2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizimki de aynı Arçelik mi Vestel mi gitmiş en ucuzunu almış eşim aşırı çekiyor ama narin i seçince sanki daha iyi bende farklı programlar deniyorum
Şu an çekmeyen bi trueliving_ in grundig makinası var sanırım. Markaya karar versem hemen alıcazda. Grundig hangi mağazada olur acaba? Bkayım bi. Netten almıyoruz biz

Bence memeler terbiye oldu demek böyle bir şey. Bende eğilince özellikle sabahları boşaltamadıysa akıyor onun dışında hiç akmıyor artık

Şu an çekmeyen bi trueliving_ in grundig makinası var sanırım. Markaya karar versem hemen alıcazda. Grundig hangi mağazada olur acaba? Bkayım bi. Netten almıyoruz biz
Ben de kontrollü deney yapacağım. Emin değilim. Aslında makineden makineye değişmesi saçma geliyor bana çünkü mekanizma çok basit ısı vererek kurutmak. Büyük ihtimalle doğru programı bulmak önemli

Ee benım de ucuZ olandan arcelik cekmıyor
Ben eve gidince bakıyım hangi marka sen hangi programı kullanıyorsun pamuklu sentetik var bizde. Narin var dolap kuruluğu ütü kuruluğu bir de ekstra kuru var. Ben ekstra kuruda narin i seçtim sanki daha iyi gibi ama hala çekiyor. Hastane için aldığım pijamalar kapri boyutuna çıktı
Biz kurutmayı da netten almıştık şans işi galiba beyaz eşya ya da bizde sorun var ben anlamadım

Ay masallahhh bizde gittik geldik benimki de 6500 olmus 62 cm de boybize de sorun yapmadı anne sütü oldugu için tosun oldular hemen cok hızlı büyüyorlar ya

Hiç öyle meme ağrısı yaşamadım benimkiler dolu dolu olmuyor ama süt var yani sıkınca geliyor benim kendi vücudumla alakalımı bilemedim bi kez mastit oldum onda bile dolu dolu olmadı ama gaz cidden zor ben çok yaşıyorum gaz sancısı yaa çok berbat bişey adamı kıvrandırıyor acıdan eğer gazın olursa direk kimyonlu su iç canım

Pamuklu ekonomık kuruluk bır tek onu kullanıyorum.

Bu mu ucuz Anam fiyatlar ne olmuş böyle

Her giysi çekmiyor. Bir de bazı markaların (tchibo, marks n spencer vb.) kurutabilirsiniz ibaresi var yıkama talimatında ama çoğu giyside makinede kurutmayınız ibaresi oluyor. Dediğim gibi, benim de özellikle çeksin diye attığım ve çekmeyen bluzlarım var. Ama ebebekte satılan beyaz atletler çekiyor, bence diğer marka kullanan arkadaşlar da katılsın deneye

Bu arada aynı marka iki tulumdan birini kurutucuda kurutmuştum, eve gidince bakacağım bakalım fark var mı. (Unuttum yine bakmayı tabii ki)

Spring05 dıyo ya eşim ucuz arcelık almıs ondam sebep takıldım ona

İyi ki yapmışız ya hayal etmesi bile güzel eşimin babaannesi diyor ki kızım 3. De yap, sen kimseye bakma ilerde sana çocuklar bakar kendini garantiye al diyor
Amannnn büyük konusmayayım da allah olmayanlara nasip etsin ilerde düşüncelerim değişmezse olanları büyütelim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…