Benim de vestel km90 sanırım bence çok çekmiyor. Sadece bebek kıyafetleri azcık çekti gibi geliyor bana. Eşimin gömlekleri çekmedi mesela. Kotlar çekmiyor. Deney yapcam ben de
Ciddi ciddi kotu da denedin demek bravo, büyük cesaret diyetisyen olmak böyle bir şey herhalde, çekerse veririz kiloyu çekeriz pantolonu demişsen artık
Ciddi ciddi kotu da denedin demek bravo, büyük cesaret diyetisyen olmak böyle bir şey herhalde, çekerse veririz kiloyu çekeriz pantolonu demişsen artık
Kendi kotlarımı denemedim shshs neden çünkü denk gelen sadece tek bir kotum var
Bir kot çıkmazı içindeyim. Yeni kot alamıyorum zayıflayacağım için ama kot giymek istiyorum ve olmadığı için de giyemiyorum
Bir kot çıkmazı içindeyim. Yeni kot alamıyorum zayıflayacağım için ama kot giymek istiyorum ve olmadığı için de giyemiyorum
Onlar da mı eşinindi sen adamcağıza bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun acaba
Ah o ikilem çok fenadır o ikilem. Ben ilk hamileliğimden sonra çok yaşadım ama veremeyince bir noktada eeh yeter be deyip kırk bilmemkaç beden bir iki pantolon alıp rahatladım
Onlar da mı eşinindi sen adamcağıza bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun acaba
Ah o ikilem çok fenadır o ikilem. Ben ilk hamileliğimden sonra çok yaşadım ama veremeyince bir noktada eeh yeter be deyip kırk bilmemkaç beden bir iki pantolon alıp rahatladım
Kirli sepetine atılan her şeyi yıkayıp kurutucuya atıyorum çünkü içinde bana ait olan sadece ev kıyafetleri
Benim de gözüme kestirdiğim bir kot vardı bu mesajı bekliyordum gidip alacağım sanırım
Zayıfladıktan sonra Oversize giyerim artık
Karnı şişti birde sürekli gaz çıkarınca yapmaya çalışıyor yapamıyor diye düşündüm. İlk eve geldiğinde yaşamıştık bunu uzun zaman sonra ilk kez hiç kaka yapmadı..
Benim de vestel km90 sanırım bence çok çekmiyor. Sadece bebek kıyafetleri azcık çekti gibi geliyor bana. Eşimin gömlekleri çekmedi mesela. Kotlar çekmiyor. Deney yapcam ben de
Kirli sepetine atılan her şeyi yıkayıp kurutucuya atıyorum çünkü içinde bana ait olan sadece ev kıyafetleri
Benim de gözüme kestirdiğim bir kot vardı bu mesajı bekliyordum gidip alacağım sanırım
Zayıfladıktan sonra Oversize giyerim artık
Ben kendime renk renk tayt ve üstüne bol sweatshirt aldım bacaklarım kilo almadığı için insanlar oo ne kadar zayıfsın falan filan diyorlar. O taytı indirince oluşan enkazı görmüyorlar
Dilkenn@Redpanda11 kızlar mochi emzırırken fılan dıger memeden sızan sütü topluyormuş dıye okudum.. Bnm memelerden süt sızmıyor, bosuna almış olmiyim şimdi.. Emzırırken sadece sızlıo o kadar.. Gun ıcınde de emmedıgı zmnlarda süt dolunca sızlıo agrıo fılan.. Yınede alsam işe yarar mı? Yani boyle titresım gibi bişeyi yoksa bosuna almiyim, dogumdan beridir sütüm hiç akmadı diğer memeden
Evet görevi o ama ben onun dışında her şeye kullanıyorum memem çok dolu olduğunda emzirmiyorken elimle sıkıp ucuna getiriyorum sonra pompayı takiyorum gayet akıyor hatta ilk zamanlar 150 CC çıktığı oluyordu
Evin ısısı ne durumda? Cunku Bı sefer kombinin suyu bitmiş ev buz kesmişti, sabaha Eymen çapaklıydı.. Gecmedi doktora götrdum, çay pansumanı yada ılık içme suyuyla pamukla temızle dedi.. Gözlerini sıcak tuta tuta gecmişti
Şu an çekmeyen bi @trueliving_ in grundig makinası var sanırım. Markaya karar versem hemen alıcazda. Grundig hangi mağazada olur acaba? Bkayım bi. Netten almıyoruz biz