2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haha martta sigorta yenilenince sınırsız varsa ondan yaptırıcam bu nedir böyle ya prim yetmiyor hastaneye gitmekten inşallah sorun yoktur canım az kaldı marttan sonra inşallah doktor yüzü görmek istemiyorum
Çok şükür ciğer temiz boğaz kulak temiz. Bol bol burun temizliği önerdi. Bence de sınırsız yaptır. Kafayı bozduk bu yıl hastalıkla. İnşallah seneye bu kadar hastalık görmeyelim

Yaa süper o zaman bende oraya götüreyim çapak problemimiz geçmek bilmiyorum o yüzden bi götürmek istiyorum teşekkürler canısı
Bize doktor bir masaj yaptı. Baya sert bir masajdı çocuğun gözlerinin altı kıpkırmızı oldu ama çapak problemi de kalmadı. Tek masajla geçmeyen çapak geçti.

Yaa süper o zaman bende oraya götüreyim çapak problemimiz geçmek bilmiyorum o yüzden bi götürmek istiyorum teşekkürler canısı
Benim büyük kızımın bir gözünden gözyaşı geliyordu, akıyordu yani hep. Bize de doktor göz masajı önermişti aklına geldikçe yap demişti çok şükür geçti Götür götür bencede

Günaydın herkese,

Bugün yeni doktorumuza 3. Ay kontrolüne gittik. 7.400 gr 61 cm olmuş(abisi 3. Ayda 7.500 kg 63 cmmiş ) doktor bayağı tombiş buldu, sadece anne sütü aldığı için sorun etmedi ama her ağladığında meme teklif etme dedi.

nbl probiyotiğe bir ay daha devam edeceğiz (hastanede antibiyotik tedavisi geçmişi olduğu için.) küvezde kalması nedeniyle demire de bu ay başlıyoruz. (Ocean bir şey)

Rota ve nimentrix olduk. İkinci dozları 5. Ayda yapılacak. Doktordan memnun kaldık ama umarım 4. Ay kontrolüne kadar bir daha görmek zorunda kalmayız kendisini

Gözde kayma var şüphesiyle 2 doktora gittik cnm ilk doktor da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum ama bariz bı kayma var şuan demişti. İkinci doktor da, bebekler göz kaslarını kontrol edemezler 1aylik bebeğe sorunlu diyemem ben smdi heryerine baksam hipermetrop miyop bile çıkar daha bebek bunlar geçici demişti rahatlamıştım

ay maşallah
Benim cep kızımla aralarında 2 kilo var shshs

Ay o zaman acelesi yok ya.. Bu karda kışta, zaten cuma aşıya, haftaya perşembe de kalca ultrasonu için gitcez.. Kıçım donuyor valla
Aynen yoktur. Salgından dolayı her gittiğimizde korkuyorum zaten, mümkün olsa adım atmam da hastaneye işte rutin kontroller mecbur
En ufak bir şeyle dertlenmeye hazırız zaten annelik işte

Dilkenn Redpanda11 kızlar mochi emzırırken fılan dıger memeden sızan sütü topluyormuş dıye okudum.. Bnm memelerden süt sızmıyor, bosuna almış olmiyim şimdi.. Emzırırken sadece sızlıo o kadar.. Gun ıcınde de emmedıgı zmnlarda süt dolunca sızlıo agrıo fılan.. Yınede alsam işe yarar mı? Yani boyle titresım gibi bişeyi yoksa bosuna almiyim, dogumdan beridir sütüm hiç akmadı diğer memeden

Son düzenleme:
Ben hergün yapıyorum baya geçmişti ama yine tekrarladı geçmiyor artık götürcem bende doktora

Evin ısısı ne durumda? Cunku Bı sefer kombinin suyu bitmiş ev buz kesmişti, sabaha Eymen çapaklıydı.. Gecmedi doktora götrdum, çay pansumanı yada ılık içme suyuyla pamukla temızle dedi.. Gözlerini sıcak tuta tuta gecmişti

Aslında bır nevi sut sagma makınası gıbı vakumluyo sutu sagıyor. Sadece akan sütü toplamıyor ben sagınca 30 cc akıyorsam mochı aynı anda 40-50 topluyor

Aslında bır nevi sut sagma makınası gıbı vakumluyo sutu sagıyor. Sadece akan sütü toplamıyor ben sagınca 30 cc akıyorsam mochı aynı anda 40-50 topluyor

Kızlar benim aralık ortasında hastane sürecinde sütüm azaldığından beri memelerimden süt sızmıyor. Sütüm tekrar çoğalmıştı hastaneden çıkınca ama birkaç hafta öncesine kadar memelerde şişme falan da olmuyordu. Şimdi şişme olmasına rağmen geçenlerde denedim, mochiye en fazla beş cc çıkmıştır. Hiç sızma olmuyor da değil aslında, şişme olunca birkaç damla sızıyor ama eskisi gibi üstüm başım ıslanmıyor. Yani berikko mochiyi kullanabilir misin bilemedim ben de. Tekrar denerim bu aralar yine, yazarım sana.

Büyük gelirse Phaedra ya gönderirim kurutma makinesinde kurutması için

Ya çekeceği varsa sizin makinede de çeker bence

Bizimki de aynı Arçelik mi Vestel mi gitmiş en ucuzunu almış eşim aşırı çekiyor ama narin i seçince sanki daha iyi bende farklı programlar deniyorum

Bizimki bosch. Miele mi almamız lazımdı, ne yapmamız lazımdı bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…