2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah allah, buna da Bı kere gitmiştik, aynı sekılde nörolojiye de 1 kere.. Niye bu kadar hastane işi çıkardı ki devlet
Yoğun bakım doktoruda göz için 3 haftada bir kontrol olur dedi ama kalp için bişey dememişti, devlette kontrole gittik delik var kapanır ama 6. Ay yine kontrole getir dedi. Ayrıca sakral gamzesi var oda takip ediliyor

Bu kontrollü deneye bir kaç kere daha devam eder misin? her seferinde çekecek mi diye merak ettim

Valla ben de öyle düşünüyordum aslında ama çeken atlet diğerlerinin arasına karıştı çoktan, bulursam deneyeceğim o dediğini de

Zaten bir yaş almıştım, her türlü yazı çıkarır

Valla ben de öyle düşünüyordum aslında ama çeken atlet diğerlerinin arasına karıştı çoktan, bulursam deneyeceğim o dediğini de

Ben büyük bir hata yaparak bebeğin her kıyafetini ayına göre almışım. Şimdiden üç büyük poşet kıyafet boşa çıktı
Şimdi akıllandım büyük alıyorum. Gerçi minnak doğduğu için yine uzun giymiş sayılır

Aaa dur bakalım, geçen 2 tane aynı zıbından almış annem. Birini 1, diğerini 2 kere yıkamıştım. Bulayım da bakayım hemen

Dilkenn nasılsın canım bebişi iyi geldi mi mamalar
Canım daha iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın bebişin nasıl Allah'ım çok şükür bin şükür mamayı aldığımiz günden beri ikinarak gaz çıkarmıyor uykusundan gaz için uyanmiyor o sorunumuz çözüldü şimdi de başımıza reflü belası çıktı çocuğu resmen 60 derecelik açıyla dimdik yatirmamiza rağmen yine ağzına acı su geliyor bu sefer de ona uyanıyor mide ilaçlarını da içiyor ama pek bir etkisi olmadı bakalım azalarak bitmesini bekliycez el mahkum daha beteri olmasın da buna da şükür. Aynı zamanda ciddi anlamda kolik atağı bitti yani hiç çığlık çığlığa saatlerce aglamadi mamadan beri evet hala uyumuyor hala uykusuz devam ama katıla katıla ağlamamasi bile bize yetiyor onun canı yanmasın da biz razıyız

Benim doktorum göz muaynesini 9. Ayda önerde ben burda her ay kontrol ediyorum zaten gözlük kullanma ihtiyacı Olursa diye 9. Ayda götürmemi söyledi

Spring05 göz muaynesi için dünya göze mi götürüceksin ? Öss geçiyor mu orda ? Azcık geriden geliyor okudum ama anlayamadım konuştuklarınızı

Bu kontrollü deneye bir kaç kere daha devam eder misin? her seferinde çekecek mi diye merak ettim
Ya bende denedim hiç çekme yaşamadım ama çekmeyi unuttum kazaklarını yıkanıyor şuan karşılaştırayım onları markadan markaya değişiyor mu acep bilemedim

Bende canım özellikle şu süreçte aguuuu diye uzatıyorum aynısını yavrukuşda yapıyor uuu diye uzatması yok mu öyle harika ki ..ilgini çekerse kitabı okumanı tavsiye ederim özellikle bebeklik dönemine çok vurgu var

Yaa çok şükür çok sevindim Bizimde reflü var bi ara o sudan sürekli öğürüyordu çiğneme hareketi yapıyor ama biz bir dr gittik evlerden Irak çocuğu bile ben tart dedim işte 40 minnetle tarttı ölçtü biçti pek bişey demedi reflüye ama acayipte kusuyor ilacı olduğunu bilmiyordum belkide o gittiğim doktorda bilmiyordur

Bende atletlerde karşılaştırcam en yakın zamanda pijamada pek fark göremedim evirdim çevirdim küçülmüş gibi gelmedi
Açıkçası benim de çok dikkatimi çekmemişti, çünkü eskisi baya gözle görülür derecede kısaltıyordu Phaedra deyince aklıma geldi karşılaştırmak biz alalı tam 1 ay oldu, eşimin sürekli giydiği sweatshirt falan hala aynı gibi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…