- 16 Temmuz 2012
- 766
- 862
- 303
- 35
Gürültülü kaka dediğiniz kakasını baya sesli yapıyor benim oğlum da ıkınıyor omzumdayken baya sesli afedersiniz ishal gibi Gürültü geliyor. Benimki mama ile besleniyor koyu yeşil çoğu zaman ve küçük sarı noktalar oluyor. Zaten anne sutune, laktoza alerji olma ihtimali olduğu için özel mama ile besleniyor doğduğundan beri. O zaman bu Gürültünün geçmesi gerekmiyor mu? Normal bebeler kakasını sessiz mi yapıyor? Anlaşılmıyor muMerhaba evet gürültülü ve mukuslu kaka aynı şekilde devam ediyor. Gürültünün şiddeti azaldı sadece birazBenim bebeğim doğduğundan beri çok gazlı. Her daim karnı gurul gurul ve geceleri neredeyse ayakları havada uyuyor. Ek gıdaya başlayınca belli olacak ama bilmiyorum alerjik de olabilir
Ben de hamile idim ama İzmir de değilim başka bir depremde. Aylarca salonda yattık korkumuza. Ben de gece kalkıp tuvalete gidemiyordum. Sürekli saate bakıyordum ne zaman sabah olacak diye. Köpek ulumalarini duymak istemiyordum hala da gece duyunca kokuyorum. Gece depremiydi yaşadığımız. Düzce'de. Kıştı bir de. Günler uzamaya başlayınca ne kadar mutlu oluyordum resmen her gün dakika sayiyordum biraz daha erken güneş doğacak diyeYaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.
İkinci ayda ayaklarını sallamay başlayınca biz çok rahat ettik. Ondan gece çok gazliydi. Krize giriyordu. Simdi arada krizi geliyor ayakları hiç durmuyor çocuğumunBu bebekler gazlarını kendileri çıkarmayı ne zaman öğreniyorlar ya huhani 3. Aydaydı? Kandırıldım
Gitmeme kararı aldım bi kaç gün daha annemdeyim ama bebelerin beşikleri emzirme yastığıma kadar burdaAy ben yoğunluktan mesajları okuyorum ama tam da cevap yazamıyorumbir yandan da evi yerleştirmeye çalışıyorum
Spring05 benşmki kusmuyor , tek iyi yanı o bir de o emmeye başladıkça maşallah diyim sütüm de arttı. olayımız da malum
Aynı düzensizlik bizde de mevcut. Toplanma, taşınma, yerleşme derken Zeynep fena halde kucağa alıştı. He bir de ayakta sallanmayayatağa koyarken uyanmalar da cabası oldu. Gündüz uykularına ana kucağında, gece uykularına da yatağında geçmeye alıştıracağım tekrar. Haftasonu kardeşim gelecek memleketten, onlar gittikten sonra tam düzenim oturur yüksek ihtimalle. Kiiii ben tek çocukla böyle oluyorum, soyanın dediği gibi sen 3 çocukla iyi baş ediyorsun
Geçen hafta bir normal biberon kullandık baktım memeyi de reddediyor hemen kaşık biberona geçtik. Aslında kilo alımını sadece doyuyor mu anlamak için merak ediyorum ama sanıyorum çok doymuyor çünkü memede baya cebelleşiyortam dönmeler 4. Ayın sonuna doğru daha aktif olur ikizlerde o çaba bile yok
Bana asm hemşire pera az almış dediğimde 500 gr alması gerekirken 600 gr almış dedi ama o kıyafet ile tartıyo dikkate almıyorum aaa çok az yine flan diyince ben bu konuda çok hassasım aycee az olsa ben söylerim şuan çok iyi dedi, geçen ay sadece anne sütüyle 600 aldı bu ayda hrm anne sütü hem günde bazen 30 cc bazen 60 cc bazende 20 cc içti mamayı kiloya takılma yani artık her ay 1 kilo almıyolartam doyamadığını düşünüyosan sen anlarsın bunu tabi ver mama çünkü gerçekten aç olunca çok huysuz oluyolar kaşık biberon kullan şimdiye kadar hiç biberon kullanmadıysa meme red yaşama
Kaşık biberon ile devam et canım o zaman sen hissediyosundur zaten karınları doyunca güzel uyuyolar gerçekten bu senide dinlendirirGeçen hafta bir normal biberon kullandık baktım memeyi de reddediyor hemen kaşık biberona geçtik. Aslında kilo alımını sadece doyuyor mu anlamak için merak ediyorum ama sanıyorum çok doymuyor çünkü memede baya cebelleşiyor
Rutin canım bazısı demir ilacına başlıyor bazısı tahlil yapmadan başlamıyor. Asm ye gıdeceksın zaten aşı var.Kızlar 4 ay kontrolü rutin mi yoksa kan idrar tahlili yapılıyor mu ona göre götüreceğim ya da 5 ay kontrolüne gideceğim? Gidenler bilgi verebilir mi ???
Benim bebeğim de günde 3-4 kere kaka yapıyor. Üstten de çıkarıyor rahat ama gel gelelim hep gazlı hep gazlı. Ya da bugün bi an dank etti acaba dedim mizacımı böyle hep ağlamaklıBenim bebişte hep kendi halletti gazıayakları kıpır kıpır sürekli kucağıma alınca da üstten çıkarıyor zaten çok kaka yaptığı için gazı hiç olmadı nerdeyse
Bizimki de çok hareketli ama hala gazını çıkaramıyor. Yani umarım gazdır karakteri değildirİkinci ayda ayaklarını sallamay başlayınca biz çok rahat ettik. Ondan gece çok gazliydi. Krize giriyordu. Simdi arada krizi geliyor ayakları hiç durmuyor çocuğumun
Sağım yapmıyorum . İki emzirme yöntemini de denedim hala tazyikli gelmeye devam ediyor. Emmek çocuğa eziyet olduLaid back nursing pozisyonu ile koltukaltı emzirme dedikleri pozisyonu bir araştır, bildiğim kadarıyla o iki pozisyon öneriliyor bu durumunda. Bir de sağım yapıyorsan, bırak.
Memede uyumak emzirirken ben kucağımda pışpış yapıyorum ayakta öyle sızıyor. Gözler kapalıyken emiyor ama iyice dalmasını beklersen bir süre sonra meme ucunu emzik gibi yapıp en son memeden çıktığını görürsün. Ben gözleri kapalıyken dalmasını çok beklemeden yatağa yüz üstü yatırıyorum poposuna da üç dört kere pışpış yapıyorum öyleSpring05 memede uyumak tam olarak nasıl oluyor? Emzik gibi kullanıp aktif emmemek mi, yoksa aktif emme de dahil mi?
Bugünlerde ne yaptıkları belli olmuyor ya çok değişik her günümüzBenim bebeğim de günde 3-4 kere kaka yapıyor. Üstten de çıkarıyor rahat ama gel gelelim hep gazlı hep gazlı. Ya da bugün bi an dank etti acaba dedim mizacımı böyle hep ağlamaklı
Geçicidir mi diyorsunBugünlerde ne yaptıkları belli olmuyor ya çok değişik her günümüzbizimkinde günde 6 8 arası yapıyor
Canım doyma göstergesi için böyle diyor Osman GönülalYa bu ara bizimki çok huysuz. Uyumak istemiyor yatağa yatırınca 15 dk sonra uyanıyor falan. Şimdi bu 4. ayda uyku gerilemesi meme reddi de var. Açıkçası sütüm de azaldı doyamadığı için mi huysuz uyku gerilemesi yaşadığı için mi? Memede de sütü çekcem diye epey uğraşıyor bazen emme pozisyonuna getirdiğim an kıyameti koparıyor bunun da sebebi meme reddi mi yoksa süt az geliyor da ona sinirinden mi yapıyor anlayamıyorum yaama sanırım açlıktan çünkü saat 3 mesela sabahtan beri 2 dolu bez değiştirdim. Daha önce daha fazlaydı. Birde regl oldum regl olunca prolaktin hormonu azalırmış sanırım benim sütüm biraz da bu sebepten azalma yaşıyor olabilir
Ya şöyle, benimki uyusa da uyumasa da doyunca kendisi memeyi çıkarıyor ağzından. Mesela gece beslenmesinde özellikle dikkat ediyorum aktif mi emiyor emzik olarak mı kullanıyor diye ama aktif emip, doyunca çıkarınca emzik değilim herhalde diyorum. Ya da galiba emzik olarak kullanıyor deyip göğsümü geriye doğru çekince aktif emiyor. O yüzden bi bilemedim, kafam karıştıMemede uyumak emzirirken ben kucağımda pışpış yapıyorum ayakta öyle sızıyor. Gözler kapalıyken emiyor ama iyice dalmasını beklersen bir süre sonra meme ucunu emzik gibi yapıp en son memeden çıktığını görürsün. Ben gözleri kapalıyken dalmasını çok beklemeden yatağa yüz üstü yatırıyorum poposuna da üç dört kere pışpış yapıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?