- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
LadybirdDA performansından memnun kaldıysa onun önerdiğini kullanabilirsin (bende açılmadı nedense, göremedim hangi marka olduğunu) ama ben temiz içerikli ürünleri bulaşık temizlemediğine ikna oldum
Ay ben de aynen. Dün artık oğlanı ben alıcam okuldan diye çıktım bebişle babişi başbaşa bırakıp
Hahaha benimki de aynıBenim üç aylık kız senin bebenin birinci ay kilosunda anca
Hahaha evet karnımda öyleydi dışarıda da farksız sürekli yüz üstü yatıp poposunun üzerine kalkıp yatmak istiyorHaha ultrasonu tekmelemişliği vardı nasıl unuttunsen hareket ediyor tekme atıyor dediğinde ben daha gaz mı bebek mi anlayamıyordum ki aramızda 6-7hafta vardı diye hatırlıyorum
Benimki aşağı yukarı 2 saatte bir. Bazen 3 saate çıktığı da oluyorKızlar beslenme aralarındaki süre ne kadar sizde
Aşıdan önceki gün bizimki de öyleydi. Tüm gün nerdeyse uyudu, gece de uyudu. Sabah da uykulu haldeydi ama aşıdan 4-5 saat sonra kucağımdan inmek istemedi ç. Gece de 1.30u buldu uyuması. Dönemsel oluyor bence. EndişelenmeKızlar beni topa tutmayın lütfen ama bişey dicem 2,3 gündür gece uyumayıp hayatı bana zindan eden oğlum dün gece uyudu bende alıştım herhalde uyuyamadım gece ee bugün hiç kalkmadı daha hala uyuyor normal değil sanki bu kadarı da ya içim içimi yiyor
Ben de başta öyle olunca korkuyordum ama doktor normal dedi. Geceyi gündüzü karıştırabiliyorlar bazen. Besleniyorsa sıkıntı yoktur. Beslenmezse kan şekeri düşmüş olabilirKızlar beni topa tutmayın lütfen ama bişey dicem 2,3 gündür gece uyumayıp hayatı bana zindan eden oğlum dün gece uyudu bende alıştım herhalde uyuyamadım gece ee bugün hiç kalkmadı daha hala uyuyor normal değil sanki bu kadarı da ya içim içimi yiyor
O bir naturel markası canımLadybirdDA performansından memnun kaldıysa onun önerdiğini kullanabilirsin (bende açılmadı nedense, göremedim hangi marka olduğunu) ama ben temiz içerikli ürünleri bulaşık temizlemediğine ikna oldum
Ay ben de aynen. Dün artık oğlanı ben alıcam okuldan diye çıktım bebişle babişi başbaşa bırakıp
Ben görsellerini attım WptanBenim 21 inde bitiyor. Dilekçe yazıp vereceğim diye biliyorum ben de.ben doğum evrakımı vermiştim okula. Bizim müdürümüz herşeyi anında ister
Maalesef ben bir süre belirleyemiyorum. Bazen uyuyor 2-3 saat beslenmiyor. Ama uyanıksa acikmayip sıkıldığında yarım saatte bir memeye aldığım da oluyor. Benim bebek üst sınırı geçti kilo olarak. Beslenme aralarını uzun tutmaya çalış dedi doktor ama maalesef aciktiginda ya da agladiginda başka türlü susmuyorKızlar beslenme aralarındaki süre ne kadar sizde
Kaçtık bizHer akşam eşim işten gelınce dıyorum kı dısarıya cıkacagım hava cooook soguk dıyor olsun dıyorum yemek fılan yenıyor köpekler dısarıları basıyorkorkumdan cıkamıyorum.
Eşim şimdi gelıyormus dedım gel sen ben cıkıcam umarım cıkarımAyyy ben ılk defa evde oturuyorum bu kadar
Canım sutun tazyikli geliyorsa baş kahve kısmına bastır süt kanalını tikamış olirsun emdikce gerginlik azaldigi için memeni serbest birakabilirsin.Ay kızlar cansinizyahu bebeğim doğduktan sonra ben hayata asla geri dönemedim bir çocuğu 3 kişi bazen de 4 kişi bakar mı ? ASLA durmuyor, uyumuyor, doymuyor ağlıyor ha bu aralar bir de mamayı değiştirdik şu organik keçi sütü olan mamaya geçtik bir de bu kadar stresin üzerine kaka yapamıyor ben doğumdan beri yaşayan ölüyüm sadece 2 kere dışarı cikabildim (doktor harici) o da 1 saat sonra geri dönmek zorunda kaldım. Ben mi beceremiyorum diyorum ama annelerimiz de var onlar da baş edemiyor yani 4 kişiyi başına dikiyor canım oğluşum. Mesela dün bildirimleri gördüm girdim okududum ama cevap atmaya bile vakit bulamadan bebeğimin çığlığına koştum emzirirken bile vakit bulamıyorum çünkü sütüm tazyikli geliyor emmek istemiyor emsin diye kırk takla atıyoruz of yani ben benden geçtim doğumdan beri sadece Allah'ım bir an önce büyüsün diye resmen gün sayıyoruz ben 63 kiloyla hamile kalmıştım 15 kiloya yakın almıştım şu an 60 kiloyum ne kadar bitkin olduğumu siz düşünün söyleyeceklerim bu kadar
Sen grubun en kilolu bebek annesi'sin sanırımMaalesef ben bir süre belirleyemiyorum. Bazen uyuyor 2-3 saat beslenmiyor. Ama uyanıksa acikmayip sıkıldığında yarım saatte bir memeye aldığım da oluyor. Benim bebek üst sınırı geçti kilo olarak. Beslenme aralarını uzun tutmaya çalış dedi doktor ama maalesef aciktiginda ya da agladiginda başka türlü susmuyor
Öptüm ben yaaaaKaçtık biz
Gözüm doldu kizzzMerhaba hanımlar Nasılsınız? 2022 Kasım Annesiyim. Geçen yıl bu zamanlar hiç bitmeyecek hep böyle devam edecek gibi geliyordu. 40 ımız çıktıktan sonra toparlandık biraz ama o sorumluluk, uykusuzluk bebeğe alışma süreci falan çok korkuyordum. Eşimle eski hayatımı özlüyordum. 40 öncesi ağlama krizleri i sormayın gitsin Annem ve kız kardeşim ilk 2 ay benimleydi onlar olmasa ne yapardım . Herkes geçer geçer dedi inanın geçecek gibi gelmiyor du. Amaaa şimdi güzeller güzeli kızımla bütünleşti hayatımız iyi ki var o olmasa ben ne yapardım. 14 aylık olacağız. Tavşan dişleri ile kıkır kıkır gülmesi, elimden tutup istediği yere götürmesi. Allahım ne büyük lutüf. Çok şükür Rabbime. Sizinde 1 yıl sonra böyle düşüneceğinize eminim. Geçiyor merak etmeyin ve o günler çok özleniyor.Bol bol kucaklayıp koklayın. 2021 Kasım annesi bi ablamız yazmıştı bizede ben çok rahatlamıştım. Umarım sizede iyi gelir. Sevgi ile kalın. Bebişlere kendinize iyi bakın.
Emiyorsa hiç sorun yoktur merak etme annesiKızlar beni topa tutmayın lütfen ama bişey dicem 2,3 gündür gece uyumayıp hayatı bana zindan eden oğlum dün gece uyudu bende alıştım herhalde uyuyamadım gece ee bugün hiç kalkmadı daha hala uyuyor normal değil sanki bu kadarı da ya içim içimi yiyor
Maşallah diyelimSen grubun en kilolu bebek annesi'sin sanırım
Omron baby duo
Evde hava makınası varsa ılacını saatli verirsin, ben oyle düşünüyorum valla.. Eger ılerlerse Bi yerden hava makinası uydurup evde yapcam.. Kötüleşirse hastane orda zaten, giderim diyorum.. Ay valla insan ne yapcanı da bılemıo
Bakalım yarınkı doktor ıyı buseye benzıo, İnş memnun kalırım.. Fırat beyi de zorlucam.. Kalca ultrasonu var pzt.. Off içim daraldı
Valla bılmıorm, sıktım tazyıklı, rahatlıo diye.. Bide normal sıkayım bakim noolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?