2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün gördüm bunu ama az değil mi
Ben çok bez takibi yapmıyorum, o yüzden şey edemeyeceğim ama basit bir örnek gece 2.30da bezini değiştirdim, sabah 9.30 gibi kakasını da yaptı aynı beze ve bez baya ama baya ağırdı. Benim takibim annelerin tarifi misali göz kararı

İşte ağırsa tek çiş değildir. Tek çiş bezde azıcık görünüyor. Ben de bez takibi yapmıyorum ama bazen açtığımda tek çiş yapmış oluyor bezde ağırlığı bile yok. Benim bildiğim bir haşlanmış yumurta ağırlığında olması gerekiyor bezin.
Öyle gibi görünüyor ama geçecek umarım

Canım doyma göstergesi için böyle diyor Osman Gönülal

Bugün gördüm bunu ama az değil mi

Bana da az geldi. Ben birkaç farklı eğitime gittim gebelik süreçlerimde, en az 5-6 bez dolusu olmalı dendi hepsinde. Bir dolu bez ağırlığı ise bir haşlanmış yumurtaya denk düşüyor bazılarının tabiriyle ama hiç kendi doktoruna sorup teyit etmedim.

Mesela bizim bebiş hastaneye yattığı süreçte bir süre emmemiş, o süreçte de benim sütüm azalmıştı ya, sonra tekrar emmeye başladığında başlarda günde tam beş bez çıkarıyordu, bazen altı da oluyordu ama eskisi gibi tam dolu dolu olmuyordu hiçbiri. Hatta sağılmış sütlerimden vermeye çalıştım takviye olarak ama biberon almak istemedi, bir hafta sonraki doktor kontrolüne kadar süre verdim ben de bebişle kendime, neyse ki düzeldi o arada ve bezler gözle görülür bir şekilde ağırlaştı.

Ama bebek büyüdükçe değişiyor mu bu, onu bilmiyorum. Hesaplayayım cidden, merak ettim ben de.

Ben kaka yapmadıkça üç saatte bir değiştiriyorum. Gece hiç değiştirmiyorum. Öyle çok çok dolu ağır olmuyor ama hepsinde de yapmış oluyor.siz kaç saatte bir değişiyorsunuz?
Bende gündüzleri 2,5-3 saatte değiştiriyorum , akşam yatırmadan önce 9 da değiştiriyorum eğer kaka yapmaz ise sabah 5-6 ya kadar değiştirmiyorum

Ben kaka yapmadıkça üç saatte bir değiştiriyorum. Gece hiç değiştirmiyorum. Öyle çok çok dolu ağır olmuyor ama hepsinde de yapmış oluyor.siz kaç saatte bir değişiyorsunuz?
Ben saat tutmuyorum ama 4 saat oluyordur diye düşünüyorum. Geceleri ben de hiç değiştirmiyorum normalde ama dün akşam ben erken uyuyunca bezi değiştirilmedi diye gece bi değiştirdim. İyiki de değiştirmişim, aksi halde sabah kaka kesin taşardı

Geçicidir mi diyorsun Badeciği çok anlattın bize burda erkek versiyonu da bende galiba
Haha Bade gerçekten insan ömründen en az 5 yıl alan cinsten, umarım sizinki geçicidir Ama 4. Ay çok zorluyor git gide kötüleşiyoruz bizde yani asla uyumadı bugün. Gözlerini ovuşturuyor çıkarıcak gözünü ama yay gibi geriyor kendini asla uyumak istemiyor. Şuan annem kucağında sallıyor o da ee ee diyor ama uyumuyor. Bu ay bir geçseydi ya Bir de yeni bir güncelleme geldi dişten sanırım meme ucunu çekerek uzatma ve damaklarıyla ezme. Hep yapıyordu bunu ama bugün o kadar kötü ki ağlıcaktık bende o kadar canımı yaktı

Benim ki biraz emzik gibi yapıyor erken çekersem memeyi uyumak ister ve uyuyamamışsa elini emiyor. Aşırı parmak emme başladı sizde var mı bilmiyorum da mememi veriyorum mesela uykusu var emsin diye uykusu açılıyor kucağıma alınca

Ben de 3 saate bir değiştiriyorumdur. Gece değiştirmiyorum sabah 6-7 gibi uyandığında değiştirip tekrar uyutuyorum

Uyumuyor valla gözünden uyku akıyor ama direniyor ağlıyor ıkkk ıkkk diye ses çıkarıyor uykum geldi demek o ee geldiyse yat diyemiyoruz

Parmak emmeyi geçtik elini boğazına kadar götürüyor artık bizde 1.5aylıkken salya başlamıştı, şimdi ise salya şelaleye döndü. Elini örtüsünü her şeyi emiyor. Hatta dikkat ediyorum bazen emziği çıkarıp özellikle elini emiyor, sanırım diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.

Annemde 40 çıkınca yemeklerin suyunu verirdik size dedi ama bugun dayanamadm bende valla, söylemesi ayıp ıspanak vardı, suyunu kaşıkla agzına değdirdim.. Çok melül melül bakıyordu, dayanamadm napim

Benimki de hepsini yapıyor 4 parmak bazen 5 parmak ağızda

Vajinismus canım ülkemin kadınlara cinselliğin tü kaka olarak gösterilip kendi vücudunu tanımasına bile izin verilmemesinden kaynaklı daha çok ama öyle haklısın ki ben de asla istemezdim

Öyle haklı ki bu sözler.. Ama şunu diyemeden geçemiycem ya kendi bedenini tanıyabilen var mı? Ben şahsen tanıyamıyorum kadın vucudu cok kompleks bir yapı bence.. Vajınayı ele alırsak, unıvde hemşire bir arkadas vajına hakkında bazı bilgiler paylasmıstı da yuh demiştim, meme desen o da ayrı Bi olay, ilişki esnasında memenın etrafındaki koyuluk buyuyup kuculebiliomus.. Bunun gibi envai çeşit şey var.. Yani ben tanıyamadım vucudumu.. Tamamen dediklerine de katılıyorum ayrıca.. Sadece bu vucut tanıma meselesini beceremedim ben

Bir arkadaşımın kalıcı oldu tansıyon dedıgın gibi.. Dikkat edin kızlar kendınıze.. Bende demiri ilacını ıcmıodum bayagıdır, yorgunluk sevıyem artmaya başladı, hemen attım bı tane.. Ya nısan da 4.ay asısı var ama sizede sorayım.. Emzirirken takvıyeleri ne zmna kadar kullanmanızı önerdi doktorunuz? Yani ferro sanol içiorm, folik asit b12 fılan da var içeriğinde.. Son bır tabletim kaldı.. Aile hekimine sorcam ama hala kullanan var mı aranızda??

Dua ederken detay belirtmenin önemi.. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…