Ayy çok sağol canım deneyimlerini paylaştığın içinHem de ne bela. O kadar gazlı bir bebeğim var ki. Günde 50 kere gaz çıkarsa da asla rahatlamıyor. Biz önce nurse harveys kullandık iki şişe bitirdim asla rahatlamadı hatta kabız oldu bir türlü yapmadı. İki kere de gliserin kansuk kullandık ama popoda çatlak oluşmuş onu yasakladı doktor. Sonra relactaz kullanmaya başladık şu an relactaz iyi gelmeye başladı bize. İki gündür sancılarının süresi kısaldı. Normalde sabahtan öğlene kadar ve akşam beşten gece 11 12 ye kadar aralıksız sancıları ağlamaları vardı iki gündür daha iyi gibi. Ama ben birazda bu durumu düzenli kaka yapmaya bağladım. Çünkü iki gündür kakasını yapıyor.Eğer bu sancılar 3 aydan sonra geçmezse detaylı inceleriz dedi. Ayrıca 10 gündür de diyetteyim belki onunda faydası olmuş olabilir.
Ya o kadar iyi geldi ki şu yazdığınız çok teşekkürlerMerhaba hanımlar Nasılsınız? 2022 Kasım Annesiyim. Geçen yıl bu zamanlar hiç bitmeyecek hep böyle devam edecek gibi geliyordu. 40 ımız çıktıktan sonra toparlandık biraz ama o sorumluluk, uykusuzluk bebeğe alışma süreci falan çok korkuyordum. Eşimle eski hayatımı özlüyordum. 40 öncesi ağlama krizleri i sormayın gitsin Annem ve kız kardeşim ilk 2 ay benimleydi onlar olmasa ne yapardım . Herkes geçer geçer dedi inanın geçecek gibi gelmiyor du. Amaaa şimdi güzeller güzeli kızımla bütünleşti hayatımız iyi ki var o olmasa ben ne yapardım. 14 aylık olacağız. Tavşan dişleri ile kıkır kıkır gülmesi, elimden tutup istediği yere götürmesi. Allahım ne büyük lutüf. Çok şükür Rabbime. Sizinde 1 yıl sonra böyle düşüneceğinize eminim. Geçiyor merak etmeyin ve o günler çok özleniyor.Bol bol kucaklayıp koklayın. 2021 Kasım annesi bi ablamız yazmıştı bizede ben çok rahatlamıştım. Umarım sizede iyi gelir. Sevgi ile kalın. Bebişlere kendinize iyi bakın.
Çatlak için anestol hametan sarı olanı bi de bacoderm i karıştırıp kullanıyorum.Kabızlık başlarda 4-5 gündü zeytinyağıyla yaptırıyordum sonra 8 9 günü bulmaya başladı fitil yaptım sonra yine böyle 10 günü buldu fitil yaptım ama yapmadı. 5 doktor da normal olduğunu ısrarla zeytinyağı vermemi söyledi ben bu süre zarfında günde bir defa verdiğim mamayı bıraktım gaz damlasını bırakıp diyete girdim. Pazartesinden beri de relactaz kullanıyorum iki gündür kendi yapmaya başladı. Benim bebeğim apartmanı inletiyordu yine de doktorlar 10 güne kadar normal deyip yolluyordu.Ayy çok sağol canım deneyimlerini paylaştığın içinbizim popoda çatlak oluşmuş bugün söyledi doktor, onun için madecasol sürmeye başladık bakalım inşallah geçer yavrum o kadar ıkınıyordu ki zaten biz böyle bişey bekliyorduk. peki bir sorum daha olacak sizin bebiste de kabızlık olmuş ya kaç gün kaka yapamadi ve sonra kendiliğinden mi yaptı yoksa gliserin alınca mi yaptı ve sonrası kendiliğinden yapmayla mi geldi ? Ya bizimkine 4 gün önce 2 gündür kaka yapamadıği için lavman yaptilar sonra 2 gün yine yapamadı ama çocuk yapamadığı için çıldırıyor yok böyle bişey sonra işte dün yine mecbur kaldık hastaneye götürdük röntgen çektiler yine lavman yaptilar, çok korkuyorum lavmana alışırsa ve kendi yapamazsa diye 24 saat olacak mesela yine yapmadı benim korku seanslari yine başladı
Ayy çok sağol canım deneyimlerini paylaştığın içinbizim popoda çatlak oluşmuş bugün söyledi doktor, onun için madecasol sürmeye başladık bakalım inşallah geçer yavrum o kadar ıkınıyordu ki zaten biz böyle bişey bekliyorduk. peki bir sorum daha olacak sizin bebiste de kabızlık olmuş ya kaç gün kaka yapamadi ve sonra kendiliğinden mi yaptı yoksa gliserin alınca mi yaptı ve sonrası kendiliğinden yapmayla mi geldi ? Ya bizimkine 4 gün önce 2 gündür kaka yapamadıği için lavman yaptilar sonra 2 gün yine yapamadı ama çocuk yapamadığı için çıldırıyor yok böyle bişey sonra işte dün yine mecbur kaldık hastaneye götürdük röntgen çektiler yine lavman yaptilar, çok korkuyorum lavmana alışırsa ve kendi yapamazsa diye 24 saat olacak mesela yine yapmadı benim korku seanslari yine başladı
Sümük gibiKızlar mukuslu kaka tam olarak nasıl oluyor?
Bence kremler iyi geldi popo rahatladığı için rahat yapmaya başladı.Ayy çok sağol canım deneyimlerini paylaştığın içinbizim popoda çatlak oluşmuş bugün söyledi doktor, onun için madecasol sürmeye başladık bakalım inşallah geçer yavrum o kadar ıkınıyordu ki zaten biz böyle bişey bekliyorduk. peki bir sorum daha olacak sizin bebiste de kabızlık olmuş ya kaç gün kaka yapamadi ve sonra kendiliğinden mi yaptı yoksa gliserin alınca mi yaptı ve sonrası kendiliğinden yapmayla mi geldi ? Ya bizimkine 4 gün önce 2 gündür kaka yapamadıği için lavman yaptilar sonra 2 gün yine yapamadı ama çocuk yapamadığı için çıldırıyor yok böyle bişey sonra işte dün yine mecbur kaldık hastaneye götürdük röntgen çektiler yine lavman yaptilar, çok korkuyorum lavmana alışırsa ve kendi yapamazsa diye 24 saat olacak mesela yine yapmadı benim korku seanslari yine başladı
Üzeri kalınsa incelt biraz ama korkma inatçı ateş değil daha fazla yükselmezBizde bugün 2 ay aşılarımızı olduk kızlar şuan ateşi 38.6 calpol verdim başka ne yapmalıyım
Böyle jelimsi şeyler oluyor üstünde. Sende mi şüphelendin? Foto at istersen belliyseKızlar mukuslu kaka tam olarak nasıl oluyor?
Bence senin bebeğinde de çatlak olabilir. Mutlaka doktor poposuna baksın canım. Kremleri kullanınca rahatlıyorlarKızlar bebeğim 1 haftadır kabız yapmadığım şey kalmadı napıcam ya
İnşallah soyaÜzeri kalınsa incelt biraz ama korkma inatçı ateş değil daha fazla yükselmez
Böyle jelimsi şeyler oluyor üstünde. Sende mi şüphelendin? Foto at istersen belliyse
Bende arada mukus görüyordum ama doktoru devamlılığı olması gerek alerji dememiz için dedi. Üşüttüğünde bile oluyormuş bu mukusÜzeri kalınsa incelt biraz ama korkma inatçı ateş değil daha fazla yükselmez
Böyle jelimsi şeyler oluyor üstünde. Sende mi şüphelendin? Foto at istersen belliyse
Amin aminİnşallah soyauyumadığından dert yanıyorum gerçekten ateşi falan olmasın uyumasın diyorsun böyle günlerde. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Çok sevindim bizde sıkıntısız atlatırız inşallah bu geceyiAmin aminşimdi halsiz de olacak biraz. Fazlaca uyumak isteyebilir sen hiç birinden korkma. Hastalık ateşi olmadığı için calpol ile düşüyor ve çok fazla da yükselmiyor
Doktoru bize böyle anlatmıştı aynen öyle oldu
Aslında ben bir kaç kez gördüm ama çok üzerine düşmedimBende arada mukus görüyordum ama doktoru devamlılığı olması gerek alerji dememiz için dedi. Üşüttüğünde bile oluyormuş bu mukus
Bu yöntem ben de işe yaramadı hem içirdim hem mamaya karıştırdım hem popoya sürdümKızlar bebeği geç kaka yapanlar aynı sorun bizde de vardı doktoru her mamasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy dedi fazla geldi inanamadım tekrar tekrar sordum evet dedi günde 4 kereye kadar 1 çay kaşığı da ayrıyetten verebilirsin dedi. Direk ağızdan gerek duymadım ama her mamasına koyuyorum bir tatlı kaşığı daha rahat yapıyor. Zeytinyağının doğal ve asit oranının 0.5 olması gerekiyormuş sadece.
İnşallah değildir bakalım takip edelim. Banada takip et sıklaşırsa gaita isteriz dedi. Yeğenimin mukusa eşlik eden kakada kanda vardı. Bizde öyle bişey yok çok şükür. İnşallah sizinde değildir alerjiAslında ben bir kaç kez gördüm ama çok üzerine düşmedimson bir haftadır artık sancıları mama istemesi birleşince kafamda dank etti. Çok hafif döküntüsü bile vae. Doktor büyük ihtimalle sıcaktandır dedi ama işte takip edeceğim
Kaç günde bir yapıyor peki. Of şu kaka olayı da ayrı bi dert gerçekten. Yapamayınca çocuğun huyu değişiyorBu yöntem ben de işe yaramadı hem içirdim hem mamaya karıştırdım hem popoya sürdüm
10. Gün fitil yapıyordum ama fitille bile yapmadığı zamanda olur. Şu iki gündür yapıyor şükürKaç günde bir yapıyor peki. Of şu kaka olayı da ayrı bi dert gerçekten. Yapamayınca çocuğun huyu değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?