2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bız aynı gun dogum yaptık senın altta 50 yazıyo bılerek mi yaptın .
Ay şükür meme savasları vardı bizde iki gündür tutmaya basladı allahım ataktır umarım dedım .
yok canım niye öyle yazıyor ki ilk başta tahmini doğum tarihi istiyordu 22 kasım gösteriyordu öyle yapmıştım ondan mı öyle çıkıyo acaba. Aynen ya bizde de çocuk emmek istemiyor hep başka yere bakıyor emerken birde 5 dk emip bırakıyor

Ayy yavrum benim ya kıyamam bu benim aklımda olsun eğer bizimki de yapamazsa doktora sorup relactaz kullanırız
Duphalac veriliyormus ama daha erken dedi of hissettiğini iyi anlıyorum beni de şimdi bir telaş almaya başladı hala yapmamış Allah'ım onlara olmasın bize olsun elimizden birşey gelmiyor ve bu çok can sıkıcı ben de onu sordum hocam birkaç gün yapamamak normal diye biliyorum o yüzden getirmedim ama 2 gün dayanabildim dedim o da dedi ki evet 10 güne kadar normal sayıyoruz ama kaka yapmayıp rutini de aynı zamanda değişmeyen bebekler için geçerli yani kakayi yapamadiginda rutini değişip huzursuzlanip ağlıyorsa durmuyorsa mecbur müdahale edilecek dedi
Bence kremler iyi geldi popo rahatladığı için rahat yapmaya başladı.
İnşallah bize de iyi gelir o zaman
Ben günde 3-4 kere 1 vay kasigi zeytinyaği veriyorum doktorum öyle söyledi. Mamaya da koyayım mi dedim direkt ağızdan alması daha etkili dedi ben de öyle yapıyorum ama şu an asit oranına bakmadigimi fark ettim hemen bakayım

Üzeri kalınsa incelt biraz ama korkma inatçı ateş değil daha fazla yükselmez

Böyle jelimsi şeyler oluyor üstünde. Sende mi şüphelendin? Foto at istersen belliyse
Bazen kakasında jelimsi yapışık bir şeyler oluyor ama mukusun tam görüntüsünü bilemediğim için emin olamadım.

Evet evet ondan 22 kasım gırdıysen o tarıhı baz almıstır benım 17 kasımdı ben onu 9 a cekınce tam oldu.

Bunu bana çocuk dr dedi ben pek istemedim yapmadım en son 6 gün yapmayınca kakayı mamaya kattım sonra yaptı bende hergün değil ama arada veriyorum eğer 4 günü geçmeye başladıysa her gün mamaya koyuyorum bazen iki kez koyuyorum

Kızlar böyle yumurta sarısı gibi kakanın bi anlamı var mı? Bazen öyle yapıyor parça parça şeklinde böyle merak ettim öyle olunca

Kizlar bugun bebegimi goz muayenesine goturdum bi damla sıktılar huzursuz olabilir atesi cikarsa calpol ver dedilerdi ama cocuk tum gun agladi gozlerini acamadi asla susturamadik surekli eli gozunde agladi, arabada susup uyuyan cocuk arabada bile asiri agladi ne meme ne mama hicbirini saatlerdir istemedi suan 70 cc mama verdim zorla uyuttum yorgun dustu sizde boyle bisey oldumu

Bize damla yapılmadı ama bildiğim kadarıyla ağrı yapıyor o damla. Calpol verseydiniz yine de bu kadar acı çektiyse. Küvezde mi kalmıştı bebeğiniz?

Kaka olayı uyku düzenini alt üst ediyor 2 günden sonra koy bence canım anca etki eder

Pars 2020 gr hastaneden çıktı geçen hafta perşembe 2. Ayda 4.800
Pera 1870 ile çıktı 2. Ayda 3880 gr pars gece 90 gündüz bazı günler ama çoğunluk 60 cc mama alıyor bu kilo yaparmı ? Biri çok hafif geliyor biri çok ağır dr azalt dedi ama içiyor daha ne kadar azaltabilirim ki

Kaka olayı uyku düzenini alt üst ediyor 2 günden sonra koy bence canım anca etki eder
Evet bozuyor canım ama ne sütü + mama olunca ne kadarı normal bilemiyorum çünkü anne sütünde 1 hafta 10 güne kadar normal diyorlar yapmaması bizim için ideal nedir bilemiyorum bu Arada bugün mamamızı değiştirdik ve büyük tuvaletinş zorlanmadan yaptı gazınıda çıkartıyor çok şaşırdım

soyasosu bizim mamamız bitmişti Sma çok kabızlık yapınca comfort alacaktım oda yoktu aptamil vardı şansımızı deniyim dedim zaten azdı 250 gr ve sonuç gazını çıkartıyor ıkınmadan zorlanmadan kakasını yaptı çok şaşkınım ama mutlu oldum sanırım artık aptamile devam edeceğiz

Pars günde 2 kere mama alıyor yanlış anlamadım değil mi? Eğer 2 kereyse bence fazla değil. Çünkü ilk ay gece mama verdiğim kiloyla (ki 120 ml verdiğim biile olmuştu, 800 grlık bir kutuyu bitirmiştik), sonraki ay sadece anne sütüyle beslendiği kilo alımı nerdeyse aynı çıktı. İkiz oldukları için kilo alımları bizimkilerden az olması gerekiyorsa, onu bilmiyorum tabi.

İlla azaltmam gerekiyorsa önce 10ar ml azaltıp ardından gece beslenmesini tekrar 10 şeklinde azaltabilirsin. Ama Pars alışır mı bilmiyorum, gün geçtikçe daha çok içiyorlar.

Kızlar benim bebeğimin elleri aşırı soğuk oluyor ya, böyle buz gibi. Yüzü, ensesi, karnı, hatta bacakları vs de sıcak oluyor ama elleri buz battaniye de örtsem elleri çıkıyor, bir de battaniyeyi ayaklarıyla tepe tepe tamamen itiyor üstü açık kalıyor. O yüzden uyku tulumu giydiriyorum gece. Yani anlamadım bebek sıcacıkken elleri niye böyle. Gün içinde de genel olarak elleri daha soğuk, yine bazen buz gibi oluyor. Anlamadım ben bu işi. Kundak vs yapamıyoruz zaten. E eldivenler de artık küçük geliyor, bir çözüm önerin bana

Canım elleri ayakları baz almıyoruz cünkü dolasımdan dolayı en son el ayak ısınır soguk kalabilir gögüs sırt sıcaksa korkma

Canım elleri ayakları baz almıyoruz cünkü dolasımdan dolayı en son el ayak ısınır soguk kalabilir gögüs sırt sıcaksa korkma
Ya bunu biliyorum, hatta büyüklere başlarda hep dedim önemli olan buralar falan diye ama her yeri sıcak olup elleri buz gibi olunca istemsiz üşüyor mu acaba moduna girdim

Ya bunu biliyorum, hatta büyüklere başlarda hep dedim önemli olan buralar falan diye ama her yeri sıcak olup elleri buz gibi olunca istemsiz üşüyor mu acaba moduna girdim
Benim bebeğin de öyle ve geceleri yüzünü çok çiziyor. ne kadar tırnakları kessem de bir şekilde çiziyor. O yüzden ben sadece geceleri ellerine çoraplarından giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…