2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de vestel km90 sanırım bence çok çekmiyor. Sadece bebek kıyafetleri azcık çekti gibi geliyor bana. Eşimin gömlekleri çekmedi mesela. Kotlar çekmiyor. Deney yapcam ben de

Ciddi ciddi kotu da denedin demek bravo, büyük cesaret diyetisyen olmak böyle bir şey herhalde, çekerse veririz kiloyu çekeriz pantolonu demişsen artık

Ciddi ciddi kotu da denedin demek bravo, büyük cesaret diyetisyen olmak böyle bir şey herhalde, çekerse veririz kiloyu çekeriz pantolonu demişsen artık
Kendi kotlarımı denemedim shshs neden çünkü denk gelen sadece tek bir kotum var
Bir kot çıkmazı içindeyim. Yeni kot alamıyorum zayıflayacağım için ama kot giymek istiyorum ve olmadığı için de giyemiyorum

32-34 bedendim ben markaya göre

Onlar da mı eşinindi sen adamcağıza bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun acaba

Ah o ikilem çok fenadır o ikilem. Ben ilk hamileliğimden sonra çok yaşadım ama veremeyince bir noktada eeh yeter be deyip kırk bilmemkaç beden bir iki pantolon alıp rahatladım

Kirli sepetine atılan her şeyi yıkayıp kurutucuya atıyorum çünkü içinde bana ait olan sadece ev kıyafetleri
Benim de gözüme kestirdiğim bir kot vardı bu mesajı bekliyordum gidip alacağım sanırım
Zayıfladıktan sonra Oversize giyerim artık

Amannnn büyük konusmayayım da allah olmayanlara nasip etsin ilerde düşüncelerim değişmezse olanları büyütelim diyorum
Tabii canım Allah isteyene nasip etsin
Benim de vestel km90 sanırım bence çok çekmiyor. Sadece bebek kıyafetleri azcık çekti gibi geliyor bana. Eşimin gömlekleri çekmedi mesela. Kotlar çekmiyor. Deney yapcam ben de
Ya fotoğrafını aradım o kadar bulamadım bence pamuklu her şeyi çekiyor benimki sen hangi programda kurutuyorsun

Ben kendime renk renk tayt ve üstüne bol sweatshirt aldım bacaklarım kilo almadığı için insanlar oo ne kadar zayıfsın falan filan diyorlar. O taytı indirince oluşan enkazı görmüyorlar

Evet görevi o ama ben onun dışında her şeye kullanıyorum memem çok dolu olduğunda emzirmiyorken elimle sıkıp ucuna getiriyorum sonra pompayı takiyorum gayet akıyor hatta ilk zamanlar 150 CC çıktığı oluyordu

Tabii canım Allah isteyene nasip etsin

Ya fotoğrafını aradım o kadar bulamadım bence pamuklu her şeyi çekiyor benimki sen hangi programda kurutuyorsun
Bekoymuş benim ki ahahaha
Dolap kuruluğunda kurutuyorum

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 45
Yaptım bu söylediklerinide yaramadı işe Evin sıcaklığı en düşük 22 oluyor ama 23 derecede tutmaya çalışıyorum çoğunlukla öyle

Şu an çekmeyen bi @trueliving_ in grundig makinası var sanırım. Markaya karar versem hemen alıcazda. Grundig hangi mağazada olur acaba? Bkayım bi. Netten almıyoruz biz
Benimki arçelik valla benimkide çekmiyor ben hassasta kurutuyorum Mihranın hiç bi kıyafeti çekmedi 3 aydır

Iste bu döngüdeyim eşim al al al ben yok yok yok bakalım kım kazanacak
Bekoymuş benim ki ahahaha
Dolap kuruluğunda kurutuyorum
Ayyy siz nasıl bılmezsınız markayı ahahhaha bekoymuş dıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…