2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aşıda bizdede olmuştu evet ama aşı olmadı ki değişik birşey de olmadı biraz önce kanguruyla abisini okuldan almaya gittik üstünü giydirdim kanguruya koydum dışarı çıktık geldik soyundurdum hala uyumaya devam dışarıda kesin uyanır demiştim

Dilkenn aramıza hoşgeldin kolik annesi doktor damla ve fitil olarak ne yazdı size?
Ayy senin de mi başında bu bela tabii ben çok değil hiç giremedigim için takip edemiyorum siz nasıl ilerliyorsunuz neler yapıyorsunuz? Belki burda 50 defa konuşulmuştur ama ne olur bana da bir kaç taktik verin bize gliserin kansuk ve aguline verdi bir de 1 saati geçkin ağlayıp susmazsa diye bir fitil daha verdi ama şu an yanımda değil onu hatırlayamadım ekstra olarak zaten rutin maflorumuz var

Evet canım zaten öyle tutuyorum makas tekniğiyle emzirmeye çalışıyorum. Evet geçecek biliyorum şu an sadece yanına suyunu çayını alıp sakin sakin emzirebilen anneleri o kadar kıskanıyorum ki anlatamam

Esmer bir bebeğin annesi olarak esmerler tadlu değil mi diyorum şaka bir yana maşallah bebislere

Teşekkür ederim canım deneyeceğim

Esmer bir bebeğin annesi olarak esmerler tadlu değil mi diyorum şaka bir yana maşallah bebislere
Oyyy yalnıs anlasılma olmasın ben kendımde esmerım ahahah Bebeklerın hepsı tatlı hiç biri cırkın olurmu yaaa cennet kokulular onlar olmasa bız nasıl yasarız dıyo doktorum cok hosuma gıdıuor oyle deyınce cok haklı

Hem de ne bela. O kadar gazlı bir bebeğim var ki. Günde 50 kere gaz çıkarsa da asla rahatlamıyor. Biz önce nurse harveys kullandık iki şişe bitirdim asla rahatlamadı hatta kabız oldu bir türlü yapmadı. İki kere de gliserin kansuk kullandık ama popoda çatlak oluşmuş onu yasakladı doktor. Sonra relactaz kullanmaya başladık şu an relactaz iyi gelmeye başladı bize. İki gündür sancılarının süresi kısaldı. Normalde sabahtan öğlene kadar ve akşam beşten gece 11 12 ye kadar aralıksız sancıları ağlamaları vardı iki gündür daha iyi gibi. Ama ben birazda bu durumu düzenli kaka yapmaya bağladım. Çünkü iki gündür kakasını yapıyor.Eğer bu sancılar 3 aydan sonra geçmezse detaylı inceleriz dedi. Ayrıca 10 gündür de diyetteyim belki onunda faydası olmuş olabilir.

Eşim 2 gün evde iyi oldu fırsatım olur en azından denicem mutlaka canım teşekkür ederim

Sana kv senin sütün yaramıyor demişti dimi
T tupbebekyolculugu
Bebeğim kuvezdeyken her sağım yaptığımda gelip poşete bakıyordu buzdolabında. Senin sütün yok bebeği mamayla sisirecekler diyordu kaynımla konuşurken bile sütü yok demişti. İnsanı delirtme konusunda bir numaradır kendisi bebek ağladıkça sütün yok dediler. Ben de emzirdikce emzirdim

Şaka gibi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…