Bugün gördüm bunu ama az değil miCanım doyma göstergesi için böyle diyor Osman Gönülal
Ben çok bez takibi yapmıyorum, o yüzden şey edemeyeceğimBugün gördüm bunu ama az değil mi
İşte ağırsa tek çiş değildir. Tek çiş bezde azıcık görünüyor. Ben de bez takibi yapmıyorum ama bazen açtığımda tek çiş yapmış oluyor bezde ağırlığı bile yok. Benim bildiğim bir haşlanmış yumurta ağırlığında olması gerekiyor bezin.Ben çok bez takibi yapmıyorum, o yüzden şey edemeyeceğimama basit bir örnek gece 2.30da bezini değiştirdim, sabah 9.30 gibi kakasını da yaptı aynı beze ve bez baya ama baya ağırdı. Benim takibim annelerin tarifi misali göz kararı
Öyle gibi görünüyor ama geçecek umarımBugün bebeğimi dışarıda bebek arabasıyla gezdirmek de işe yaramadıAğlamaklı, sürekli ilgi istiyor ve uykusu olduğu halde uyumaya da direniyor. Acaba şu 4. Ay atağı daha erken gelmiş midir? Bugün çok yoruldum
Canım doyma göstergesi için böyle diyor Osman Gönülal
Bugün gördüm bunu ama az değil mi
Bende gündüzleri 2,5-3 saatte değiştiriyorum , akşam yatırmadan önce 9 da değiştiriyorum eğer kaka yapmaz ise sabah 5-6 ya kadar değiştirmiyorumBen kaka yapmadıkça üç saatte bir değiştiriyorum. Gece hiç değiştirmiyorum. Öyle çok çok dolu ağır olmuyor ama hepsinde de yapmış oluyor.siz kaç saatte bir değişiyorsunuz?
Ben saat tutmuyorumBen kaka yapmadıkça üç saatte bir değiştiriyorum. Gece hiç değiştirmiyorum. Öyle çok çok dolu ağır olmuyor ama hepsinde de yapmış oluyor.siz kaç saatte bir değişiyorsunuz?
HahaGeçicidir mi diyorsunBadeciği çok anlattın bize burda erkek versiyonu da bende galiba
Benim ki biraz emzik gibi yapıyor erken çekersem memeyi uyumak ister ve uyuyamamışsa elini emiyor. Aşırı parmak emme başladı sizde var mı bilmiyorum da mememi veriyorum mesela uykusu var emsin diye uykusu açılıyor kucağıma alıncaYa şöyle, benimki uyusa da uyumasa da doyunca kendisi memeyi çıkarıyor ağzından. Mesela gece beslenmesinde özellikle dikkat ediyorum aktif mi emiyor emzik olarak mı kullanıyor diye ama aktif emip, doyunca çıkarınca emzik değilim herhalde diyorum. Ya da galiba emzik olarak kullanıyor deyip göğsümü geriye doğru çekince aktif emiyor. O yüzden bi bilemedim, kafam karıştı
Ben de 3 saate bir değiştiriyorumdur. Gece değiştirmiyorum sabah 6-7 gibi uyandığında değiştirip tekrar uyutuyorumBen kaka yapmadıkça üç saatte bir değiştiriyorum. Gece hiç değiştirmiyorum. Öyle çok çok dolu ağır olmuyor ama hepsinde de yapmış oluyor.siz kaç saatte bir değişiyorsunuz?
Parmak emmeyi geçtik elini boğazına kadar götürüyor artıkBenim ki biraz emzik gibi yapıyor erken çekersem memeyi uyumak ister ve uyuyamamışsa elini emiyor. Aşırı parmak emme başladı sizde var mı bilmiyorum da mememi veriyorum mesela uykusu var emsin diye uykusu açılıyor kucağıma alınca
Aslında bu da ilginç değil mi? Şöyle yani, benim annemde bebekleri geç oturturduk dedi. Hele erkek bebekleri daha da geç oturturlarmış ama ona rağmen ek gıdaya da erken başlamışlar. Yani oturmaya nazaran erken başlamışlar. Ya eski bilgiler gerçekten çok eski ya da annelerin dediği gibi şu anda bazı şeyler için çok acele ediyoruz. Tabi bunlar folik asit bebeği, her şeyleri hızlı
Benimki de hepsini yapıyor 4 parmak bazen 5 parmak ağızdaParmak emmeyi geçtik elini boğazına kadar götürüyor artıkbizde 1.5aylıkken salya başlamıştı, şimdi ise salya şelaleye döndü. Elini örtüsünü her şeyi emiyor. Hatta dikkat ediyorum bazen emziği çıkarıp özellikle elini emiyor, sanırım diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.
Vajinismus canım ülkemin kadınlara cinselliğin tü kaka olarak gösterilip kendi vücudunu tanımasına bile izin verilmemesinden kaynaklı daha çok ama öyle haklısın ki ben de asla istemezdim
Bence bir kardiyolojiye gitsen iyi olur. Kilo ile ilgisi yoktur hamilelikte çıktığı için. Benim doktorum bazen kalıcı olabiliyor demişti
Ah sorma. Doktorumun öngörüsüvalla ama doğdular büyüdüler ya çok hepsine
Hamilelik bana psikolojinin insan vücuduna etkisini bir kere daha öğretti. Erken doğum riskim olduğundan hep kendime 37’yi görmem lazım diyordum ve eşimle doğum planı yaparken “gece” önce doktorumuzu, sonra ebemizi, sonra da kordon kanı için telefonla arama sırasını anlatıyordum ama hep ister istemez gece diyordum. Çocuk 37+0 da, 23.03 de doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?