2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa dur bakalım, geçen 2 tane aynı zıbından almış annem. Birini 1, diğerini 2 kere yıkamıştım. Bulayım da bakayım hemen

Bu da atlet gibi olandan di mi? Ben birkaç beden büyük almakta buldum çareyi valla
Şimdi de daha fazla çekiyor mu diye kontrol etmek gerek

Bende atletlerde karşılaştırcam en yakın zamanda pijamada pek fark göremedim evirdim çevirdim küçülmüş gibi gelmedi

Her çamaşır çekme yapmıyor bence de. Dediğin gibi, benim de çeksin diye özelikle attığım giysilerim oldu, onları çekmedi

Ben memeleri bitirmeden önce uyuma ihtimaline karşı ilk memeyi bir beş dakika emdikten sonra diğerine geçiriyorum hemen, onu on on beş dakika emip sızmazsa tekrar ilke geçiriyorum. Sızarsa da keyfi bilir, o beş dakikalık boşalım yetmiş oluyor ilk memeye. Bir sonraki emme seansında da o memeyi daha uzun veriyorum.

Narin diye bir program var bir küsur saatilik, az miktarda çamaşır olunca onda kurutuyorum bazen ama fark ettiğinden çok emin değilim. Bir de her programda seçilebilen hassas ayarı var, ona hep basıyorum zaten.
İlk zamanlar benimde çamaşırlarım çekiyordu ama yanlış program seçiyormuşum şimdi hiç sorun olmuyor bizimkileri günlükte bebişinkileride hassasta seçiyorum çekme olmuyor. Bence sende hassasta kurut bebeğinkileri bir dene bakalım çekicek mi

Kitabın resmini atabilirmisin canm

Senle aynı gün doğurmuştuk senin bebişinin doğum kilosu neydi acaba ? Bide boyu kaç geldi 3. Ay kontrolünde beni biraz kilosu üzdü 700 gram almış 5150 gram olmuş
36+6da 3460gr ve 49cm doğdu. 17. gün yoğun bakımdan çıkarken 3440gr dı.

3.ay kontrolünde 5650 gr çıktı. Boy yanlış hatırlamıyorsam 60 dedi. Meme daha az, mama daha çok besleniyor. Sen nasıl besliyorsun?

Zyrtec içeriğine baktım biz de buna benzer bir ilaç kullanıyoruz adı zaditen. Bizim kreşte kalabalık değil 6 kişiler sınıfta ama benim kız her hafta hasta şimdi küçüğü doktora götürüp ciğerini dinleteceğim her hafta gidiyoruz alıştık gitmeyince bir eksiklik hissetmeye başladım

Yaa o zaman ondan alayım.. Rahat bişey gibi.. Cok sagol

Aynen mochi iyi gibi onu alayım ben

Aynen Eymende de yoktu hiç.. Ben bu kadar kıvrandıgını hatırlamam, mama verınce İlk baslarda kabız olmustu sonra ona da alıstı.. Bu 2 numara gazman gibi ya.. Ama son 3 gundur ben gazlıyım, cidden beni de kıvrandırıyo, ona da geçio halıyle.. Sımdı kalın kalın giyindim, sıcaga cok alıstı bunyem galıba, evden dışarı çıkmadgm için.. Ufacık sogukta gazlanıorm ama çok hakverdım bebeklere, çok pis agrı yapıo karında, onların canı hele daha ne ki
Sina da su atıo agzından arada oluyo her zmn degıl, süt kesiği cıkıo ama eger gazı tam çıkmamıssa.. Bu ara emzırdıkten sonra direkt sütün kendısını cıkarmaya basladı, fazla mı gelıo anlamıyorum ben İlk 40 gün gazdan catlasa da sürekli meme verdım sımdı sımdı kendı uyku duzenıne göre verıorm, o yuzden memede agrı oluyo ya

Bak bu da iyi.. Cunku ben birini verıorum uykuya dalıo, bu sefer uyanınca şişmiş memeyi verıorum öbürü şişio diğer seansa kadar.. Bunu da yapayım

O hafta ileri geri olması 1.neden bence ölçümden... 2.si de bebekler Bi zmn zihinsel gelişim gösterio anne karnında, Bi zmnda fiziksel gelişim.. Şimdi bile oyle, bazen kılo alımı az oluyo, bazen cok.. Ben buna baglıorm

Uçsuz da emiyor aslında ama baktım emme aralığını uzatmaya başladı geri döndüm demek ki dönemsel özellik bu ısırma

Gecen bende de oldu, ısırma gibi degılde degısık, ama hafif can acıtan cinsten.. Artık ucunu diliyle oynuyor mu, damak ve dil arasına kıstırırken beceremıo mu bılemedm, ama gecti bizimki

Gece uyumak bilmeyen küçük hanım, şimdi de uyku tatlı geldiği için azıcık emip uyuyor 9 gibi emdi azıcık, şimdi yine emdi ve yine azıcık. uyuyor şapşik hanım

Ay yok canım bildiğin memeyle (uçla) oynuyor benimki. Damakları arasında ısırır gibi yapıyor, bazen çekip uzatmaya çalışıyor. Bildiğin keyif çata çata, yavaş yavaş istediği gibi emiyor hani normalde artık emzirme süreleri kısalır ya güçlü emdikleri için, benimki daha uzun. Tadına vara vara emiyor aşırı yavaş yemek yiyen biriyim, keyif ala ala. Bana çekmiş sanırım Berikko

Bizimki 2445 gr doğru 5150 gr oldu boyuda 45 doğdu 57 oldu bu ay doğum kilosunda baya fark varmış aramızda. Ben sadece anne sütü veriyorum zaten mama falan almıyo sadece emmeyi seviyor biberon tutmuyo

Haha martta sigorta yenilenince sınırsız varsa ondan yaptırıcam bu nedir böyle ya prim yetmiyor hastaneye gitmekten inşallah sorun yoktur canım az kaldı marttan sonra inşallah doktor yüzü görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…