2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İkisine de maşallah bizimki 5650 çıktı geçen gün. Bana kilolu gibi geliyordu ama değilmiş demek

Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı 1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?

İmom alıyorum o desteklemiş olabilir ara ara aldığım hapları
Ben bunu yeni okudum malum geriden geliyorum ben de imom kullanıyordum ama doktorum içinde taurin (yani uyarici, enerji verici ) madde olduğunu, kullanmamı desteklemediğini söyledi ha illa kullacaksan da günde 2 değil sadece sabah al akşam alma bebeğin uyumayabilir demişti aklında olsun cnm

Sadece sabah kahvaltı sonrası 1 tane alıyorum. İmom latte şimdiki. Hamileyken imom omegaydı.

Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı 1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?

Bebek üç kilo üzeri doğarsa çok kullanılmaz bir numara. Ayrıca bazı markaların (sleepy mesela) kalıbı çok dar oluyor. 200 çok gelebilir o yüzden duruma göre. Stok yapmak için alacaksanız direkt 3 numara veya birer paket 2 ve 3 alın derim.

Bence bunlar kokutsa kokutsa anneyi kokutur

Yediklerimizin gazının, aromasının vb bebeğe geçmesi durumu bebekten bebeğe değişiyorsa bilemem ama biz brokoli çok tüketiriz. Haftada bir de lahana veya karnıbahar yenir. Bebeğin kakası normal ekşimiş süt kokuyor, öyle ağır bir kokusu yok.

Belii Bi zamanı var mıydı bu göz muayenesinin? Ben daha götürmedim, 2 aylık oldu

Benim kız erken doğduğu için 3 haftada 1 rop muayenesi oluyor o kadar zor ki alet takıp gözünü açıyorlar yavrum katılarak ağlıyor

Neden? Biz eymende 1 kere gittik göze.. Sonra bende özelde kendım götürmüştüm o kadar.. Degstrmsler mi proseduru ya bişey çıkmıyorsa götürme bence, her ay hem bebek için hem sizin için yorucu yani

Bizimde erken doğum olduğu için eko çekildi ufak delik vardı önemli değil dediler genelde bebeklerde oluyormuş 6. Ay tekrar kontrol olacak

Allah allah, buna da Bı kere gitmiştik, aynı sekılde nörolojiye de 1 kere.. Niye bu kadar hastane işi çıkardı ki devlet

Ben ilk defa böyle bişey yaşadım şimdiye kadar yediğim içtiğim hiç gaz yapmamıştı 2 gündür acayip gaz çıkarıyor bende karnabahara bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…