2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Öncelikle doğum yaptınız mı yoksa gebemisiniz Şuan ? Benimde boyum 1.57 ve ailem annem babam kardeşlerim de kısa. Kendi kadın doğumcum da bu şekilde değerlendirdi. Fakat aynı anda kalpte parlaklık bulgusu da çıkınca ben endişelendim. siz detaylı ultrason dışında başka bir test yaptırdınız mu ?

Allahım bu saat oldu hala derin uykuya geçemedi. 2 dk uyuyor, pat sonra tekrar uyanıyor

Kafasını diğer tarafa çevirmiş asla döndürmüyor diğer göğsüme koyuyorum ağzına alıyor ağzımdayken meme ağlıyor bide damağıyla mememi sıkıyor nasıl acıtıyor sıpa ben pes ettim emzik ağzında sinirli sinirli bana bakıyor beşikten

Bir hafta sonra 3 aylık olacak inşallah bebeğim. Ben sadece 12. Ve 22. Haftada perinatolojide detaylı ultrason yaptırdım, tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım. Sonuç ne olursa olsun bebeğim kabulümdü. Benim detaylı ulatrasına gittiğim doktora güvenin tamdı, o yüzden acaba olmadı. İlk gittiğim kadın doğumcumda, eğerki her halükarda kabul edecekseniz bebeği fetal DNA’ya gerek yok demişti.

MaşaAllah. Allah bağışlasın inşallah. Sizde de her 2 bulgu birden varmıydı ? Ve bu kısalık doğuma kadar devam etti mi? Şuan bir hafta fark var dedi perinatolog. Bu fark açılabiliyor mu ?

Ben silikon uç kullandığım halde göğsümde hassasiyet başladı, o ısırma gibi hareketler yüzünden

Birde hangi ilde yaptırdınız detaylı ultrasonu ? Önerdiğiniz bir profesör var mıdır ?

Benimki de aynı şekilde bunları yapıyordu özellikle göğüsüm agizindayken bağırması çok komik oluyor

MaşaAllah. Allah bağışlasın inşallah. Sizde de her 2 bulgu birden varmıydı ? Ve bu kısalık doğuma kadar devam etti mi? Şuan bir hafta fark var dedi perinatolog. Bu fark açılabiliyor mu ?
Amin, hepimizin evladını inşallah benim kalpte delik vardı, o neredeyse her bebekte oluyormuş. O delik harici bir delik daha vardı. O yüzden bu ayki kontrolde kardiyolojiye de gideceğiz. 3 hafta ileri ya da geri olması normal kabul ediliyor. Benimki bazen haftasında çıkarken (karın çevresine göre) bazen önde çıkıyordu. (Ama bacak boyumuz son haftalar hariç hep gerideydi)

Anladım. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah ama zaten kalpte delik olması sendrom için bir bulgu sayılmıyor değil mi ? Parlaklık ve delik çok farklı şeyler diye okudum.

Anladım. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah ama zaten kalpte delik olması sendrom için bir bulgu sayılmıyor değil mi ? Parlaklık ve delik çok farklı şeyler diye okudum.
Açıkçası araştırmadım dediğinizi ama arkadaşımın çocuğunda hem kalpte hem bağırsakta parlaklık görmüşler ama maşallah 3 yaşında sağlıklı bir oğlu var.

Açıkçası araştırmadım dediğinizi ama arkadaşımın çocuğunda hem kalpte hem bağırsakta parlaklık görmüşler ama maşallah 3 yaşında sağlıklı bir oğlu var.
MaşaAllah Allah bağışlasın.. inşallah sağlıklı bir şekilde tüm gebeler bebeklerini kucaklarına alırlar gerçekten zor süreçler.. hele birde benim gibi panik atak hastası ve aşırı pimpirikli bir insansanız zehir oluyor günler

Benim oğlumunda vardı kalpte parlaklık gebelik haftası ilerledikçe kayboldu bacak boyu İsa hep geriden geliyordu kalpteki parlaklık ilerki haftalarda küçülecektir

Ben silikon uç kullandığım halde göğsümde hassasiyet başladı, o ısırma gibi hareketler yüzünden
Benim bir göğsüm doğumdan itibaren aşırı yara oldu hiç geçmedi hala açıyor ve o memede diğeri kadar süt yok çünkü hala açıyor şansa da bitek onu tutuyor bugün 1,2 dakika da olsa onuda ısırıyor diğer memeye gelince kafayı çeviriyor o memele zoru ne onuda anlamadım uyudu şükür banyodan sonra ama nasıl uyumak ağzındaki emzikle savaşıyor uykusunda bile
Benimki de aynı şekilde bunları yapıyordu özellikle göğüsüm agizindayken bağırması çok komik oluyor
Dimi ya aşırı komik oluyor gerçekten sanki boğuyormuşum gibi hissediyorum al işte mis gibi meme em uyu neyin havası yani

Benim oğlumunda vardı kalpte parlaklık gebelik haftası ilerledikçe kayboldu bacak boyu İsa hep geriden geliyordu kalpteki parlaklık ilerki haftalarda küçülecektir
Çok şükür.. ne kadar geriden geliyordu peki bu kısalık ? Doktorunuz herhangi başka bir test önerdimi size peki ?

Çok şükür.. ne kadar geriden geliyordu peki bu kısalık ? Doktorunuz herhangi başka bir test önerdimi size peki ?
Yok hayır dr hep olumlu konuşurdu sadece tek başına birşey anlam ifade etmez kafasında eğer kist benzeri birşey görürsem başka hastalıktan şüphelenir demişti o zaman ben ultrason ölçümlerine güvenmiyorum canım çünkü tüm hamileliğim sürekli bebek geri geliyor bi kontrolde ayağı bi kontrolde karnı bu yüzden hem devlete hem özele takipliydim doğum yapmadan önce bebek gelişmemiş çok denildi 2700 civarı birşey dedi doğumdan önce bebeğim 3,50 gram doğdu boyuna hep gerilik var denildi boyu da 49 cm di 36+6 da doğum yaptım üstelik gayet iyidi kilosuda boyuda boşuna stres yaptım hep

MaşaAllah. Rabbim size bağışlasın evladınızı. Gerçekten bende Şuan kendime zehir ediyorum diyebilirim. Ama böyle yorumları görünce de içime su serpiliyor resmen. Allah razı olsun. İnşallah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım kızımı ve herşey yolunda gider

Hassas programda kurutmuyor musun ? Benimkinde çekme olmadı

Narin diye bir program var bir küsur saatilik, az miktarda çamaşır olunca onda kurutuyorum bazen ama fark ettiğinden çok emin değilim. Bir de her programda seçilebilen hassas ayarı var, ona hep basıyorum zaten.

Narin diye bir program var bir küsur saatilik, az miktarda çamaşır olunca onda kurutuyorum bazen ama fark ettiğinden çok emin değilim. Bir de her programda seçilebilen hassas ayarı var, ona hep basıyorum zaten.
Bende tek karma programında yıkıyorum düşük ısı seçeneği var onu hep seçiyorum atleti denicem ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…