda asidan once calpol ates dusurucu verme asinin etkinligini azaltirsin asidan sonra atesi cikarsa ver dedi
Kızlar hava nemlendiricisi burun tıkanıklığı içim gerçekten faydalı mı? Çocuğu akşam yatıyorum bir şey yok ama sabaha karşı ise içindeki pislik kuruyup çocuğu tıkıyor gibi. Nem oranı peteğe su da koysam 46-52 arası anca oluyor
50ye çok nadir çıkıyor bu ay anlamadım, petek üstüne su koyduğum halde. Evi havalandırdıkça daha da düşüyor nem oranı. Mutfak pencerem hep açık hala. Sadece bebek yanımda olduğu zaman kapatıyorum. Yatak odamın da penceresi ikindiye kadar açık kalıyor, çocuk gece temiz havada uyusun diye anlamadım50 iyi değil mi aslında? Biz elliye kullanmıyoruz bir şey. Hasta olmazsa burnu tıkanmıyor. Ama ben psikopat gibi habire evi havalandırıyorum gece gündüz, onun da payı olabilir. Gerçi sen de eylülde açık pencerede yatan bir bireydin yanlış hatırlamıyorsam
Ben de bir şeyi merak ediyorum, hava temizleyicisi kullanan var mı hiç? Toz ve kedi köpek tüyü için çok olumlu yorumlar var ama bir de virüsleri temizlediğini iddia edenler varmış (umit fakirin ekmeği). Herhangi bir çeşidini kullanan var mı?
Bir de ben kendimde de fark ediyorum, sürekli burnum kuruyor. Temizleme ihtiyacı duyuyorum. Nemli yapı olmadığı için ufak burun içi yaram oluştu. Her kış oluyor ne yazıkki bende50 iyi değil mi aslında? Biz elliye kullanmıyoruz bir şey. Hasta olmazsa burnu tıkanmıyor. Ama ben psikopat gibi habire evi havalandırıyorum gece gündüz, onun da payı olabilir. Gerçi sen de eylülde açık pencerede yatan bir bireydin yanlış hatırlamıyorsam
Ben de bir şeyi merak ediyorum, hava temizleyicisi kullanan var mı hiç? Toz ve kedi köpek tüyü için çok olumlu yorumlar var ama bir de virüsleri temizlediğini iddia edenler varmış (umit fakirin ekmeği). Herhangi bir çeşidini kullanan var mı?
50ye çok nadir çıkıyor bu ay anlamadım, petek üstüne su koyduğum halde. Evi havalandırdıkça daha da düşüyor nem oranı. Mutfak pencerem hep açık hala. Sadece bebek yanımda olduğu zaman kapatıyorum. Yatak odamın da penceresi ikindiye kadar açık kalıyor, çocuk gece temiz havada uyusun diye anlamadım
Şu an elimde olsa asla kombiyi açmam, kısa kolluyla yattığım halde asla üstümü örtemiyorum. Benim için 23-25 bandı fazla sıcak
Canım sen hangi ülkenin efradısın50ye çok nadir çıkıyor bu ay anlamadım, petek üstüne su koyduğum halde. Evi havalandırdıkça daha da düşüyor nem oranı. Mutfak pencerem hep açık hala. Sadece bebek yanımda olduğu zaman kapatıyorum. Yatak odamın da penceresi ikindiye kadar açık kalıyor, çocuk gece temiz havada uyusun diye anlamadım
Şu an elimde olsa asla kombiyi açmam, kısa kolluyla yattığım halde asla üstümü örtemiyorum. Benim için 23-25 bandı fazla sıcak
Yatak odanin yada bebekle bulunduğun odanın sıcaklık ayarını dusurebilme imkanın varsa öyle yap .Bebeğin üstünunkorunakli örtBir de ben kendimde de fark ediyorum, sürekli burnum kuruyor. Temizleme ihtiyacı duyuyorum. Nemli yapı olmadığı için ufak burun içi yaram oluştu. Her kış oluyor ne yazıkki bende
Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim50 iyi değil mi aslında? Biz elliye kullanmıyoruz bir şey. Hasta olmazsa burnu tıkanmıyor. Ama ben psikopat gibi habire evi havalandırıyorum gece gündüz, onun da payı olabilir. Gerçi sen de eylülde açık pencerede yatan bir bireydin yanlış hatırlamıyorsam
Evin ayarı yüksek demek çünkü fazla ısıda evin nem ve freshlik sirkülasyonu hemen alabora oluyor daha yeni havalandirilmasina rağmen50ye çok nadir çıkıyor bu ay anlamadım, petek üstüne su koyduğum halde. Evi havalandırdıkça daha da düşüyor nem oranı. Mutfak pencerem hep açık hala. Sadece bebek yanımda olduğu zaman kapatıyorum. Yatak odamın da penceresi ikindiye kadar açık kalıyor, çocuk gece temiz havada uyusun diye anlamadım
Canım kesin olarak hüküm vermiş gibi olmasın ama Günün aydıgini farkettikleri zaman da uykuları açılıyor kimi bebek çok duyarlıKızlar bebeğim üç dört gündür sabahları 6 7 gibi uyanıyor gece erken yatmamasına rağmen bu düzelir mi yoksa böyle kalır mı ya 9 gibi uyansa yine neyse ben zaten tüm gece uyuyamıyorum bir d erkenden güne başlamak berbat oluyor.
Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim
Dyson, fakir, xiaomi, philips önde. Hem fiyat, hem boyutlar değişken. Birde çok mu gerekli? Karar veremedim
Haha gerçekten şimdi daha cinsiyetleri belli olmuyor amaAyy kv bana geldiler bugün hangisi kız hangisi erkek muhabbeti yaptılar resmen doğduğunda aynı ben diyip kendine benzettiği kızımı oğlan dedişaka gibiler ya gerçekten
Ben virüs için değilde toz ve kedi tüyü için araştırdım. Ama yorumlar hep sigara kokusu üzerine. O yüzden kararsız kalmıştım. Fakir vigor, Dyson falanda o fiyatlarda.. BilemedimYani, işe yarıyorsa gerekli tabii (bizde iki çocuk olduğu için bebeğin de kaldığı bizim odanın havasını temizlese yeter, sizde de köpek vardı galiba) ama göğüs hastalıkları uzmanı bir tanıdığımız özellikle virüs iddiası olanlar için biraz para tuzağı dediyüz bin civarı medikallerden 3 bin civarı masa üstü versiyonlarına kadar çeşitleri var. Philips im iddialı bir modeli 15 bin tl mesela. Ama o da az para değil, o yüzden kullanan ve etkisini hisseden var mı diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?