2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Haha ultrasonu tekmelemişliği vardı nasıl unuttun sen hareket ediyor tekme atıyor dediğinde ben daha gaz mı bebek mi anlayamıyordum ki aramızda 6-7hafta vardı diye hatırlıyorum
Hahaha evet karnımda öyleydi dışarıda da farksız sürekli yüz üstü yatıp poposunun üzerine kalkıp yatmak istiyor

Aşıdan önceki gün bizimki de öyleydi. Tüm gün nerdeyse uyudu, gece de uyudu. Sabah da uykulu haldeydi ama aşıdan 4-5 saat sonra kucağımdan inmek istemedi ç. Gece de 1.30u buldu uyuması. Dönemsel oluyor bence. Endişelenme

Ben de başta öyle olunca korkuyordum ama doktor normal dedi. Geceyi gündüzü karıştırabiliyorlar bazen. Besleniyorsa sıkıntı yoktur. Beslenmezse kan şekeri düşmüş olabilir

O bir naturel markası canım

Benim 21 inde bitiyor. Dilekçe yazıp vereceğim diye biliyorum ben de.ben doğum evrakımı vermiştim okula. Bizim müdürümüz herşeyi anında ister
Ben görsellerini attım Wptan sezaryen sonrası gidemezdim zaten e sonra da salgınlar olunca gitmedim oysaki hastane yolum okul tarafında

Kızlar beslenme aralarındaki süre ne kadar sizde
Maalesef ben bir süre belirleyemiyorum. Bazen uyuyor 2-3 saat beslenmiyor. Ama uyanıksa acikmayip sıkıldığında yarım saatte bir memeye aldığım da oluyor. Benim bebek üst sınırı geçti kilo olarak. Beslenme aralarını uzun tutmaya çalış dedi doktor ama maalesef aciktiginda ya da agladiginda başka türlü susmuyor

Kaçtık biz

Eklentiler

• 1000010738.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 60
Canım sutun tazyikli geliyorsa baş kahve kısmına bastır süt kanalını tikamış olirsun emdikce gerginlik azaldigi için memeni serbest birakabilirsin.

Biraz zaman sonra bebek buyuyunce sen profesyonel bir anne olarak kimseye ihtiyaç duymadan yaşamına kaldığın yerden devam edeceksin merak etme..Geçici bir dönem bu

Sen grubun en kilolu bebek annesi'sin sanırım

Merhaba hanımlar Nasılsınız? 2022 Kasım Annesiyim. Geçen yıl bu zamanlar hiç bitmeyecek hep böyle devam edecek gibi geliyordu. 40 ımız çıktıktan sonra toparlandık biraz ama o sorumluluk, uykusuzluk bebeğe alışma süreci falan çok korkuyordum. Eşimle eski hayatımı özlüyordum. 40 öncesi ağlama krizleri i sormayın gitsin Annem ve kız kardeşim ilk 2 ay benimleydi onlar olmasa ne yapardım . Herkes geçer geçer dedi inanın geçecek gibi gelmiyor du. Amaaa şimdi güzeller güzeli kızımla bütünleşti hayatımız iyi ki var o olmasa ben ne yapardım. 14 aylık olacağız. Tavşan dişleri ile kıkır kıkır gülmesi, elimden tutup istediği yere götürmesi. Allahım ne büyük lutüf. Çok şükür Rabbime. Sizinde 1 yıl sonra böyle düşüneceğinize eminim. Geçiyor merak etmeyin ve o günler çok özleniyor.Bol bol kucaklayıp koklayın. 2021 Kasım annesi bi ablamız yazmıştı bizede ben çok rahatlamıştım. Umarım sizede iyi gelir. Sevgi ile kalın. Bebişlere kendinize iyi bakın.

Gözüm doldu kizzzTv de arka fonda güzel bir müzik vardı birde ikisi güzel gitti

Emiyorsa hiç sorun yoktur merak etme annesi

Sadece hava olsa iyi de damardan verilen antibiyotiği ne yapacağız Ay, umarım bir daha yolumuz düşmez yataklı servislere ama ben doktorun önerisini dinleme taraftarıyım. Tabii aklımıza yatmazsa ikinci bir görüş almak her zaman mümkün.

Normal sıkmada ben pek verim alamıyorum açıkçası (ben de dayanamayıp aspiratörle hüpletiyorum, bi gün çocuğun beynini çekicem diye korkuyorum yeminle) ama normal sıksak da o serum fizyolojik arada balgam kusmasını (veya biz fark etmeden yutmasını) sağlıyor sanırım, o da iyi oluyor anladığım kadarıyla.

İyi haberler alırsın umarım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…