2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa banada saglik ocaginda asidan once calpol ates dusurucu verme asinin etkinligini azaltirsin asidan sonra atesi cikarsa ver dedi

Evet bizim bebişde benden hastalık kaptı üşütmüş. Calpol kullanıyoruz biz siz ne ilacına başladınız acaba ?
Canım benim bebiste oldu sıcak tuttum başını gövdesini çok şükür geçti bolbol emzirdim biz başındaydık korktugum kadar olmadı.
İlaca gerek kalmadan geçer umarım sizinde
Yalnız ateş yoktu bizde

Ayy kv bana geldiler bugün hangisi kız hangisi erkek muhabbeti yaptılar resmen doğduğunda aynı ben diyip kendine benzettiği kızımı oğlan dedi şaka gibiler ya gerçekten

Kızlar hava nemlendiricisi burun tıkanıklığı içim gerçekten faydalı mı? Çocuğu akşam yatıyorum bir şey yok ama sabaha karşı ise içindeki pislik kuruyup çocuğu tıkıyor gibi. Nem oranı peteğe su da koysam 46-52 arası anca oluyor

Kızlar bebeğim üç dört gündür sabahları 6 7 gibi uyanıyor gece erken yatmamasına rağmen bu düzelir mi yoksa böyle kalır mı ya 9 gibi uyansa yine neyse ben zaten tüm gece uyuyamıyorum bir d erkenden güne başlamak berbat oluyor.

50 iyi değil mi aslında? Biz elliye kullanmıyoruz bir şey. Hasta olmazsa burnu tıkanmıyor. Ama ben psikopat gibi habire evi havalandırıyorum gece gündüz, onun da payı olabilir. Gerçi sen de eylülde açık pencerede yatan bir bireydin yanlış hatırlamıyorsam

Ben de bir şeyi merak ediyorum, hava temizleyicisi kullanan var mı hiç? Toz ve kedi köpek tüyü için çok olumlu yorumlar var ama bir de virüsleri temizlediğini iddia edenler varmış (umit fakirin ekmeği). Herhangi bir çeşidini kullanan var mı?

50ye çok nadir çıkıyor bu ay anlamadım, petek üstüne su koyduğum halde. Evi havalandırdıkça daha da düşüyor nem oranı. Mutfak pencerem hep açık hala. Sadece bebek yanımda olduğu zaman kapatıyorum. Yatak odamın da penceresi ikindiye kadar açık kalıyor, çocuk gece temiz havada uyusun diye anlamadım

Şu an elimde olsa asla kombiyi açmam, kısa kolluyla yattığım halde asla üstümü örtemiyorum. Benim için 23-25 bandı fazla sıcak

Bir de ben kendimde de fark ediyorum, sürekli burnum kuruyor. Temizleme ihtiyacı duyuyorum. Nemli yapı olmadığı için ufak burun içi yaram oluştu. Her kış oluyor ne yazıkki bende

Ben de sıcağa gelemiyorum hiç. Ama bizde arada pencere açınca, sıcaklığı da 21 yapınca (atlet, tulum ve penye örtüyle bazen terliyor bile anasına çekmiş oğlum)50- 55 falan oluyor. Senin de burnun kuruduğuna göre gerekiyordur belki dediğin gibi.

Ha bir de ıslak havlu (deterjan kokusu salmayacak bir havlu) konuluyor peteklerin üstüne galiba, onu denedin mi?

Canım sen hangi ülkenin efradısın
Mutfak açık yatak odası açık
Geçen bebeğin ayakları da hep açık diyen sen degilmiydin yada başkası şimdi yanlış olmasın
Ben kayınvaliden olsam demek beni yerden yere vururdun
Asla göz yummazdim senenin bu ayında

Bir de ben kendimde de fark ediyorum, sürekli burnum kuruyor. Temizleme ihtiyacı duyuyorum. Nemli yapı olmadığı için ufak burun içi yaram oluştu. Her kış oluyor ne yazıkki bende
Yatak odanin yada bebekle bulunduğun odanın sıcaklık ayarını dusurebilme imkanın varsa öyle yap .Bebeğin üstünunkorunakli ört
Oh ..
Bizim evde diğer odalara göre yatak odası daha ferah sıcaklık fazla olursa bunaltı terleme kurutma yapıyor yoksa

Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim

Dyson, fakir, xiaomi, philips önde. Hem fiyat, hem boyutlar değişken. Birde çok mu gerekli? Karar veremedim

Evin ayarı yüksek demek çünkü fazla ısıda evin nem ve freshlik sirkülasyonu hemen alabora oluyor daha yeni havalandirilmasina rağmen

Canım kesin olarak hüküm vermiş gibi olmasın ama Günün aydıgini farkettikleri zaman da uykuları açılıyor kimi bebek çok duyarlı

Benim fon perdesi bu noktadan bana çok yardımcı yazın güneşin ısrarcı ışıklarına vs rağmen baya loş bir ortam oluyor

Ama egerki uykuyu sevmiyorsa güneşle birlikte uyananlar az değil
Benimkiler bebeklikten uykuya düşkünler Analarina çekmişler ..hamilelikte düzenli uyuduğum belli oluyor

Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim

Dyson, fakir, xiaomi, philips önde. Hem fiyat, hem boyutlar değişken. Birde çok mu gerekli? Karar veremedim

Yani, işe yarıyorsa gerekli tabii (bizde iki çocuk olduğu için bebeğin de kaldığı bizim odanın havasını temizlese yeter, sizde de köpek vardı galiba) ama göğüs hastalıkları uzmanı bir tanıdığımız özellikle virüs iddiası olanlar için biraz para tuzağı dedi yüz bin civarı medikallerden 3 bin civarı masa üstü versiyonlarına kadar çeşitleri var. Philips im iddialı bir modeli 15 bin tl mesela. Ama o da az para değil, o yüzden kullanan ve etkisini hisseden var mı diye merak ettim.

Ayy kv bana geldiler bugün hangisi kız hangisi erkek muhabbeti yaptılar resmen doğduğunda aynı ben diyip kendine benzettiği kızımı oğlan dedi şaka gibiler ya gerçekten
Haha gerçekten şimdi daha cinsiyetleri belli olmuyor ama pembe giydiriyoruz diye kız olduğu anlaşılıyor benim kızım 8 aylıktı yazın bisikletle gezdiriyordum yakışıklıya yol verelim demişti yaşlı bir amca

Ben virüs için değilde toz ve kedi tüyü için araştırdım. Ama yorumlar hep sigara kokusu üzerine. O yüzden kararsız kalmıştım. Fakir vigor, Dyson falanda o fiyatlarda.. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…