Ya benımde sanrm tek meme yetio, ama dıger meme şişio emme vaktı gelene kadar bide çok çabuk süt doluyor meme hissediyorum cunku agrı yapıo, şimdi de bunu taktım, neden agrı yapıo eskıden kist vardı ne durumda acaba.. Bu fazla sütü sağmak dısında Baska Bi yontemle memeden çıkaran var mı Eymen de o kadar cok sagdım ki, sanrm bıkmışım, daha hiç sağım yapmadm bunda
Ben memeleri bitirmeden önce uyuma ihtimaline karşı ilk memeyi bir beş dakika emdikten sonra diğerine geçiriyorum hemen, onu on on beş dakika emip sızmazsa tekrar ilke geçiriyorum. Sızarsa da keyfi bilir, o beş dakikalık boşalım yetmiş oluyor ilk memeye. Bir sonraki emme seansında da o memeyi daha uzun veriyorum.
Narin diye bir program var bir küsur saatilik, az miktarda çamaşır olunca onda kurutuyorum bazen ama fark ettiğinden çok emin değilim. Bir de her programda seçilebilen hassas ayarı var, ona hep basıyorum zaten.
İlk zamanlar benimde çamaşırlarım çekiyordu ama yanlış program seçiyormuşum şimdi hiç sorun olmuyor bizimkileri günlükte bebişinkileride hassasta seçiyorum çekme olmuyor. Bence sende hassasta kurut bebeğinkileri bir dene bakalım çekicek mi
Bende canım özellikle şu süreçte aguuuu diye uzatıyorum aynısını yavrukuşda yapıyor uuu diye uzatması yok mu öyle harika ki ..ilgini çekerse kitabı okumanı tavsiye ederim özellikle bebeklik dönemine çok vurgu var
Senle aynı gün doğurmuştuk senin bebişinin doğum kilosu neydi acaba ? Bide boyu kaç geldi 3. Ay kontrolünde beni biraz kilosu üzdü 700 gram almış 5150 gram olmuş
Bize ilk Kasım ortasında hasta olduğunda iburamin kravel ve zyrtec vermişlerdi. O zaman eşim dediki doktor 2 ay kullanın dedi zyrtec için düzenli. Bende 2 ay kullanılır mı çok uzun filan dedim sonra asıl doktoruna sordum. O da kullanabilirsin kreşe giden çocuk 2 haftada bir hastalanır ilk sene dedi. Kasımdan beri hiç götürmedik doktora ama iştahı çok iyi belki ondan atlatıyor Sende yine sor doktoruna da, ben baktım hapşırık başladı zyrtec veriyorum üst üste 4 5 gece sonra kesiyorum çok şükür öyle atlatıyor Bizim okulda maksimum 5 kişi oldular ama onunda etkisi büyük, kalabalık değildi şansımıza. Çok şükür bir okul konusunda yüzüm güldü aşırı memnunum
Zyrtec içeriğine baktım biz de buna benzer bir ilaç kullanıyoruz adı zaditen. Bizim kreşte kalabalık değil 6 kişiler sınıfta ama benim kız her hafta hasta şimdi küçüğü doktora götürüp ciğerini dinleteceğim her hafta gidiyoruz alıştık gitmeyince bir eksiklik hissetmeye başladım
Mochi göğüs pompası kullanıyorum ben kuzu baya da işe yarıyor ( ama eğer göğüs doluysa, boş veya az doluysa hiç işe yaramıyor) eller serbest olduğu için de çok rahat ediyorum malum benim bebe 5 dk durmadigi için süt sağmak denen bir vakit yok benim için o yüzden pompayı takip üzerine tişörtü kapatıyorum o doluyor kendi kendine
E benimki hep tek meme emiyor baştan beri valla sağmak benim de gözümde büyüyor ama artık memeler alışmaya başladı bu tek meme olayına. Ben mochiyle fazlalığını alıyorum genelde ama bu aralar ona da vakit bulamadım
Kilo alımı mamaya göre normal işte diyim ama sadece kısmadan ziyade ağzına su geliyor öğürme çok bide bizde ama dediğin gibi çoğu bebekte var ay ben ilk oğlumda hiç yaşamadım ama ne gaz ne reflü normal büyüdü işte
Aynen Eymende de yoktu hiç.. Ben bu kadar kıvrandıgını hatırlamam, mama verınce İlk baslarda kabız olmustu sonra ona da alıstı.. Bu 2 numara gazman gibi ya.. Ama son 3 gundur ben gazlıyım, cidden beni de kıvrandırıyo, ona da geçio halıyle.. Sımdı kalın kalın giyindim, sıcaga cok alıstı bunyem galıba, evden dışarı çıkmadgm için.. Ufacık sogukta gazlanıorm ama çok hakverdım bebeklere, çok pis agrı yapıo karında, onların canı hele daha ne ki
Sina da su atıo agzından arada oluyo her zmn degıl, süt kesiği cıkıo ama eger gazı tam çıkmamıssa.. Bu ara emzırdıkten sonra direkt sütün kendısını cıkarmaya basladı, fazla mı gelıo anlamıyorum ben İlk 40 gün gazdan catlasa da sürekli meme verdım sımdı sımdı kendı uyku duzenıne göre verıorm, o yuzden memede agrı oluyo ya
Ben memeleri bitirmeden önce uyuma ihtimaline karşı ilk memeyi bir beş dakika emdikten sonra diğerine geçiriyorum hemen, onu on on beş dakika emip sızmazsa tekrar ilke geçiriyorum. Sızarsa da keyfi bilir, o beş dakikalık boşalım yetmiş oluyor ilk memeye. Bir sonraki emme seansında da o memeyi daha uzun veriyorum.
Amin, hepimizin evladını inşallah benim kalpte delik vardı, o neredeyse her bebekte oluyormuş. O delik harici bir delik daha vardı. O yüzden bu ayki kontrolde kardiyolojiye de gideceğiz. 3 hafta ileri ya da geri olması normal kabul ediliyor. Benimki bazen haftasında çıkarken (karın çevresine göre) bazen önde çıkıyordu. (Ama bacak boyumuz son haftalar hariç hep gerideydi)
O hafta ileri geri olması 1.neden bence ölçümden... 2.si de bebekler Bi zmn zihinsel gelişim gösterio anne karnında, Bi zmnda fiziksel gelişim.. Şimdi bile oyle, bazen kılo alımı az oluyo, bazen cok.. Ben buna baglıorm
Gecen bende de oldu, ısırma gibi degılde degısık, ama hafif can acıtan cinsten.. Artık ucunu diliyle oynuyor mu, damak ve dil arasına kıstırırken beceremıo mu bılemedm, ama gecti bizimki
Gece uyumak bilmeyen küçük hanım, şimdi de uyku tatlı geldiği için azıcık emip uyuyor 9 gibi emdi azıcık, şimdi yine emdi ve yine azıcık. uyuyor şapşik hanım
Ay yok canım bildiğin memeyle (uçla) oynuyor benimki. Damakları arasında ısırır gibi yapıyor, bazen çekip uzatmaya çalışıyor. Bildiğin keyif çata çata, yavaş yavaş istediği gibi emiyor hani normalde artık emzirme süreleri kısalır ya güçlü emdikleri için, benimki daha uzun. Tadına vara vara emiyor aşırı yavaş yemek yiyen biriyim, keyif ala ala. Bana çekmiş sanırım Berikko
Bizimki 2445 gr doğru 5150 gr oldu boyuda 45 doğdu 57 oldu bu ay doğum kilosunda baya fark varmış aramızda. Ben sadece anne sütü veriyorum zaten mama falan almıyo sadece emmeyi seviyor biberon tutmuyo
Zyrtec içeriğine baktım biz de buna benzer bir ilaç kullanıyoruz adı zaditen. Bizim kreşte kalabalık değil 6 kişiler sınıfta ama benim kız her hafta hasta şimdi küçüğü doktora götürüp ciğerini dinleteceğim her hafta gidiyoruz alıştık gitmeyince bir eksiklik hissetmeye başladım
Haha martta sigorta yenilenince sınırsız varsa ondan yaptırıcam bu nedir böyle ya prim yetmiyor hastaneye gitmekten inşallah sorun yoktur canım az kaldı marttan sonra inşallah doktor yüzü görmek istemiyorum