2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim bebeğin de öyle ve geceleri yüzünü çok çiziyor. ne kadar tırnakları kessem de bir şekilde çiziyor. O yüzden ben sadece geceleri ellerine çoraplarından giydiriyorum
Benimki de çiziyor ama gece değil gündüz de yapıyor bir anda tırnağına yok nasıl o kadar çizebiliyor anlamadım

Kuzum bi devam et bakalım. Umarım böyle gider yeni geçtiği için değildir
Ben sma iyi geceler maması da denemeye karar verdim. Dün yine 2 saatte bir uyandı emdi veya mama yedi.
Bebesi 2 saatte bir uyananlara Allah kolaylık versin ben ilk haftadan elendim
Benim bebe doğduğu ilk aylar dahil hiç 2 saatte bir uyanmamıştı da

Keşke iki saatte bir olsa bazen yarım saat sonra uyanıp emmek istiyor

İki saat aralıksız uykuya da şükretmek lazım.ilk kızımda 45 dk da bir uyanıyordu. Kaşımda gözümde tik oluşmuştu uykusuzluktan.istemsiz atıp duruyordu

Hatta mama ile de beslendiği için bi kere hiç emmeden eşim mama vermişti o zaman 8 saat civarı uyumuştum.
Ben gidip biraz bebeğin fabrika ayarlarına dönmesi için dua edeyim
Daha bebek çok huy değiştirir canım. Aşıdan sonra ya da hastalıktan sonra devamlı değişir.İlk iki yıl rahat yok bize

Yaa inşallah devam düzelsin de artık ne içerse içsin ama mamaya alışık olduğu için kesemiyorum bıraksak belki hiç yaşamayacağız bu sorunu evet ya 2 saatte bir uyunmadı baya kötü dene bakalım inşallah iyi gelir bende sabahtan beri diyorum ki bebesi erken uyananlara Allah sabır versin ayy ne zormuş valla 6, 7 gibi kalktı gözler fal taşı dün çok uyudum anne yeter sana bu şok der gibi oyun istiyor sesler çıkartıyor şimdi kucağımda onunla konuşmam için beni bekliyor

Phaedra canım sen günde kaç kere hava veriyorsun? Benim bebeğin öksürüğü arttı. Hapşırıp duruyor ara ara da. Ama burun açık beslenmesi iyi durumda. Hastaneden beri ilk defa sabah hava verdim. Ventolin ve sf karıştırıp verdim. Burnunu da açtım ama zaten birşey yoktu sümük falan çıkmadı.Moralim çok bozuldu.Çarşamba günü götürdüm daha hiç birşey yok dedi doktor. Şimdi tekrar götürsem eminim yine birşey yok diyecek.

Canım geçen okudum burda da yazmışlar. Bebeğin gözleri kapalı olmalıymış hava verirken

Canım geçen okudum burda da yazmışlar. Bebeğin gözleri kapalı olmalıymış hava verirken
Evet doktorumuzda söylemişti ama dik pozisyonda verin dediler hastanede. Bugün elimle kapatmaya çalıştım ama yine de çok başarılı olamadım.bir dahakini uyurken yapacağım. Gözlerde çapaklanma yapıyor. Daha yeni kurtulduk zaten çapaktan

Bebeğinin ağzında pamukçular olan var mı? Uzun süredir bir geçiyor bir tekrarlıyor. Karbonatlı suyla siliyorum bir bakıyorum ertesi gün tekrar oluşmuş. Doktor damla yazmıştı onda da o şekilde kullanınca geçiyor sonra tekrarlıyor.

Şapkasını gözünü çekebilirsin canım ama ben hastanede çoğu zaman yatarak verdim dik vermek daha etkili oluyor ama uyurkende sanki oluyorlar işte

Şapkasını gözünü çekebilirsin canım ama ben hastanede çoğu zaman yatarak verdim dik vermek daha etkili oluyor ama uyurkende sanki oluyorlar işte
Şapka da taktırmıyor ama deneyeceğim başka çarem yok. Hastane de hep dik verdirdiler hep uyandırdılar.önce burun açma sonra hava sonra emzirme diye ilerledik

Şapka da taktırmıyor ama deneyeceğim başka çarem yok. Hastane de hep dik verdirdiler hep uyandırdılar.önce burun açma sonra hava sonra emzirme diye ilerledik
Evet canım genelde öyle oluyordu ama bizim havalar baya fazlaydı 20 bir geliyordu artık bazen de çok ağlıyordu uyuduğunda kendileri öyle ver diyordu eğer almıyorsa uyanıkken işte mecbur geçmiş olsun bu arada

Kızlar kaka olayı konuşulmuş biliyorsunuz bizde o konuda hiç sıkıntı yok ama sanki 2. Ay aşısından sonra benim kızda bile bir gaz problemi oldu. Normalde ağlamayı bilmeyen bebek akşam vakti bir anda yaygarayı koparıyor. Günde minimum 6 kaka yapıyor neyin gazıysa bu kakasıda aşıdan sonra daha yoğunlaştı gibi geliyor bana kıvam olarak. Rengi de değişiyor bence bu sıkıntılar birazda aşıdan sonra mı oldu ne oldu

Evet canım günde 2 kere, dün 60 parsa 60 peraya yaptım pera 30 cc içti kalanını ona verdim mesela 60 lık bitince istedi de evet ilk başta 60 alıyodu gece 90 çıkardım pars benide çok iyi emiyor gece kalmıyor haliyle dinlenememek falan yetmiyor ona pera çok mıymıy emiyor hala sol gögsüm daha az süt üretiyo haliyle gerçi memede uyuma alışkanlığı var hep o memede oluyo ama, ikizler diye değilde gözüme tombik bebek gibi geliyor ve benn tombik bebek sevmiyorum galiba gerçi şuan iyi ele avuca geliyor pars al bağrına bas peram çok minyon korkuyorum onda
Bu arada alıştı evet mamaya

Benimki tüm gün uyuduğunda gece 2 de gözleri fal taşı gibi açıktı ama sanki hiç görmüyormuşum gibi besleyip yatırdım yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…